- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
akkor boldog születésnapot nekem!
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #34592 üzenetére
Ügyelj rá, hogy legyen kéznél defibrillátor - ilyen célra megteszi két vezeték is, melyek egyik vége akkurátusan a konnektorban van elhelyezve, a másik végét pedig az újraindítani kívánt szervre kell helyezni
Mr. Bean-nek bejött a mutatvány a buszmegállóban - bár ott egy kandeláberből tett szert energiára
El - alvás - jó éjt
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #34588 üzenetére
Ha nincsen gondod, csinálja Magadnak
-
tildy
nagyúr
Van egy gerincbetegségem, ami egyébként is hajlamosít púposságra.
Mivel elég szép súlya van ezért zavar. (meg amiatt is, mert megbámulják) Amúgy a pasikat sosem zavarta, mármint a nagysága , de nekem nem tetszik , se szépen nem áll, se nem normál méretű .
Arról nem is beszélek, hogy blúzt kapni szinte lehetetlen (szétgombolódik) , melltartót szintén, bikiniről meg kb ne is álmodjak...Pisztillus: utánajárok természetesen.
Bocs a nyavalygásomért, csak nyáron hatványozottaban jön elő, hogy bezzeg más mehet melltartó nélkül, vagy felvehet bármilyen bikinit -
Pisztillus
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #34584 üzenetére
Konkrétan okozhatja a jelenséget - a lap élesztése a power gomb megnyomása után proci nélkül zajlik.
BIOS frissítés és menni fog - az oldtimer lapomal én is így jártam, amikor lecseréltem a palomino magos 2000+-os Athlon XP-t a mostani Sempronra - betettem az újat és tye kép, tye hang...
Mindez mintha évmilliókkal ezelőtt történt volna
-
Pisztillus
senior tag
Szép jó estét mindenkinek!
Van egy problémám, részletesen itt. Esetleg valakinek ötlete?
Tobey: Ha jól tudom, akkor a Margitszigetnél eléri a 100 csípés/órát is!
Tildy: Szerintem járj ennek a dolognak a végére, érdemes!
-
tildy
nagyúr
óó je, ha a testtömegem 0.5%át elérné az eltávolítani kívánt szövet (kb 30-40 dekát) , akkor tb támogatással leehtne kisebb a mellem, elvileg... HM
-
pohár
félisten
Skacok, esetleg nem érdekel valamit SE W300-hoz járó töltő-adatkábel 500ft-500ft-ért?
Van még egy zöld XXL-es Mustang pólóm is (2x hordott), G.Gecco pulcsi is eladó lenne, sőt, még egy T-Mobile-os modem minden kábellel-vezetékkel!Jah és van még bőrbugyis 20GB-s Seagate winyom is
-
zolynet
veterán
újra itt
balatonkenesei éjszakát feldobtuk kicsit -
ToBeY
nagyúr
Egyszerűen a Dunaparton nem lehet megmaradni,szanaszét csíptek a szúnyogok.
-
pohár
félisten
6 jel, ami arra utal, hogy már nagyon ki vagy éhezve a szexre
1. El tudnád képzelni Maria Geronazzót, mint miss augusztus
2. Beszólsz a grillcsirkének, hogy szolárium után találkozunk
3. A közértben egy szál gyulai korbácsot kérsz
4. Az ágyhoz bilincseled egykori játékmackódat
5. Amikor megkérdezik, hogy mennyi az idő, azt feleled: Nálad vagy nálam?
6. Amikor a BKV ellenőr meg akar büntetni, azt mondod: büntess, te állat, büntess! -
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #34564 üzenetére
Winner _ köszi, nem vettük észre a hírt. Eléggé amperszag volt a nagyvárad téren a metró előtt elhaladva.
-
Winner_hun
félisten
Nem jár a metró a Deák és Kőbánya között
Hozzászólásokat is olvasd... -
tildy
nagyúr
Tudja valaki miért nem jár a hármas (kék) metró? Télapó?
-
bnss
veterán
Szép estét! Ha augusztusban is ilyen meleg lesz, ások egy gödröt a kertben, kibélelem fóliával és feltöltöm vízzel - medence parasztos módon.
-
Timocicu
senior tag
ajajjj!
-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember #34559 üzenetére
rendicsek
Macsek??
-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember #34557 üzenetére
az a fránya most szócska ...
először szívecskén ütött ... , de
vágom!
-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember #34551 üzenetére
jóvannaaaaa, megjegyeztem
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #34551 üzenetére
de én tartom
felveszem magam, aztán azt leadom
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #34546 üzenetére
én nagyon okos vagyok
de ezt nem értem
-
NoLF
veterán
válasz
RoyalFlush #34547 üzenetére
szlovákia az első, és a volt szovjetúnió területe a második.
-
RoyalFlush
őstag
Ilyen számról kaptam hívást ma dél körül: +421908406351. Barátnőmet pedig erről a számról hívták hajnalban: +79246911912.
-
Az Élet nem ismer lehetetlent.
Csöppet sem lep meg, hogy az állatok alkalmazkodnak az emberhez, vagy eleve, nem is érdekli őket a jelenlétünk. Ez a bolygó az övék is.
A friss levegőben nálam is úsznak aromák. A közelben van egy sertés-telep. Ha a szél onnan fúj... De ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyire szeretem az abált szalonnát, és különben is csak a meleg miatt a baktériumok túl gyorsan kajálják a trágyát, túl sok gáz képződik, ami ugye szagos elemeket is tartalmaz, és ennyi. A tudás megnyugtat, és a bűzt elviselem.
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #34541 üzenetére
sajnos 7-től kb 8ig angolórát tartok, szóval csak olyan program jó, ami nem időhöz kötött
mikor lenne a mozi? -
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #34540 üzenetére
hihetetlen, de 17. kerületben vagyok mostmár, a cég új épületében. naponta több fácánt és nyulat látok, általában egy közeli helyről jönnek kecskék is legelni a mezőre.
de hogy a klasszikus tehénpásztor is megjelenik minden reggel pontban fél9kor a mezőn, 23 Riskával, legelnek 1,5-2 órát aztán a pulikkal együtt visszatereli őket az ember arrafelé, amerről jöttek, na az már kicsapta a biztosítékot.
egyik reggel megkérdezem, tud-e adni friss tejet.
unbeliveable.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Algieba #34532 üzenetére
Nagyanyám is ki szokta reggel meg este nyitni az ajtót-ablakot. Aztán sokszor mikor északnyugati szél van akkor csak úgy dől be a földekről a jó vidéki levegő
A fojtogató füst amit a szomszéd a harmatos fűvel okoz, a libatelepről a 3000 liba alól a párás ázott libafos szaga, meg a lovaké és a teheneké minden irányból, ahol esznek, ahol vonulnak meg ahol alszanak.
Kétségtelen hogy a városban ilyen nincsVan helyette por, szmog meg más füst, meg csatorna, meg sok más.
-
Egy kis takarítás, mosás, majd irány a város. Gurolok egyet. Ahogy június vége óta minden nap.
A biciklizés jó. -
Szép jó napot mindenkinek!
Kint tombol a nyár, bent kellemes hűvös van, mert hajnalban szellőztettem és beengedtem a földekről a jó vidéki levegőt. Aztán bezártam az ablakot. -
NoLF
veterán
válasz
bolondember #34530 üzenetére
kuka ma sört szeretne fogyasztani. te esetleg? v más?
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #34527 üzenetére
elrontani az én napomat?
tessék magadat szégyelni
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #34525 üzenetére
Ha 3dt akar nézze meg a légy a holdont?
-
-
James 08
tag
Sziasztok.
Holnap irány mozi ice age 3 (3D) -
NoLF
veterán
válasz
bolondember #34504 üzenetére
nem kínzom magam azzal, hogy önszántamból macskákat nézzek. elég nekem, ha pohár állandóan idetolja azokat a gusztustalan állatokat, amikről azt hiszi, hogy vicces...
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #34504 üzenetére
Pont elég nem?
-
pohár
félisten
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #34501 üzenetére
Én nagyon élvezném, ha valaki nyalogatná a nyakam !
Mondjuk, ha lehet, akkor egy férfi legyen.
NoLF :
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #34501 üzenetére
de azért luk van rajta, nem?
tudom, erős...
Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest