Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Nekem is behalt mióta frissült. ..
"A játéktelepítési gyorsítótár könyvtára érvénytelen, kérjük válasszon másikat."
Választhatok akármit akkor se fogadja el viszont cserébe csak ezt az ablakot látom mindig...
Ötlet? -
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
[link] , ez az.
Ez meg a szöveg magyarul amit ilyenkor az origin kiír : "Sajnálattal közöljük, hogy ez a kód itt nem váltható be. Kérjük, a következő honlapon váltsd be a kódot" ezután ott van a link.
Itt beírtam felh+jelszómat és fent megadtam a cd kulcsot, ezután mondta írta hogy aktiválva lett és ténylegesen megjelent az originen is.
-
Mukorka
addikt
Na Dragon age és BFBC2 sikerrel iktatva lett
-
Mukorka
addikt
Beleírható hogy a legtöbb EA game digitálisan csak itt kapható nem beszèlve az exklúziv tartalmakról. Egy kis háttérinfo és alkalmazási tervek.
-
Mukorka
addikt
A topic szvsz jó ötlet volt, ezzel nincs semmi baj. Jelenleg mondjuk sokat nem ad nekem az origin de késöbb lehet belőle még egy igazi kliens program játékokhoz.
Srysis2???

-
Mukorka
addikt
Nem értem ezt, az origin egy letöltő kliens, ha kell is az aktiváláshoz, utána egyből bezárnám és csevegnék tovább steamen , nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
THX

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)