Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Nekem is behalt mióta frissült. ..
"A játéktelepítési gyorsítótár könyvtára érvénytelen, kérjük válasszon másikat."
Választhatok akármit akkor se fogadja el viszont cserébe csak ezt az ablakot látom mindig...
Ötlet? -
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
[link] , ez az.
Ez meg a szöveg magyarul amit ilyenkor az origin kiír : "Sajnálattal közöljük, hogy ez a kód itt nem váltható be. Kérjük, a következő honlapon váltsd be a kódot" ezután ott van a link.
Itt beírtam felh+jelszómat és fent megadtam a cd kulcsot, ezután mondta írta hogy aktiválva lett és ténylegesen megjelent az originen is.
-
Mukorka
addikt
Na Dragon age és BFBC2 sikerrel iktatva lett
-
Mukorka
addikt
Beleírható hogy a legtöbb EA game digitálisan csak itt kapható nem beszèlve az exklúziv tartalmakról. Egy kis háttérinfo és alkalmazási tervek.
-
Mukorka
addikt
A topic szvsz jó ötlet volt, ezzel nincs semmi baj. Jelenleg mondjuk sokat nem ad nekem az origin de késöbb lehet belőle még egy igazi kliens program játékokhoz.
Srysis2???

-
Mukorka
addikt
Nem értem ezt, az origin egy letöltő kliens, ha kell is az aktiváláshoz, utána egyből bezárnám és csevegnék tovább steamen , nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mini-ITX
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mazda topik
- Autós topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
THX

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)