Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macmazsola
csendes tag
Szia....köszönöm hogy írtál...de nem értem...Nem kérte, hanem hogy az ebay értesített hogy az éves limet 770 ezer már voltak tranzakcióim én vásároltam idén pár 10 ezerért,de most eladni szeretnék és nem engedi feltenni a terméket. primer a fiókom mert magán személy vagyok.A bankkártyám hozzá van rendelve....nem értem miért nem sikerül tavaly sikerült eladnom 50-60 ezer forintos dolgot is. ezt a terméket 1690 euroért szeretném eladni és azt írja váltsak másik országra vagy üzletii csomagra.Most nincsen rajta pénzem ,mert nem szoktam rajta tartani hiszen ritkán használni, nem baj hogy nincs balanszom mögötte ott a kártya azon van egy 150 limetem...
szóval most meg vagyok lőve....
esetleg egy linket tudnál e adni vagy új felületen merre találom lépéről ezt a lift imitet vagy az igazoláshoz szükséges feltöltési ikont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest