Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
tibee77
üzenetére
Szerelö elmeletileg azt mondta, hogy magas fordulaton mikor zörgö hangot hallok jobb oldalrol a kerek felöl az igazäbol a generätortol jöhet, mert a hosszanti bordässzij lazal.

Próbálj más,normális,hozzáértő szerelőt keresni.
Nem vagyok szerelő,(csak magamnak bütykölő) de azt még én is tudom,hogy csak az ékszíj feszességét kell (ha kell) időnként utánállítani.A hosszbordás szíjat nem kell, mert az automatikus utánállítású.
Csattogó,kattogó fémes hang jöhet a generátorból,vízszivattyúból.Mivel vezérlés csere lesz,ellenőrizni lehet a generátor csapágyának épségét,vízszivattyú tömítéssel meg új megy bele + olaj,stb.
A motor nem láncvezérlésű,bordásszíj vezérli.
Kicsit meglestem az árakat is Ha nem gagyi minőséget tetetsz bele,az anyagára kb:70000ft lesz olajcserével együtt, + munkadíj,min 20e ft.
vezérlés 43e ft
hosszbordásszíj 9.5e ft
A drágábbik vízpumpa kb:max 16e ft (nem tudom a motorszámot)
vízpumpa
Hirtelen ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem vagyok szerelő,(csak magamnak bütykölő) de azt még én is tudom,hogy csak az ékszíj feszességét kell (ha kell) időnként utánállítani.A hosszbordás szíjat nem kell, mert az automatikus utánállítású.