Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Elmondom. Szóval amikor feltelepítettem az Origin-t pár napja, akkor az EA oldalán volt egy link, hogy ingyenes játékok itt: [link]. Mondom nagyszerű, hátha hozzám vágnak valami jó játékot!
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít:Save these titles to your computer and play anytime… for free!
Na letöltöttem, először nem települt, most meg azt írja hogy próbaverzió! Ezért akarok megszabadulni tőle, de ha nem lehet nem baj, csak akkor minek írták hogy ingyenes?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Sweet.tv - internetes TV
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Assetto Corsa EVO
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít: