Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz Laci2277 #40513 üzenetére

Azert irtam, hogy ez csak egy tapasztalat megosztas :B En most azt tapasztalom, hogy hatarozottan egyenletesebb, simabb a motor jarasa, pillanatnyi fogyasztasi adatok is alacsonyabbak a BC-n, amit ir, atlag fogyi is kevesebbnek tünikes ha alacsonyabb fordulaton egy bukkanonal egy picit jobban nyomom, hogy tartsa a sebesseget, de visszavaltani nem kell, akkor is kevesbe dörmögösen morog.

En azt modom egy probat meger, en fogom hasznalni sürübben az tuti :K

A reszecskeszürös adalek egy jo kerdes. Ez meg nekem is rejtely. Ez amit linkeltem 5128 ez dizel rendszer tisztito adalek. Ugye ennek is hasonlo dolgokat kell csinalni, hogy feljavitja a dizel tulajdonsagokat, lerakodasokat gatolja/oldja. A velemenyek között sok ilyesmi szerepel, amit en is irtam. Van az 5120 ez csak siman dizel adalek (ezt meg nem probaltam) es van az 5148 ez direkt dpf adalek. Az elsöt, meg ezt a dpf et töltöttem mar bele, meg regebben ha mentem egyhuzamban sokat autopalyan, ott nem igen vettem eszre semmit. Hogy melyiket lenne erdemes napi röivditavos jöves meneseknel gyakrabban alkalmazni, azt meg nem tudom. Ez az 5128 egyelöre bevallt.

2000km enkent ajanlnja a gyarto azaz kb, minden 2. tanknal.

Új hozzászólás Aktív témák