Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Nekem is behalt mióta frissült. ..
"A játéktelepítési gyorsítótár könyvtára érvénytelen, kérjük válasszon másikat."
Választhatok akármit akkor se fogadja el viszont cserébe csak ezt az ablakot látom mindig...
Ötlet? -
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
[link] , ez az.
Ez meg a szöveg magyarul amit ilyenkor az origin kiír : "Sajnálattal közöljük, hogy ez a kód itt nem váltható be. Kérjük, a következő honlapon váltsd be a kódot" ezután ott van a link.
Itt beírtam felh+jelszómat és fent megadtam a cd kulcsot, ezután mondta írta hogy aktiválva lett és ténylegesen megjelent az originen is.
-
Mukorka
addikt
Na Dragon age és BFBC2 sikerrel iktatva lett
-
Mukorka
addikt
Beleírható hogy a legtöbb EA game digitálisan csak itt kapható nem beszèlve az exklúziv tartalmakról. Egy kis háttérinfo és alkalmazási tervek.
-
Mukorka
addikt
A topic szvsz jó ötlet volt, ezzel nincs semmi baj. Jelenleg mondjuk sokat nem ad nekem az origin de késöbb lehet belőle még egy igazi kliens program játékokhoz.
Srysis2???

-
Mukorka
addikt
Nem értem ezt, az origin egy letöltő kliens, ha kell is az aktiváláshoz, utána egyből bezárnám és csevegnék tovább steamen , nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
THX

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)