Új hozzászólás Aktív témák

• gmx9

aktív tag

Üdv! Hátha itt tudtok segíteni. Headset-et keresnék 5-6 ezer forintig bezárólag, a lehető legjobb hangminőséggel. Skype-hoz, TS-hez, játék közbeni kommunikációhoz, azaz beszélgetéshez kellene a mikrofon része, ezért ez nálam fontosabb szempont, minthogy milyen ilyen-olyan basszusban hallok valamit.

Olvasgattam párról, de ha találtam is velük mikrofon tesztet, nem annyira jött be a végeredmény (búgott, szemcsés vagy halk volt, nem tetszett a hangzás). Külön hangkártyát meg nem akarok venni emiatt. Szóval:

Sharkoon Rush (hallok recsegést magasabb hangoknál beszéd közben, ami nem igazán jön be...igaz tisztának tiszta, külső zajok nem szűrődnek be)
    Ozone Attack Snow (nem is tudom, érdekes...nem annyira jön be)
    Sennheiser HD202 (nem találtam hangtesztet...még összehasonlító videó is volt más fülessel, de a világért se próbálnák ki a mikrofont...)

Olcsóbb, de ajánlják:

A4-Tech HS 50 (nem találtam hangtesztet, csak idióta unboxingokat)
    Zalman ZM-HPS200 (erről találtam, nem tűnt rossznak)

Kimegy a keretből:

Genius Lychas HS-G550 (egy hangtesztet találtam, nagyon halk volt - mondjuk ez lehet a használó hibája is - plusz az sz betűknél hallatszik az a szokásos idegesítő hang, mintha beleszuszognál a mikrofonba)

Ilyen árért persze nem várok csodát, és bár nagyon komoly dolgokra nem lesz használva, de a lehetőségekhez mérten a legtisztább hangot akarom kifelé adni. Tud valaki ajánlani párat? Akár olyat, amit használ és megvan vele elégedve, vagy a fentiek közül ha ismeri valamelyiket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés