Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
Van egy kis pénz a paypal számlámon dollárban, ezt szeretném most felhasználni egy az angol ebayen vásárol cucc kifizetésére fontban. Lehetséges valahogyan a pénz átváltása? (Automatikusan nem abból próbál fizetni, hanem a bankkártyámról szeretné levenni a vásárolt érték összeg megfelelőjét forintban)
-
szvatuplak
csendes tag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem ha hitelkártyyát kapcsolok a paypal fiókomhoz akkor a hitelkártyán lévő összeget fel tudom használni paypalon keresztüli vásárlásra?
-
pumatom
aktív tag
válasz
Winner_hun #5894 üzenetére
Ha a pénzt rárakta a számlára, akkor már nem tudja, csak indokolt dispute-tal vissza igényelni a pénzt, nem?
Azt írta, hogy a postát is fizeti, bár igaz fura, hogy mexico-ból, hogy találta meg az expresszt...
-
törölt tag
válasz
pumatom #5893 üzenetére
Küldd el az anyjába az ilyet.
Nekem is volt már számtalan ilyen eset, egyszer poénból írtam neki hogy utalja Paypalon keresztül (gondoltam megfutamodik mint a többi) de olyan hamis Paypal utalási kivonatot küldött hogy leesett az államUgyan olyan volt mint az igazi, és a paypal címéről jött.
De csak gondolj bele, miért vásárolna tőled valaki egy másik kontinensről, egy olyan összegért, amennyiből a hazájában kettőt vehetne?
Olyan meg nincs hogy a bank visszatartja a pénzed, mindaddig amíg be nem mutatod a feladást igazoló bizonylatot, egyszerüen ilyen nem létezik. -
Crytek
nagyúr
Hozzárendeltem mastercardom a paypalhoz és levolt 219ft-ot!
Hát már az elején kezdik lenyúlni a pénzem? Ezt visszakapom? -
pumatom
aktív tag
válasz
Winner_hun #5890 üzenetére
Rendben, köszi a választ. Megírtam, hogy fizesse ki PayPal-on keresztül. Ha nem átverés akkor gondolom nem okoz majd problémát.
-
Morty1987
csendes tag
Helló mindenkinek!
Felmerült bennem egy hatalmas nagy probléma.... már ami paypal-t illeti!
A gond : 2008-ban lejárt a kártyám.... amikor megcsináltam a paypal fiókomat akkor még a lejárt kártyámmal csináltam meg... menet közben ugye ahogy lejárt a kártyám elkezdtem új kártyát "regisztáltattam" a paypal accountomhoz. Ez nagyon szép és nagyon jó, csak a 400 forintos akármit elfelejtettem kifizetni az új kártyához... és most nem tudok utalni.... paypalen keresztül, úgy ha úgy adom meg az utalást hogy a kártyámról vonja le a pénzt!
Kérdem én ilyenkor mit lehet tenni?
Vagy úgy tudok küldeni pénzt, ha elutalom a Paypal-nek az Unicredites bankba és onnan mikor megjelenik az összeg a paypal számlámon akkor onnan utalom tovább?
Választ mihamarabb szeretnék kapni
Üdv MoRty
-
pumatom
aktív tag
válasz
Flashcash #5887 üzenetére
Miért hogy kéne ennek működnie?
Az expresszen hirdettem pár ruhát amire jelentkezett ez az ember.
Most előre így nem fogom feladni biztos, hogy nincs a pénz nálam...
Erről az email címről érkezett a bankos levél: bdmtransferdepartment@accountant.com
google-ban nem találni olyat, hogy claim, vagy bármi ilyesmit erre a címre.
-
-
fife
csendes tag
Valaki segítene?
Most szeretnék regisztrálni a PP-ra, de a bankkártyánkon én csak társtulajdonos vagyok. A tulaj a feleségem.
Kérdésem : Az én nevemre így elfogadja a bakkártya hozzárendelését, vagy nem? -
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Van most egy bank to bank transfer-em.
A Mexikói vásárló utalna a számlámra, és most kaptam egy email-t a mexikói banktól, hogy el kell küldenem a postázási másolatokat.
Ez valóban így működik? A spamban volt a levél amit a bank küldött, és hát meg se jelenítette rendesen a gmail, csak ha a böngészőbe kitette. Akkor is a képeket nem jelenítette meg.
Csak azért kérdezem, hogy így megy-e a dolog, mert ez az első ilyen nemzetközi postázásom.
Ez a mexikói bank.
A levél:
We've placed a temporary hold on this transaction
As mentioned in the receipt of Payment and as per New Banco De Mexico Payment policy, we have fully debited the total amount (above) from the buyer's account which included the Shipping Charges (EMS COURIER SERVICE).
In order to complete this transaction and get the funds approved in your account. We advice you go and ship out the item bought from you to the buyer shipping address, and send the TRACKING NUMBER AND SCAN COPY RECEIPT OF THE SHIPMENT to us (in.JPG Format) for verification .
This is important as a security measure to ensure safety of this transaction and this will be filed for documentation purposes and unforeseen future references that might arise.Note
our account will be credited immediately upon confirmation of the details required by us moreover our customer cannot cancel or stop the transfer after you might have sent the tracking number and the shipment receipt to us.
You may contact Banco De Mexico customer service through Email: bdmtransferdepartment@accountant.com or reply to this message directly using the reply button in your email to submit the required information and Quote the Above Transfer Number for quick recognition of this transaction.Sincerely,
Rodrigo Gutierrez -
válasz
Anthony001 #5881 üzenetére
Banki átutalással töltsd fel a Paypal számlád, és utánna refundolj.
-
roKas
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e a dispute idejét kitolni-hosszabbítani? Tehát a 45nap +20 nap után még ne kelljen a pénzvisszafizetést kérni?
-
Anthony001
senior tag
Helló!
Segítségre lenne szükségem! Viszonylag régóta használom a paypalt, azonban pár napja nyitottak ellenem egy claim-et, mert az eladott termékem nem felelt meg a vevőnek! A paypal levonta átmenetileg az összeget, így minuszba került a számlám. Időközben az áru visszaérkezett hozzám, így szeretnék egy full refund-ot adni a vevőnek, azonban a negatív számla miatt nem engedi. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő? Még nem volt ilyen gondom eddig.
Előre is köszönöm! -
Hintalow
senior tag
válasz
ellenlab #5873 üzenetére
A kép alapján azt mondom, hogy már megcsináltál mindent, csak várni kell, hogy reagáljanak.
Amit a státuszodra ír, csak általános bullshit szöveg, hogy mostmár megerősített felhasználó vagy, mennyire jó ez neked nincs limitálva, hogy mennyit vásárolhatsz, utalhatsz blabla.
Tehát a te korlátozott számládhoz érdemben nem kapcsolódik ez a szöveg.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem.
Volt egy refundom de az eladó nem az Ebayre küldte a pénzt (és ezáltal a bankkártyámra) hanem a Paypal számlámra.
Ezt az összeget szeretném kiutalni a bankszámlámra.
Az Ersténél vagyok, miket kell ide írni? Mi az Erste pontos neve? Ez az Account number a számlaszámom lesz, milyen formába kell beírni?
Azt láttam hogy ha valamit nem pontosan adok meg akkor fizetnem kell az átutalásért.
Ha valaki utalt már Erstére pént, megköszönném ha segítene -
ellenlab
csendes tag
válasz
Hintalow #5872 üzenetére
Köszi a tippet, már megcsináltam ezeket : itt van kép róla
Megváltoztattam a jelszavam, megváltoztattam a biztonsági kérdéseket és megadtam a PP kódot, amit a 400 Ft-os terheléskor kaptam. Nem tudom, hogy mit kavartam el..
A státuszomra ezt írja:
"You are now a Verified PayPal user. In addition to increased security, buyers and sellers value your Verified status because it indicates you have passed PayPal security checks. Most importantly, you can now send unlimited payments with your PayPal account."
-
Hintalow
senior tag
válasz
ellenlab #5862 üzenetére
Hát ott három dolgot kérnek tőled:
- Erősítsd meg a kártyádat, (erre szolgált a 400Ft-os terhelésés kódos dolog, ha belépsz a számládra, és az látod, hogy "verified", akkor jó)
- Változtasd meg a jelszavad. (nem túl bonyolúlt, nem tudom elvégezted -e már)
- A harmadik dolog arra vonatkozik, hogy "updateld" a biztonsági kérdéseket, gondolom itt az általad beállított biztonsági megerősítő kérdésre gondolnak.
Ezeket megtetted?
-
válasz
pumatom #5869 üzenetére
-A nemzetközi IBAN számlaszámodat kell megadnod, amely az itthoni belföldi számlaszámodból itt kalkulálható: [Nemzetközi IBAN kalkulátor], illetve a legtöbb banknál a netbank felületen is megtalálható a részletes számlainfók között.
cím: -Formalitás a nemzetközi tranzakciókhoz, a bankod székhelyének a címét, ha nincs meg akkor a bankfiókod címét.
-Termékkód vagy név amit az utalás közlemény rovatába ír, hogy tudjad miért kaptad az utalást.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Egy csomagot kellene elküldenem külföldre, és a vásárló fél a következő adatokat kéri:
Amik félkövérrel szedettek azokat nem értem, azoknál mit kell megadni?
Account Holder Name: /Értem/
Account Number: /Itt a rendes bankszámlaszám kell vagy az IBAN elektronukus formátum?/
Bank Name: /Értem/
Bank Address: /Milyen bankcímet kell megadni?/
Bank/Swift Code: /Értem/
Item Name: /Terméknév?/
Item Cost + EMS express Post Mail Service: /Értem/ -
Crytek
nagyúr
Csináltam egy paypal accountot.Hogyan tudok rá legkönnyebben dollárt utalni?
Neten való vásárlás esetén mik a költségek? -
ellenlab
csendes tag
-
ellenlab
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam néhány oldalt, és láttam, hogy másnak is volt hasonló problémája, de egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nem boldogulok!
Szóval a PP biztonsági okokból lekorlátozta a fiókomat, így egy jó ideje nem tudok vásárolni.https://picasaweb.google.com/lh/photo/vkovZhky9n7h06Bd-qNH0NMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
A Resolution Center oldalon megcsináltam a 3 kért dolgot:
Confirm your credit card
Change password
Update security questionshttps://picasaweb.google.com/lh/photo/miwSobF8c1ebnFoA9cgZ7dMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
A kártya megerősítését kétszer is elvégeztem (bénáztam), így kétszer is levonta a számlámról a 400 Ft-ot.
Ezért két PP kóddal is rendelkeztem, de a kártya megerősítésekor csak az egyiket fogada el.Nagyon gyenge vagyok angolból, de összehoztam valahogy egy levelet, amiben a fenti dolgokat leírtam, de csak egy automatikus választ kaptam.
Kb. 2-3 hete így áll a dolog és nem tudom, hogy mit kellene csinálnom!Még egy tényező van a dologban, hogy tavaly a bankom lecserélte a kártyámat chipesre. Az új kártyámmal többször is vásároltam a PP-al, de a régit (lejártat) nem töröltem. Most már nem is tudom. Lehet, hogy ez is probléma? Vagy lehet, hogy csak várnom kell türelmesen?
Ha valakinek van valami tippje az kérem segítsen! Köszi! -
voozu
csendes tag
szóval az lenne a kérdésem hogy, ha paypalról akarok OTP számlámra pénzt visszautalni akkor azt forintban kell utalnom vagy euroban is lehet? mert ha átváltom a paypalon belül az eurot HUF-ba elég sokat levon ( 88000 huf van a számlán euroban ha átváltom hufba akkor 84000 lesz , azért -4000 a váltásért elég sok nem?!)
ha utalom a számlámra akkor kb hány nap alatt érkezik meg az OTP számlámra?
előre is köszi a válaszokat -
kerekfej
őstag
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy problémám van. Küldtem nekik képet e-mailben, hogy lássák mi a gondom. Ugyanazt hajtogatják, teljesen amatőrnek néznek. Kérdezem, megnézték a képet?
Unfortunately, Mr. xxxx, due to the risk of viruses, we are not allowed to open email attachments.
LoL - Talán buta kínaiak ülnek itt is.
Ha nem nézik meg a képet akkor hogy a picsába akarnak segíteni egyáltalán?
-
voozu
csendes tag
sziasztok!
PayPal gondjaim lennének de nem akarom teleírni a gondjaimmal a fórumot
ha esetleg lenne kedves valaki aki nagyon ért paypalhoz (paypalról OTP-re pénz utalás:$) írna egy privit? előre is köszönöm
-
Ayg0
senior tag
válasz
Winner_hun #5854 üzenetére
remek, akkor jól megszívtam.
köszönöm az infót! -
Ayg0
senior tag
válasz
Winner_hun #5852 üzenetére
amennyiben nem elég a PP egyenleg a fizetendő összeghez, úgy automatikusan a bankkártyáról vonja a teljes összeget, vagy leveszi a PP-ról és csak a különbözetet vonja a bankártyáról?
-
Ayg0
senior tag
üdv
elbambultam egy rendelést, de az eladó jófej volt és visszafizette az összeget ami a paypal számlán landolt. hogy tudnám azt megcsinálni, hogy amikor a jó termékért fizetek, használja fel a paypal-on lévő összeget és csak a különbözetet nyúlja le a bankkártyámról? vagy ha ezt nem lehet, hogy tudok átvezetni paypalra valamennyit és azzal fizetni?
előre is köszönöm!
*mod: már mindegy... most nézem, hogy anno beállítottam a kiautalást bankszámlára szóval triplán fog keresni rajtam a hárombetűs bank.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest