Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attiati

veterán

válasz ktg3 #13278 üzenetére

Nem érdekel, ha allin vagyunk, és leesik a 2-6 outja, mert én játszottam jobban.

Csakhát passzív emberkék ellen nem lehet allin kerülni ám csak úgy. Azt nem bírom elhinni, hogy ezek a 60/5-ös CS arcok 15k hand óta nem bírnak J4, K2, Q9 lappal egyszer egy olyan flopot kapni, hogy csak 1 párja van. Azzal úgyanúgy végigjön. De hát két párt flopolnak. Ja és ne jöjjön már neki a 3 utcás bet alatt a k*va második pár. Bezzeg én nem javulhatok az AA-ommal, mert ha megjelenik egy A a setemhez, akkor elhajítja (erre most nem kell azt mondani, hogy álljak neki (semmi) blöff 2nd barrelezgetni, meg c-betelni akkor durvábban). El nem hiszem, hogy az utolsó 15k hand alatt a nut(nak vélt) handjeim vagy c-bet dobatásra, vagy a lestackelésemre voltak jók. Szinte minden visszaemelésre (természetesen minraise) el kellett volna dobnom. Csak a dobást kellett volna gyakorolnom 15k hand óta. De akkor meg kb ugyanilyen balfasznak érezném magam, mint most.

Az is lehet, hogy eddig volt mákom. A limit tudása ugyanaz, mint NL10-en, ugyanazt játszom szinte, ugyanúgy 5-6 BB/100 jön ki vele. Csak most elbizonytalanodtam. Meg most már eléggé erre kéne alapoznom az életem sajnos.

Egyébként akkor nem volt még igazán hullámvölgyed, ha 5,5BI a rekord EV differenciád. :) Bár nem kívánom senkinek ezt sem. Meg 3K hand alatt a +/-10BI swingek? :)
    Őszintén szólva kifejezetten örülnék most már, ha az EV differenciám nőne, és nem mindig vert helyzetben kerülne be a pénz, mikor már több, mint fele stackem bent van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés