Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Na szóval: A p4 640, nem 3, hanem 3.2GHz-es és lga775 tokozású. Viszont Rgabor23-nak egy abit is7-e van, ami s478-as tokozású procikat fogad.
A northwoodmagos prociknak 512kb az L2 mérete a prescottoknak 1mb vagy a 6xx sorozatnak 2mb.
Azt, hogy milyen magos azért kérdeztem, mert ha ragaszkodik a nw-hoz, akkor arról lebeszélném, ha viszont prescott akkor ajánlanám neki a G1 steppingest, vagy az e0-ból azt amelyiknek kevesebb a hőtermelése.
Bár voltak a régebbi szériás 3.2E procik között olyanok, amiknek állítható volt a szorzója --> bár ezt inkább csak tuningőrülteknek ajánlanám, meg ehez már valami jó cooler is kell. -
-
mycso
veterán
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Azt láttam is, hogy a pci-e frekit fixáltad, de én nem is az kérdeztem, hanem a PCI-t.

A chipsetre érdemes rárakni valami coolert. /bár az abit nf4 chipset hűtését nem ismerem, asusnál adódtak gondok a passzív hűtés miatt --> fagyás, újraindulás, no tuning/
Tehát első lépésben próbáld meg, hogy fix pci és valami coolert a NB-re.
Lehet, hogy valamennyire jó de én azt írtam, hogy nem egy tuningdeszka /asus p5b/delux, giga ds3/4 stb i965, i975/
Az egy dolog, hogy más lapban mennyit ment és milyen fesszel, a te lapodban lehet csak ennyi a baj, hoogy feszt kell neki adni. -
mycso
veterán
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Milyen lapban ment 4.3-at???
A te lapod az nem valami mega hc tuning lap.
3.5 felett feszt adtál a procinak, úgyse csinált semmit?
pci-t is fixre raktad???
Csökkentett mód nemis terheli meg annyira a gépet + egy csomó eszközt nem tölt be, tehát esetleg pont azt az ezközt sem indítja el, ami a restartot idézi elő. -
mycso
veterán
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Hát az a proci 4.3-on valami komolyabb lapban mehetett szerintem.
Ha nemtod fixálni, akkor no tuning.
Amit linkeltél, ha jól látom, akkor az egy teszt a lapodról ugye????
Mert ott, ottvan a biosban a pci/agp fix az egyik képen.
Vagy ez egy moddolt bios-os lap amit teszteltek?
Ha az akkor olvasgasd át a tesztet, hogy megtudd milyen biost használtak, aztán --> google.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest