- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Esernyőgyilkos idő. Csak úgy hullnak a kifordult esernyők. Csak ma reggel hatot láttam. Miért nem látják be az emberek, hogy ilyen szeles időben legalábbis nulla létjogosultsága van az ernyőnek...
-
NoLF
veterán
b+ nem vagyok kicsi de itt a prérin akkora szél van hogy majdnem elfújt.
jóröggelt
-
Szebb napot, ez a "szép, esős szürke" nap nem lesz a kedvencem.
-
Csabee.
nagyúr
Jó reggelt!
Viharos szél van itt a 22.kerületben aludni alig lehetett tőlelasan meg indulás van itthonról! Kinnt 6ffok van!
-
BlacKSouL
addikt
na jó, akkor én is...6-kor kelek... utálok korán
..éjt..!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #48086 üzenetére
Meg az egyik ütő..
-
venember83
nagyúr
Ez a Star Trek tényleg egész jó volt. Most meg szunya, mert pár óra múlva meló.
Blackie: Még mindig csak a labda van a kezedben?
-
pohár
félisten
"Olyan büdös a szád, hogy az indiánok nyilat mérgeznek vele"
"Az idő pénz, gondolta a pincér, ezért hozzáadta számlához a dátumot"
-
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #48071 üzenetére
Akkor ideje ismét megtámogatni a lenovot s új akksit beszerezni.
Más.
A hűtő ellopta a szőlő jó ízének jelentős részét. Holnapra már teljesen íztelen lesz a gyümölcs. Vagyis lesz íze, hűtő íze.
Bubu: Miért csak csinos az aláírásban szereplő? Ha okos és csinos lenne, az úgy még oké és teljesen érthető. De a csinos nő lehet szinte teljes mértékben agyhalott is, akkor nem biztos, hogy olyan élvezetes az az 1 óra.
Ja, még valami, az a szárny akkor is szép Joe hátulján.
Vagyis szép lenne, ha lenne ilyen állapotban.
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #48064 üzenetére
Még fent van - röviden és tömören pedig eddig nagyjából ennyit a gépről
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48066 üzenetére
Most ne. Valószínűleg így fél tíz körül nem lehet.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #48063 üzenetére
Ez igaz. Akkor most menjek beiratkozni?
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48062 üzenetére
Gyalogosként is elüthetnek, utasként is életet vesztheted buszban, vonatban. Senki se kerülheti el a sorsát.
Talán nem kellene Stephen King filmet néznem...
-
tibi666
senior tag
válasz
Bubu79 #48055 üzenetére
a sufni xenonosokat én is gyűlölöm. ha rávillantok az enyémmél, visszavillant. aztán, ha "rajtafelejtem" a refit, még ő van felháborodva. mondjuk ez balesetveszélyesebb, mintha csak én nem látok tőle, de elgondolkodtathatja talán, hogy miért villogok.
jó dolog a xenon, ha rendesen be van állítva, és automata magasságállítós (az összes gyári ilyen).
én tegnap sötétben vezettem vissza székesfehérvárról debrecenbe, az autópályán is annyi majom van, hogy hihetetlen. beáll 20 méterre mögém, és vakít a tükörben. nekem csak a belső tükröm sötétedős, a külsőben ugyanúgy rettentő zavaró. mindenezt km-eken keresztül. felkapcsolom a hátsó ködlámpát, semmit nem reagál. tempomattal jöttem, 135-tel. gáz, 170re felmegyek, lerázom, vissza 135-re. 2 perc múlva újra a seggemben van. mire hazaértem, megfájdult a fejem.
-
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Hajnalban lenyomtam a Halálos fegyver első és második részét. Jó volt nosztalgiázni. Igazi gyöngyszem a második részben, amikor a rossz fiútól megkérdezi a főnöke:
"- Most meg mit csinál?!"
"- Csak megnéztem, hogy nem fólián állok."Imáááádom az ötletes, jól megírt forgatókönyveket.
Ma este a Csupasz pisztoly 1, 2 nézem meg. A második rész a kedvencem.
-
ToBeY
nagyúr
F@sz kivan Top Gear-ből kihagynak részeket,vagy agyják le rendesen vagy sehogy.A szinkron néhol így is gáz.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48043 üzenetére
Az előbb értem haza Székesfehérvárról - esőfüggöny, nyomvályúk telve vízzel és ha ez még nem lenne elég, akad pár légvédelmi keresőfénnyel közlekedő is az utakon, akik kiégetik az ember optikáját a sufni xenonjukkal - ez száraz időben is élmény, esőben pedig maga a gyönyör....
A szokásos szuicid furgonos ámokfutók természetesen most sem maradhattak el és persze a seggre tapadós idióták sem, akik azt hiszik jobbak a reflexeik, mint az átlag és a féklámpa felvillanásával egy időben képesek intezíven lassítani az autójukat, megkímélvén ezzel az elől haladót a komplett TÜV-től, melyet természetesen az autó orrával lehetne kivitelezni.
Olyan hülyék az emberek - de tényleg.
-
pohár
félisten
Hogy lehet letörölni egy játékot, ha nincs se uninstall.exe, meg a Vezérlőpultból se lehet kitörölni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #48050 üzenetére
Én már csak ilyen hülye vagyok rtlklubot nézek,
illetve csak néznék ha működne a livestream...
Kételkedem:Igen lett rajta igazítva picit
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #48049 üzenetére
Ja, ez a kis szakítás kellett már bele
Szerbusztok!
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #48047 üzenetére
nincs törlés opció?
ToBeY: nahát, neked frissült az avatarod!
-
ToBeY
nagyúr
elég fos az rtlklub honlapja egy videot nem lehet megnézni rendesen negyedénél megáll és tetú lassú az is.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #48045 üzenetére
Leírhatatlan, ezt meg kell élni
Az út is egész jó volt, hazafele meg pláne, mert másik irányba jöttünk. Nem is volt szinte kátyús rész.No a privátok kipörgetve, már csak a 325 maillel kéne valami kezdeni...
-
Ramius
őstag
válasz
Pisztillus #48043 üzenetére
Leesik egy kis eső, és az emberek elvesztik a fejüket, a vezetési képességüket, meg még ki tudja mit..
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #48044 üzenetére
Na mondd, milyenek.
Ez a Jack Nicholson őrültnek a legjobb.
-
Winner_hun
félisten
Homoródkarácsonyfalva - Göd
Átlagsebesség: 57 km/h
Átlag menetsebesség: 64 km/h
Max sebesség 128 km/h
Teljes idő: 11:20:00
Menetidő: 9:47:00
Állásidő: 1:23:00
Teljes távolság: 673 km
Min. magasság: 80 m
Max. magasság: 850 mNa ez így egyhuzamba elég kellemes volt
A román sofőrök.. ha a magyarok olyanok mint az őrültek, akkor rájuk nincs kifejezés.
Székelyudvarhelyről hazáig elég volt egy tank benzin, a 45 literes tankba 43 litert tankoltam.1-2 kép tán majd holnap
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Winner_hun #48041 üzenetére
Ezek szerint épségben hazaértél.
A hétvége után a mai nap sem szűkölködött balesetekben.
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #48041 üzenetére
vótmá
-
Winner_hun
félisten
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Jó estét..
kegyetlen roszz idő van, még jó hogy kocsival mentem ma suliba..
-
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #48018 üzenetére
Ebben az esetben alapíts céget, melynek a fő profilja az óriás konténerhajókkal történő szállítmányozás. Túl pihent lennék? Kizárt, csak az energiaitalok hatása.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #48030 üzenetére
én úgy ismerem, hogy kocsma után első a család.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #48030 üzenetére
az elsőre teendőre is van 1-2 befutó
-
fokukac
nagyúr
Ülök a vonaton Szegedről Pest felé, és ül tőlem 3 méterre egy csaj, aki pont ugyanúgy, géppuskaropogás-szerűen veri a billentyűzetet, ahogy a barátnőm szokta.
amúgy nem értem, mit ártott nekik az a szerencsétlen billenntyűzet, de hát ez van.
Feels like home
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #48023 üzenetére
én is választhattam: vagy pakolok, vagy alszok. szerinted melyiket választottam?
-
tibi666
senior tag
válasz
kételkedem #48023 üzenetére
nagyon fárasztó hétvégém volt, kevés alvással. lekopogom, de elég régóta nem voltam már beteg. nem is hiányzik.
-
tibi666
senior tag
válasz
kételkedem #48009 üzenetére
én átaludtam a napot, nem tudom, hogy milyen idő volt.
-
Ramius
őstag
Sikerült szétázni azalatt a 30 másodperc alatt amíg becsuktam a kocsi után a kaput..
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #48009 üzenetére
Tavaszias idő lehetett volna tegnap, reggel hattól kint álltam az esőben, és majdnem az őrületbe kergetett az eső kopogása az esernyőn illetve az esőkabáton.
Venember: nem elköltözni kell, hanem rizsföldet kell készíteni.
-
venember83
nagyúr
Az ilyen-olyan okok tartalmazzák az objektív okokat is, nyilván vannak fontosabb dolgok is a fórumozásnál, a munka, háztartás, gyereknevelés, ezek mind természetes módon elsőbbséget élveznek s ez érthető is. Csak azért még hiányoznak innen a topikból páran, attól függetlenül, hogy miért nincsenek jelen. Csupán ennyit akartam mondani. Leültem. Ebédelni.
Bon3ss: Ha fél évig tart, akkor elköltözök innen.
-
Csyppa
senior tag
még ennyit szeretnék hozzátenni
-
BlacKSouL
addikt
akkor kételkedemnek volt igaza, a félreértésre esélyt sem szabad adni
amúgyis aki engem ismer, tudja hogy nálam minden fordítva működik, én mindig úgy értem, ahogy másoknál a félreértés van. én mindig ÚGY értem
beszéljünk inkább a sportról, úgyis azt mondtad szereted; próbáltad már tollaslabdázás közben?
(én kérek elmézést)
-
Csabee.
nagyúr
Egy kis történetet mesélnék egy Patronvásárlásról!
Epson multifunkciós nyomtatómból kifogyott a patron, gondoltam veszek bele utángyártott patront, (régen a hp-mhoz is azokat vettem ettől a bizonyos cégtől)
Haza hoztam a patronokat vettem 10db-ot hogy legyen elég.. Namármost beleraktam a patronokat, nem nyomtatott, elvégeztem sokszor a beálítás teszet, a fóvúka ellenőrzést karbantartó mveleteket, és mire szép képet mutatott a patronok felénél jártak, nyomtattunk kb 35oldalas word dokumentumot, és egy személyi igazolvány fénymásolatot színesbe, és hupsz elfogyott a patron. Tehát 4patron kuka (4szín miatt) Beleraktam még egy feketét mert sürgősen kellett nyomtatni feketébe, azt meg már nem is ismerte fel.
Ez pénteki nap volt!
Mai napom azzal kezdtem hogy visszavittem a patronokat elmondtam a történteket és szó nélkül visszaadták a pénzt... illetve levásároltam eredeti patronokra
Picit jól esett, a sok szar dolog után ami mostanában rámszakadt -
Már megint a témánál vagyunk
SASMADÁR: Remélem a fáradozásod meghozza a gyümölcsét
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Úgy látszik beköszöntött az esős évszak...
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #47999 üzenetére
á-há! szóval tollaslabdázás, azt én is szeretem
NoLF: pont az!
Aktív témák
Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- One mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- Elektromos autók - motorok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Formula-1
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest