Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Újra sikerült beüzemelnem Arch alatt a debian buster chroot környezetet, így most kísérletképp fordítottam többször is fw-t, mindig növelve a hozzáadott modulok számát, mindegyiket az összes skinnel, de lite skin packkal forgattam. Az utolsó forgatás során a szokásos összetevőkön felül hozzáadtam mindent ami hasznos lehet, TOR, TOR geo IPv4, TOR geoIPv6, wireguard, privoxy, dnscrypt, stubby, strongswan, wireguard, és még így is csak 13.50mb lett az fw! 16mb a maximum asusnál.
Ennyit számít hogy lite skin packkel fordítjuk az fw-t, sok különbséget nem vettem észre a full skin packhez képest, úgyhogy ajánlom a lite skin pack használatát annak aki több mindent be akar forgatni, így nagy eséllyel belefér a méretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest