Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16650) Kobe válasza .bableWes (#16642) üzenetére


Kobe
veterán

szerintem jobb. A szoftver profibbnak tunik (jo, van egy bugja, de ez csak kiszamithatobba teszi a jatekot - pl ha AAt kapsz, 90% hogy valakinek KKt osztott a gep, ha JJ-QQ kerul hozzad tuti hogy a korben valaki ((-TT t kapott) de osszessegeben a felulete egyszerubb, letisztultabb, mint fulltilte, es tobb olyan jatekos van, aki mar 0,01-0,02-- 0,05-0,10 es asztaloknal is komolyabban veszi a jatekot. Nem tartom magam teljesen kezdonek, es nem is szeretnek feljebb lepni idovel max mikrorol alacsony limites jatekokra, de igy is kulonosen fontosnak tartom, hogy legyen egy olyan strategiad, amit kovethetsz. En pl a selindek fele pokersulira illetve egy ket akademias, strategys cikkre alapozok.
Ezeket a tanacsokat kovetve starson ha az ember nyer, akkor valoban jo lapokkal kerekedett felul olyan valakin, akinel szinten voltak hasznalhato lapok. Fulltilten viszont akarhany mikrolimites asztalra leptem be, rendszeres volt, hogy ha valaki emelt, a masik kapasbol all in ment, pl 3-4 offsuiteddel....masik 3 barom meg kovette. Vagy 2-3os van kezben, jon flop, A4os, kapasbol all in megy. Persze az ilyen nudlikbol lehet eleg szep osszegeket kiszedni ha a progi magasabb, vagy legalabbis hasznalhatobb lapokat oszt, de nekem kb 10ed annyi hasznalhato lapom volt tilten mint starson.
Ami sokat szamithat, mert pl tilten nincs is kimondottan gyors asztal mikrolimiten, igy baromi unalmas orakat ulni es varni 2-3 orat csak azert h kapj 2 lapot amivel erdemes flopot nezni....starson ennel azert esemenydusabbak a dolgok.

Elozo kerdesemre, melyik pokerterembe erdemes kikerni starson es tilten kivul az 50 dolcsit, valami tipp ?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.