Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
#107: Igen olvastam erről, bár konkrét listát nem találtam. A fórumokon írták hogy a Crysis 1, meg a Warhead sem regisztrálható, így azt meg sem próbáltam.
#108. Igen, tudom. Mondjuk ha nincs is lista, csinálhatnánk mi egyet, hogy mit lehet, és mit nem lehet regisztrálni. És akkor talán kicsit egyszerűbb lenne a történet. Esetleg az első hozzászólásba is beleírhatnánk, és akkor nem kellene keresgetni.
#109: A játékok:
BFBC2 Digital Deluxe edition, ez Steam-es, de most éppen 2 gigát frissít, úgyhogy nem tudom megnézni mi volt a hiba.
De az EA accountomban szerepel, viszont az Origin-ben a "Saját játékok" menü alatt nem.Dead Space 1 ez dobozos verzió, és meg is találja, ad is egy listát hogy melyik verziót akarom választani, nyelvek szerint lebontva. Kiválasztom az enyémet, és ezt kapom:
The Saboteur dobozos, ezt valószínűleg nem lehet regisztrálni, legalábbis most egy angol nyelvű fórumon azt olvastam hogy másnak sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty 4
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple watch SE 3 2025 40mm Starlight ÚJ 1 év Apple jótállás
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Intel Core I5 7500 félkonfig RAM nélkül + olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az EA accountomban szerepel, viszont az Origin-ben a "Saját játékok" menü alatt nem.