- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Pécs a Föld egy különleges szeglete! Sok minden másképp van, mint máshol
Jó idő van, ezért elmentem motorozni. Mikor hazajöttem áttörölgettem a motort, mert a napfényben látszott, hogy poros. Sőt a pincéből felhoztam az autó polírozó cuccaimat, hogy majd délután átpasztázom.
A gyerekem is kedvet kapott a motorozáshoz. Azt mondja megy az utcában néhány kört.
100 m megtétele után felborult
A motor oldalán most nincs festék. Mégsem pasztázom.
Agyerek egy picit megijedt, de szerencsére egy karcolás, vagy zúzódás sincs rajta -
Str8 sk8r
őstag
válasz
RoyalFlush #20083 üzenetére
...ha nem fizetik, elöbb-utobb elárverezik a házukat...egyik ismerősömmel is ez történt...
..persze a pénzetek nem fogják visszaadni, és az emelt közösköltség is marad...1XŰN ilyen kakievők...
...
-
RexpecT
addikt
válasz
Ez ma Magyarország.
-
tildy
nagyúr
válasz
Elég olcsó a közös ktgtek, csak mert:
33nmre volt nekünk anno 11 ezer vízzel együtt
64nmre most 22 ezer, de ebben a fűtés is benne van, meg a víz is.Na én közben átnézek az angol ruci boltba, kiváncsi leszek ma milyen okosságot zsákmányolok.
Uram elhajtott melegebb éghajlatra, pedig nagyon aranyosan ébresztgettem... -
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #20085 üzenetére
konrétan erre a szombatra gondoltál?
szép jóreggelt mindenkinek
ma lehet elnézünk a vácrátóti arborétumba...eddig mindig csak ősszel voltam, ideje már egyszer tavasszal is megnézni (bár még lehet kellene kicsit várni,de ha egyszer mehetnékem van)
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Ha már ilyen szépen süt a nap és a hőmérséklet is felkúszik 10C fölé akkor szerintem egy fékbetét és kerékcsere belefér ma...
-
frame>24
addikt
Heló, mi!
Nos, ha véletlenül valaki pécsi olvassa:
Tegnap volt a Dante nevű szórakozóhely utolsó nagy partija! A hely bezár, az egyházé lesz...
Tudni kell, hogy Pécsen a Dante (illusztráció) volt az egyetemista réteg tetemes részének "gyűjtő pool-ja", a maga hibái ellenére nem kevés sört, Unicumot, egyéb mérgeket fogyasztottunk ott, valamint a legtöbb nővel ott találkoztam. Ezzel minden bizonnyal még sokan voltak így.
A tegnapi buli megint felért egy vizuális orgazmussal, ha lett volna fényképezőgépem, egy jó időre feldobhattam volna a "legszebb nők" topikot, eszméletlen, hogy a tavasz mit hozott ki az esztétika képviselőiből.
Állítólag ma is lesz valami, levezető jellegű rúgkapálás.
Ma kb. F1-nézésre maradt energiám.... -
okoska.
csendes tag
válasz
Nálunk is ez van.
-
RoyalFlush
őstag
~4800 Ft társasházi közös költséget fizetünk. Ezt havi 9100 Ft-ra emelnék (4 hónapra), amiatt mert sokan nem fizetik. 35nm-es a lakás. Az ember pofája leszakad, hogy még azokkal akarják megfizettetni a nem fizetők költségét is akik tisztességesen hónapról hónapra befizetik a megfelelő összeget. Hajtsák be rajtuk.
-
kételkedem
addikt
Madárcsicsergőset!
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #20077 üzenetére
igazad van, mehet a tetejére még egy kis sör is...
Cizoe : fel a fejjel, lesz az még így se'!
-
cizoe
őstag
tudom, hogy nem vagyok éppen aktív ebbeNNN a topikban de lenne lealább egy arxc akivel el tudnpék flesselni hajnalig?
annyira kell az emberikontakt hogy lassan az aktív tagok linken kell keregélnem......................pontpontpont
-
rarri
senior tag
Mindenkinek jó éjszakát kívánok !
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #20047 üzenetére
porcukor kolbászos sajtos tészta tetején?
-
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #20069 üzenetére
Jó éjt! És üdv mindenkinek.
tildy: Hogyan lehetsz, pH! nagyúr?
-
phanzetomox
őstag
na jó éjt mindenki! megyek csicsikázni
-
bnss
veterán
válasz
Timocicu #20064 üzenetére
Ez a bor, finom édes, gyönyörű vörös. Viszont ugyanez a bor egy másik hordóban és másik pincében teljesen más ízvilággal rendelkezik, kevésbé édes, az alkoholt is jobban érzed rajta. Olyan, mintha előbbi nem forrt volna le teljesen.
Én is érzem általában, hogy hol a határ.
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #20061 üzenetére
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #20056 üzenetére
jóreggelt
-
Timocicu
senior tag
válasz
Winner_hun #20056 üzenetére
Egészségedre! Én vbk-zok
-
Winner_hun
félisten
Ááááá
Azt hittem szombat van és besöröztem. Na ma se megyek már sehová... -
dragonfx
veterán
nem bírtam ki tovább vettem epret itt majszolgatom egész jó íze van ahoz képest hogy még "korán" van neki
-
Esmein
nagyúr
zagyaaaaammmm.....
-
Cy-clone
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
(Bár még világos van, süt a nap, de hát 18:00 már elmúlt ugye...) -
Tim82
félisten
válasz
Racecam #20049 üzenetére
Racecam a PH! vírusa!!!!!
-
pohár
félisten
válasz
phanzetomox #20040 üzenetére
Egy linket kérhetnék?
-
BITBOYS
addikt
válasz
phanzetomox #20042 üzenetére
Ó bakker. Most nézem elkéstem a képpel
Barnáé mégjobb -
BITBOYS
addikt
válasz
phanzetomox #20040 üzenetére
Aha, meghatott
-
werttzui
addikt
Ma teázás aki ráér a szokott helyen !katt
-
tildy
nagyúr
Mai móka.
Ilyen volt. Szélesíteni kellett. -
Timocicu
senior tag
Gondoltam a húsosokra is
Reszelt füstölt sajt és kolbász a töltelék
Nemrég lett kész.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #20014 üzenetére
Szia!
Erre nem is gondoltam!
-
nike_
addikt
Csókolom
-
NoLF
veterán
-
ádyz
addikt
válasz
Pisztillus #20016 üzenetére
Itt a firefoxom 20°C-ot ír. De szerintem melegebb van. Holnapra meg 22°C...
Beindul ez.
-
ádyz
addikt
Győnyörű napot!
Remélem máshol is ilyen jó az idő, mint itt.
-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83 #19985 üzenetére
Végül is teljesen érthető
Elvégre még a neve is az.
Csodaszép, verőfényes napocskát Mindenkinek!
-
pohár
félisten
Szép napot mindenkinek!!
Algi... szép virágok, itt a tavasz, batynak a madalyak
-
Algieba
őstag
Egy kis nárcisz bemutató. Később az összes fajtáról lesznek képek, de a többi még csak most fog nyílni.
Ez egy botanikai nárcisz. Télen a virágboltokban hajtatva is kapható. Korai fajta. Később még nyílni fog a karcsú, fehér, egy száron két virágot nevelő, és sárga, fehér koronás is. Szintén botanikai fajták.
A közönséges "falusi" nárcisz látható a képen. Közismert, nagyon gyakori fajta.
Eme fajta rövid koronája világos sárga, amikor kibontja a szirmait, de hamar kifehéredik. Ehhez hasonló virága van az Einstein fajtának, de annak gyönyörű, élénk narancssárga a a koronája. Később nyílik, így nem tudok képet mutatni még az Einsteinről.
Ez nem a kedvenc nárcisz fajtám (ami az Einstein), hanem egy kisebb virágú nemes nárcisz, mely kisebb virágát és koronáját az egyik felmenőjének, a költő nárcisznak köszönheti. A költő nárcisz az illatos fehér virágú, kicsi piros koronás faj.
Eme kisebb virágú fajta csoportból van még egy fajtám, ami sárga szirmú, narancssárga koronás.
De most nyílik a sárga trombitás nárciszom is, ahogy menten nyílik a hatalmas virágú, nagyfejű nárciszom is, és még jó néhány fajta bimbós, például a teltvirágúak, vagy a Salome, amely fehér szirmos és rózsaszín koronás.És most rohanok, suli nap van.
Sáliláb..
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember #20005 üzenetére
jah, így álomban...
Bár, ez még ide vág: egyszer azt álmodtam vizsgaidőszakban, mikor nemigen tanultam, hogy el van mentve az "életem állása" ott, hogy az egész időszak elején vagyok, tehát nyugodtan kibulizhatom magam, és akkor visszatöltöm a mentett állást...(no comment katgória)
És reggel meg mily csalódottan keltem fel, hogy bizony ez az élet, és van még 3 nap vizsgáig...(pár pillanatig ugyanis még nem kapcsoltam, csipát dörzsölgetve) -
bnss
veterán
Szép napot és jó étvágyat kívánok mindenkinek!
(Rövidnadrágos idő van, végre.)
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Brekeg a levelibéka.
Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest