Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #41795 üzenetére
Az a gond, hogy a morális ítélkezést még mindig te magyarázod bele, picit el kellene már ettől vonatkoztatnod. Mivel azt sem mondtad, hogy tudtad-e vagy nem tudtad adott esetben, hogy házas-e a doktornőd (konkrétan egy szóval sem utaltál rá), még mindig az általad adott információmorzsákból indulhatunk ki. De azt most elárulom, hogy számomra tök mellékes, hogy "hibás" vagy-e vagy nem, nem ez a lényeg.
Számomra még mindig csak az furcsa, hogy általánosan lesújtó véleményt formálsz a nőkről úgy, hogy lényegében 1. pár negatív példából indulsz ki (ami persze sajnálatos, bár nyilván azért negatív példák, mert te húztad valamilyen módon velük szemben a rövidebbet), 2. valószínűleg nekik ugyanúgy van magyarázatuk arra, hogy miért olyanok, amilyenek és ettől még nem rosszabbak nálad vagy nálam, 3. ugyan azt állítod, hogy nem sértődtél meg, mégis sikerült egy egyszerű és az általad leírtakból logikusan következő kérdésbe azt belemagyaráznod, hogy akkor biztos jól elítélünk, meg lenézünk, meg erkölcsileg magasabbrendűnek gondoljuk magunkat. Pedig én csak valamiféle belátás hiányát vettem észre, ennyi.
Persze, lehet úgy is hozzáállni a világhoz, hogy egy nő sem érdemel hosszabb távon semmit, csak épp ez káros lesz, neked is, azoknak is, akikkel kapcsolatba kerülsz. Ennél te - szerintem - jobb vagy, úgyhogy remélem, ez csak időleges. Ilyen korszakom nekem is volt, szerencsére elmúlt, nem sírom vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest