- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
"-Mp3 Player:
Tehát a webplayer ok, de a hangkártyára nem küldi ki?"Másoltam az /opt alá egy könyvtárba mp3 fájlt (a példa adott volt, test.mp3). Az Mp3 Player Play opciójára elindul a lejátszás, a WebPlay-re kattintva látszólag elindul a lejátszás, az időszámláló pl. pörög, de hang nincs.
"Tudsz mondani egy működő mount parancsot kapcsolókkal?"
Az Advanced Settings-Customization-Scripts fülön a Run After Router Started: alá beírom a lentieket. Nálam a modprobe snd-usb-audio után vannak. Hitvány módon nincs jelszavazva az smb megosztásom, akkor értelemszerűen kellene az adott felhasználónáv és a jelszó is.
modprobe des_generic
modprobe cifs CIFSMaxBufSize=64512
mkdir -p /mnt/cifs
mount -t cifs \\\\szerver\\megosztás /mnt/cifs -o username=guest"-Search mp3 on mounted filesystem:
Ha nincs extra karakter, akkor elindul, vagy akkor sem?"
Akkor sem indul el, bár a logban kiírja a metaadatokat de ott a hibaüzenet: decode: fstat: Value too large for defined data type. Rákeresve ezt találtam. Nem hiszem, hogy önmagában a cifs csatolásban lenne a hiba, mert az mpd működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest