Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n0rbert0

senior tag

válasz w333 #42873 üzenetére

Mégis a spirál volt a ludas. Nemrég jött meg az új spirál, most direkt egy drágább utángyártottat választottam, gyorsan beszereltem és működik a dolog vagyis nem kerepel és nem ugrál a km tű.
    Állítólag még most is van egy nagyon halk kattogása nagyobb tempónál (~80km/h), de én nem hallom, ezért nem idegesít, szóval ez most már így marad. :)
    Btw, úgy halottam, hogy egyik ugy. spirál sem tökéletes, tehát a kattogást betudható ennek is.

A motor hiba még nem jött elő majd meglátjuk mi lesz. Egyébként körbejártam egy kicsit a témát és állítólag a km óra műszeregységének a hátulján van egy jeladó és a motorvezérlő innen tudja hogy az autó mozgásban van és motorféknél vagy kinyomott kuplungnál nem engedi leesni a fordulatszámot egy bizonyos tartomány alá.
    Ha a spirál nem működik, akkor a check lámpa kigyulladhat mivel a motorvezérlő a jeladótól nem kap jelet, ilyenkor motorféknél vagy kinyomott kuplungnál (tehát amikor lassul az autó) csinálhat furcsaságokat a kocsi, pl leáll.

Köszönöm még egyszer a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés