- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
tibee77
üzenetére
Szerelö elmeletileg azt mondta, hogy magas fordulaton mikor zörgö hangot hallok jobb oldalrol a kerek felöl az igazäbol a generätortol jöhet, mert a hosszanti bordässzij lazal.

Próbálj más,normális,hozzáértő szerelőt keresni.
Nem vagyok szerelő,(csak magamnak bütykölő) de azt még én is tudom,hogy csak az ékszíj feszességét kell (ha kell) időnként utánállítani.A hosszbordás szíjat nem kell, mert az automatikus utánállítású.
Csattogó,kattogó fémes hang jöhet a generátorból,vízszivattyúból.Mivel vezérlés csere lesz,ellenőrizni lehet a generátor csapágyának épségét,vízszivattyú tömítéssel meg új megy bele + olaj,stb.
A motor nem láncvezérlésű,bordásszíj vezérli.
Kicsit meglestem az árakat is Ha nem gagyi minőséget tetetsz bele,az anyagára kb:70000ft lesz olajcserével együtt, + munkadíj,min 20e ft.
vezérlés 43e ft
hosszbordásszíj 9.5e ft
A drágábbik vízpumpa kb:max 16e ft (nem tudom a motorszámot)
vízpumpa
Hirtelen ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- PayPal
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem vagyok szerelő,(csak magamnak bütykölő) de azt még én is tudom,hogy csak az ékszíj feszességét kell (ha kell) időnként utánállítani.A hosszbordás szíjat nem kell, mert az automatikus utánállítású.