- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
"netsh winsock reset" parancsot kell beírni parancssorba, és újraindítani a gépet, akinek windows 7-e van, és nem csatlakozik neki orogin semmi körülmények között. HATALMAS KÖSZÖNET Bazzzs-nak a megoldásért!!!

-
Peace
nagyúr
Néztem FAQ-t, azt volt az első anno, de mivel a zárt wi-fi router beállításaihoz nem férek hozzá, így nem igazán mentem semmire, másra meg nem tudok gondolni. KIS-ben teljes hozzáférést kap a nethez, tehát elvileg minden porton mindenfele kommunikálhat, ezzel sem lehet baj.
FaTHI: Az a baj, hogy elvileg naprakész a win, mert automatikusan szedi és telepíti a frissítéseket, de ránézek majd, mert ez most egy apró reménysugárnak tűnik.
-
Peace
nagyúr
Az origin azt írja, hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot. A rendszer windows 7 64 bit sp1, KAspersky Internet Security 2012, amiben teljes hozzáférést kap az origin, de kikapcsolt KIS-el is az a helyzet. Zárt wi-fi hálózat van a lakóhelyemen, szóval a beállításaihoz nem férek hozzá, de a vezeték nélküli vodafone nettel sem kapcsolódik, szóval tényleg ötletem sincs. Lehet, hogy csak vezetékes nettel hajlandó kapcsolódni? Bár baromságnak tartom, de lehet, hogy ez a helyzet? Eléggé ki vagyok bukva, mert 3 napja görcsölök, hogy BF3-azhassak, de nem jön össze...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest