Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, egyenlőre ez az egy módja van a vista crack-elésére.
A stab teszt már bennem is megfordult, de még nem volt rá lehetőségem. De pl C&C3-at nyomtam, és 4 órán át simán ment. Nemtudom, hogy az a gépigényesebb játékok közé tartozik-e?
Aham, bocs, azt nem figyeltem, hogy az más fajta proc.
Különben egy Prescott-os proc mennyit fogyaszt kb? mert csak hődisszipációs értéket találtam wattban.
[Szerkesztve] -
mycso
veterán
Ja értem, hogy ez a vistához valami sz@rság.
Hát akkor valószínűleg ez a progi okozza ezt a jelenséget.
Illetve, ha winbe bent vagy, akkor futtathatnál valamiféle stabilitás tesztet, vagy valami gépigényesebb játékot --> ha nem fagy/hibázik/indul újra/stb.. akkor stabil és tényleg csak ez az emulátor okozza a hibát. -
Eagle16
addikt
Hello
''Mielőtt rátérnénk a tuning mikéntjére, olvassátok ezt el:
Kérjük mellőzzétek az olyan kérdéseket, hogy: ''ilyen meg olyan proci meddig húzható?'', Minden rendszer egyedi, senki sem tudja, hogy meddig lehet az adott esetben húzni. ''Nem vagyunk jósok''. Ki kell próbálni mit megy bír egy adott konfiguráció. Archív témában lehet szemezgetni milyen eredmények születtek.''
1. HSZ
-
CSZSG
csendes tag
Helló!
Szerintetek egy
p4 3Gh 512 800
Spec Number:SL6WU
Stepping: D1
proci meddig húzható?
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
na akkor megpróbálom értelmesebben.
A vista betöltődése elött elindul valami bios emulátor. Ilyenek a mostani vista crackok.
Elindulással meg annyi, hogy a bios emulátor, megáll egy ponton ahol nem hajlandó tovább menni, majd reset, és akkor már nincs gond. Legalábbis a 3,85Ghz-es frekin. 4Ghz-en már többszöri reset után indul csak el
Így remlem már érthetőbb. -
mycso
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Igen, normálisnak mondható.
-
Rabbitf_24
addikt
Bocsesz, hogy ide irok, de a másik topic halott

3.5GHz-nél tartok egy 3.2es celeron d350 húzásánál.
Az normális, hogy a proci fesze ugrál 1.328-1.360V között?
-
hi all!
Van valakinek húzott P4 541-el és Vistával tapasztalata?
Nekem azt csinálja, ha meghúzom a procit 3,2ről 3,85Ghz-re a bios emulátor mindig meghal, és csak 2 indításra indul el. De akkor mindig. A 4Ghz-re húzom, akkor csak kb 5. indulásra indul el. Viszon tutánna minden megy stabilan. Vagy ez csak a látszat, és ezek már a stabiltalalnság első jelei? -
misx
senior tag
Jó lenne, csak amikor bővítettem a gépet, inkább vettem + 2 modult, mint dobjak kettőt. A régiek meg szintén nem tuningolós darabok.

Viszont ezt a tuningot négy (!!!) modullal tudom. Egyébként azt hallottam, 250-es FSB felett már nemigen stabil ez a P4. Azért lepődtem meg a srác extrém tuningján.
[Szerkesztve] -
strboy
csendes tag
Mondom nem húztam a gépet, eszembe se volt, nekem bőven elég az alap konfig. Szerintem az alaplap szívózik mert érdekes módon az integrált Intel Extreme Graphics 128-as vga némelyik oprendszerrel (pl. xp pro) nem támogatja a dx9-et. nemtom mért, legújabb driverek fentvannak.
Ja és egy fejlemény ha jelent vmit. Próbáltam kikapcsolni a HT-t a biosban, ki is engedi ''elvileg'' de mentés után visszakapcsolja. Amikor vettem a gépet még simán ki lehetett kapcsolni. Úgy látom a dell próbál egy kis AI-t is velevinni a gépeibe

Mégmielőtt vki felvetné, a bios legújabb rajta és alapból ezzel vettem.
A hűtőt így értettem: Olyan procihűtőm van amit az alaplap vezérel a hőmérséklet/teljesítmény alapján. alapból alig van hangja, ha indítok pl. játékot, akkor egyre hangosabb (gyorsabban pörgeti a ventit). Amikor felugrott a fsb, akkor már gépindításkor olyan hangos volt mint azelőtt soha, és beremegett az egész gép, a ventiről a gép hátuljához vezetett csőn meg ontotta a forró levegőt. (képzelj el egy mosógépet amikor centriz kb arra tudnám hasonlítani
)
Egyébként utánaolvastam az alaplapomnak. Rosszhír! A dell beismerte, hogy a legyártott limitált alaplapjainak harmada hibás kondikat tartalmaz. Jóhír(
): ha ez lenne a gond akkor be se kapcsolna.
Alaplapot nem tok cserélni mert szinte lehetetlen vállalkozás, 5 db panelból áll, direkt ebbe a házba való. A gép dell fekvőházas limitált kiadás!!
Egyébként visszaállt az fsb, de azóta elég vontatottan megy a gép. -
ANT
őstag
válasz
HunBeowulf
üzenetére
Ja, így könnyű! Ha abbafejezed a tuningot, azzal minden probléma megoldódik!

-
HunBeowulf
csendes tag
Üdv! Megoldódott a procituningolós problémám. Nem volt semmi baj a memóriákkal, se semmivel. Egyszerűen a Vistának nem tetszett. É mióta visszavettem alapra (3.0GHz) azóta még a Pista is gyorsabb...
Nah üdv Néktek!
HunBeowulf
-
mycso
veterán
Tehát: magától a gép nem fog ''tuningolni''.
Valószínűleg Te állítottál el valamit, ha mégsem akkor esetleg valami bios bug (bár ezt érdekesnek találnám).
A freki amit írtál a procira, már komolyabb hozzáértést kíván (ram, osztók, feszek, stb...) nem hinném, hogy a bios magától véletlenül pont beállított mindent optimálisra
Esetleg olvasgass a géped/lapod után, hogy milyen hibái szoktak lenni általánosságban....
a hűtőm veszettül ment, majd' kiugrott a gépből
Hát ezt meg abszolult nemtom értelmezni. -
ANT
őstag
válasz
HunBeowulf
üzenetére
Szvsz az alaplapod lesz a gyenge láncszem. ASRock nem éppen a legjobb tuninghoz. (Feltéve, h az adatlapodon lévő konfigról van szó.)
-
misx
senior tag
válasz
HunBeowulf
üzenetére
Nekem bírja simán a 3.75-öt. Többet is bírna, de akkor megint 400 fölé menne a memória.
Remélem a RAM Mhz-et visszavetted, mert amúgy a memóriák korlátozhatnak!!!
Nekem 320-ra van vissza véve, így a 3.75-tel pont visszakaptam a 400-at.
Amúgy P4 vagy Celeron?
Sztem az a +150 Mhz már nem nyom olyan sokat a VGA-nak, attól függ milyen.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
HunBeowulf
csendes tag
Üdv! Egy kis segítséget kérnék! Van egy Intel Prescott 3.0GHz processzorom. Ezt a kis gyöngyszemet húzom. Egészen 3.45GHzig bírja, de azt a 3.6GHz-et már nem. Bekapcsolom a gépet, megy egy-két percet aztán egy kékhalál a 3.6-nál. Gondolom már volt ilyennel dolgotok, kérlek segítsetek, mert 3.6ra szükségem lenne a videókártyám miatt! Előre is köszönöm!!
HunBeowulf -
strboy
csendes tag
Hy mindenki!! Légyszi HEEELP ME valaki!
Egy tuning szaki biztos tudna segíteni. Nem nyúltam a biosba, egy hete a gépem rendszerbusza egyszecsak szó nélkül felment 800ról 1140mhz-re és így a procim ''elvileg'' felment 4.27Ghz-ig
, a hűtőm veszettül ment, majd' kiugrott a gépből. Hozzáteszem ugrált pár mhz-t fel és le folyamatosan. Pár napig így járattam mivel a biosba nem lehetett lentebbhúzni semmit, minden szürke AUTO volt. Aztán pár nap múlva meg visszaállt minden, viszont azóta rohadtul be van lassulva a gép.
Ez gondolom nem egészséges. Mit tegyek szerintetek??
szerviz kizárva
A gépem DELL, Intel Prescott 3.0Ghz HT, i915chipset, 2x256MB DDR2 533 RAM.
Teszteredmények:
wcpuid: [link]
cpu teszt: [link]
most ilyenre állt vissza: [link]
Minden hsz-t szivesen veszek. THX!!! -
Mz/ts250@300
tag
Hát szerintem ilyen procit(533fsb3,06ghz)
már nem igazán tálálsz,(föleg boltban)vagy ha igen elég borsos áron.
Van nekem egy 3,2 (d1 steping)ghz nortwoodom (amit most is használok)
A másik gépem egy 2,4(c1steping) ghz533 fsb-s norti egy asus alaplappal ami csak 533fsb-t kezel.
Ez az asus lap nem inditja el a 3,2 ghz nortwodott 533 fsb-vel.
De lehett ,hogy csak az ujfajta stepping végett(ezek a procik3,2-3,4ghz már a prescotos idökben jöttek ki)
De ha találsz is igy mondjuk egy 800fsb-s2,8 ghz c1 stepinges procitt ,és a lapod tudja hajtani 533fsb-n
a 2,8ghz-es procid csak 1,86ghz fogg járni(133x14)
Szerintem keresd meg a legnagyobb 533fsb-s procitt,itt a ph-n 2,4-2,6ghz szoktak lenni ,nem vészes áron. -
Opa
tag
Sziasztok!
Egy Asrock GE PRO-M2 alaplapom van,
[link]
és szeretnék belerakni minél nagyobb procit.
Az alaplap 533fsb-t támogat, tehát elvileg a 3,06Ghz-es Northwood a legnagyobb, amit belerakhatok!
Vagy bele lehet rakni 800fsb-s procit is, amit csak 533-on járatok? Vagy ezt esetleg szorzózár miatt nem érdemes (kisebb procisebesség)?
Szóval szeretnék minél többet kihozni az alaplapból, már ha találok boltban még hozzá procit.
A válaszokat előre is köszönöm ! -
Mz/ts250@300
tag
A biosban tudod viszaosztani a ramott(ha tudod,) ,hogy lépést tudjon tartani a procival.
Ha jól csinálod nem lesz kisebb a ram teljesitménye.
Mint montam az proci fsb emelésével emelkedik a ram sebesége is,Ha mondjuk van egy 200fsb(efektive 800fsb 3ghz p4)és hozzá egy ddr 200mhz(400) ramod akkor a rencered 1.:1ben jár ám ha te emelni ekarod a proci frekvenciáját mondjuk 20fsb vel ,akkor a procid jár
3,3gz(220x15) a memod pedig (220x2)440mhz,de mondjuk a procid még töbett is birna ,de a ddr ramok nagy része már itt kifekszik ekkor kell viszaosztani ,hogy alapból alacsonyabb orajelen induljon,és igy kihozni a maximumot minndkettö hardverből.
Ennek csak az a lényege,hogy a memoriát nem tudod anyira huzni mint a procit,ezért kell viszaosztani ha nem birja a tempot .
Igy nagyban ennyi de a topik elején részletes leirást,összefoglalást kapsz mindenről ,érdemes tanulmányozni
[Szerkesztve] -
trev
csendes tag
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
Az alap memória órajelet hogy lehet lentebb venni? DE aikor kissebb lesz a teljesítménye a ramnak de helyette jobban lehet húzni a prockót?
-
trev
csendes tag
Vki segítsen pls.Amikor elkezdem tuningolni a procit és fentbb húzom mint az alapérték majd utánna lefuttatok egy memtest-et akokr egy bizonyos %-aléknál lefagy.DE alapértéken nem.VAlaki tud erre vaalmi okosat mondani?

-
Hobli1988
aktív tag
Üdv all!Tudna nekem valaki mondani a 630as p4 tuning eredményeiről,mire képessek?
-
hi all!
megmondaná valaki, hogy mekkora az alapfesz egy ilyen P4 541 90nm LGA775 G1 procinak? Mert egy DFI lapba van benne, és az állítólag alapból a memónak és a procinak is emelt feszt ad.
Köszi -
Eagle16
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
Ok, akkor így hagyom, kösz

-
Eagle16
addikt
Nos úgy néz ki hogy a 937-es FSB már sok volt, mivel Lost Planet alatt kilépegetett mindig...így most visszavettem 868-ra, 1:1-be megy a Ramokkal. Most így a ram 433Mhz-en megy.Ez így hosszútávon sem árt meg neki ugye? Mert nem valami extrém OC, csak plussz 33MHz, voltban sem adtam neki többet, alapon megy.
-
trev
csendes tag
Sziasztok.Vki segítsen.
felhuztam a procit 45 fokig felment aztán lefaygott és most hiába kapcsoltam ki amikor újra elindítottam enm ad képet.Vki segítsen hiába indítom az INSERT gomb lenyomásával nem ad képet. Az elemet megtaláltam hol van de nem tudom kivenni aztán meg e mert enm értek a kivételéhez.Vki segítsen :'( -
mycso
veterán
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
Ez inkább fordítva igaz!
-
Eagle16
addikt
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
Ok, köszi, de azóta már leteszteltem játékkal is, és betonstabilan megy 3.5-ön

-
Eagle16
addikt
-
trev
csendes tag
Valamelyik tag meg tudná nekem adni az msn címét mert hó lenne egy két dologban a segyítség pls vki adja meg THX

-
trev
csendes tag
Szaisztok!Sikerült megoldanom hála nektek mert amint mondtam hogy nem bírom állítani az a MHZ-et most egy másik helyen ahol megtalálom a processor összes beálítását , az egyik helyen defaultra volt állítva azaz 100/66/33 az most nekem 105/70/35-ön megy és közbe ellenőriztem mondent és a gép indulásánál már 2,GHZ-et ír.A SPEED FAN programmal fiygeltem a hőmérsékletet meg persze kézzel is is minden rendben vcan 3óra játék után.
sem a ramok sem a processor nem melegszik sőt még hültek is.Ez lehetséges?
-
Eagle16
addikt
Hát az agyam eldobom, most rajta van a jó kis tuningventi, erre 215-ös FSB ig bírja, 220-nál meg feladja...nemértem, pedig be is linkeltem ide még a 3517Mhz-es eredményt is...mindent ugyanúgy csináltam.Talán a memória lehet az oka?
Így vannak beállítva: 3-4-4-8 az alapidőzítés
DRAM CAS Latency: 3 Clock
DRAM RAS Precharge: 4Clocks
DRAM RAS to CAS delay: 4 Clocks
DRAM RAS Activate to Precharge: 8 Clocks(ezt 15 ig lehet állítani)
DRAM Write Recovery Time: 4 Clocks
Hyper Path 2: auto
Ha leveszem hogy By SPD, akkor ezeket lövi be, nem emlékszem ezen voltak e, de gondolom, mert ugye 3-4-4-8.
Tehát olyat csinál, hogy 220-as FSB-vel már nem jön videójel, csak pörög maxon a prociventi...
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
Nos megpróbálkoztam a 3.6Ghz-el is, így ugye 400-on mennének a ramjaim is, az FSB pedig 240x4=960Mhz lenne.Beállítottam mindent(100/33), de nem bootol be így a gép.Kikapcsolom, újra be, és azt írja hogy overclocking failed...pedig azt hittem a 3.6-ot még simán bírja...akkor ezzek most mit kéne csinálni hogy menjen 3.6-on?
[Szerkesztve] -
trev
csendes tag
Akkor csak egyel tudok.
az már 103/66/33
De az elsőt csak itt tudom állítani.mennyi az a nagyon?
Magát a FSB-t enm tudom húzni mert szürke, nem engedi.
Én progibval húztam de 2100-nál többet nem leheteett rajta.
Na akkor msot ah programmal húztam akkor nem jó?
És leírhatnád esetleg hoyg meikza a beállítás aminek köszönhetően tudom húzni és enm lesz szürke. -
trev
csendes tag
Tudom húzni egy programmal de az FPS amit te mondasz nállam 120-on van a biosba pedig 100-on azt nem tudom változtatni csak a programmal.A BIOSBÓL csak szórzót tudok állítani 10-és 24között de az nem hozott változást.
-
mycso
veterán
Próbáld már meg 1 hsz.-ba összeszedni a gondolataidat.
Olvasd el az 1.hsz-ást (legalábbis az első felét)
Kicsit érthetőbben, pontosabban is írhatnál, mert elég nehéz megfejteni, hogy mit is akarsz.
Tehát nem FPS-t emeltél, hanem FSB-t!!!!
Mint írtad is, a biosból ezt tudtad emelni, tehát nem kell hozzá semmilyen program.
A ram:FSB osztót az AUTO SPD menü alatt tudod majd valószínűleg állítani --> állítsd manual-ra vagy valami hasonlóra!
''meg vmi time'' --> ez valószínűleg a memória időzítésekkel kapcsolatos menü, ezt hagyhatod auto módban.
Sajnos nem ismerem a lapod biosát, így nemtom, hogy melyik funkció pontosan hol is van!!!
AGP/PCI fixálás fontos lenne, végülis kis mértékű tuningnál nem sok a jelentőssége.
Illetve kicsit zavaros amiket írsz:
1,Olvastam a hozászólásokat én is megtaláltam ahol állítani kell az FPS-t.
de nekem nem enged rámenni.
kék színű.
2,Vkis egítsen,én felhúztam az FPS-t eyg programmal az celeron 1800-as procit 2100-ra húztam
Akkor most tudod húzni vagy nem???
Az, hogy a VGA-t ki tudd hajtani, elsősorban a proci feladata!!!!
Persze ha veszel 512 ramot a meglévő 256 mellé, az csak pozitív változást okozhat.
[Szerkesztve] -
trev
csendes tag
VKI HELP!
Olvastam a hozászólásokat én is megtaláltam ahol állítani kell az FPS-t.
de nekem nem enged rámenni.
kék színű.
És semmit nem enged rajta van vmi ami AUTO SPD-re van állítva meg vmi timer.Semmi msát nem tudok.Vkis egítsen,én felhúztam az FPS-t eyg programmal az celeron 1800-as procit 2100-ra húztam.de a memóriát enm tudtam.Fogalmam sincs hogy azt hogy kell, muszály lesz vennem bele egy 512MB-osat emr vidikarit akarok venni és sztem a 2100-ra húzott proci és 768MB emóriával több esélyem van hogy kitudjdam használni az Palit ATI Radeon 9550-rs ártyát.
Ha vki tud még ennél is okosabb dolgot az kérem írjon.
Vayg még azt szeretném kérdezni hogy erz így igaz -e hogy jobb lenne.
-
Shono
aktív tag
Először is frissíts BIOS-t, hogy a lehető legtöbb opciót tudd állítani.
Nem minden alaplapnak ugyanolyan a BIOS-a, de a beállítási lehetőségek azért nagyjából megegyeznek.
Szóval, ha nem úgy néz ki attól még ne ijedj meg, ha nem nagyon buta (alap verzió) a lap akkor biztos benne van - valahol. Esetleg próbálkozz az auto setting-ekről áttérni manualra, mert ugy lehet hogy kapsz pár + opciót, amit állítgathatsz. -
trev
csendes tag
Szaisztok.Vki help pls.
Az a bajom hogy visszaolvastam a hozzászólásokat és az én biosom teljesen más mint amiket képen mutattatoMivel nekem nincs olyan beállítás hogy AGP/PCI frekvenci meg az se hogy vmi AI Overlocking nekem semmi ien sincs.
Kérem segítsetek MSI PM8MV alaplapom van. -
trev
csendes tag
A számot max 24-ig írhatom.és a CMOST hogy zármo rövödre?
-
#TOTTI
őstag
ha beállitod 24re akkor elvileg.. 2,4es lesz a proci de sztem ha ujrainditod nem fog elindulni mivel szorzózáras... inkább azt hagyd annyi amennyin van... bár probálkozni lehet akkor kihuzod a tápkábelt áramtalanitod... nyomkodod ki be kicsit
ha ugy sem indul akkor vagy a CMOSt zárod rövidre vagy kikapod az alaplapi elemet..! Ha alá be tudsz irni számot akor probálkoz elöször 105el majd 110el stb de fent zet már sokan leirták.. aztán meglátod mire mész.. ha szerencséd van 133on el fog indulni.... és akkor az AGP/PCI frekivel sem lesz bajod...!Nem olyan bonyolult ez ha elindul.... inkább olyat keress h Front Side Bus , Cpu Clock vagy FSB vagy ilyesmi az AGP 4x8x az független az lehet bármi minnél nagyobb... mert teljesen mind1 -
-
trev
csendes tag
Ja és oat is találtam hogy cpu clock vagy vmi iesmi a minimum az 10X a max 24X és alá be tudom írni a számot.ez lenne az?
-
-
Qkackca
őstag
Upsz, az kimaradt
, kezd ott, h elolvasod az 1. hsz-t.
Milyen ramod van?
Aztán keress olyat a biosban h agp/pci frekvencia, azt állítsd be fix 66/33 MHz-re.
Keress olyasmit h fsb (cpu), azt kellene 5-össével emelgetni, ha nem megy akkor egyessével, ha így sem akkor egy egységnyivel nagyobb feszt adhatsz neki, ha végképp nem megy akkor annyit tud a cucc.
Kimaradt: arra azért figyelj h teljesen terhelve a procit a hőmérséklete ne legyen 70 fok fölött.
[Szerkesztve] -
#TOTTI
őstag
-
Qkackca
őstag
Végül is mindegy miért szeretne, mondjuk érzi h picit gyenge a számára és az esetleges váltásig szeretne többet kihozni belőle. Miért ne lenne teljesítménybeli előnye? Pl már 10% tuning is érezhető, sőt a kisebb is. Ez pedig a saját véleményem, természetesen elfogadom a tied is.
Saját példán tanultam meg, h igenis sokat jelenthet egy kisebb tuning is. Pl. a C&C3 TW simán megy egy ezres celeronon egy gef 4 ti4200 társaságában, holott hivatalosan p4 2 GHz lenne a min. Igaz ez nem minden esetben van így, ezt is tudom, kipróbáltam, de egy próbát megérhet. Legújabb észrevétel, nekem a Colin Dirt megy, pedig a 6600GT-t nem is támogatja, haveromnak meg nem (neki is 66GT-je volt, viszont neki még az új X19 Pro-ján sem megy). -
#TOTTI
őstag
A kérdés hogy miért szeretnéd tuningolni... mit szeretnél elérni azzal a néhány MHz plusszal!? Igazából az irodai munkán és persze régebbi játékokon kivül már nem sok mindenra használható a processzor.. tuningolva sem... Ha nem játszani szeretnél teljesen felesleges... pluszt mindenképpen ki lehet hozni belöle de sztem nem érdemes.. hütöt pedig nem érdemes rá venned mert annak árából már egy erösebb procit tudsz venni...! Sajat véleményem... ha pedig csak kiváncsi vagy hogy mit lehet belöle kihozni lehet probálkozni de teljesitménybeli eredménye nem nagyon lesz..!
-
trev
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy MSI PM8MV 478 tűs alaplapom van és ezen van egy Intel celeron 1.80GHZ-es proci.
Akérdésem az hogy hogyan tudom ezt a procit húzni vagy érdemes -e egyáltalán.Azért enm akartam egyedül próbálkozni vele mert ha leégetem akokr nem tudok másikat venni helyette anyagi gondok kiatt.
Ezt a gépet egy száémítógépszerelőtől vettem tehát a hűtője a procinak 12V-os és alap rajta.
Kérlek segítsetek hogy tudom felntebb húzni és hogy hogyan vagy hogy mien progi kell hozzá.
a válaszokat előre is köszönöm.
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok most regisztráltam a prohardverre de az nem azt jelenti h valoban újonc vagyok!
Új alaplapomban Gigabyte G33M-S2 tulhajtottam egy 630as p4et az EIST kihasználásával 4 GHz fölé mentem számszerint 4158Mhz igaz a ramok lassabbak lettek de legalább szinkronban vannak! Képeket is fogok feltenni ha rájövök hogyan kell meg ha annál a gépemnél leszek..! Eddigi eredményem a 4200X2 @11*239 ASUS M2N-E és p4 641@16*241 AB9 Proban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nah üdv Néktek!
Ez gondolom nem egészséges. Mit tegyek szerintetek??