Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Halihó!
Valaki mondja meg nekem mit nem bír a gépem
konfig az adataimnál
Default minden tökéletes
Tuning: PCI-E fix 100Mhz memó mindig 533Mhz (4-4-4-12 cr1) LTD szorzó 4X, 234FSB atomstabil az egész (3510Mhz) de ha 240FSB-re rakom (3,6Ghz), amint elkezdené tölteni az XP-t kajakra befagy! az érdekes, hogy csökkentett módban hibátlan 
Csökkentett módban ugye nincs EIST, erre kikapcsoltam a bios-ba hátha akkor jó lesz, a procc 4300-at is ment már (1.433V), hűtések is rendben, régebben olvastam itt, hogy sata vezérlők eltűnnek bizonyos FSB felett ezeket is kikapcsoltam
Valaki tudna nekem 5letet mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
konfig az adataimnál
Tuning: PCI-E fix 100Mhz memó mindig 533Mhz (4-4-4-12 cr1) LTD szorzó 4X, 234FSB atomstabil az egész (3510Mhz) de ha 240FSB-re rakom (3,6Ghz), amint elkezdené tölteni az XP-t kajakra befagy! az érdekes, hogy csökkentett módban hibátlan