Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIGy
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy az INTEL 975XBX típusú alaplapnál, hogyan lehet változtatni a CPU mag feszültségét. A BIOS-ban be tudom állítani, de egyetlen diagnosztika program sem mutat változást. (lsd. EVEREST, CPU-Z, INTEL desktop utility stb)
A neten sem találtam semmilyen ilyen témát.
Intel Pentium D 950 3,4 Ghz-es CPU-m van. Zalman CNPS 9500 LED-es hűtővel.
Az alaplapon lehet állítani százalélkosan a húzás mértékét, de ez a feszt. nem állítja. -
Zull
senior tag
Ja, de timing allitas nelkul? Mert en momentan bizonyiteknak a memtesztet hoznam fel PH!-rol, jo reg keszult de azert hiteles

DE LOOOL, most esik le hogy a real orajelet neztek, nem a 2x szorzatot, es ugy mentek 280-korul, az annyi mint 560
, akkor semmi, de asszem ott nem baszogattak a timingokat :S -
mycso
veterán
Pedig akad jópár olyan 400-as ram, ami megy 500mhz-et.
Nálam eddig így mentek a 400-as ramok:
2x256mb DDR400 TwinMOS --> 450MHz duálban
1x512MB DDR400 Samsung --> 450MHz
1x512MB DDR400 samsung + 1x512MB DDR400 Infineon --> 480MHz duálban
2x512MB DDR400 Geil value blue --> 570MHz duálban és 625MHz single(az egyik)
Holnapra, azaz ma valamikor napközbe megkeresem a cpuZ képeket is róluk (már amelyikről van) aztán belinkelgetem.
Mondjuk erről pont van egy hitelesített kép is, és a címét is tudom:[link]
És mégegyet megtaláltam: [link]
Remélem kielégítő
[Szerkesztve] -
Benyoo1
tag
Én tisztában vagyok a ddr és ddr2 fogalmakkal csak arra kérdeztem rá hogy miért 200/200!
De mycso megmagyarázta

Mycso, köszi az üzeneted most megint okosabb lettem!
Amugy a 256/400as ramom elbír egy 234Mhz et is 1:1ben 234/234 Proc 3500 alapfesz!
234x2=468Mhz a ddr400tól
Akkor ha 500as lenne alapból a ram akkor 250es Mhz-t 1:1ben bizti h menne, és 550et bírnia kell tehát 275Mhz és még 5 az 280 és akkor 555ön lenne a proci meg 4200Mhz!!!
1:1ben! Királyul hangzik! Akkor lenne fullosan kihasználva! Köszi akkor értem
ReSpEcT -
Zull
senior tag
-
mycso
veterán
válasz
Benyoo1
üzenetére
A DDR2, az teljesen más tészta (nagyjából egy magasabb órajelü ram, rosszabb időzítéssel)
Szal amikor neked 200/200-at ír, akkor az azt jelenti, hogy a proci 200MHz FSB-n megy(800MHz QPB), a ram pedig 400MHz-en megy (DDR, tehát szorozni kell kettővel).
5:4 --> 280/224-nél a proci 280 FSB-n megy (ehez gratula
) a ram pedig 448MHz-en!!!
Azért írták, hogy 500-as ramot vegyél, mert azokat elvileg tovább tudod húzni (mivel 500-as, ezért 500-on simán megy).
Kis szerencsével kifoghatsz olyan 400-as ramot is, ami megy 500MHz vagy e felett is.
De hamár ennyire tuningolgatsz, akkor érdemes venni valami tuning ramot, ami megy legalább 500-550 MHz-et, hogy nyugodtan, visszaosztás nélkül ki tudd hajtani a procidat --> magyarul, ha már ennyire meghúzod, akkor ne a ram fogja már vissza a rendszert.
Egyébként a 256MB ram után a dual 2x512MB-al jelentősen nőni fog a rendszer teljesítménye, sebessége. -
Benyoo1
tag
A ramokkal kapcsolatban van még pár kérdésem! Látom h ddrII 533@711 ezt hogy lehet elérni! Nekem DDRem van és alapban indulásnál ezt írja h 200/200 proci/ram!
A procit húztam és a leosztás most 5:4 cpu:ram és így 280/224!
De ez 400as ddr és mikor megy ez 400on
,vagy 400on megy?
Vagy csak dualban 400? -
Benyoo1
tag
256MB DDR-400 am van most és veszek majd a napokban 2x512MB Kingston-t!
Ilyen prociteljesítménynél(4.2) mekkora lehet még a növekedés!
Azt mondják nem tudja még kifutni magát a proci rendesen 256on!
Természetesen DCben mennének a ramok! Sokat fog jelenteni?
LeC! Írj lécci vmi okosságot erre! -
gabi123
senior tag
Délutánt a kollégáknak! Ide is beírom, mert a P5WD2 topic elég halott...
Adott a következő problem:
Szal van egy ASUS P5WD2 (sima) alaplapom, és vettem hozzá egy P5WD2 Premiumban 4 GHz-re betesztelt 805D procit. Az információ szerint +0.1 V-tal vitte a 4 GHz-t.
Én 1.5125 V-on próbálkoztam maximum, 1,5 V-on ált. addig jutott el, hogy betöltött az asztal, és utána restart, vagy kék error kódos ablak. Egyszer sikerült az (közben mindenféle beállítást kapcsolgatok a BIOS-ban, FSB Voltage, MCH fesz, PCI-e CLK, PCI CLK), hogy betöltött a win és lefutott 1M-en a superPI. Utána PC mark 2005-öt futtattam, ott mindig a HDD-álalános tesztnél indult újra. Szal lehet hogy igazából a proci bírná a dolgot, csak vmi más beállítás zavar be?
PCI-E órajelet mennyire rakjam? PCI-nak mit válasszak: ''to CPU'', ''Auto'', ''33 Mhz''? A 33 Mhz fixed lenne az ideális, de asszem pont azon volt, mikor winyó tesztnél akadt ki.
Szóval mire kell figyelni, ha elvileg a proci bírja a tempót?
(RAM 533-ra vissza van osztva, szóval az nem kavarhat be
)
Előre is köszi a tippeket!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Benyoo1
üzenetére
Throttle Watch-t rakd föl, [link] és nézd meg hogy teljes terhelésnél bemelegedve mutat-e bármit a TM Throttling grafikon. Ha nem, akkor tulajdonképp még elmegy a 70°C. Ha ''kileng'' akkor érdemes kicsit lejjebb venni addig amíg nem mutat semmit, mert ha bekapcsol a Throttling, akkor úgyis visszafogja a TM1 a procit. (Én személy szerint próbálnám 70 alá nyomni kicsit, de nem mindenáron)

Bár szerintem ha ekora tuninggal élsz együtt, akkor nem ártana még komolyabb hűtés neki.
[Szerkesztve] -
Benyoo1
tag
Hali! Még mindig 4.2Ghz-en vagyok és nagyon stabil a gépem Non-Stop!
Alapban a winben 52-55fok! Maxon terhelve épp feszegeti a 70et! (68-70)! by: Everest
Az alaplapnak mennyi még az elfogadható hőmérséklet? (55fok még elmegy?)
Szerintetek maradhat tartósan ez a beállítás vagy a 70fok az már ''egészségtelen''
egy Prescottnak?
(CNPS9500 Zalmi hűti)
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Tudom. d805 tulaj voltam

Egyébként ha elolvasod figyelmesen, amire válaszoltam, akkor te is látod, hogy procit írt nem pedig rendszert.
Egyébként most írta Zull, hogy ő is a rendszerre értette a 300wattot, az tényleg elképzelhető.
Az szoftveres voltmérésről meg annyit, hogy biosban beállítasz egy értéket, majd megnézed egy progival és máris kiderül mennyit csal a progi, tehát fogsz tudni viszonyítani.
-
GG888
senior tag
tudsom, hát bios sose pontosan
-
GG888
senior tag
Sajnos úgy néz ki, hogy itt az alaplap vége, 275 FSB-nél. A mai nap folyamán, feltelepítettem az F11-es biost, de azzal sem értem el érdemleges változást.
Csináltam még pár superPi mérést is. Képeket máris rakokfel.
Pár adatot megfadok, hátha valaki hasznát veszi...
CPU Vcore:1,5000v
Mem core: 2,3v
Ch core: 1,7v
FSB: 272-------------->memek: 906MHz
FSB: 274-------------->memek: 912MHz
FSB: 275-------------->memek: 916MHz
memory multiplier: 3.33
a proci hőmérséklete a BIOS szerint 41-43°C között mozgott (hyper 6+ ). -
Ribi
nagyúr
Nekem most epp 1.225-re van beallitva es a progi szerint 1.220-1.290 kozott ugral.
Szerinted mi lenne ha tenyleg igy ugralna a fesz? Vannak olyan tipusu lapok amin jol mer a szenzor de vannak olyanok ahol szar. Nem az everest a szar. Minden program ugyanugy hulyeseget olvas. Nemhiszem hogy lehetne 1 szenzor feszultseget 5 fele keppen merni
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Az everest feszültségémérése körülbelül annyit ér, mintha te gondolnál egyet magadban, és mondanál egy értéket az éppen aktuális magfeszre. Ugyanez a helyzet a többi szoftveres alternatívával.
Valaki nem tudja esetleg, hogy multiméterrel melyik két pont között kell megmérni a feszt az alaplapon, hogy a proci feszültségéhez jussunk? -
Zull
senior tag
Naja, amugy az a gaz hogy nagyon kozel van a ketto 1mashoz, mert 3-as CLKval 535, 4-es CLKval meg 711, ami azert durva, de nagyon nagyon necces is, meg a 711-est kell tesztelnem stabilitas szempontjabol, mert korantsem biztos hogy stabil... Amugy ki tudja hogy meddig lehet menni gyari coolerrel, marmint mekkora vcore-ig? A regi hyper6+-om (amit mar eladtam GG-nek, azzal hajtja a 820-at is
) az vitte a 630-am 1.6V-os vcore-al, most intel gyari kúlerrel 1.45V-nal jarok, es 71-73 fok maxon (hosszutavon is ennyi, ertsd dual prime 6 oran at...) Sztem meg 1 fokozatot nyomhatok neki, tehat 1.475-ot meg elfog birni ugy 75C° kornyeken... -
Zull
senior tag
Szokasom nem leirni azt amire gondolok ill. kihagyni szavakat... Az egesz rendszer fogyasztasara gondoltam, akarmeik Pentium D tesztben meg lehet vizslatni, boven 200 folott szoktak fogyasztani, es itt egy 1.4875V-on jaratott 820-rol van szo, ami sztem durvan zabalja az aramot... Remelem igy ertheto

-
FehérHolló
veterán
800-as sorozatú Pentium D-k fogyasztása 95 wattnál kezdődik (a 830asé 130W), és a tuning hatására elég erősen növekszik. Elképzelhetőnek tartom, hogy eléri a rendszer teljesítménye a 300 wattot. A ''bőven'' pedig relatív fogalom, valakinek már az 305W is ''bőven fölötte van''.

[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
Nah varj, csaptam egy kis tesztelest, most hirtelen nem volt nalam benchmark, szal elovettem a CS:S stress test-jet, es hat erdekes eredmenyek szulettek:
630 @ 3720Mhz, DDR2 533 @ 711 @ 4-3-4-4-2:
FPS: Full low: 164.76; 166.08; 165.07 - average: 165.30
FPS: Full high: 133.02; 127.54; 128.68 - average: 129.75
630 @ 3750Mhz, DDR2 533 @ 535 @ 3-2-3-4-2:
FPS: Full low: 166.75; 163.49; 164.28 - average: 164.84
FPS: Full high: 131.29; 128.42; 127.98 - average: 129.23
full low = 1024 x 768; all detail low; 0xAA/0xAF
full high = 1280 x 1024; all detail high; 4xAA/16xAF
Sztem felettebb erdekes... Jolenne meg par teszt
-
Zull
senior tag
Amugy szerintetek meik a jobb beallitas?
630 @ 3720Mhz, DDR2 533 @ 711 @ 4-3-4-4-2
630 @ 3750Mhz, DDR2 533 @ 535 @ 3-2-3-4-2
Mindjart nezek mindket beallitassal egy CS:S stress test-et... -
Zull
senior tag
En nem szeretek kotozkodni, a 3.8Ghz stabil, csak ket dolog rontja nekem az osszkepet... GG a baratom, ill szemelyes ismerosom is, es az en P5WD2 Premiumomban is volt ez a procko, es nalam se nagyon ment tobbet... Nemmintha nagyon tesztelgettem volna, mert nem volt nalam annyi ideig, de nalam ugy 3.9-3.92Ghzig szaladgalt max (1.5V-os vcore-al) de ezek kozul is volt par fagyas, bar erdekesek voltak, pl kihalt a gep de a proci ugyanugy terhelve maradt resetig, szal erdekes... A masik hogy en nemvagom hogy a 820 mennyiket szokott menni, de a Pentium D-s topicban nezelodtem, es ugy kb 2-3 820-as procival futottam ossze vegig, de azok mentek 4.0-4.1Ghz-en 1.45V-al (az ajanlot maximum 1.5V ehhez a procihoz, az alapfesz vagy 1.3875 vagy 1.4, nemtom) Najo mind1, nemoffolom a jo eredmenyt, vegem meg berag ram GG

-
GG888
senior tag
amit nagyon érdekesnek tartok, az az, hogy a második mag sokkal gyorsabban számolt az orthos stresstestben (3808MHz-1.link)
-
GG888
senior tag
pár technikai adat:
A memek 3.33-as leosztásban mennek
a ch +0,2V-ot kap
a memek +0,4V-ot kapnak
timing nem lett állítva
game közbe szintén stabil, 276 FSB-nél meghal a lap -
GG888
senior tag
nos, amint ígértem jelentkezek is. A tuning elég sikeresnek bizonyult, Gianni azt mondta erről a prociról, hogy stabilan viszi a 3.8 GHz-et. Így is lett. Már rakom is fel a képeket
-
mycso
veterán
Még mindíg keresek olyan p4 tulajokat, akik rendelkeznek olyan 3.2GHz-es LGA775-ös procival, ami megy 250FSB-t, és van idejük kicsit tesztelgetni!!!!
[link] -
GG888
senior tag
Üdv,
Egy haverom nem rég vásárol egy 820ast, giga 8i945 lappal (neki nincs nettye azért én írok). A ramok a gépébe: 2 x 512Mb 800MHz GEiL ramok. Tudom, hogy a giga lap nem olyan tunigbarát, de mégis sikerült egyelőre 3.65GHz-t kicsikarni stabilan. Majd felrakok screenshotokat ha minden jól megy hétfőn. Addig meg rágjátok a körmötök
-
mycso
veterán
yoogie
#1520: Feletted volt pont berakva egy link hűtőkről: [link] meg utánad még 1: [link] Egyébkénd a lapod pontos tipusa, nem véletlenül p5nd2 sli???
Manky956
#1522: 2 dolog lehet, vagy valamit rosszul állítgatsz, vagy antituning cuccot fogtál ki /szerintem az első lesz/ --> pontosan miket állítgattál, milyen értékre?
Az a 24 fok alapon, nekem is gyanús /vagy akkor a szobádban olyan 19-20 fok lehet, és a proci+lap nem házban van, csak úgy kint az asztalon
/
tlc
#1529: Szerintem pasztázd újra a hűtőt, és rakd fel normálisan. Az, hogy a proci throttingol: 1, nem adja le a max teljesítményét /tehát így nincs értelme a 3.4-es procinak/ 2, nem tesz neki jót, hogy 75 fok körül üzemel
Prego
#1534: Megnyitod az everestet, a felső menüsorban --> Eszközök/ Rendszer stabilitásteszt . -
Benyoo1
tag
Ott a Chipsetnél nem állítottam semmit csak az időzítéseket vettem alacsonyabbra!
-
Benyoo1
tag
Az E0-t is jól lehet húzni, majdnem úgy mint a G1-et!
Nekem stabil a 4200Mhz de csak 1rammal! Dualban sztem ugyanugy menne!
A CPU: RAM az nálam 5:4ben van! Tehát 280/224
Vcore 1.5V Everest 56ot ír, a bios 64-65öt!
De 70 nem szokott lenni! Vagy pasztázd újra alaposan, vagy hűtőt rögzítsd jobban, ha ez sem megy próbálj plusz ventiket szerelni a hűtő köré v a ház oldalára! Azzal is nyerhető 2-3fok! Sztem jó tuningalap ez a 3.4 E0!
[Szerkesztve] -
Benyoo1
tag
pill és írok
-
tlc
csendes tag
Teljesen leszabályozva auz összes venti + ráadásúl passzív táp ami eléggé fűt.
Everestbe néztem a Stability testet és ott már a CPU throttling elkezdett értékeket mutatni!
Ez kb 73-75C körül volt tuning nélkül terhelve.
Eddig 23ö fsb volt a max, de az sem stabil!
Itt a proharwarere egy srácnak olyan procija volt mint az enyém és ő 4400 tudott stabilan kihozni belőlle.
Hűtő AC Freezer4 csak szar pasztával.
Szerintetek mennyit számit a paszta minősége?
Áll. az Arctic Silver a legjobb. -
tlc
csendes tag
válasz
Benyoo1
üzenetére
Nekem is IS7-E lapom van csak nekem P4 3.4 van benne. Terhelésnél átlépi a 70C határt!
Nekem E0 steppinges.
Benyoo1 a Bios ban miket álitottál be? Valami extra beállitás? Itt gondolok extra chipset menüpont alatt lévő dolgokra, Game acellator és tárai...
De van egy olyan érzésem, h dual memóval ezt a lapot nem nagyon lehet húzni! -
Manky956
tag
Erre csak ezt tudom válaszolni .... :http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/162/z/9.html
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/162/z/11.html
ENNYIT ERŐL !!!!nah pápá
-
Benyoo1
tag
Szerintem ezek full baromságok h 25fok egy procitól meg 30fok!

Az 50fok full terhelésnél is már fasza lenne! Alapból kb. 22-24fok van egy szobában nehogymá a proci25meg30fokos legyen! Vagy elmér a lap! -
Manky956
tag
Hali !! SOS kéne ...
van nekem egy d945ös p4em .. meg van aladta egy p5nd2sli alaplap a procin egy coolink u8-120 (baromi jóó) alapon 24fok terhelve max 35....(de ez nagyon max) nah olyan problémám van hogy nem tudom huzzni de egyáltalán nem .... ha a ramot meghuzom kiakad ha a procit meghuzom kiakad 

max 5% ot tudom huzni 
az everestbe azt írja hogy a proci max 3800ig megy ki..... igazat ír??? me sztem megy ez tovább is
szval nem tudom mi lehet a gond 
régen celeronom volt az 3800 ig simman ment utána ugyanigy kiakadt mint ezzel a procival... megál a kép és semmmi .. de vaamikor várok kb 20mp-et akkor tovváb megy semmi kép hiba semmi .. csak megáll !! légyszi segitsetek !! előre is köszi !! a ramok kingston 533asok.... csáóóóó 
-
Benyoo1
tag
!!!PROBLÉMA!!!
LeC ha tudsz mondani erre vmit azt megköszönném!
Az alaplapom kézikönyvébe az van írva h ''for Northwood only'' én ugyebár egy prescottot raktam bele! Ez hátrány v. a biosflash megoldotta a problémát mert csináltam egyet de nembiztos h a legújabbat nemtom!
Amikor beraktam a processzort az első STARTnál mielőtt a Biosba mentem volna kiírt egy üzenetet h CPU is unworkable or has been changed, please recheck- CPU Soft Menu
és utána Del to Bios és F1 to continue! Na most F1re bement a winbe és jól is működött aztán flasheltem a biost és eltűnt az üzenet! Simán bootolt hiba nélkül!
Ha a bios újabb akkor ismeri a procit és nem hátrány akkor az h Prescott?????
HELP!!!PLS! -
yoogie
aktív tag
Hali!
Proci tuningra adtam a fejem, és a véleményetek érdekelne. Lenne alapból egy P4 3 Ghz 530j (775) proci, egy asus p5n2sli lapban, milyen proc hűtőt vegyek rá, lenne rá max 7000 ft-om. -
Benyoo1
tag
válasz
cancerf7
üzenetére
Helló!!!
Én most vettem egy 3.0/1MB/800 Prescott-ot
Szerencsém volt mert G1 Steppenges lett
Én 4.2
Ghz-ig jutottam vele és egy Abit IS7-E-vel!
Úgyhogy én tuning szempontjából ezt ajánlanám neked!
A 3,2est nem ismerem annyira lehet h az jobb még vmi memkezelésben de nem bizt. csak ha 200Mhz-cel gyorsabb akkor nem éri meg!
Én a 3.0 Prescottot ajánlom, ja és Zalman CNPS9500al hűtöm, és 4200on semmi hiba nem jelentkezik
Miért nem támogatja a Zalmant a lapod????
Pedig belemegy sztem! -
cancerf7
tag
helló
a véleményetekre vok kiváncsi tuning szempontból és egyáltalán milyen p4 478-as procit érdemes venni én erre gondoltam 3,0-3,2 GHz aszem ezek prescotok FSB 800 1mb L2
mert ez elég tág
és még valami ehez milyen hűtőt mert legalább 3,8-ig huznám
a zalman kilőve mert nem támogatja a p4p800-as már a beszerelésből adodóan
a segítséget előre is kösz -
Benyoo1
tag
Yeeeeeahhhh!!!!!!

Újratelepítettem a win-t, és alapban 38-40fok!!!
4200on terhelve nem éri el a 60at!!!!!

-
Benyoo1
tag
Igen megvan!!!
Beleválasztottam G1-es
és Prescott 
Nemtudom miért ilyen magas a hőmérséklet ilyen hűtővel

Felülmérnek???lehet
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
Benyoo1
üzenetére
Szrintem alapórajelen nagyon sok egy ilyen értékü hütőtől.
Nálam 38 fok körül volt az E0-ás 3 gigás prescott 2k-s hütövel.
Attól, hogy 4.2 gigán stabil (gondolom futtattál egyszerre 2 super pi-t 32mb, vagy 2 prime-ot és durva game-okkal játszottál) még nem jelenti azt, hogy 4.6 is menne.
Nekem a 3 gigás 4 gigán atomstabil volt, 4.1-en már elsem indult. 4.06-on még lefutott 1-2 teszt. -
Benyoo1
tag
Lenne itt még 1dolog!
Alapfrekvencián, (3Ghz) ZALMAN CNPS9500-zal 53fok a windowsban, meg a biosban is!
Az jó egy ilyen értékű hűtőtől vagy nem annyira, bár ezek a P4ek azé melegszenek

-
Benyoo1
tag
Nem mondtam h 4,6on megy csak annyit h lehet h még elbírná azt mivel 4,2őn egy kurva hiba nincs és fél napig megy a gép

Köszi a CPU-Zt
-
Foglalt név
addikt
válasz
üzenetére
Igen ilyenünk van
A BIOS-beli tuning hiányáról egyikünk sem tudott. Viszont éppen az ára miatt esett erre a választás, 28eFt volt a lap, míg a gigabyte hasonló megoldása 40 ezer forint kóstálna, ha lehetne kapni
A stabilitás számomra fontos, akár a tuningról is lemondok, csak ha előre tudtam volna, akkor lehet, hogy nem várok, hanem rögtön core2-t veszek bele
Clockgennel játszottunk picit és egy ics-es gen-t találtunk, amivel helyesen olvassa ki az értékeket, de a változást csak a program mutatta effektíve semmi nem történt. Kis utána olvasással arra jutottam, hogy az adott chip az ati xpress chipsetjein teljesít szolgálatot, ami persze nem zárja ki, hogy ebben a lapban is ilyen van, de félek csak véletlen egybeesés a helyes olvasás 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a ram pedig 448MHz-en!!!

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ghz-ig jutottam vele és egy Abit IS7-E-vel!