Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stuka20
üzenetére
Ha esetleg arra a rövid időre vissza állítod angolra? Mert látni fogod, hogy csak angol lesz a vége az első három menüpont választás után, a választási lehetőségek ugyanott vannak a képernyőn, csak magyarra fordítva a felirat.
Ezért úgy gondoltam hogy azokat a képeke felesleges átcserélni, mert 80 %-ban angol nyelvű a a PayPal rendszere.A nyelvi megfelelőség érdekében van egy 12. pont is az Összefoglalóban. És azt is célszerű figyelembe venni hogy a fordított oldalak nem hibátlanok, az angol nyelvű felület működik normálisan és csak angol a kommunikációs alap nyelv a PayPal-on, nem magyar.
Menüsor Kilépés (Log Out) gomb előtti fogaskerék ikon.

Ezután Kifizetések (Payments) fül a képernyőn:
Automatikus kifizetések (Automatic payments) rész alatt a
Automatikus kifizetések kezelése (Manage automatic payments) gombA megjelenő képernyő bal alsó részén a Próbálkozzon az automatikus kifizetések kezelése (Try the manage preapproved payments page). linkre kattintás:
(Innen ua. mint a leírás)
Preapproved payments (rendszeres levonások) és a kártya konverzió elérése Set Available Funding Sources
Filter status by: sorban Set Available Funding Sources választása
Az adott kártyánál Conversion Options
Az előző képernyő visszajön és ott alul a Save választása.

-
01sohard
csendes tag
Megtörtént a számhordozás a Vodafone-tól a Telenor-hoz, és megjön az sms. Tehát biztosan a Vodafone hibájából nem érkeznek meg az sms-ek.
-
Beni2360
félisten
Én is köszönöm a mások és a Te segítségedet,
sikerült és most két szolgáltató van megadva elérésnek és töröltem a 2 napja létrehozott ideglenes fiókot.
Most már csak az volna a kérdésem, hogy a régi gmailos fiókomat is törölném de hogyan az a sim kártya már régen nem él? De mivel a kártya sem ugyan az csak az adatok hagyom békén. -
stuka20
senior tag
Valaki letudná nekem írni a 4. pont menetét(Konverzió beállítás bankkártyához), mert teljesen más lett a paypal és magyarul van nekem.
Előre is köszönöm. -
w.miki
veterán
Bocsi. Tényleg így megtaláltam az átváltási opciót.
Régen máshogy volt, azt hittem régi a leírás is.
A Deaktiválás is sikerült a 2. módszerrel.
Itt a Kifizetéseknél az Elsődleges fizetési mód-ot a bankkártyára tegyem, igaz? -
Helló! Az Összefoglalóban benne van egy csomó leírás! Köszönettel venném hogy amit az alábbi rész tartalmaz azt esetleg figyelembe vennétek! Köszönöm.
Téma tudnivalók
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!Összefoglaló tartalom:
1. A PayPal regisztráció
2. PayPal fiók belépési védelmének módszerei
3. Kártya hozzáadás a PayPal fiókhoz
4. Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva
5. PayPal pénzküldés az egyenlegről saját bankszámlára a Withdraw funds menüponttal:
Bankszámla hozzáadás a PayPal fiókhoz leírása
6. PayPal pénzküldés másnak vásárlás ellenértékeként vagy barátnak, családtagnak
7. PayPal.Me linkkel pénzfogadása
8. PayPal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja
9. PayPal Dispute és Claim indítás leírása
10. A PayPal deviza egyenlegek közti váltás
11. PayPal egyenleg "gyors feltöltés" bankszámláról
12. PayPal angol és magyar nyelvű azonos menük képei
GYakran Ismételt Kérdések PayPal-al kapcsolatosan
Tartalom:
1. Kérdés: Azt olvastam, hogy nem jól adtam meg a nevemet a regisztrációnál.
2. Kérdés: Kaptam értesítést, hogy felfüggesztették a PayPal fiókomat és aktiváljam újra a megadott linkre kattintva. Mit tegyek?
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen? Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
4. Kérdés: Ezen az új PayPal felületen nem találom az átváltási árfolyamot? Hol tudom a PayPal egyenlegen lévő devizákat konvertálni?
5. Kérdés: Ebben a hónapban lejár a PayPal-hoz hozzárendelt bankkártyám érvényessége. Mit tegyek?
6. Kérdés: Vásárlás esetén a PayPal vagy a bank vált kedvezőbb árfolyamon, ha kártyával fizetek? Visa és MC árfolyamok
7. Kérdés: Az új felületen hol tudom beállítani, ellenőrizni a kártya konvertálást?
8. Kérdés: Honnan tudom megállapítani, hogy a PayPal vagy a bankom váltott devizát a vásárláskor?
9. Kérdés: Az új felületen hol tudom megnézni a rendszeres levonások adatait?
10. Kérdés: Szeretném a ……..Bank számlaszámomat felrögzíteni a PayPal fiókom alá, de nem sikerül.
11. Kérdés: Nem tudom a kártyámat a PayPal fiókhoz hozzárendelni, pedig minden adat jól van megadva.
12. Kérdés: Hogy tudom feltölteni a PayPal egyenlegemet?
13. Kérdés: Top Up-al utalok pénzt a PayPal egyenlegre, hogy kell megadni az adatokat?
Tippek röviden
Tartalom:
1. A PayPal fiók adatainak (My Profile, régi felület) elérése.
2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás.
3. Fizetéskor a konverzió probléma megoldása.
4. Az új cím hozzárendelése a regisztrált bankkártyához.
5. Az Üzenetközpont (Message Center) elérése.
6. Az telefonos ügyfélszolgálat felhívásához a kód kérése.
7. Ha Top Up-al lett pénz utalva és lemaradt vagy nem jól lett megadva Transzfer ID.
8. Ha nem érkezik meg az SMS belépési kód 5 percen belül. -
A214
aktív tag
Igen működik!
Kérdésem hogy a meglévő mellet egy másik szolgáltatói számot is hozzáadhatok?
Ilyenkor mind a két számra kiküldik az smst?
Mindegyikre ugyanazt a 6 jegyű számot küldik vagy különbözőt? -
w.miki
veterán
Hol is lehet a két lépcsős azonosítást kikapcsolni?
Illetve azt, hogy a bank váltson az árfolyamok közt? Most egyiket sem találom
-
gabor9991
addikt
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Engem is megtisztelt a Vodafone ma a válaszukkal a paypalos bejelentéssel kapcsolatban
[kép]Remélem hamarosan megoldódik a probléma.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
vampire17
üzenetére
Kiemelem, nem vagyok kiemelt ügyfél...
Szóval megkaptam a Vodafone levelét, amiben az áll:
Kérésének megfelelően bejelentését rögzítettük. Panaszát az Ön által közölt információk és az első körben lefolytatott elemzések alapján a technikai csoportunk jogosultnak találta. Annak érdekében, hogy Ön szolgáltatásunkat megfelelő minőségben vehesse igénybe., hálózati és rádiós munkatársak bevonása indokolt egy második körös vizsgálatba.
...........
A második körös vizsgálat célja, hogy feltérképezzük és azonosítsuk panaszának pontos okát és a legoptimálisabb, hosszan tartó megoldással orvosoljuk ezt.
...........Szóval nem PayPal hiba, így gyanúm szerint a szolgáltatót váltóknak fog működni!
-
Van ez a trükkjük is, de arra is van megoldás, fizikailag létező módon elküldeni.
Én egyébként mielőtt elküldeném ha ilyet adnák el, megköszönném a vásárlást és mivel az utóbbi időben sok olyanról hallok hogy feltört PP fiókkal fizetnek, kérem hogy erősítse meg a vételi szándékát egy e-mailben vagy pedig jelezze a Paypal-nak hogy nem ő vásárolt. Ha erre megjön a válasz és tényleg ő a vevő, elküldöm neki. Itt azért egy "tértivevényes" email vagy postai levél. -
Azért van védelem az eladóknak is, de a nem a vevő fizetett a PayPal fiókkal az nem vásárlói védelem.
Annyit azért szoktunk írni a PayPal-nak, hogy az adott e-mail címre, postacímre el lett küldve a megvett dolog, így ezzel nekm károm keletkezett azért mert a vevő ne vigyázott az adataira, így jogtalannak tartom a pénz visszaszedést, mert megkapja vagy felhasználja az adott terméket.
Ha a hacker nem változtatta meg az adatokat, akkor valójában még is ő vásárolt és akkor hazugság az egész.Az eladó jóhiszeműen járt el és vizsgálni kell a szituációt, hogy az illető adataihoz hogyan, miként fértek hozzá. Ha ez elmarad akkor tisztességtelen a PayPal eljárása. Erre is emlékeztetni kell őket.
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
Ismet olyan kerdesem lenne hogy hogyan tudok paypal credittel fizetni pl laptopert? Az elado olyan valaszt adott hogy ha van a szamlan annyi akkor lehetseges. Ez szerintetek is igy van?
Masik kerdesem az lenne, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a jelenlegi paypal szamlamat osszekossem a mastercard szamlammal amire a fizum is jon? Amugy, errolna szamlarol szoktam utalni a paypal szamlamra is...Koszi mindenkinek.
-
De támogatott. Esetleg nézd meg a Kártyahozzáadás leírást az Összefoglalóban, de a kártyának aktívnak, legalább 800 Ft pénzzel feltöltöttnek és internetes vásárlásra alkalmasnak kell lenni és ha van banki limit a vásárlásra akkor az legyen feloldva mielőtt hozzá akarod adni. Ilyen kártyám is van hozzárendelve, használható.
-
Wajk
addikt
Sziasztok, szerettem volna Regelni a PayPal-ra.
Kiváltottam a CIB Internetkártyáját, de nem tudom hozzáadni az acc-hoz, azt írja nem támogatott
Ez igaz lehet? Pár perce tettem rá 5000Ft-ot is...
-
vampire17
addikt
Na fejlemeny!
A cegem ma kapott (papiralapu) levelet a Vodatol a kiemelt ugyfelszolgalatos ticketem miatt, hogy sikerult felfedezniuk a problemat (juhheee, ez kb annyit jelent h tudtak reprodukalni) Viszont ezen a szinten nem tudjak megoldani, ezert tovabbitottak a "radios halozatos" reszlegnek...
-
Beni2360
félisten
Köszönöm mester eddig is így vásároltam csak nem tudom, hogy abba a fiókba amibe nem tudok belépni van-e csatolva bankszámla.
-------------------------
Nekem is az utolsó fizetés a íRosegold volt nov. 05. a többi alin és a 11.-i sikertelen vásárlási kísérletek. Mennyire érezte ezt meg az Paypal? A sok kiküldött SMS és nem volt mögötte semmi vásárlás.
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Én ma próbáltam belépni a paypalfiókomba, de én sem tudok, mert szintén nem küldi el az sms-t(vodafone ).Viszont nekem még olyan fura dolog is van (ami miatt próbáltam belépni), hogy "2018. október 27. napon eltávolította a(z) x-xxxx végződésű kártyáját PayPal-számlájáról. " és én ugyan nem távolítottam el
.
Visszaolvastam a hozzászólásokat, de sajnos nem tudok angolul, így nekem rip. -
-
Looserke
őstag
Sziasztok.
Egy jó tanácsot szeretnék adni nektek a Paypallal kapcsolatban. Soha ne adjatok el semmilyen digitális terméket (pl. STEAM kulcs), amit emailben vagy ebay üzenetben küldtök el a vevőnek. Simán jelentik a vevők "unauthorized transaction"-nak és tuti bukjátok a játék árát és még 20 dollár chargeback fee-vel is lehúz a paypal...
-
Calas47
újonc
Jeleztem én is a Vodafone-nak és a PayPalnak is a problémát, kevés sikerrel. Voda azt mondta dolgoznak a problémán, de nem állok addig fél lábon... Valaki próbált már számhordozást Telenorhoz vagy Telekomhoz? Úgy szerintetek működni fog?
-
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Pedig itt is többen írták, ezek szerint nem foglalkoznak vele. De az a gond, hogy szerintük ez nem Vodafone szám a formátum ellenére és esetleg a rendszer emiatt blokkolja.
Ha a telefonszám keresőbe beírod akkor 0 találat és ez egy általános sms küldő szerver szolgáltatás száma, adott esetben nemcsak PayPal kód érkezhet, hanem ha a neten rákeresel láthatod hogy más dolog is, ha valaki panaszt tesz, akkor a szolgáltató blokkolási listára teszi, de szerintem erről az akivel beszéltek azok nem is tudnak.
Jobban el kell nekik magyarázni. -
AeSDé Team
őstag
Felhívtam a Voda ügyfélszolgálatát.. egy óra ment rá a napomból

Hosszas magyarázás és egyeztetés utan nagyjából annyi hasznos információt tudtam szolgáltatni, hogy eddig a +3670 7177120 -as számról jöttek az sms-ek, és nov 5 óta nem jönnek, nem tudok belépni stb.
Azt mondták rögzítik a panaszom és 30 napon belül tájékoztatnak az eredményről.Továbbá a srác állítja hogy még soha senki sem tett hasonló bejelentést.
-
Ghard
őstag
Ma nyitottam case-t paypalon, mert nem jött meg egy csomag.
Most este kapok róla emailt, a következő szöveggel: Investigation Complete. Because you reported that this claim has been amicably resolved, this case has been closed.
Mi a fene történt a paypallal? Én semmit sem jeleztem nekik, hogy megoldódott volna. Refund sem jött.
Írtam már a supportnak is... -
válasz
Beni2360
üzenetére
A PayPal fiók esetén úgy lehet vásárolni hogy
1. Pénzt utalsz az egyenlegre a saját bankszámládról és arról fizetsz a PayPal-al, miután a PayPal lekönyveli a beérkező összeget.
2. Egy bankkártyát csatolsz hozzá és onnan "veszi le" a pénzt a PayPal fizetéskor.
Lényeg az hogy nem kell bankot csatolni.Ha bankkártyával fizetsz, akkor annak hátterében mindig bankok közti utalással történik a "pénz csere". Bővebben most nem magyaráznám a technológiát.
-
Beni2360
félisten
Na akkor még 1x.
Az új fiókomban nincs sms értesítő bekapcsolva és egy 30 számot adtam meg. Bankot még nem kapcsoltam hozzá. Akkor nem is fogok tudni vásárolni ? Erre már nem emlékszem, hogy kellett-e vagy nem.
Azt tudom, egy éve hogy nagyobb összeg vásárlásánál egy másik kártyát regeltem és az másik banknál van, simán leemelte az összeget. Fizetés után azonnal töröltem a fiókban azt a kártyát. Tehát később a másik bank hogyan tudta utalni?
A két régi fiókomba szerettem volna belépni és kértem új jelszót de ott is aktiválva van az sms a 70 számra, na ezt ellenőriztem. -
válasz
Beni2360
üzenetére
Pont az lett volna a lényeg ha új PayPal fiókot csinálsz akkor azon ne legyen sms védelem, vagy ne Vodafone telefonszám legyen, mert arra nem kapod meg az sms-t.
Nem látják a kártya mögött lévő bankszámlát, nem is így működnek a kártyák.
Egyszerűsítve írom, ha fizetsz vele elküld a terminál egy kérdést a bankodnak hogy van-e az adott összegre fedezet, a bankod rendszer ellenőrzi és visszaküldi hogy oké, ekkor végig megy a fizetés, te hazaviszed a motyót. Pár nappal később a bankod elutalja a bankszámládról ezt az összeget a kereskedő bankjának.
Csak a bankod tudja, hogy mennyi pénzed van. -
Beni2360
félisten
Persze, hogy lezáratom, de most egy másik e-mail címmel is próbálkoztam kaptam levélben kódot de ott is a 70 szám van és nem jön sms. Én meg nem tudok velük angolul beszélni. Mit írtak nekem fentebb bemásoltam a válaszukat.
------------------------
Lehet, hogy érzékeli, hogy web kártya és nincs állandó összeg rajta.?
-
válasz
w.miki
üzenetére
Erről beszéltem hogy az nem lehetséges, viszont tegnap még én is kipróbáltam, a magyar oldalon a másik fiókhoz hozzárendelt kártyát elfogadta, ami nem megfelelő működés. Most arra várok hogy a confirm meg legyen, visszakapjam a 400 Ft-ot és törlöm, mert nem akarom hogy bekavarjon.
Egyszerűbb lenne a telefonon kikapcsoltatni a védelmet, mint új fiókokat létrehozni, ha összefutnak a dolgok extrém esetben a 2-3 magán fiókot mind lezárják az adott állapotban a szerződési feltételek megsértése miatt.
Valójában rájuk is vonatkozik az a szabály hogy a pénzügyi számlákat le kell jelenteni az adóhatóságnak és itt azért összefutnak a szálak végül. -
válasz
w.miki
üzenetére
Bankszámlaszám magyar fióknál lényegtelen, mert arra csak ki küldesz pénzt,, nem használható vásárlásra.
A pénzforrás ha kártya az lenne gond, bár az általános szabályuk ellenére sajnálatos módon az egy kártya egy fiókhoz elv valamiért nem működik a magyar nyelvű oldalon. -
pellesmartin
tag
-
w.miki
veterán
nem hivatalosan, volt már valakinek 2 fiókja? Hogyan ellenőrzik ezt? Van retorzió is?
-
válasz
w.miki
üzenetére
Ez a hivatalos: egy magán fiók és egy üzleti fiók, az üzleti adatokkal.
Az egyik webshopból nem tudok a PP fiókommal vásárolni, állítólag letiltották. Ha a PayPal letiltotta őket az azért van mert tartozásuk van, vagy más módon megsértették az üzletszabályzatot, ez nálam egyenlő a megbízhatatlansággal, így nincs onnan vásárlás.
-
w.miki
veterán
PayPal fiókot lehet még egyet csinálni?
Egy embernek lehet két fiókja? Vagy ahhoz két bankszámla kell? Vagy úgy sem lehet, mert személy(i)hez van kötve? Vagy simán lehet két PayPal fiókja egy embernek?
Az egyik webshopból nem tudok a PP fiókommal vásárolni, állítólag letiltották. De a kártya adataimat nem akarom nekik megadni, mert annyira én sem bízom bennük.
Tudok még egy PP fiókot csinálni? -
Beni2360
félisten
Este már fáradt és ideges voltam és nem válaszoltam erre: A bankszámládhoz tartozik a kártya, a bankszámláról utaltak így az oda fog visszamenni. Nekem ha vissza utalnak az OTP WEB kártyán jelenik meg és marad a pénz. Sajna senki nincs aki tudna angolul.- Ők is valami ilyet írtak:
Our department looks after 35 countries in Europe, with this the common language used is English - I have requested a call back for you in German and I am hoping you will hear back from them tomorrow.If you have a friend who speaks English and who can help you speak with us on the phone - do not hesitate to call us.
--------------------------
Melorin - pedig nekem is ezt írták: Phone support: Our customer support telephone line (00353 1 436 9111) is open from 8.00am to 4.30pm GMT/BST Monday to Friday. -
Vodafone témához. Kipróbálná valaki hogy Opera vagy Internet Explorer böngészővel erről a linkről próbál belépni és kérni SMS-t. Ha elsőre nem jön meg az 5 percen belül akkor nem kell újabb.
-
válasz
pellesmartin
üzenetére
ha számít friends&familybe küldtem Igen számít, ezt nem tudod visszaszerezni. Erre nincs vásárlói védelem, mivel nem vásárlás.
-
pellesmartin
tag
Hello! Paypalon van esély egy elvégzett utalás visszavonására?
Egy idegentől venni akartam CD kulcsot,persze utalás után eltünt.Igen tudom én hülyeségem már rájöttem.Remélem van valami esélyem,ha számít friends&familybe küldtem.Köszi! -
válasz
Beni2360
üzenetére
A bankszámládhoz tartozik a kártya, a bankszámláról utaltak így az oda fog visszamenni. A kártyával mi bajod van? Az hogy nem tudsz belépni még nem igényli a kártyacserét.
Nincs valaki az ismeretségi körben aki tud angolul egy kicsit és vele együtt kérnéd ezt az max 5 perces beszélgetést, ami 160 Ft/ perc a Vodafone szerint, 2. díjzónaAz a szám nem lesz jó mert az Németországon belülről hívható ingyenes szám.
Der Anruf bei PayPal unter der Rufnummer 0800 723 4500 ist innerhalb Deutschlands kostenfrei.
Halten Sie sich im Ausland auf, erreichen Sie die PayPal Hotline unter der Rufnummer +353 1 436 9003. Hierfür gelten die jeweiligen Auslands-Tarife Ihres Anbieters.De akkor is angol a hivatalos nyelv.
-
Beni2360
félisten
Amit említett számot az : PayPal-Kundenservice. 0800 723 4500. Kostenlos aus allen deutschen Mobilfunk - vagyis Németbe kellene telefonálnom. Na majd rákeresek. Még most sem jön semmi sms.
Ha kérek egy új web kártyaszámot és a régit törlik akkor az esetleges visszafizetés hogyan jön meg amit a másik kártyával vásároltam? -
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Azért érdekelt mert szerintem hibás a magyar nyelvű oldalaik egy része, lehet hogy a bankkártya hozzáadó rész is.
Szerintem az nem kerek dolog, hogy a helpben azt írják hogy több fiókhoz nem lehet hozzátenni, viszont a magyar nyelvű felületen meg szó nélkül elfogadja. Ahogy írtad azután kipróbáltam én is és tényleg ment a dolog. Majd visszaállítom ezt a fiókot is angolra és megnézem akkor is. -
AMDaZERG_1
senior tag
Magyar nyelven használom. Konkrétan annyi a használat, hogy azzal fizetek, vagyis a webshop megnyitja a PayPal fiókot, ahol azt látom mennyit kell fizetnem, és honnan vonják, mi a lakcímem. Nem merültem el a részletekben, mert pénzt nem tartok rajta. Csak kapu a bankom, és a webshop között. (ha erre voltál kíváncsi)
Azt várom, hogy végre újra be tudjak lépni a régibe, és abban módosítsam a telefonszámom, majd az újat töröljem. -
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Rosszul látod. Mivel nem lehet kideríteni hogy kinél van a gond, már többször javasoltam, hogy kérni kell a PayPal ügyfélszolgálattól az sms védelem kikapcsolását. Ez előtti hozzászólásban leírva újból, hogy milyen számot kell hívni és miként megy a dolog.
Mivel a Telekom, Telenor és más mobilszolgáltatók esetén működik, kivéve a Vodafone, csak Vodafone számmal rendelkezők esetén kell kérni. Mondjuk aki 70-es számmal más mobilszolgáltatónál van az esetleg jelezze már hogy müxik-e így.
-
AeSDé Team
őstag
Bocsi, ez esetben csak egy lennék a sok közül, aki jelezné, hogy November 5 óta itt sem működik.
Ahogy látom még semmilyen megoldás sem született ezzel kapcsolatban.
Szerintetek várható hogy a szolgáltató lép ez ügyben, vagy azonnal vigyük a supportra az ügyet?vampire17: Megkérdezhetem, hogy pontosan hol adtad fel a hibajegyet? Esetleg dobnál egy linket?
-
vampire17
addikt
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Leirom ide is, mert privatban is kerdeztek tobben is:
ezt a szamot kell hivni: 00353 1 436 9111
kerdeztek az email cimem, betuzni kellett, azt kertek, hogy a military standardot(!!!!) hasznaljam
(bravo, delta charlie, etc... ) erdemes elotte kiirni egy notepadba vagy valami, mint kozben betuzni...Aztan kertek a hozzakapcsolt bankkartya utolso 4 szamjegyet, ezzel meg is van az azonositas. Aztan kamuzd azt, h elveszett a telod es uj szamod lett, ezert kered a ketfaktoros azonositas kikapcsolasat.
Ezutan kerik meg az accountodhoz rendelt bankkartya teljes szamat is, majd ki is kapcsoltak.
Ennyi.
-
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Gondolom Vodafone a mobilszolgáltató, az utóbbi időben erről megy itt a téma, vissza kellene olvasni néhány hozzászólást.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Barátnőm két faktoros autentikációt használ, ami sokáig működött is, azonban az elmúlt 1-2 hétben egyszerűen nem kapja meg az SMS-t és nem tud belépni.
Állítása szerint nem tud a supporthoz fordulni mert nem tud bejelentkezni, telefonon pedig hiába hívja a céget, semmire sem jut vele.Mi a protokoll ilyen esetekben?
-
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Vásárolni miután megkapod azt az e-mailt hogy kártyát adtál hozzá már lehet.
Amire várni kell a pénzküldési limit eltörlése érdekében történő kártya megerősítésnek (confirm) nevezett eljárás során a 4 számjegyű kód megérkezése. Addig sincs a vásárlás korlátozva.
Gond inkább az, hogy más e-mail azonosítóval ugyan de akkor még egy fiókod van, egy szeméyl a szerződési feltételek szerint csak egy magán és csak egy üzleti fiókkal rendelkezhet.
Így a régi nincs lezárva, az hogy nem lép be valaki a fiókba azért még nem kerül törlésre.
Így most neked két fiókod van.
Feljebb látható a kép is, hogy szerintük sem lehet 2 fiókban ugyanaz a kártya. Így most azért nem teljesen érthető a dolog.
Magyar nyelven vagy angol nyelven használod? -
AMDaZERG_1
senior tag
Nos, én csináltam egy új regisztrációt, és azt a kártyát (WEB) vettem fel, ami be volt regisztrálva abba a fiókba, amire nem kapok SMS-t. Szerencsére azóta már vásároltam is vele. De az fura, hogy míg régebben a kártya bejegyzéshez (emlékezetem szerint) vári kellett, ezzel azonnal tudtam vásárolni.
Mindegy, ez nekem nem baj, mert nagyon kellett, mert napokat vesztettem a felesleges próbálkozással.
Ami gond számomra, hogy el tudom mondani nekik mi a bajom, de nem érteném mit mond válasznak... Ovis szinten biztos nem akar beszélgetni
Szóval számomra kilőve a telefonos kommunikáció
-
01sohard
csendes tag
válasz
vampire17
üzenetére
Jó tudni, hogy sikerült. Én a szerda estét várom, átszerződtettem a telefonszámom a Vodafonetól a Telenorhoz. Kíváncsi leszek, így megjön-e majd az sms.
Amúgy Facebookon lehet írni a paypal-nek, de leráznak azzal, hogy csak a telefonos ügyfélszolgálat tud segíteni, ők, mármint a facebookosok, még felhívni se hajlandóak téged.
Vodafone szintén ugyanez, leráztak azzal, hogy kivizsgálták a panaszom, de náluk mindent rendben találtak.
Szóval, ha a számhordozás nem válik be marad a te módszered. -
válasz
meridaharcos
üzenetére
Itt van az is pár hsz-el feljebb szilki írta: 00353 1 436 9001 vagy a 00353 1 436 9111
-
válasz
berobi78
üzenetére
Az e-mail cím amit beírsz az azonosítód, ha azt nem tudod akkor már gond van.

Itt gipszjakab@gmail.com az azonosító.

Hát nem jöttek még rá arra, mert tényleg hogy kellene máshogy beírni azt az emelt díjas számot?
De tényleg átgondolva, miként lehetséges hogy a Telekom, Telenor számokra a PayPal elküldi az sms-t, csak a Vodafone-ra nem?
Miért pont az +3670-el kezdődő számokra nem megy ki sms most? Kitörölték a sms rendszerből? Azt nagyon nem tudom elképzelni. -
válasz
berobi78
üzenetére
Oké PayPal gond. Írtam valaki adjon meg privátban egy PP azonosítót és a hozzátartozó Vodafone telefonszámot, teszek bejelentést a nevében, vagy a PayPal Facebook fiókjában is lehet jelezni, hogy nézzenek rá az sms rendszerre, mert a magyar Vodafone telefonszámokra nem érkezik meg a belépési sms kód.
Kérdés: Ha a Vodafone esetén nem érkezik sms a hálózatukba, ekkor a technikusok megnézik az üzenet küldő-fogadó rendszer log-ját és ott nem látnak semmit vagy mire alapozzák? A beérkezés és továbbítás szerintem két folyamat. Többen megírták a küldő számot és arról biztosak hogy nem jött.
De ebben a hsz-ben írt "érdekesség" az miért van náluk kiemelve? -
válasz
birooo
üzenetére
Világos, de nincs regisztrációhoz köze, mert kártya hozzáadás az nem kötelező eleme a regisztrációnak. itt inkább a biztonsági szint csökkenés a gond, ugyanúgy az is gond, hogy volt másodlagos lehetőség a belépésre, ha nem jött volna meg az sms. Azt is törölték. Ezek visszalépések a biztonság és használhatóság területén. Saját magukkal szúrnak ki, jövőre már mi is használhatjuk az eBay új fizetési szolgáltatóját, Adyen-t (ami ugyanazokat a funkciókat is biztosítja a fizetésen kívül amit a PayPal) akkor ott eleve nem kell a PayPal, más kereskedők is szerződhetnek ezzel a holland céggel, így EU-ban a PayPal komoly konkurenciának néz elébe.
Ha az eBay-en használom az Adyen-t és olcsóbb a fizetés, kedvezőbb a jutalék ha eladóként is használom, olcsóbb a pénzküldés, adnak saját kártyát és hitelkeretet, akkor bizony sokan - köztük én is- átpártolok oda.
Főleg ha az biztonságosabb és kezelhetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sikerült és most két szolgáltató van megadva elérésnek és töröltem a 2 napja létrehozott ideglenes fiókot.

.

, ha megjavulna az sms küldés akkor a feleslegeseket zárasd már le.