Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Nem érdekel, ha allin vagyunk, és leesik a 2-6 outja, mert én játszottam jobban.
Csakhát passzív emberkék ellen nem lehet allin kerülni ám csak úgy. Azt nem bírom elhinni, hogy ezek a 60/5-ös CS arcok 15k hand óta nem bírnak J4, K2, Q9 lappal egyszer egy olyan flopot kapni, hogy csak 1 párja van. Azzal úgyanúgy végigjön. De hát két párt flopolnak. Ja és ne jöjjön már neki a 3 utcás bet alatt a k*va második pár. Bezzeg én nem javulhatok az AA-ommal, mert ha megjelenik egy A a setemhez, akkor elhajítja (erre most nem kell azt mondani, hogy álljak neki (semmi) blöff 2nd barrelezgetni, meg c-betelni akkor durvábban). El nem hiszem, hogy az utolsó 15k hand alatt a nut(nak vélt) handjeim vagy c-bet dobatásra, vagy a lestackelésemre voltak jók. Szinte minden visszaemelésre (természetesen minraise) el kellett volna dobnom. Csak a dobást kellett volna gyakorolnom 15k hand óta. De akkor meg kb ugyanilyen balfasznak érezném magam, mint most.
Az is lehet, hogy eddig volt mákom. A limit tudása ugyanaz, mint NL10-en, ugyanazt játszom szinte, ugyanúgy 5-6 BB/100 jön ki vele. Csak most elbizonytalanodtam. Meg most már eléggé erre kéne alapoznom az életem sajnos.
Egyébként akkor nem volt még igazán hullámvölgyed, ha 5,5BI a rekord EV differenciád.
Bár nem kívánom senkinek ezt sem. Meg 3K hand alatt a +/-10BI swingek? 
Őszintén szólva kifejezetten örülnék most már, ha az EV differenciám nőne, és nem mindig vert helyzetben kerülne be a pénz, mikor már több, mint fele stackem bent van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár nem kívánom senkinek ezt sem. Meg 3K hand alatt a +/-10BI swingek?