- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Olvasom, hogy elég sok embernek problémája van a PayPal sms kódos belépésével. Én tegnap próbáltam fizetni PayPal-el, a kód második próbálkozásra sem jött meg, ekkor a biztonsági kérdésekkel beléptem és kifizettem az vásárolt terméket. Most viszont 1,5 órával ezelőtt jött a PayPal-től egy sms kód, pedig most nem akartam belépni. Lehetséges, hogy meghülyült a PayPal rendszere és most küldött ki sms kódot a tegnapi kérelemre? A fiókomnál egyedi jelszót használok, még felírva sincs. Kellene aggódnom?
-
válasz
Laszlo733 #33797 üzenetére
Ez az eBay topikba való
És leírták hogy mit kell tenni:
If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about.
Ha már kifizette az eladás rendben van és nem kell aggódnia.
If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller.
Ha bármilyen kérdése van a szállítással kapcsolatban, kérjük, ellenőrizze a nyomkövetést, vagy lépjen kapcsolatba az eladójával.
If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter.
Ha valamilyen gondja akad akkor az eBay segíteni fog. Kérjük, látogasson el a Ügyfélszolgálati Központba, hogy segítsünk megoldani az esetlegesen felmerülő problémákat.Javasolt ilyenkor pontosítani az eladóval, hogy elküldte-e, ők is írják. A fizetés nem számít, mert a pénz bármikor visszakérhető a vásárlói védelem feltételei szerint.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Rendeltem egy terméket tegnap az ebay-en és a következő üzenetet kaptam :
We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter.
Mit jelent ez és milyen hatással lehet a rendelésre? Kell valamit csinálnom? A temék PayPal -al kifizetésre került.
Előre is köszönöm.
-
válasz
sunavlys #33795 üzenetére
Hogy miként adtad meg a telefonszámot azt nem igazán tudom, nekem a +36 nélkül a 30-al kezdődő mobil és ez az alapértelmezett, a másodlagos vezetékes számra nem várok sms-t, de az is a körzetszámmal kezdődik.
A bankkártyaszám az hogy jön ide? Az nem a jelszó változtatásnál van?
A jelszót megváltoztattad, beírod. Jön az sms küldési oldal -gondolom- rá kattintasz, nem jön meg az sms, -mert van valami gond a telefonszámmal- akkor nem tudsz a Try another way lehetőségnél egy ismert opciót választani? -
sunavlys
senior tag
Nekem is gondom van a belépéssel.
Valószínűleg elfelejtettem a jelszót.
Resetelem.
Elküld az emailemre egy kódot.
Beviszem az új jelszót, elfogadja.
De nem tudok belépni vele, mert egy xxxxxxx1643-as telefonszámra valami szöveget küld ki, de az nem érkezik megugyanez másképp
Resetelem.
Elküld a xxxxx9966 telefonszámomra egy kódot.
Beviszem az új jelszót, elfogadja.
De nem tudok belépni vele, mert egy xxxxxxx1643-as telefonszámra valami szöveget küld ki, de az nem érkezik meg.Két számom van, lehet, hogy a xxxxxxx1643-as szám hibásan van bevive???
Megcsináltam ugyanezt bankkártyaszámmal, a helyzet ugyanaz.
-
-
Strike111
csendes tag
válasz
ekrisztian #33791 üzenetére
Köszi
-
Strike111
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni, abban, hogy miért nem kapok SMS-t a belépéshez?
Többször rányomtam az újraküldésre és most kizárt egy rövid időre a fiókból, mert sokszor próbálkoztam.
Vodás vagyok és eddig megkaptam az üzenteket, de tegnap óta valami nem működik.Várom mielőbbi válaszotokat.
Üdv:
Strike111 -
Módosítva az Összefoglaló ezen része:
2. PayPal fiók belépési védelmének módszerei
PayPal fiók belépési védelme SMS kóddal:
PayPal fiók belépési védelme VipAccess kóddal: -
válasz
-secret- #33787 üzenetére
Akkor senkinek sem jött, mert nem működött.
Lehet modosítani a VipAccess kódosra, miután az sms védelem deaktiválva lesz.
Akkor az általában használt eszközre feltelepítve a programot kódgenerálással lehet belépni, nem kell sms-re várni.
Hasonló mint néhány banknál a token kütyü. -
-
válasz
Imi1981 #33780 üzenetére
A cég oldalán gondoltam hogy megnézed a Paypal fizetés dolgait vagy megkérdezed tőlük.
De az 5 €-os termékük nem azonos a 8 €-s termékkel és idén januárban változtattak a feltételeken. Majd havonta küldik a számlát. Ilyen változás is lehetséges.Ha rendszeres megújuló lenne, úgy hogy a PayPal automatikusan küldi a pénzt akkor most is ott kell megtalálni a preapproved payments-ek vagy Előre elfogadott kifizetések közt. Ami nem az, az nem kerül oda.
Az hogy te havonta fizetsz valakinek még nem lesz automatikus fizetés. amikor kifizetted használtad ennek a cégnek a PayPal fizetési kliensét, amely nem automatikus megújuló fizetési módot küldött be a PayPal-hoz. Ez lehet szándékos, vagy valamit rosszul állítottak be.Sokat segít egyébként ha nem csak a tételsori bejegyzést néznéd, hanem rákattintva a beltartalmat, ez így nem mond semmit.
-
Imi1981
veterán
Akkor lehet megváltozott mert régen már használtam a szolgáltatásukat és akkor megújuló előfizetés volt vagy keverem mással. Amúgy az oldalon ezt írja (google fordítóval fordítva) [kép]
A paypal-on meg csak ennyit látok [kép] Igazából nem akarom most megszüntetni csak ha pár hónap múlva mégis akkor hogy tudom? A furcsa, hogy a régi előfizetésem (kb egy éve volt ugyan ennél a szolgáltatónál) az ott van az előre elfogadott kifizetések kezelése menüben amire akkor nyomtam is egy cancelt [kép] . Olyan nincs, hogy én tiltottam le valahogy ezt a megújuló előfizetés lehetőséget? Bocs ha hülyeséget írok csak nem értem. Szerintem annak az előfizetésnek megújuló előfizetésnek kéne lennie most is . Szerintem nem változtatott a szolgáltató ezen. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Az utolsó kettő paypal-os vásárlást nem jeleníti meg itt : Menü /beállítások /kifizetések /előre elfogadott kifizetések kezelése és itt ugye tudtam cancelt nyomni ha ismétlődő előfizetést meg akartam szüntetni. Most valamiért az utolsó két előfizetés itt nem jelenik meg pedig az egyik tutira megújuló előfizetés amit majd később lehet megszüntetnék de így nem tudom. Mi a teendő ilyenkor? A főoldalon látszik amúgy az utolsó két vásárlás. Kösz előre is a segítséget!
-
trialboj
őstag
Egy kliensem nem hajlandó kifizetni a munkámat, az érdekelne, hogy a PP-on elküldött invoice, ott marad az ő PP profilján, és nem tudja eltüntetni amíg ki nem fizeti?
Vagy simán van rá mód hogy letiltsa, és arról sem kap majd értesítést hogy néha küldök neki emlékeztetőt csak PP-on keresztül? -
Mr.Csizmás
titán
sms hiba nálam is
vicc amit csinálnak ezek
még jó hogy a gearbesten 14 napom van kifizetni a rendelést...
-
qltsar
veterán
6 éve regisztráltam, a rendszereikben látják a bankszámlaszámomat, hiszen a kezdeti utalás-levonás (nemtudom, hogy most hogy működik, de 6 éve levontak, ha jól rémlik 6$-t).
Igenis a bankkártya adataimat kérte, és ismétlem, a hivatalos ügyfél-szolgálatot hívtam.
Köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni, de úgy néz ki nem tudunk továbblépni ezeken
!
Hidd el, nekem is akkora meglepetés volt ez az egész, minthogy te elolvastad amit írtam...sajnos nem hallucináltam, paypalra kattintva a hivatalos ügyfél-szolgálat számát hívtam, nem scam, hacsak nem scam a hivatalos üf.
Tényleg most már csak annyi bosszant, hogy állítólag tartozok nekik..., viszont akárhogy is 'szeretném' képtelen vagyok visszafizetni úgy tűnik.
A tartozás 2014-ben generálódott állítólag, szóval ahogy látom, nincs nagyon elévülés még ilyen kicsi összegnél sem.
-
válasz
qltsar #33771 üzenetére
A magyar fiókhoz nem kell bankszámla ha nem akarsz a PayPal egyenlegről pénzt kiküldeni arra.
Nem fogják feloldani, csak ha telefonon lebeszéled, de nincs kártya adat megadás. Mint már írtam kártyával te fizethetsz önszántadból, arról így, adat megadással nem emelhet le senki. Hova írná be az adatokat? A PayPal nem így működik. -
qltsar
veterán
Kértem, hogy adjon azonosítót, ezt értettem a generic bank account mögött a saját ID-mmel, vagy akár az email címemmel az utalásnál a megjegyzésnél, de nem adott. 100%, hogy a hivatalos ügyfél-szolgálatot hívtam.
Az új accounttal az a baj, hogy nem fogja engedni, mivel a bankszámlám ugyanaz mint annak idején, amit meg kell adnom...azt meg nem fogom ezért megváltoztatni, hogy legyen paypalom, azért ne vicceljünk. Komolyan ez van 2018-ban az egyik legnagyobb ilyen jellegű szolgáltatónál? Ez egy vicc.
Addig nem fogok utalni, amíg nem látok egy részletes egyenleg információt arról, hogy tartoznék, viszont amíg nem utalok nem oldják fel az accountomat.
-
válasz
qltsar #33769 üzenetére
Nem is azt írtam hogy diktáld le a kártya adatot. Azt nem kérhetik, mivel eleve meg sem adhatod és a PayPal nem tud direktben levonni kártyáról. Ez már valami adathalász dolognak tűnik.
Meg azért is mert én is zsoktam néha utalni azegyenlegre és arra gondoltam, hogy megvan neked a banki utalás trazakciója, ott a közleméyn rovet általában olvasható és meg van az azonosító.
Te kérd meg hogy adja meg a te transfer id azonosítódat és azután már tudsz utalni az egyenlegre, ha kell nekik a pénz.
De ha évek óta nem használtad akkor más rizikó is van.Egy új fiók esetleg a megoldás, a telefonálgatások helyett.
-
qltsar
veterán
Tudom, hogy van ilyen menüpont, de az első probléma, hogy nem tudok ide belépni, így semmilyen pontos információt nem tudok sem a tartozásról.
Arra is gondoltam, hogy regisztrálok egy másik email címet, másik bankszámlával, és emailen keresztül küldök magamnak kreditet az eredetire, de elvileg nem fog működni, mert inaktív az accountom...én pedig nem fogom telefonon lediktálni a bankkártya adataimat...
-
válasz
qltsar #33765 üzenetére
A fiók feloldással kapcsolatosan, csak telefonos elérhetőség és ott is kérni fogják hogy igazold magad, ha nem így lenne boldog-boldogtalan küldözgetné az e-mail-eket, hogy másnak a fiókjához adjanak hozzáférést, kezdő hacker trükk.
Nem olyan sok idő az ügyintézés.
Meglepett a kártyaszám kérés mert ilyet az ÁSZF szerint ők nem kérnek, nem is szoktak.
Egyébként is az egyenlegedet belépés nélkül is fel tudod tölteni, kártya nem kell hozzá és ezért nem is kérik.Van a TopUp menüpont az ottani adatokat, amivel a saját PayPal egyenlegedre utalsz célszerű még a regisztrációkor kinyomtatni.
Mondjuk a bankszámla szám az mindenkinél ugyanaz, a Transfer Id az egyedi és azt az ügyfélszolgálat meg is tudja adni, mivel nem titkos.
És +-ra lehet váltani a PayPal egyenleget. Régebben nem használtad? Az akkori utalásnál ott a transfer id-ed. -
válasz
Krisz1000 #33766 üzenetére
A helyzet a következő most 93 € az 31271 HUF-ot igényel a PayPal egyenlegen.
Az Összefoglaló, Gyakran ismételt kérdések PayPal-al kapcsolatosan 4. Kérdés: Ezen az új PayPal felületen nem találom az átváltási árfolyamot? Hol tudom a PayPal egyenlegen lévő devizákat konvertálni?
Itt meg tudtad volna nézni fizetés előtt a szükséges mennyiséget. -
Krisz1000
tag
sziasztok, először vásárolnék paypallal egy német webshopból, cipőt.
a számlámon kerek 30 ezer forint van, a fizetendő összeg 93 euró
amikor átirányít paypalre a következőt látom.PayPal-fizetés
92,99 EUR
Üdvözöljük, K****!
A vásárlás befejezéséhez adjon hozzá egy bank- vagy hitelkártyát.ez micsoda?
nincs semmilyen kártyám és nem is akarok megadni. egy haverom utalta rá a pénzt az ő PP-jéről
lehet azért van, mert szerintük 93 euró több mint 30 ezer?
ha igen, akkor miért nem írja ki hogy mennyi pénz hiányzik, v hol tudom ezt megnézni, hogy ők milyen árral is számolnak?
picit zavaró h már itt az elején nem látom a készülő tranzakció részleteit, és nem is ajánlj fel semmilyen opciót, h mi a gond...segítséget előre is köszi.
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
A mai nap úgy gondoltam, hogy megpróbálom az évek óta nem használt paypal accountomat. Tudtam, hogy valami gond lesz, mert kb. 1 éve nem engedett be a rendszer amikor próbáltam valamit rendelni, és még emaileztem is az ügyfél-szolgálattal, de aztán abbamaradt az egész.
45 perc telefonálás után kiderült a harmadik ügyintézőnél, hogy negatív összeg van az accountomon (???), amit ezért tiltottak le. Hát legyen, akkor persze, kifizetem, oldják fel, utánanézek a részletek alapján, hogy mi volt ez a 4 évvel ezelőtti tranzakció, és maximum benyelem, és kifizetem.
Ügyintéző 3 viszont ezt nem engedte, kérte, hogy adjam meg a credit cardom adatait, majd levonják onnét...hát...aha...nem... Kértem volna egy generic bank accountot, ahova elutalom az összeget, gondoltam a description-be mondjuk feltüntetve az email címemmel, és ha látják, hogy beérkezett az összeg, akkor szépen feloldják - de természetesen itt is "vaktában" fizettem volna, hiszen előbb megy el a transaction, minthogy feloldanák az accountot.
Kaptam két UK-s telefonszámot, amit ha átszámolok, átlag 40 perc várakozással, és mondjuk 30 forintos percdíjjal, akkor pont kijön az 1200 forint, amivel állítólag tartozom nekik.
Gondoltam ezt mind megosztom e-mailben velük, de sajnos nem tudom
.
Csak én érzem úgy, hogy ez az egész szituáció már erősen a vicckategória és a tragikomikum között van valahol?
Valakinek ötlete?
Köszönöm!
-
válasz
MAGUS7 #33763 üzenetére
Nem, a kártya csak a fiókhoz csatolt pénzforrás, amelyik alapértelmezett arról fizetsz. Ehhez nincs köze ahhoz hogy be tudsz vagy nem tudsz belépni.
Még a bankok esetén sem lehet direkt két kártya közt mozgatni pénzt, a számálik közt lehet, illetve az OTP-nél van olyan lehetőség hogy kártyák közt menjen a pénz, bár ott is a háttér bankszámlát használják alapvetően. -
MAGUS7
tag
Sziasztok,nálam is jelentkezett az sms hiba,régebben is előfordult már,amúgy kettő kártya van csatolva a Paypalomhoz,azt meg lehet valahogy oldani hogy az egyik kártyámról átutalom pénzt a másikra ? Paypalon belül ?
-
-
-
gabor9991
őstag
Alternatív belépéssel tudok új jelszót létrehozni, de belépni nem.
Próbáltam azt, hogy felhív a robot vagy küldenek emailt, vagy a 2 kérdésre válaszolok.
Mindhárom esetben csak új jelszót tudok létrehozni, amit meg is teszek, de belépni nem tudok ahhoz újra sms-t akár küldeni ami nem érkezik meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest