Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/
    Topikgazda

Sziasztok,

Kis segitseg kellene mert belebotlottam egy problemaba amivel eddig meg nem talalkoztam a PayPal palyafutasom alatt.

Rendeltem egy termeket Aprili 7.-en delutan. A status anno 1-2 napon belul erkezik volt. (Az igazsaghoz hozzatartozik, h eleg jo aron sikerult elcsipni az adott termeket. ~15%-al barmely internetes ar alatt)
    Masnap delutan (Apr 8) jott az email, h sajna nem erkezik meg csak 22.-en. Ugy voltam vele, h husvetkor nyilvan a fu sem no (foleg az olaszoknal) de biztam benne, h kedden majd jon az ertesites. Hat nem jott sot azota mar 2 emailemre sem valaszoltak.

Ilyenkor mi a teendo? A PayPal fiokomba belepbe azt irja, h reklamalhatok Oktober 7-ig ami finoman szolva is fura.

Szerintetek varjak vagy reklamaljam meg?

Gondolom nem a PayPal-on vásároltál.
    Ha nem itt, akkor miért itt szeretnél reklamálni? Azon a helyen kellene kezdeni ahol megvásároltad a dolgot.
    Viszont még is mit reklamálnál? Nem reagál az akitől vetted? Vagy nem küldte el?
    Milyen határidőket vállaltak a szerződési feltételeik szerint?
    Erre most így rögtön nincs dispute ok a PayPal-on ha még is itt próbálkoznál.
    Egyébként a PayPal-on 180 nap a vásárlás napjától számolt vásárlási védelem, így az október 7 az nem fura.

Új hozzászólás Aktív témák