Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-09 12:29:47

LOGOUT.hu

"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55443) Ance válasza hcl (#55438) üzenetére


Ance
őstag

A mozikba már nem éri meg nagyon sok mondanivalóval érkező filmet vetíteni, mert nem nézik meg. Manapság a mondanivalót, részletesebb karakterkidolgozást átvették a sorozatok (csak pár példa: Homeland, Gyilkosság, Profilozók (a francia)) Pár kivétellel (Walking Dead, Breaking Bad) ezek rétegsoroztok, amit a mondanivalóra vágyók néznek, megélnek az USA-ban 2-5millió nézőből, ha leesik, akkor meg elkaszálják. Sajnos a mai világban már nem engedheti meg egy stúdió, hogy kockáztat egy nem nagyon látványos filmmel, mert kevesen mennének be megnézni. Ezért vették át ezt a szerepet a sorozatok. Kevesebb pénz, kevesebb kockázat, igények kielégítve.

Ott van pl. 2013-ból az eléggé jól sikerült Vadászat (Jagten). Nem nagyon adták a magyar mozik, mert be sem mentek volna az emberek. A kasszasikerekre bemennek, mert többségük nem gondolkodni akar ezerötért, hanem szórakozni.

Szóval aki gondolkodni szeretne, az nézzen sorozatot, vagy olyan régebbi filmeket, amiket TRob1 is felsorolt, ez a szubjektív véleményem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.