Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
norbert0002 #2398 üzenetére
Asszem a speedfan kiírja.
-
várnarancs
addikt
válasz
norbert0002 #2398 üzenetére
Arról elvileg az alaplapod bios-a ad infot. Az nekem nem elég?
-
norbert0002
csendes tag
válasz
várnarancs #2397 üzenetére
pcie frekire gondoltam
-
várnarancs
addikt
válasz
norbert0002 #2395 üzenetére
A prociét vagy miéét? A 33-at sztem semmivel, de nemtok róla, h lenne olyan amivel igen!
-
laci6600GT
tag
Értem! Köszi mindenkinek mégegyszer!
Nézek rá majd egy erősebb coolert! -
norbert0002
csendes tag
Sziasztok!
MSi 945PL Neo alaplapom van. PCI frekvenciát nem tudom fixálni, vagyis a 33.3 érték van ami emelkedik amikor emelem az fsb-ét. Gondolom a kívánt fsb beállitása után visszaállitom a frekvenciát 33.3 -ra akkor jó lesz.
Amugy milyen progival lehet ellenörizni a frekvenciáját win alól?? everestben nem találom
[Szerkesztve] -
várnarancs
addikt
válasz
laci6600GT #2390 üzenetére
Nem. Az szar, főleg a 3.6-os! 70 fok fölött utasításokat hagy ki, így nem célszerű azon használni!
-
sekli
addikt
válasz
szerintem vegyél egy jobb hűtőt...
-
pandamaci
tag
válasz
Nem egészséges ha a proci hőmérséklete tartósan 70 fok fölött marad. Arra törekedj, hogy 70 alatt tartsd.
-
laci6600GT
tag
Köszönöm a jó tanácsokat mindenkinek!
Alaphőmérséklete 2.66 ghz-en olyan 49-50 fok terhelés alatt 59-60.
3.6 ghz-en alapból 55 fok terhelés alatt 75-76 fok.
A hőmérséklet meddig jó? -
mycso
veterán
válasz
várnarancs #2388 üzenetére
Mert te a metabench 0.91-el teszteltél és nem a 0.98-al.
Az a 2k teljesen jó, nekem a 3gigás prescott kapott 31xx-et. -
sekli
addikt
válasz
laci6600GT #2384 üzenetére
semennyire, húzd a procit, aztán ha nem megy tovább, adj neki feszt, ha akkor sem, akkor adj még...
pofonegyszerű... de a hőmérsékletet azért figyelgesd...
-
RECSKA
veterán
válasz
FehérHolló #2385 üzenetére
Nem vitát szeretnék nyitni, ez egyértelmű.
Én is veszem a kórót, pedig én nemgépezek napi 15percet sem a gépemmel. Ellenben ennyiért nem lehet kihagynom, tehát beleugrok. Ha felesleges lesz, úgyis eladom.
Mondjuk nagy álmom volt, hogy s478-as rendszer PCI-e-vel, de Asrock lapbó nekem nem kell.
A rendszer, ami lesz valszeg ( ez még nagyon a jövő kérdése... ) Asus P5LD2 , E6300 , 1GB Ram , meg X1300... -
FehérHolló
veterán
-
laci6600GT
tag
Sziasztok!
Van egy 2.66 ghz-es celeron d típusú procim.
Az lenne a kérdésem hogy a magfeszültséget mennyire kell húzni?
Előre is köszi a választ! -
sekli
addikt
válasz
várnarancs #2366 üzenetére
részesedsz belőle?
-
RECSKA
veterán
Superpi-ben majdnem elverte a Prescottomat -
apro
senior tag
hali kérdésem lenne hozzátok! Váltani szeretnék a közeljjővőben,melyik lenne a jobb cucc ,már mint tuning és megbizhatóság szempontjából, meg egyálltalán lehet -e, ezeket tuningólni ?
1 konfig :
ASUS P5WDG2-WS PRO - ATI CrossFire S775 ATX
Core2 Duo 2,16GHz+FAN, 1066MHz, 2MB LGA 775
2X 1 GB PC6400 (800MHz) DDR-II
Sapphire Radeon X1650 XT 256M GDDR3 TD PCI-E
2.konfig:
ASUS P5B-E (P965 Core2Duo) LGA775 ATX 3év!! - Új
P4-2*3,4GHz+FAN D.Core 800MHz, 2*2MB, LGA775
ram valameik márkásabb 1 GB PC6400 (800MHz) DDR-II Kingmax?
Gigabyte NX79G256DP-RH nVidia 7900GS 256MB PCI-E
a házam marad chieftec 410W.
előre is köszi
[Szerkesztve] -
RECSKA
veterán
Most felmerült benne a váltás gondolata.
De az még később...
Most a következő:
Cedar Mill magos Celeron, 512kB L2 cache-el. 3.2GHz alapórajel. 24x160MHz-el atomstabil, 1.27Voltal. Nem olyan rossz. Ami nekem hiányzik belőle, az a HT. De a tulajnak szerintem nem fog.1.7-es Celeronról váltott...
NEmsoká lesznek teszteredmények! -
mycso
veterán
válasz
várnarancs #2373 üzenetére
pü
-
apro
senior tag
hali bocsi mycso, el is felejtettelek téged, perig az elején te segitettél a leg többet nekem is a tuningólásba és robyeger mégegyszer bocsi hali
-
mycso
veterán
Nem csak őt.
Kicsit írhatnál figyelmesebben, mert néha kihagysz/lehagysz betűket és össze-visszaságokat írsz a helyesírásodról nem is beszélve.
Ezzel nem bántani akarlak, csak néha alig bírom elolvasni/értelmezni a hozzászólásaidat, így segíteni is nehezebben tudok.
És te is nehezen tudsz másnak segíteni a fent említett okok miatt./pl.: 2-vel felettem lévő hozzászólásod/
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
bocs Rez-grof elirtam elnézést
-
apro
senior tag
hali menyél ahozzászol.leg elejére ott réz-drof mindent leir rola hogy kell elkezd a tuningot, van róla link is
egyébként ilyesmi cucom van nekem is. a biosban ne az auto tubningot hasz. mert az nem jó van olyan Advente.nen ezen bel manuallisan áll kűlön külön miondegyiket, de olvazsdel a rézgrof irását az profi -
Maad
tag
Hellosztok!Konfig: Asus P4P800x, Prescot 3Ghz 478, 2x512 Infineon DDR400, SATA Samsung. A biosban van olyan funkció, hog lehet húzni a processzort 5,10,20%-al. Kipróbáltam, de csak ezt állítottam át, a proci feszt meg minden mást auto-n hagytam, de már az 5% is egy kék képrenyő jött be, hogy lállítja a védelem miatt. A kérdésem ,hogy ilyenkor a feszültséget is nekem kell beállítani, vagy ha nem akkor mi nem volt jó? Hogy tudom normálisan húzni a processzort?
-
sekli
addikt
válasz
várnarancs #2363 üzenetére
-
sekli
addikt
válasz
várnarancs #2361 üzenetére
''mindegyik jelezve van egy számmal, pl: 2.6c'' (...) Ennek azn első számát kapja meg a steppingben is vagy mi? Ebben egy szám van a 2.6, az meg nincs benne a steppingben...
-
várnarancs
addikt
h még vmi. vagy 2 vmi
Az 1: mindegyik jelezve van egy számmal, pl: 2.6c= 2.6 NW HT 512 800 meg így tovább. Ennek azn első számát kapja meg a steppingben is vagy mi?
A 2. vmi: lesznek asdszem majd ph! pólók, de ahhoz még meg kell várnunk parci válaszát.Akit érdekel az írjon preivit, és be is nézhet az interakítvban lévő totyikba, szt5em ott lesz felül! -
mycso
veterán
Hát, hogy SC és DC között mi a különbség pi-ben, arról fogalmam nincsen. /mivel az alapórajeles eredményünk szinte azonos --> gondolom minimális vagy semmilyen különbség lehet/.
A memória órajele viszont keményen befolyásolja a kiszámításhoz szükséges időt.
Igen E0 /spéci széria: SL7PM/ 250FSB ment alapfeszen@3.75GHz./legalábbis emlékeim szerint/ -
apro
senior tag
hali
atállitottam ezaz ered 261FSB CPU=3920MHZ Ram 5:4 209.2Mhz időz 2.5.3.3.6
de a teszt 5.perc után hibátészlel és leáll nem teszteli. tehát nem stabil a rendsze
A ramot visza vetem (320) ra a biosba
és én amugy a progik és játéknál nem lát látványos jav. csak min sot?
a ramok teszt is keveseb l. irás csak 5834előtte 7321volt irás most 5441előte a késleltetés lett kisseb előte 81.7, most77.2 -
RECSKA
veterán
-
mycso
veterán
1.5 nem lehet
A biosban ezen lehetőségek vannak:
auto
2.55
2.65
2.75
2.85
Én is max a 2.75-öt használtam, hiába adtan 2.85-öt a ramomnak, nem ment 625MHz felé.
Viszont én 2.65v-on használtam 400@500-on, 2.5-3-3-6 mellett.
Ha adtál a ramnak több feszt, utána eressz rá valami ramtesztelő progit, majd párperc múlva tapizd végig a ramot --> ha süt mint állat, akkor ne adj neki feszt, vagy vegyél rá bordát. -
apro
senior tag
szóval jelenleg nekem 3.00g p4 procim 250FSB -vel 3752mhz, megy a ramok 1:1-ben 500Mhz.duallban stabilan kegyegnek max terhelésnél még 60C-is épp hogy eléri,
akkor szerinted egy 270-265-kőrűli fsb a ram 320-as(5:4)re vissza osztva, nagyobb teljesitményt illezve gyorsabb lessz, ilyen beállitásokkal (ja aram időz 3.3.3.6)már ha fog enyit menni a proci? -
apro
senior tag
szóval jelenleg nekem 3.00g p4 procim 250FSB -vel 3752mhz, megy a ramok 1:1-ben 500Mhz.duallban stabilan kegyegnek max terhelésnél még 60C-is épp hogy eléri,
akkor szerinted egy 270-265-kőrűli fsb a ram 320-as(5:4)re vissza osztva, nagyobb teljesitményt illezve gyorsabb lessz, ilyen beállitásokkal (ja aram időz 3.3.3.6) -
RECSKA
veterán
természetesen!
Én értem!
A szitu mint nekem régen :
IC-7 és 2.6 HT P4 , 2x512MB Hynix rammal. A Proci vége 3500MHz körül volt, amin még tudtam tesztelgetni az 13x270 volt. Én itt sokkal gyorsabb voltam visszaosztott ramokkal, 432MHz-en, mint pl 240/240-ben. Nagyo érződött, nem tesztekben, hanem a windows pattogósabb volt ( valszeg a jobb időzítések miatt ), és a gammák is szemmel láthatóan gyorsabbak voltak ( szerintem a magas FSB miatt ). Tehát én a magasabb FSB-re, és visszaosztott ramokra szavazok!
U.I.: Na jó, inkább a magas FSB-re ( >270 ) és a szinkron ramra, de csak akkor , ha Winbond BH-5-ös ramok vannak! Mert P4 mellett a jobb időzítés szerintem fontosabb, mint a sebesség. -
apro
senior tag
hali
akkor aztmondjátok jobb az a tuning ,ami magasabb cpu fsb.t állitok.vissza osztva a ramok,
mint egy 400-as ram 500mhz(1:1)duallba. lehet hogy nem érthetően irtam
alényeg, inkább magasabb fsb ram 5:4 vissza oszt igy jobb -
Protezis
őstag
válasz
várnarancs #2337 üzenetére
Ezt szerintem csak a cpu-n talalod meg
-
várnarancs
addikt
válasz
robyeger #2330 üzenetére
Recska: merre laksz?
Roby: igen. hidegben megy egy kicsit följebb is, de most nem! A lap nem leheta hibás, hszen elvileg ez a legjobb S478-as lap amit csináltak az E-DLX-en kívül! Hát igen, azo tényleg jók. De ez vhogy nem akar menni. Bár lehet h egy chipset fesz segyítene, azt majd megnézem, hogy lehet-e állítani. Mert lehet h az a ludas, nemtom!
Elolvastam a 3.-hsz-t. olyan felemás. Hol tom megnézni, hogy ?. heti CPU-Z? vagy szedjem ki a lapból? -
sekli
addikt
válasz
pinnacle #2326 üzenetére
Léteznek olyan procik, amik szorzólock mentesek, de ilyeneket lehetetlen kifogni, az teljesen normális, ha a tiednek 12 a szorzója, az enyémnél is (sajnos) normális a 18, mert az enyém B-s...
@várnarancs: ha jól emlékszem _Hunter_ -nek D1-es procija volt (vagy van) és még tovább lehetett húzni, mint az enyémet... -
Protezis
őstag
válasz
várnarancs #2328 üzenetére
Ezt epp tegnap talaltam: [link]
Fentrol a 3. hozzaszolast nezd. -
robyeger
addikt
válasz
Biztos hogy a procid határol be a tuningba? Visszaosztott memóriával és legnagyobb időzítésekkel is csak 240Mhz FSB-ig megy a dolog?
Pedig a 2,4Ghz ''D1'' NW-ről ódákat zeng mindenki, akinek volt, hogy milyen jól húzható. A te 2,6Ghz procidnak, pedig éppen hogy 1-el nagyobb a szorzója, szóval többet kellene mennie valószínűleg. -
RECSKA
veterán
válasz
nem lehet alaplap?
Ki kellene próbálni másik proccal, azzal hogy nyomja!
Ha el tudnál jönni hozzám, odaadnám a G1 prekit egy próbára... -
robyeger
addikt
válasz
pandamaci #2323 üzenetére
elsőként a te procid már 65nm, ezért a gyári feszültsége 1,3V(alacsonyabbról indulsz), másodsorban viszont azért melegszik jobban mert dupla magos és nem szimpla
Amúgy nem elég az 50% túlhúzás az a 300Mhz FSB??, nem vagy kicsit telhetetlen
Szerintem a 266Mhz FSB azaz 3,7Ghz elegendő húzamos tartós használatra, akkor az előírt gyári 63,4C alatt tudsz maradni.
Ja és winben mindig az aktuális feszt láthatod(energiagazdálkodástól változóan), a BIOSban viszont a maximális értéket állíthatod.
[Szerkesztve] -
pandamaci
tag
Teljesen értetlenül olvasom az utóbbi 50-100 hozzászólást. Mindenki 1,5 - 1,6-os proci feszekről beszél úgy, hogy léghűtéssel, full terhelés alatt, nem megy a hőmérséklet 70 fok felé.
Mit csinálok én rosszul? Most be tudtam lőnni a procimat 4.2Ghz-re úgy, hogy 1,375 fesszel, full terhelés alatt, 1,5 óra múlva is 68-69 fokon van a hőmérséklet úgy, hogy nem kapcsol be a TM1 (nem throttling-ol).
Szerintetek ez normális működés? Nem túl nagy ez a hőmérséklet ekkora fesznél? Én miért nem tudom 1,4V-nál nagyobbra állítani úgy, hogy ne süssem meg a procit? Rossz a Coolink-em? Nem vezeti el rendesen a hőt? Vagy ... nem értem.
Vélemények? -
Protezis
őstag
A veletlen folytan rajottem, hogy nem a ram, hanem a cpu-m birja kevesbe a tulhuzast, ugyanis egy sikertelen oc-t kovetoen insert mellett inditottam ujra a rendszert, adtam meg egy kis plusz feszultseget a cpu-nak, es a rendszer stabil lett. A cpu-ram aranyt pedig elfelejtettem visszaallitani 5:4-re, igy most a 400-as Kingston value ramjaim dualban mennek 460 MHz-en
A kerdesem, hogy az 1.6V soknak szamit -e? Bar a legnagyobb ertek 70 fok volt, ezt a tenyt mersekli, hogy IC7-em van (koztudottan folemer), valamint az automata ford.szabalyzos Arctic Cooling Super Silent 4 meg igy is legfeljebb 2100 RPM-re ment fel. (2300 a max, de 2000 folott is csak ma lattam eloszor)
(A processzorom: 2.8c NW, jelenleg 3233 MHz-en megy) -
Sh4rKy
senior tag
válasz
pinnacle #2318 üzenetére
gratula nálam is ugyan ez az eredmény született, ugyan ezzel a procival =)
csak más az alaplap meg neked dualba vannak a ramjaid nekem meg csak egy single 512-es van ='(
sajnos
végülis mind1 ez van =)
de egyébként szerintem ezek még mennek feljebb bőven, csak nálam valami más fogy el (alaplap, táp) -
RECSKA
veterán
De én játékok alatt, meg benchmarkok alatt értettem.
Van, ahogy abszolút nem számít... Olyan, mint az A64-ek esetében. Ott is programok, meg játékok alatt nem nagyon van különbség... Persze tudom, hogy a 3Dmark megtáltosodik. durván 3k-val kaptam többet 2001-ben.De játékok alatt nem láttam észrevehetőt.
A fraps nem átlag 50-et, hanem 52-t mutatott....
-
sekli
addikt
én is hülyén írtam, úgy értettem, hogy én nem tudok dual channelt, mert az alaplapom nem támogatja...
csak 15%-kal gyorsabb dualban mint single channelban? szerintem nem értem6900-as olvasás az biztos, hogy nem csak 15%-kal gyorsabb egy single-ös eredménynél... (nekem 460 körül ugy 3200 körül van az olvasás, ha dual lenne, akkor stimmelne is a 6000 fölötti eredmény...
-
-
RECSKA
veterán
válasz
várnarancs #2307 üzenetére
Ez nem is kérdéses. C2D sokkal, de sokkal jobb. A 3.73-es EE-ben az a jó, hogy 2MB L3, meg eléggé húzhatóak! Itt a fórumon is mind 4GHz felett ment ( léggel ), és ott azért már a magas FSB miatt is eléggé szedi a lábát.
Én 40k körül tok E6300-at, de még most nem váltok. Mivel egy 3GHz körüli P4 igencsak kihajtja a 7600GT-ket is, fölösleges.Mikor lesz nekem 7600GT szintű karim...
meg a procim is 4G felett tud, oda meg már legalább 7800GS kellene..........
-
sekli
addikt
válasz
várnarancs #2310 üzenetére
tényleg ócska az a proci...
cseréljünk...
SuperPI vel az van, hogy az a RAM-októl függ baromira, és a RAM-ok miatt nem tudtam kihajtani a procit... így, 3337-en ment a proci 464-en a RAM lett 49sec..., de a proci alapfeszen viszi a 3.3-t... a max az ez volt: [link] ez +51% (na ez azért nem stabil...) egy nem túl jó Aerocool hűtővel... -
várnarancs
addikt
Neked mennyi SuperP1-ben? Persze fullon. és mivel hűtöd? nekem meg D1. Rájöttem h a D az minek a rövidítése: deszar
Nekem meg ha nem pörgetem a ventit, akkor game közben sztem elérhette a 70 fokot mert újraindult. És csak 1k alatt pörgött a venti, nem is értem miértDe ha 2k körül megy akkor 53-54 fok fölé nem akar menni.
-
sekli
addikt
és van egy kérdésem is:
Meg lehet valahogy csinálni setFSB -vel azt, amit ColckGen-nel, hogy ikonokat létrehozok a beállításnak, és utána ha rákattintok minden kérdés, vagy állítás nélkül alkalmazza? -
sekli
addikt
válasz
várnarancs #2302 üzenetére
Az én 2.4-esem C1-es, és 3.6-on is ment már szobában, 3.4 en tökstabil, és 50°C fölé nem nagyon megy úgy sem
-
várnarancs
addikt
Igen és én rosszat fogtam ki, mert 240 fölé nem megy. Amúgy szted mi baja lehwet? -20fokban a 250 is majndme megvoltDe nem akarok kompival járkálni
Igen énis gondoltam rá, de nem akarta senki sem vinni. Amúgy asszem most C2D lesz belőle, főleg ha elvinnék legalább a ramjaimat meg a vgamat. A többivel tok várni, de a pénz meg kellene belőle az új gépre!
Mennyi ér ez a proci? 13k? Amúgy adok hozzá egy AC Super Silent 4 ULTRA nevezetű hűtőt. 2 hetes talán vagy 3
Amúgy a telekondisakban miért nem Gallatin mag van? mert azoknajk volt 2Mb L3uk! Lehet h szerzek vagy egy C2D 2.16-at vagy egy 3.73-as EE-t. Szted melyik? -
pandamaci
tag
válasz
Retro11 #2247 üzenetére
Meghoztad a kedvemet a tuningom folytatására, ugyanis és 4.1 körül megálltam. Szerintem benyomom én is 4.5 körülire, aztán hadd szóljon. S akkor már a memóriákat is hagyhatom 1:1-ben.
Viszont az az 51 fok max. terhelés alatt egy kicsit kevésnek tűnik, a Coolink-em nem tudja 60 alatt tartani. Biztosan leterheled 100%-ban? Mind a két magot? Én 2 darab Stress Prime 2004 + 1 Stress Prime Orthos + 2 Super_PI combination-nal tesztelem és pld. 4.2Ghz-en, 1.3625 fesz-el 45 perc után kék halál lett a vége. Tehát nem volt stabil. Te hogyan tesztelted a 4.6-ot? -
RECSKA
veterán
válasz
Ha jól emlékszem, a régi NW-m is D1 volt, de este megnézem.
Amúgy mindegyikből ki lehet fogni jót, rosszat.
Nekem régen egy 2500+-osom volt. U.O. steppingel, mint az enyém volt, nem nagyon akart felmenni senkinek sem a procija 2200MHz főlé alapfeszen. Enyém meg 2520-ig ment alapfeszen. 2600MHz felett ment, és mondanom sem kell, ott már azért ütött a kis Barton.
El kellene sózni a D1-es procidat, éa olcsón szerezni helyette egy malay NW-t ( telekondis ) vagy G1 Prescottot. 15k körül már kapnál... -
Sh4rKy
senior tag
válasz
Igen, jó...
Mint lejjebb is írtam van egy videóm amin ugyan azt a procit mint ami neked is van 5,255 GHz-re húzták, és az alaplapod típusa is majdnem ugyan az csak az nem Deluxe hanem E...
csak brutális hűtést kell hozzá alkalmaznod és sztem nyugodtan elmegy a tiéd is 3,5GHz-ig
énnekem mint már irtam 2,4eset sikerült stabilan 3,15ig húznom, csak azt már a hűtőm nem bírja... afölött meg sztem vagy a táp vagy az alaplap gyenge -
RECSKA
veterán
Én most úgy döntöttem, hogy minimális ráfordítás ellenében megpróbálom kihozni a maxot a mostani konfigomból. Eddig :
- Abit IS7-V2 alaplap ( 0Ft )
- 3.0GHz G1-es Prescott ( 18.900Ft )
- 512MB DDR400 ( 6000Ft )
- 250GB Samsung ATA HDD ( 1000Ft ) ( régen egy 160-asom volt, és haver megvette, kellett neki RAID-ezni, és sehol sem talált 160-as 8MB-s IDE-s HDD-t. Így felajánlotta, hogy ha dobok egy ezrest ,akkor ad egy 250-est.Mondanom sem kell, ugrottam. )
- Chieftec Miditorony 430W-os SIRTEC (chieftec) táppal ( 19.000Ft )
Ebbe szeretném majd a mostani helyett egy 6800GT, 7600GT, 7800GS, X850XT szintű AGP-s karit, meg majd kicit kibővítem a memóriát kb 2GB-ra. Ennek a gépnek a teljesítménye bőven elegendő lesz még egy ideig. Plána, hogy csak a LIVE FOR SPEED-el játszok.
A procira most raktam egy szar hűtőt, ami halk, de a 4GHz-t kiköpte magából alapfeszen. Nem tomm mennyire stabil, mert nem volt kedvem tesztelni 32M-el, de 2M alatt 1m24s körüli dőt dobott... Veszek rá egy jó kis hűtőt, aztán majd jól megnézem magamnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux haladóknak
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest