- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Elmondom. Szóval amikor feltelepítettem az Origin-t pár napja, akkor az EA oldalán volt egy link, hogy ingyenes játékok itt: [link]. Mondom nagyszerű, hátha hozzám vágnak valami jó játékot!
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít:Save these titles to your computer and play anytime… for free!
Na letöltöttem, először nem települt, most meg azt írja hogy próbaverzió! Ezért akarok megszabadulni tőle, de ha nem lehet nem baj, csak akkor minek írták hogy ingyenes?

Új hozzászólás Aktív témák
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít: