- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
neduddki #41827 üzenetére
Itt nálunk olyan hajnali 1-2 felé kezdett igazán bedurvulni. Mostanra kellemes 21-22 fok van. Viszont pocsékul aludtam, és valószínű a lehűlés miatt fáj a fejem is, durván.
Kis megjegyzés az előbbi témához: a szingli nők ugyanazt mondják, amit a szingli pasik. Valamiért ugyanaz a probléma áll fenn mindkét részről és már eleve egy megbélyegzéssel indul mindkét részről az ismerkedés. 30-on felül egyre jobban megvan mindenkinek a jól (vagy kevésbé jól) bejáratott élete, és nehezen oldható meg, hogy két élet eggyé váljon, mert mindkét fél ragaszkodik a sajátjához és nehezen változtat. Ezt pont azokból a beszélgetésekből szűrtem le, amikor szingli férfiak és nők panaszkodtak nekem, hogy miért nem tudnak ismerkedni, hosszú távú kapcsolatot kialakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest