Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Köszi, de sajnos mindegy, mert csak regisztrációval lehet fizetni, és onnan bármelyik verziót választva, ugyanaz a probléma. Szerintem az lehet, hogy valamiféle jutalékot kapnak a PayPal-tól az új számlanyitások miatt, ezért állították be úgy, hogy kényszerítsen, különben nem tudok fizetni. Írtam nekik, egyelőre válrom a választ, de nem fogok számlát nyitni egy termék kifizetése miatt, szóval ha nem oldják meg, akkor inkább nem vásárolok.
-
bollokcs80
Korrektor
Futottam egy harmadik kört az ügyfélszolgálattal, egy kedves indiai hölgy próbált segíteni (rettenetes akcentussal). Az MFA-t nem kapcsolhatja ki, megpróbáltuk a telefonhívásos-kódbemondós azonosítást (miután bekérte az e-mail címem, a telefonszámom és a bankkártya szám egyes részeit), de ez sem működött.
Annyit sikerült elérni, hogy hozzáadtuk a céges mobilom számát, a 24 órás kitiltás után majd megpróbálok azzal bejutni. Továbbra se értem, mi a baj az eredeti számommal, a vírusírtót is leszedtem telóról, de így se jön meg se az SMS, se a hívás tőlük.
-
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
"Nem tud bejelentkezni? Ha nem tud bejelentkezni PayPal-számlájára, telefonon kérhet tőlünk segítséget. A számla biztonsága érdekében e-mailben nem tudunk bejelentkezési támogatást nyújtani."
Találtam egy 06-1-7777-944 -es számút, csak csak angolul magyaráztak, pedig elvileg ez egy Budapesti szám.
-
Truman
senior tag
Most nincs kéznél másik telefon. De nem is mutatja azt az ablakot, mint régen, ahol látszott a telefonszámom utolsó néhány számjegye, csak egyből beadja nekem ezt az üzenetet. Ha rányomok a segítség gombra, egy angol oldalra irányít, ahol nem kapok segítséget, mert mindenhova be kell jelentkezni, amit meg nem tudok.
-
Truman
senior tag
Eltelt egy nap, és most olyan böngészőből jelentkeznék be, ahol nincs felugró ablak se semmi letiltva, de mégsem enged be. Fel sem ajánl semmit, hogy mit tudnék ezzel kezdeni.
Akkor ennek most reszeltek? Kezdjek keresni másik szolgáltatót, vagy van még remény, hogy valamikor beenged?
Update: Felraktam a telefonra is a PayPal app-ot, de ott is ugyan az van. -
Orbiteric
aktív tag
Ha csinálok euró egyenleget és abban megkapom az összeget utána ki utalom az eurót a magyar bankszámla számomra akkor jobban járok mint hogy forintban kérem alapból a PayPal utalást nem? Mert a Paypal azonnal átváltja a küldőnek akkor az eurót forintba, gyenge értékkel ahol én bukok… Ha pedig az eurót utalom ki a magyar bank számla számomra akkor a bankom fogja átváltani forintba és a bank sokkal jobb árfolyamon fog váltani nem???
-
mike784
tag
Ez nekem életmentő volt
3 hete nem tudok belépni az sms miatt, itt most ezen a linken sikerült kikerülnöm, email azonosítással. Eddig akármit próbáltam a végén mindig sms kódot kért.
A szolgáltatóm már sim kártyát cserélt de így se kapom meg a Paypal sms-eket. Ma vettem észre, hogy a Revolut-ot se, de ott be lehet lépni nélküle is. -
-
mike784
tag
Valami mégis csak a telefon szolgáltatómmal lehet (Netfone). Megpróbáltam a saját számommal újra regisztrálni de ugyan úgy nem jött sms. Utána a gyerek dominó kártyájával próbáltam, egyből megjött. Ami fura, hogy a gyerektől kapott sms-t azonnal megérkezik. Felhívom őket.
Köszönöm mindenkinek
-
Midway
senior tag
A chatbot azt írja , hogy a lezárt ügynél lehet.
" 1. Go to the Resolution Center.
2.Go to the closed cases tab or search for the case
3 Open the case you want to appeal and click Appeal Outcome." kattintson a Fellebbezés eredménye lehetőségre."
Na ilyen nincs ott.

Most nincs élő üszi. Majd holnap megpróbálom a chaten.
Köszi
Amúgy nekem is úgy tűník, hogy sokat romlott a paypal az elmúlt évek alatt.
-
World-Soft
senior tag
-
Ricsii2001
tag
Hát, az nagyon izgalmas telefonbeszélgetés lesz, tele ékezetes karakterekkel a nevemben, a lakcímemben, mert gondolom ezek alapvető kérdések lesznek.
És csak Angol nyelvű support van? Nincs Orosz, esetleg Német? Velük jobban szótértenék.
Mert ha nincs, akkor ez valószínűleg offos. Esély nincs arra, hogy az ügyintéző beazonosítsa a "Nyíregyháza" várost, vagy hogy helyesen leírja a vezetéknevemet. Soha az életben nem hallott erről a településről, valamint a Magyar ékezetekről, ráadásul nem is nagyon beszélem a nyelvet. -
z123456z
őstag
Na, most már én is kezdem unni magamat, de még egy fontos kérdés.
Megkockáztattam egy viszonylag olcsó visszaküldést ( egyébként számomra ez is rendkívül komplikált, én mindenkit óva intek ezentúl a költséges külföldi rendelésektől, mert nem normális akkor sem, hogy a vétlen vevő kínlódjon ) a fürgefutáron keresztül, UPS ~26 ezer.
De, most jön az 50 milliós kérdés:
Az üsz kisasszony nagyon segítőkész volt, elmondta, hogy amennyiben a címzett nem veszi át, akkor a visszaút költségét nekem számlázzák ki, ami többszöröse lesz az odaútnak! Ilyenkor mi van? Mit fog csinálni PP, ha a kedves amigo nem veszi át valamiért, és visszajön, és rámmérnek még egy 90 ezret? -
z123456z
őstag
Hol írtam ilyet, hogy előre fizessen? Azt csak nekünk, vevőknek kell.
És akkor még egy kérdés: Paypal vásárlói védelem hogy viszonyul a becsapós, hamis termékekhez? Gondolok itt olyanra pl, hogy veszel egy bőrkabátot, aztán kiderül, hogy egy műanyagot kaptál? Vagy jobban kisarkítva a dolgot aranyat veszel és trombita rezet, esetleg ezüstöt kapsz? Ilyenkor is küldjed vissza saját költségen, és majd lesz ami lesz? Ez így működik ilyen esetben is ( most tekintsünk el az értéktől, csak példának hoztam ezeket )? -
raziel01
veterán
Ebben én is z123456z mellett vagyok. Teljesen abszurd az, hogy ez eladó rosszat küldött és teljesen elzárkózik mindentől. Eleve 100+ ezres termékről van szó, teljesen vicc, hogy a vétlen vevő fizessen még ki 93 ezret futárra, hogy esetleg kapjon vissza valamennyit. Sok embernek nincs zsebből 93 ezre egy 100 ezres vásárlás után. Én se fizetném ki.
Ha meg még sem él a vásárló védelem akkor a termék sem lesz nála meg lóg a levegőben 200 ezer Ft. köszi. -
z123456z
őstag
Hogy hogy hogy? Leírtam. PP gyakoroljon nyomást, kötelezze az eladót, hogy mivel ő b.szta el, vagy küldje ő a futárt, vagy térítse meg nekem az ezzel járó plusz költséget. Közölje kerek perec, hogy ha nem, akkor nix pp. Hát így gondolom. A vállalás nevében is benne van, vásárlói védelem. Nehogy már logikát keress és találj abban, hogy 10ezer kilométerről elqr egy egyértelmű rendelést, és még én fizessek pluszban, hogy csökkentsem a veszteséget? Ezt ugye te sem gondolod komolyan, hogy jó ez így?
-
z123456z
őstag
Eszközük éppenséggel lenne, hiszen egy kereskedőnek legalább akkora szüksége van PP -ra, mint a vevőnek. Sőt. Simán mondhatnák egy ilyen egyértelmű esetben, hogy bizony vissza kell adnod azt a pénzt, vagy nem használhatod többé a pp-t. Csak ez nem érdekük, innentől pedig csak egy ámítás a védelem. Na mindegy, már elengedtem a dolgot, vagyis inkább beletörődtem, kénytelen kelletlen de inkább benyelem az eddigi veszteséget, de senki kedvéért nem invesztálok bele többet.
Köszönöm. -
z123456z
őstag
Minden bizonnyal pontatlanul fogalmaztam: eladó NEM AKARJA a visszaszállítás költségeit semmilyen formában vállalni , ezért fordultam paypalhoz. Amit te tanácsolsz az az, hogy akkor tegyek bele még 93 ezer forintot az eddig benne lévő mellé, és az eladó vagy kifizeti vagy nem. De miután ő megmondta, hogy én fizessem, paypal még csak említéstnsem tesz arról, hogy neki kell fizetnie ezt is, így a dolog megfenekleni látszik. Sem eladó sem PP részéről nincs megértés/szándék vagy akármi azzal kapcsolatban, hogy az fizesse a járulékos költségeket, aki hibázott. Én csak egy gesztusként ajánlottam fel az eladónak, hogy annyit átvállalok, amennyiben onnan ide került a küldés. 53 dollárt benyelek, de 93 ezer forintot nem. Gyakorlatilag ha ezt még beletolnám, eladó visszatérítené a PP-n keresztüli vételárat, 109 ezret, tehát a totálisan ráfordított pénzből nagyjából 16 ezer jönne vissza. Hát hülye vagyok, de azért ennyire nem.
De akkor mit javasolsz, mit tegyek? Pár napot kaptam a visszaküldés igazolásra, a chat-et meg holnap lezárják.
-
z123456z
őstag
Köszönöm.
De most eléggé összezavartál ezzel, nem is értem pontosan amit írtál, pedig elolvastam háromszor. Sajnos az értelmi képességem megkopott már ezekszerint. Az elmúlt napokban már úgy gondoltam, hogy a végére értem a lehetőségeimnek, ha visszaküldöm kapok pénzt, ha nem küldöm nem kapok. Ez nem ennyire egyszerű mégsem, és azt mondod, hogy PP fog visszatérítést adni, vagy valamit félreértek? Az eset kronológia sorrendben és zanzásítva tehát:
1. Hibás teljesítés eladó részéről, nem a megrendelt méret érkezett.
2. Eladóval történő egyeztetés után oda jutottunk, hogy küldi a megfelelő méretet és a küldést átvállalja, amennyiben én előbb visszaküldöm neki a tévedést. Itt ugye felmerült több buktató:
A; Mexikóba kell küldeni. Onnan ide irányban DHL express 53$ volt, innen oda 93 ezer. ( UPS megcsinálja 35 ezerért )
B; ha a visszaküldés és az újraküldés komplikált papírmunkája nem vág teljesen egybe, akkor fizethetek ismét vámot és áfát
C; ezek miatt kértem, hogy intézze ő a visszaszállítást is, én kifizetem neki ennek az árát. Erről valamiért ő hallani sem akart, állítólag mexikóból nem tud itteni felvételi címmel rendelni
D; Szombaton úgy fejeztük be WhatsAppon, hogy hétfőre utánajár, vagy összeállít nekem egy útmutatót, hogy minden klappoljon a vám miatt. Azóta eltűnt, lesz@rja a dolgot.
E; ezután fordultam PP-hoz, akik elintézték nekem ugyanezt, amit nélkülük is tudtunk. Nekik is megírtam, elviheti a hibás terméket, de neki kell fizetni érte, nem én hibáztam. Pont leszarták.És innentől nem értem, hogy mire fel ez a nagy bizalom a PP vásárlói védelemben? Nekem eleve zavaros ez az egész, nem beszélek ehhez szükséges szinten sem spanyolul, sem angolul, gemini fordít nekem. Írtam nekik, hogy eszkalálni akarom ( jelentsen ez bármit is, csak olvastam és jól hangzik ), azt írta a humán csetelő ügynök, hogy már eszkalálva van. És amikor elégedetlenségemet fejeztem ki, valamint megkérdeztem, hogy pontosan mit is jelent a vevővédelem, eltűnt. Én itt fejeztem be, nyeltem egyet és kidühöngtem magam, de most a válaszoddal felcsillantottál egy kis reményt, amit talán félreértek.
-
vesir
tag
Hát ez az, elég lenne az SMS, eddig is elég volt, nem is én kapcsoltam be ezt a csúszkás ellenőrzést, egyik napról a másikra ez lett. Lekopogom, azóta beléptem párszor és nem dobta fel. Na de a lényeg, hogy akkor nem tudjuk hogyan kell kikapcsolni ha esetleg újra előjönne?
-
vesir
tag
Pontosan melyikre? Login and Security beállításnál csak a Face ID-t lehet ki-be kapcsolni. Az SMS kódos azonosítás pedig már be van kapcsolva, csúszkázás után az jön. Most beléptem újra és nem jelent meg a csúszka, egyből az SMS kódos rész jött. Lehet ezt csak párszor kell eljátszani, hogy "megtanulja" és kész?
-
Voice24
őstag
Hali!
Nagyot csalódtam a paypal ügyfélbarátnak mondott panaszkezelésében. Pár napja az útmutatód alapján az üzenetközponton keresztül felvettem velük a kapcsolatot, leírtam, hogy nincs gomb vagy link, amivel fellebbezni tudnék az elutasításuk ellen. Itt segítőkészek voltak, hamarosan újra megnyitották az esetemet, így tudtam újabb információkat küldeni nekik. Leírtam (most már angolul), hogy nem értek egyet az elutasító döntéssel, mert szerintem én becsatoltam mindent, ami hivatalosan igazolja a feljelentésem megtételét az ügyfélkapun keresztül. Azt is megírtam, hogy Magyarországon az ügyfélkapus ügyintézés jogilag megegyezik a személyes ügyintézéssel, és bár nem volt lepecsételt fejléces feljelentésem (ők ezt kérték), a becsatolt feltöltési és átvételi igazolások hivatalosan igazolják a feljelentés megérkezését az illetékes hatósághoz. Csatoltam továbbá újabb fotókat is bizonyítékként, mivel időközben a hiányzó napellenzők pótlására rendeltem újabb 4 db-ot, így össze tudják hasonlítani, hogy az újabb, 2 db-ot tartalmazó dobozzal szemben a fizikailag kisebb dobozba hogy a fenébe fért volna bele 3 db ugyanabból a termékből.
Ezután szépen kivárták az 5 napot, nem írtak semmit, hogy ez vagy az nem jó, vagy ez vagy az még kellene, hanem szépen lezárták az esetet, ugyanazzal az indokkal, mint először, hogy nem nyújtottam be a kért dokumentumokat.
Eleve nem értem, miért kötik az igazam eldöntését ahhoz, hogy teszek-e hivatalos hatósági feljelentést, majd miután ezt megteszem, miért ragaszkodnak olyan formaságokhoz (pecsét, fejléc), amiknek az ügy szempontjából semmilyen jelentőségük nincs. A fotóim mintha nem is léteznének, azokról egyetlen szót sem ejtettek. A másik sérelmem, hogy nekem, mint reklamáló félnek miért nincs lehetőségem megismerni a másik fél bizonyítékait, hogy mivel támasztotta alá a 6 db napellenző elküldését. Vagy az eladótól elég, ha csak azt mondja, ő elküldte? Ilyen sehol nincs, bíróságon sem, hogy a másik fél álláspontját nem lehet megismerni. Pláne úgy, hogy az elején nekem még azt is írták, lehet, hogy a bizonyítékaimat megküldik az eladónak is...
Bocsi a hosszúra nyúlt panaszért, de igencsak csalódott és dühös vagyok, mert nem 1-2 ezer forintról van szó, és talán másnak is tanulságos lehet, mit jelent a paypalnál a vásárlóvédelem... -
Jabby
őstag
-
Voice24
őstag
Oké, megpróbálom ezt a message centert. Az előbb elindítottam, de azt írta, próbáljam munkaidőben. Kérdés, náluk mi számít munkaidőnek a mi időzónánkhoz képest?
Amúgy nem hiszem, hogy az jelentette volna a gondot eddig, hogy magyarul írtam le a problémámat, az AI világában ez nem okozhat gondot szerintem. De ha ezen múlik, majd így próbálom, ha egyszer végre tudok majd fellebbezni.
-
Voice24
őstag
Ugyanoda, ahova az első képen lévő narancssárga mezőbe történő kattintás is, az esetem részleteihez, ami a többi képen látható. Semmilyen gomb vagy link nincs sem a fellebbezéshez, sem a lezáráshoz.
Nem is látok lehetőséget az angol nyelvre állításhoz, szerintem automatikusan magyarul jeleníti meg az oldalt már alapból is. -
Voice24
őstag
Néztem az összefoglalót, de szerintem már eleve nem úgy néz ki a paypal adott felülete. A reklamációban én nem tudok diskurálni, vitatkozni az eladóval, kizárólag a paypal kér tőlem dolgokat, az eladó álláspontját és bizonyítékait nem láthatom (ami döbbenetes és furcsa).
Csináltam képernyőfotókat az esetről, látható, hogy mutatja nekem a főoldalon is, hogy dolgom van augusztus 6-ig az esetemmel, de rányitva az esetre, ott már semmilyen reagálási lehetőség nincs. Sem fellebbezni nem tudok, sem lezárni a vitát.
Hova lehetne érdemben fordulni a paypalon belül?
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
Voice24
őstag
Mivel ott dolgoztam, tudom, hogy ilyesmi témával a rendőrségtől elhajtanak. Vajon elegendő a paypalnak egy fogyasztóvédelemhez tett feljelentés? Mert azt ügyfélkapun keresztül meg tudom tenni, és állami szerv. Bár pecsét nyilván nem lesz az iraton, amit majd ki tudok nyomtatni.
De azt még mindig nem értem, miben befolyásolja az esetem elbírálását az, hogy teszek-e feljelentést. Mert ez alapvetően polgári peres téma és nem büntetőjogi. -
Voice24
őstag
Hali!
Most este ránéztem a paypalon az esetemre, és azt látom, hogy további információkat kérnek tőlem, egészen konkrétan rendőrségi vagy egyéb hatósági feljelentést. Most ez komoly? [kép] Ha nem teszek feljelentést, cseszhetem a pénzemet? Ez elég gáz a Temura és a paypalra nézve is... -
Voice24
őstag
Köszi!
Hát, kíváncsian várom, mert szerintem a fotók alapján elég egyértelmű, hogy fizikailag nem tudtak 6 db terméket megküldeni az adott csomagban. Egyrészt a külső zacskóba csak két doboz fér bele (képről egyértelmű), másrészt a dobozba csak egyetlen napellenző fér a kialakításából adódóan. Talán ott lehetett a gond a Temunál, hogy a dobozon lévő cimkén 3 db van írva, vagyis vagy szándékosan, vagy véletlenül, de rossz cimkéket raktak a dobozokra. [kép] [kép] -
Voice24
őstag
Akkor lehet, hogy rosszul kérdezem. A paypal csak mint egyszerű közvetítő van jelen az eljárásban, vagy van valami érdemi jelentősége annak, hogy ők is résztvevői a vitának? Mert ha csak közvetítő, akkor ugyanott vagyok, mintha a Temuval vitáznék tovább, csak sokkal lassabb minden.
Amúgy szerintem egyértelműen látszik, hogy a csomagolásban nem fért volna el 6 db doboz: [kép] -
Adalena
csendes tag
évek óta használom és sosem volt egymással problémánk, ez teljesen random jött, semmi előzménye, semmi mást nem csináltam mint eddig
sajnos lejárt a személyim és nem állt módomban eddig megújítattni
szerinted elfogadják az új, ideiglenes plasztik kártyás személyit is?
az még beleférne az időbe -
-
embe
nagyúr
Köszi!
Sok-sok évvel ezelőtt Erste virtuális kártyával kezdtem. Még megvan, de pár éve már a Wise virtuális kártyát használom. Egyszer nagyon kiakadtam az Erste bankra, a pénzváltása miatt. Ugyanis a forint számlámról vásároltam Németországból, és emiatt 2x váltottak. Legalábbis ezzel indokolták a zárolt és végül terhelt összeg közötti különbséget. Mondták a Visa dollár elszámolású, így volt egy forint - dollár - euró váltás.
Na akkor kezdtem valami alternatíva után nézni. -
hzx0
aktív tag
Elöző alkalommal is ugyan ez volt. Akkor is megbeszéltük van pénz böven engedélyezve. Deviza német eddig sem allitgatam nem is találom hol kellene. PP tanácsodra azóta Angolul használom. Vissza néztem a vasárlásaimat több féle pénznembe vannak. $, €. Ft. Úgy gondolom ez nem okozhat problémát. A #48473 hozzászólásotol volt elözöleg ugyan ez a kalvariám.
-
envagyok
veterán
Idéntől fizetni kell tranzakciós illetéket paypal küldésnél, fogadásnál is?
Gondolom csak nekünk Magyaroknak.
Akkor ha jól értem, alapból nem küld a paypal infót senkinek, de ha megkeresi a Nav, akkor adatot szolgáltat.
És azt hogyan igazoljam, hogy valaki family/friend küldéssel mondjuk ajándékba küldött pénzt nekem? -
envagyok
veterán
Azt hittem ha áruért, szolgáltatásért kapok paypal utalást, akkor azt ugyanúgy jegyzik, mint az ebay.
A paypal kinek, mikor, miről ad jelentést?
És ha a NAV vizsgálat alá von egy magánszemélyt/forgalmat, akkor ugyanúgy bevételnek veszik a barátként küldést, mint a termékért küldött pénzt?Van mód paypal számláról valahogy direkt euróban/forintban pénzhez jutni, vagy csak számlára küldéssel?
Esetleg érdemes revolut/wise és hasonlót használni erre/illetve kártyás fizetésre? -
hzx0
aktív tag
George tranzakciók között nincs 0ft terhelés. Push üzenetbe jön az engedélyezés. Sms van.
Erste Kàrtyaör Kàrtya regisztràciò. Kàrtyaszàm eleje: 4870 Összeg: 0 HUF Tr.hely/idö: 35314369001 PAYPA / 2025.02.18 19:19
Régen emlékszem valami 4jegyü számot kellett be írni a PP-n a kártya hitelesítésre, de akkor 400ft terhelték. Ez általában smsben nem látszott. Csak a banki kivonatban. -
hzx0
aktív tag
Ebből az egyetlen ami aktív az a Magyar nyelv. De majd át állítom. Telefonon és pcn is probálkoztam tegnap. Legalább 15 probálkozas volt. Azért írtam hogy most várok 1-2 napot hátha még is valami biztonsági probléma van. Ha nem oldódik meg így akkor nem tudom kit kéne hivnom. A Erste biztos elhajt ilyen problémával hiszen a kártya müködik.
-
hzx0
aktív tag
Láttam hogy nem friss. Csak 2 ilyen problémás hozzászólást találtam. Ami PP oldalon van. Amúgy van egy csomó Rinya. Nem értem mit ellenöriz. Rá megyek a shppban a PP fizetésre. Be nyílik a PP oldal. Bejelentkezés ujjlenyomat/jelszó mindegy. Kicsit molyol. Egyből ezt a hibát kapom. Itt még nem hiszem hogy komunikál a kártya kibocsátóval. Az az érdekes a kártya hozzáadáskor a próba terhelés megy.
-
hzx0
aktív tag
Eddig nálam sem volt ilyen gond. Több mint 10 éve használom a PP. Végül direktben fizettem mindenhol virtuális kártyával. Most várok 1-2 napot hátha ideiglenes ez a "tiltás". [link] Jobban örülnék ha megoldódna. Van pár shopp ahol nem szívesen adnám még a kártya adataimat.
-
hzx0
aktív tag
Olyan helyen akartam fizetni ahol már máskor is vasároltam. Banggood, Tomtop és próba képpen autodoc. Mindenhol ugyan ez a hiba üzenet. Fö kártyám nem szívesen csatolnam fel. Bár most rá kerestem a hiba üzenetre " This card cannot be used for this transaction." Másnál is elöfordult már ez a hiba és másik kártya sem oldotta meg a problémát. Megoldást sem írnak. PP kérdez feleleket is át olvastam. Mind 2 ilyen kérdésre. 2 ügyintéző 2 különböző válasz blablabla a kártya kibocsátó a hibás azt kell hovni. Xd. Megoldást ne nincs.
-
hzx0
aktív tag
Limit böven elég 50E. Volt már régebben olyan hogy kevés volt. Akkor sikertelen a tranzakció sms jött. El sem jutok fizetéskor a terhelésig. Ezt az üzenetet kapom ahogy be nyílik a PP ablak.
Most este fizettem a kártyával direktben allegron apróságot probábol Müködik a kártya.
Forintra van állítva. Eddig is úgy volt szerintem
Töröltem majd hozzá adtam ujra terhelte 0ft-al jová hagytam a bank app-al végig ment a fojamat. Zöld pipa. Majd be állítottam elsödleges fizetési eszköznek.
Olyan mintha a PP tiltaná a kartyát. Értesités nincs hogy valami gáz lenne.
E-mailt is kaptam a hozzarendelésröl.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.