Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez így ránézve komplettnek tűnik. Nem a magyar nyelvű felület rossz?

Akkor kérdezz rá.
Alul Kapcsolatfelvétel, a borítékos Email us, a téma Sending/Receiving Money, altéma Payment Status és ott a Pending, alulra hogy az X számú tranzakció még miért van függőben és Send Email
Erre érkező automata üzenetre válaszul az üzenet szövegét küldd el újból és majd írnak. -
Almos
aktív tag
Vásároltam ebay-en egy terméket, amit paypalon keresztül fizettem, a bankkártyámmal. Az eladó ezek után fogta magát, és törölte a megrendelést, a fizetést pedig visszatérítette paypalon keresztül, a paypal egyenlegemre. Sajnos ez a visszatérítés 11 nap elteltével is függő státuszban van.
Az elmúlt hetekben volt több visszatérítésem is, ami működött:
- magyar netes vásárlás visszatérítése a kártyámra,
- aliexpresses vásárlás visszatérítése paypal egyenlegre:
Mit lehet ilyenkor tenni, mikor várható, hogy ez a függő visszatérítés valóban meg is történik? Mert ebay oldalról azt várták, hogy igazoljam le a visszatérítés megtörténtét... -
laleeee
őstag
Végül sikerült belépnem, de nagyon elcsesztem mindent. Claim helyett azt pipáltam be hogy valaki illetéktelenül használta a számlámat, erre fél órán belül le is zárta a pp az ügyet. Próbálnék felülvizsgálatot kérni, de a lezárt eseteknél nekem már nem adja ki az "Action" és "Appeal" gombokat. Mit lehet még csinálni ?
-
válasz
laleeee
üzenetére
Milyen azonosítás volt, van bekapcsolva? És ha a Számla biztonságossá tételé kattintasz? Ez egyébként egy PayPal e-mail címről jött valami volt?
Ezek a PayPal hivatalos e-mail címei:
service@paypal.com
service@intl.paypal.com
paypal@mail.paypal.com
webform@intl.paypal.com
paypal@e.paypal.com, de ezt csak akkor használják, ha a felhasználási feltételek változnak.
Jöhet még felhasználói értesítés erről a címről: member@paypal.com -
válasz
salieri.
üzenetére
Megnéztem, rosszul van beállítva, nem kellene kérnie. Mivel ez nem kamu üzlet, nincs különösebb értelme a PayPal védelmére apellálni hiszen az EU-s fogyasztóvédelmi szabályok itt egyértelműen érvényesek, ne a PayPal-t válaszd fizetésre hanem a Kreditkarte opciót, ha Maestro kártya lenne akkor azt. Valószínűleg ez a rész a problémás, Maestro kártyát feltételes és gondolom neked sem az van, ezért úgy tekinti hogy nincs kártya a PayPal fiókhoz és ezért kéri.
De az is működhetne hogy egy másik kártya adatait adod meg a PP-n a bejelentkezés után, de ha jól gondolom a Maestro lenne neki jobb, így nincs garancia hogy Visa vagy MC esetén működne. A két helyen a lakcím ugye egyezik? -
válasz
salieri.
üzenetére
Az osztrák webáruház milyen feltételeket támaszt a PayPal fizetéshez? (Ilyenkor hasznos az az információ, hogy mi a neve) Szokott olyan lenni hogy a címek egyezzenek
De, a kártyád a PayPal-on regisztrált kártya?
Ha igen és a webshop fizetési kliense kéri a kártya adatokat, akkor mégsem PayPal fiókodon keresztül fizetsz, csak egy kártyás fizetési kliens, amit a PayPal biztosít. Ha PayPal-on keresztül megy fizetés akkor nem kell kártya adatot megadni.
Gondolom már használtad ezt a kártyát online fizetésre és van a bankszámláján elegendő pénz -
salieri.
őstag
Sziasztok,olyan gondom van ,hogy fizetnék egy osztrák webáruházban paypallal átirányítás megvan a paypal felületre,ott kéri adjam meg a kártya adatait, megadom ,de nem fogadja el a fizetést.mi lehet a baj? OTP virtuális kártya.
-
válasz
Botigta
üzenetére
Akkor kattints az elején a dispute azonosítóra. Az a baj hogy nálam működik, így nem igazán tudom, hogy nálad miért nem "szerkesztheted" a dispute-odat. Tehát akkor egyáltalán nem látod a dispute tartalmát?
Csak írnod kellene, jön az automata válasz és arra válaszul újból küldd el a problémát max 48 órán belül valaki reagálni fog.
Arra mi jön elő, ha a PayPal nyelv angol, nem magyar?A magyar nyelvű felület és ez az angol nyelvű hibaüzenet nem jó, (Let's try that again) van ennek magyar verziója, ha nem az jön elő akkor valami megint nem oké nyelvi résszel.
-
válasz
choco01
üzenetére
Az eBay-en is most panaszkodott valaki hogy a GSP-s szállítás miatt a fizetés kétfelé bontását a Revolut veszélyes tranzakciónak gondolta és az egyik felét megtagadta. Akkor nálad is ők tagadhatták meg a fizetést, így igaz az hogy nem volt fedezet, ezért kaptad ezt az üzenetet. Ez mindig banki gond miatti üzenet, azért utalnak rá hogy vedd fel a kapcsolatot. Nem a PayPal akinél a pénzed van.
-
choco01
addikt
Revolutos bankszámlával és kártyával használom napi szinten fizetek így ebayen a kacatokért, meg hetente 1-2x kuldök így pénzt és most tekert-tekert aztán egyszer csak piros kép fogad hogy nem megy a dolog aztán jelezte a revolut hogy levonták a pénzt a paypalban meg sehol semmi..

limit nincs a pénz meg rajta volt a számlán..
-
válasz
choco01
üzenetére
Nem vonták le, csak a banki rendszer zárolta, majd feloldják és marad a pénzed az bankszámládon, mert a PayPal tranzakció nem sikerült. Ha a PayPal számlatörténetben benne lenne ez a tétel és a fogadó félnél nem, akkor van gond. Ez most banki móka.
Nem valami időzített limit volt és amikor küldeni akartad akkor még nem volt elérhető a pénz? Mert ez az üzenet akkor szokott jönni, ha nincs elérhető pénz. -
choco01
addikt
Hali.
Találkoztatok már olyannal hogy pénzt akartam küldeni PayPallal egy haveromnak, az app azt írta hogy a fizetés sikertelen vegyem fel a bankkal a kapcsolatot vagy a kártyakibocsájtóval, aztán jött az SMS a banktól hogy levonták a pénzt a PayPal tranzakcioval, de se a haveromnál se nálam nincs nyoma a PayPalban..
Mit lehet tenni?
-
Botigta
aktív tag
Igen, ők nekem adtak igazat, és ők küldették vissza a terméket.
Az eladónak nem adtam meg a tracking számot, hol kéne azt megadnom?
Jött az automata levél magyarul:Kedves Boári Botond!
Az eset áttekintését követően arra jutottunk, hogy 32,98 USD visszatérítésre jogosult.
A visszatérítés érdekében a következő műveleteket kell elvégeznie:
1,Küldje vissza a tétel(eke)t az eladónak az általunk megadott címre. Ha a tranzakció keretében több terméket is vásárolt, csak a megadott tételeket kell visszaküldenie. Juttassa vissza a kereskedőnek az alább felsorolt tételeket az utasításoknak megfelelően. Ha az e-mailben nem talál konkrét tételeket, akkor ahhoz, hogy megkapja a visszatérítést, a vásárláshoz kapcsolódó összes tételt vissza kell küldenie.
2,A következő határidőig adja meg a szállítmány online követési információját a Vitarendezési központban: 2019. július 31. A visszaküldött áru állapotának egyeznie kell az átvételi állapottal, és a visszaküldéssel kapcsolatban felmerülő összes költség Önt terheli.
3,Egyértelműen címkézze fel vagy jelezze más módon, hogy a csomag visszárut tartalmaz, mivel így elkerülheti a felesleges vám- és egyéb díjakat.De nem tudom megtenni, mert ha a Resolution Centerben az ügyre rákattintok, napok óta a fenti háromszög fogad...
-
-
Botigta
aktív tag
A második figyelmezetésre gondolsz?
Mert az elsővel (háromszögessel) nem tudok mit kezdeni.
Írtam nekik, de vagy két hét mire érdemben válaszolnak. Sajnos telefon nem játszik, angol tudásom ehhez alkalmatlan.
Applikációban nincs Dispute lehetőség.
Nincs adatmegadás. Odáig el sem jutok.
Más böngészőből is ugyanez a helyzet.
A visszaküldésre már megigényeltem a díjat. -
válasz
Botigta
üzenetére
Én nem vettem észre hibát.
De ez egy figyelmeztetés (mármint a magyar oldalon), tovább lehet vinni a dolgot. Nem biztos hogy nem sikerül. Ha írásban nem tudod őket elérni, akkor telefon.
Nem emlékszem rá, de mobil app-ban nem lehet beírni a nyomkövetési számot? Az adat megadásnál Hungarian Post a szöveg?
Törölni a PayPal sütiket, böngésző gyorsítótárat másik böngésző használata, mobilos böngésző?
Itt indult a visszaküldési dispute? -
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Más is tapasztalja, hogy rendszerhiba van a PayPal-nál?
Van egy termék visszaküldésem, és két napja nem tudom leigazolni a csomag feladást, mivel állandóan ez fogad:Be vagyok szarva, mert 2 nap múlva lejár a határidőm, hogy igazoljam...
Sőt, ha magyarra van állítva a felület, és rányomok a Kapcsolatfelvétel-re, akkor ez fogad:
Viszont ha angolra váltok, akkor nincs ez a figyelmeztetés...
-
válasz
realmadrid
üzenetére
Ha ez valaminek a vételára volt és vontak jutalékot akkor 21 nap szokott lenni a függőben lévőség. Ha baráti úton küldték ez azonnal elérhető ha ténylegesen is a pénz átment, ha bankkártyáról vagy egyenlegről fizetett az illető.
De ha te az eladó voltál akkor ez a szöveg nem logikus: Sikeresen frissítette a megrendelési információt. te nem rendeltél semmit, valami nyomkövetési számot adtál meg?
És az is lehet hogy ez a jóváhagyás a vevő általi kézhezvételtől számított.
Nem véletlenül kértem az angol nyelvű szöveget (angolra visszaállítani a nyelvet) mert a magyar nyelvű felületen több helyen magyartalan és hibás a fordítás. Én legalábbis nem mindig értem őket. -
realmadrid
aktív tag
válasz
realmadrid
üzenetére
Köszi a gyors választ.
Aznapi eladás volt, azonnali kifizetéssel.
PayPal belépéskor azóta ez a szöveg fogad. Ha 7 munkanap, akkor az is rövidesen lejár. Első eladásom volt, eddig csak vásárló voltam. -
zolka95
őstag
Sziasztok!
Mi a különbség a hitelkártya és a bankszámla csatolása között?Régen hozzáadtam az OTP-s bankkártyámat a PayPalhoz, de az lejárt és az újat szeretném hozzácsatolni.
A hitelkártya csatolás menüpontnál kell ezt megtennem ugye? De mért hitelkártyaként van írva? Az enyém nem hitelkártya, hanem bankkártya.Megadhatom a bankkártya adataimat a 'hitelkártya csatolás' menüben, ugye? Ez csak valami fordítási hiba? -
válasz
realmadrid
üzenetére
Mármint amikor belépsz a PayPal fiókodba és ott látod? Akár 21 nap ha ez valami új eladás volt.
Megtennéd hogy az angol szöveget adnád meg? Mert nem értem azt hogy mit és kinek az irányából kell jóváhagyni?
Lehet hogy még fizikailag nincs ott a pénz mert aki küldte az bankszámlát, csekket használt fizetési forrásként és erre kell várni
De ha magas az összeg Mert ilyen jóváhagyás. De még csak az 5. nap van. Mert munkanap számít. -
realmadrid
aktív tag
Helló !
Német Ebayen eladott termék után ez az üzenet van 18-a óta:
Sikeresen frissítette a megrendelési információt. A jóváhagyástól számított 7 napon belül hozzájut pénzéhez.
Meddig lehet felfüggesztve, mikor kapom meg a pénzem ?
Köszi ! -
válasz
üzenetére
Milyen bankszámlát szeretnél hozzáadni?
Ha magyarul írja, akkor az is gond lehet.
De kipróbáltam, simán hozzá tudtam adni egy CIB bankos forintos pénzforgalmi számlát, ráadásul magyar nyelvű felületen, ezek szerint csak megjavították.
Firefox és PayPal böngészős verzió, nem mobilos dolgok. -
törölt tag
Bankszámla csatolás....."Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később."
Másnál is?
-
Watcher45
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Szintén összefoglaló:
11. PayPal egyenleg feltöltése banki utalással, Top Up (Feltöltés) móddal
Belépés után bal oldalon a menüben az egyenleg feltöltésre ezek a menü pontok állnak rendelkezésre:
Transfer Money vagy Pénzátulás, régebbi felületen ha előkerül a Top Up vagy Feltöltés.
Ezeket választva kapunk egy információs oldalt, ahol a megadott adatokkal a saját bankszámlánkról tudunk utalni a PayPal magyar Unicredit Banknál vezettet számláján keresztül a PayPal egyenlegünkre.
Saját forintos bankszámláról, forint a saját PayPal fiókunkra! -
Formaster
addikt
Üdv Urak, egy egyszerű kérdés. Ugye jól tudom, hogy lehet paypal fiókot nyitni bankkártya nélkül és azt feltölteni bankszámláról?
-
válasz
Exelsior24
üzenetére
Nem a Paypal.me kell. A baráti küldés Kinábol nem használhato, üzlerinél meg jutalékot vonnak tőled. Csak a belépési e-mail azonositot kell küldeni és azt hogy 3,9 %- al többet küldjön mert azután lesz annyi a nettó összeg.
De ehhez nem kellett volna PayPal, vissza tudná adni az árat az Aliexpress oldalán keresztül variáció nélkül. -
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, Allin rendeltem 2 terméket amiket kifizettem, de írt az eladó, hogy az egyik termék már nincs neki, és vissza szeretné nekem utalni az árát PayPal-ra. Létrehoztam magamnak egy paypal.me saját linket amit el is küldtem az eladónak, illetve valami paypal-os e-mail címet is kért, így megadtam neki a paypal-ra regisztrált e-mail címem mivel semmi mást nem találtam. Ez kellett neki vajon, így már vissza tudja utalni nekem a termék árát?
Illetve ebben a PayPal.me-ben van egy beállítás: Magánkifizetések, személyes kifizetések, vagy másik opció Termékek és Szolgáltatások, ezt melyikre kell állítanom, hogy vissza tudja refundolni nekem a termék árát? -
válasz
lorcsi
üzenetére
Ugyanaz a száma és a dátum és a cvv kód változott vagy teljesen új? Ez utóbbinál új kártyaként kell felvenni.
Mindkét esetben aktivált kártyának kell (online használatra is) és kell rajta lenni némi pénznek.
Néha gond van a magyar nyelvű felülettel, angolra átállítva kell megpróbálni.
Ha ezek sem mennek, akkor írni hogy nem tudod a kártyát hozzáadni, vagy telefonos segítséget kérni. -
lorcsi
veterán
lejárt a bankkártyám , kaptam újat
és a pay pal is szólt, hogy frissítsem
de már 2 hete próbálom és mindig elszáll:
"Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később."mit lehet ezzel kezdeni ?
-
Nincs semmi, én most leveleztem velük az eBay fizetési gonddal, de most épp jó lett, mert már nem magyar nyelven akar a fizetési oldal kommunikálni velem. Működik a csatolás az üzentehet, a vásárlás, a belépési védelem, nekem normál működésnek tűnik.
Lehet hogy nálad is nyelvi probléma, vagy valami böngésző védelem, blokkolás.
De nem egészen értem, nem szoktunk válaszolni, ritkán kérnek információt, a másik fél felvetésére meg nem kell reagálni, hanem továbbléptetni. -
NORBl
aktív tag
Paypallal van valami nyűg most ?
Nem tudok válaszolni a case-emre, csak tölt, karikázik.
-
válasz
Botigta
üzenetére
Ha benézel a Banggood topikba, akkor láthatod hogy vannak csúszásaik, pont ezen a helyen amit látsz kiírva, Longdon, ami bizony jól van írva, mert nem Londonban van az a logisztikai központ. Ezek a 15 számjegyű nyomkövetési számos küldeményekkel van a gond.
A topikban van link hogy mivel lehet nézegetni. De ez lenne az.
Most már indultak és érkezett is meg onnan küldemény, esetleg a tiéd is úton van.
A Flyt Express egy logisztikai szállító, nem kamu, csak a nyomkövetési információik, miután Kínát elhagyta a küldemény. -
-
Botigta
aktív tag
Üdv,
Nyitottam egy vitát a Banggood-dal. Telefonrendelés 14 napra, a telefon két hónapja nem jön, Tracking nincs. Már a PayPal előtt van az ügy júni 22-e óta. Várom, hogy a Paypal döntsön. Ma bemegyek a fiókba, és azt látom, hogy a Banggood júli 2-án küldött valami trackinget egy általam soha nem hallott FLYT Express-hez, ahol látszólag 1-je óta LONGDON-ban
dekkol a csomag (még a LONDON-t sem tudják helyesen leírni). Szerintem egy nagy kamju az egész. A 17track persze nem ismeri fel...
Gondolom most a Paypal-osok ülnek a seggükön, hogy a csomag jön. És 27-éig jósolják a lezárást. írni nem tudok már ezen a felületen. Mi a francot csináljak? -
No.01
addikt
Vegre megjott az ertesites a refundrol... Mivel a bankkartyam van osszekotve direktbe a PP szamlammal igy jol gondolom, h tovabbi 2-5 munkanapot kell varnom mire megjelenik a PP-on majd onnan utalhatom vissza ujabb 2 munkanap atfutasi idovel a szamlamra?
-
-
No.01
addikt
Koszonom! Eddig nem volt PayPal appom... most letoltottem, de ott sem latom a refoundot szoval akkor a ceg nem kuldte meg annak elelnere, h emailben mar visszaigazolta...
Irok a cegnek, h kuldjek az a franya azonositot...
Ha ezen is annyit gondolkodnak, mint a hibas teljesitesen (ami 100%-ban az o hibajuk volt) akkor mikor reklamalhatom ezt meg a PayPalnal? Nem akarok turelmetlennek tunni, de az aru atvetelenek napjan azonnal jeleztem a ceg fele. Nyilvan a visszakuldes es enyeb huncutsagok is idobe telnek, de osszesegeben ~3 het atfutast azert sokallok foleg, h bo ezer EUR-rol van szo es nem en szurtam el a dolgokat.
-
Ha refundot kapsz az kb 2 mp és látszik PayPal könyvelésben. Ha bankkártya volt az eredeti fizetőeszköz, akkor a pénzt beérkezést könyvelik és rögtön továbbítják arra a bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik és banktól függően 2-5 napon belül a számládon lesz.
Ha egyenleg volt, az meg akkor ott marad.
Ez nem a PayPal-on múlik. Ha nem küldenek, akkor mégis miért a PayPal szivozik, akkor máskor is tehették volna.
Ha elküldte a pénzt a cég, akkor van egy tranzakció azonosítója (az jelenik majd meg nálad is) akkor kérd el, mivel nincs nyoma a PayPal fiókodban és ellenőrizni szeretnéd. -
No.01
addikt
Sziasztok,
Megint gondba keveredtem, de sajna nem tudom, h csak a PayPal szivozik vagy a megreklamalt ceg ul a baberjain es a penzemen.
Igazabol az erdekelne leginkabb, h ha refundot kaptam akkor az mennyi idon belul kellene, h megjelenjen a PayPal egyenlegemen??
Megreklamaltam v.mit hibas teljesites vegett. Az arut visszakuldtem. csekkoltak, elbiraltak (jo soka, de ez egy masik tortenet) majd jott az email, h visszautaljak a penzt a fizetesi forma alapjan. (jelen esetben ugye a PayPal szamlamra) ennek mar tobb, mint 1 hete es a penz meg mindig nincs a (PayPal)szamlamon! Korabban 2 hasonlo esetem volt, de mind2 alkalommal megjott a penz 2 napon belul.
-
válasz
floratm
üzenetére
Ha ajánlottan adtad fel akkor azt a Magyar Postától lehet hogy eltérően (mivel nemzetközi egyezmény az alapja) könyvelik és követhető mert ez egy nemzetközi postai nyomkövetési szám lenne.
A MP-án most egyébként semmi sem követhető normálisan.
Az általános követőkben lehet nézegetni. Trackitonline és mondjuk még ez is. -
floratm
senior tag
Köszönöm, én is hasonlóra gondoltam.
Más:a postán mondták hogy a visszaküldött csomag az országon belül még követhető, de Kinába már nem lehet követni. Azért remélem a megérkezésröl van jelzés, a követés nem is fontos..
-
floratm
senior tag
-
válasz
floratm
üzenetére
Ez a szöveg így értelmetlen. Ha mástól kap visszatérítést akkor majd küldi neked? "Ok, when we receive a refund, ennek a szónak a helyére lehet hogy mást gondolt.
De hol és mit indítottál? Mert itt dispute keretében kérsz vissza pénzt, máshol meg megint más a módszerrel indul az hogy refund-ot kapj.
-
floratm
senior tag
Nyitottam egy refundot, teljes visszatéritést kérve (20$). Néhány kör után az eladó, elfogadta e képpen:
"Ok, when we receive a refund, I will apply a refund for you."
Ez alatt mit ért? Hogy visszautalja a pénzt ha odaér( mert hogy visszaküldtem nekik..)? Vagy bizonygassam tovább a refund igényem azt várja? -
válasz
italomaxi
üzenetére
Ha nincs kártya hozzárendelve, akkor csak havi 21000 Ft a max ami utalható a saját bankszámlájára és éves szintem 252000 Ft
És persze az a bankszámla pénzforgalmi számla lehet.
Egyébként nem kell ide regisztrálni hogy az Összefoglalót megnézze, ezen a linken: https://prohardver.hu/tema/paypal/hsz_1-50.html belépés nélkül is lehet látni. -
italomaxi
csendes tag
"Szerintem a paypal rendszer
A sajatomat magyar magán nincs hozza rendelve. 50 ezret szeretnek rola utalni" -
italomaxi
csendes tag
Üdv!
Egy "ismerősöm" megkért hogy segitsek neki Paypal ügyben.
Ő nincs ide beregisztrálva ezért én tolmácsolom a szavait.
Sziasztok!
Nekem az a problemam ,hogy paypalrol nemtudok penzt utalni a számlamra mert azt irja ki h a rendszer jelenleg nem mukodik.
Mar vagy 4-5 napja ez van.
Ilyenkor mi a teendo szerintetek?
Köszi a segitséget! -
Ha nincs engedélyezve, akkor nem lehet online fizetni.

Ez hiba üzenet akkor keletkezik, ha az adott bankkártya pénzéhez nem fér hozzá a rendszer, aktiválás (online fizetés) hiánya, a vásárlási limitek túllépése, fedezethiány miatt. Néha akkor is ezt írhatja ki, ha gond van a kártyatársaság vagy a bank bankkártyás-rendszerével. -
Watcher45
tag
Már nem tudom itt vagy a Revolut topicban olvastam korábban, hogy valaki nem tudott Revolut virtuális kártyát hozzáadni a PayPal fiókhoz. Nos nálam gond nélkül be lehetett regisztrálni a virtuális kártyát de alapból 0 forintos terhelést ír ki és nem látható az applikációban a megerősítő kód. Viszont ha a PayPal-ban ezután rámegyünk a beregisztrált kártyára és kiválasztjuk, hogy meg akarjuk erősíteni akkor megjelenik egy kód küldése kapcsoló. Erre kattintva telefonon jön a visszajelzés és a Revolut app-ban egy 400 forintos terhelés, ami tartalmazza a megerősítő kódot.
-
Watcher45
tag
-
Seprioth
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis megerősítés hogy mindent jól csináltam e.
Szóval tegnap létrehoztam egy paypal acc-ot,majd ott a pénz átutalás egyenlege menü pont alatt leírtak alatt jártam el.
Szóval bank neve,bank számlaszáma,átutalás azonosítója adtam meg az Unicredit Bankba de nem saját számláról küldtem,mert nekem nincs,hanem nyomtatványt töltöttem ki.
Remélem ez nem fog bezavarni hogy nem saját számláról lett küldve hanem csak úgy befizetem.Azért is aggódók mert tegnap 9-körül fizetem be és még sehol semmi,bankos hölgy meg azt mondta 1-2 perc max pár óra és jóváíródik a pénz. -
ssgk
aktív tag
"A kártyakibocsátó bank elutasította a kártyát."
Ez miért lehet ? Valami beállítás e-bankon belül megoldja vagy nem ?
maestro K&H kártya. Eddig ment minden (az előző teljesen megegyező kártyával ). -
Nem lehet visszaállítani és a vásárlásokra csak az eBay védelem vehető igénybe., mivel a fiókban ugye nincsenek ott a régi vásárlások.
Csak a zárolása történt meg, 2 hónap az átfutási idő a törlésre, így elméletben ha bankkártya volt a fizetési forrás akkor ez alatt az idő továbbítják, de hosszabb a feldolgozási idő, tehát nem 2-5 nap alatt fogod megkapni, lehet hogy 10 nap lesz.
Ha telefonálsz nekik és visszaállítanák, akkor légy szíves jelezd, mert ezt írták eddig és én nem is hallottam olyat hogy megcsinálták volna:
Can I reopen my PayPal account?
No. Once you close your PayPal account, it cannot be reopened. You can open a new account, but it won't include your previous transaction history.
És ugye ezt láttad:
De lehet hogy igaza lesz LuckyL-nek és akkor módosítom az Összefoglalót ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fontos lenne egy termék onnan

dekkol a csomag (még a LONDON-t sem tudják helyesen leírni). Szerintem egy nagy kamju az egész. A 17track persze nem ismeri fel...