- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49981 üzenetére
Ja, ez már a korai helyett a késői
-
BlacKSouL
addikt
Most akkor hajrá van vagy nem van hajrá?
Amúgy túlórázok
Mondjuk később is jöttem be.. -
BlacKSouL
addikt
Én azt írtam szívesen látlak. -unk. Vagymi.
Az öreg meg bele akarja magyarázni, hogy én egyebet is akarok mondani ezzel.
Az előbb meg még azt is megjegyezte hogy az öregnek mindig igaza van (vagy hogy hallgatni kell rá de az majdnem ugyanaz)És a múltkor nem jöttél velem tollasozni
-
BlacKSouL
addikt
hoppá? igen? tényleg? jóóóóvan
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49787 üzenetére
vannak azok a tipikus magyar szóvicces poénok, amiket a jobb szinkronok (lásd Shrek) használnak, na ebben is volt pár már
És a híradót is utálom!!
Mondjuk Boros Kriszta helyeske. De hogy öregasszonyt megerőszakolni és meglopni... (akár 12 év börtön? ...akár...)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49780 üzenetére
Tényleg cuki
Jaj, basszus, ilyen szavakat használva aztán leshetem hogy bárki is mellémdorombol
Amúgy meg azt mondja a film: "Virág? Ki az a virág?..BAMMBAMMBAMMBAMMMM!!!! ERTÉELKLUBBBB!!! " reklám
mintha ezért már tegnap is mérgeskedtem volna
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #49776 üzenetére
hmm
más: a Verdák jó (rajz)film?
(ha nem akarok katartikus magasságokba emelkedni) -
BlacKSouL
addikt
aha
tehát parkolj és lovagolj.
szép magyar szavak.Cobra 11 ismétlés Tom halála. Óriási zene
-
BlacKSouL
addikt
Egyébként a P+R minek a rövidítése?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49767 üzenetére
csak ufót meg cicát kerestem a fejek közt, úgy azért célirányosan gyorsan megy
és nem is rombolja annyira -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49764 üzenetére
Visszaolvastam, 'látunk'-ot írtam hajnalban
Mondjuk az egy dolog ..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49760 üzenetére
EZ kétértelmű?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49641 üzenetére
és nem csak az ég..sajna
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49634 üzenetére
mindenhol izomlázam van, de a nemes felem nemes maradt továbbra is
egyébként mulatott éjszaka volt, de nem mondanám hogy felhőtlen -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #49632 üzenetére
Hát jól felhúztam most magam az tuti. Meg amúgyis most úgy 2-3 hete elég labilis vagyok idegállapotilag
Amúgy ma nem ittam. Jaaa, de mégis,egy kis dél-afrikai Pinotage volt terítéken, de csak 2 decit. Csak a vacsi elkendőzésére és az egészség miatt. Szigorúan.
Tegnap este mondjuk buli volt, másfél litert benyakaltam, volt is látszatja.Valakinek akit szeretek keményen beolvastam, mondjuk csupa igaz dolgot. Csak rosszul esett neki. És most rám neheztel. Aztán a képeket összerakva volt még pár fura dolog, pl. elkaptam egy kiscsajt a dizsiben, végigtaperoltam szegényt, meg a hasát nyalogattam, meg ilyenek, aztán megkérdezte hány éves vagyok, és mikor mondtam hogy mennyi, azt mondta (de nem emlékszem tisztán) hogy akkor csak 13 év van köztünk
És most olyan izomlázam van, alig birok lábraállni. Ennyit táncoltam volna? -
BlacKSouL
addikt
Az RTL klubbbbb fasztarisznya műsortervezőjének szex közben az utolsó pillanatokban ráb@sznék a hátára egy nagy lapáttal és beleüvölteném az arcába hogy REKLÁÁÁÁÁM te barom.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #49274 üzenetére
Mivel nem vagyunk nagyipari mosoda, ahol fertőző betegek kórházi szennyesét, meg bányaipari óriáscégek, és olajfinomítók munkásainak munkaruháját kell tisztítani, ezért valóban: nem
Azon a minimumon mosunk, ami még elegendő ahhoz, hogy a hétköznapi átlagszennyeződést kimossa a ruhákból. Arról nem tehetek, hogy kalgonnal csak 91 fokon lehet mosni, mert azalatt nem mossa ki a ruhát
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #49269 üzenetére
Nade a reklámban szereplő nagyvárosi háziasszonyok elöltöltős mosógépe oly mértékben szívja ki a vízbűl a vízkövet, és ragasztja magára, hogy a 6-8 centi vastag meszes lerakódás egy idő után összeér a fűtőszálon lévő 6-8 centis meszes lerakódással, és úgy megfogja a dobot hogy a királyvíz sem oldja le. A kalgon persze leoldja, sőt, megelőzi a vízkövet, és előbb ér oda mint a kő.
De ki lehet próbálni, meg kell nézni, be kell kérezkedni, a kalgongyártó és reklámozó cégek összes dolgozójának kivételesen vízköves az elöltöltős mosógépének dobja ahol nem látják. A felültöltősek azért nem vízkövesek, mert az mindig nézi a háziasszony. Viszont a fűtőszál...
A miénk kalgont sosem látott, felültöltős hajdú energomat, kb 25 éves, és a fűtőszála állíthatom hogy fémtiszta. Nemhogy meszes, de semilyen lerakódás nincs rajta.
Csak megjegyezném, hogy a vízforralón ugyanaz a víz 5 nap után 1 mm vastag vízkövet képez, ám abba nem is öblögetünk forralás közben mindenféle mosó meg öblítő vegyszereket.amúgyegyébként miajóistenaza kalgon?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
mé léptetett ki a szisztem?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49089 üzenetére
Nem mondom hogy húde egészségesen élek, de az elmúlt 10 évet véve alapul kb évi max 2000 Ft-ot költök gyógyszerre, azt is csak ha nagyon muszáj. És megfázás, vagy torokgyulladáson kívül nem szokott lenni más. Lehet hogy 50 évesen már 20 000 lesz az összeg, de addig se akarok vegyiraktár lenni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #49069 üzenetére
Jóbarátokban van az a rész mikor Joey egy mozdulattal szétkapja Phoebe dekoltázsát mikor Chandlert akarják elcsábítani. Akkor azt tőled tanulta ugye?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49037 üzenetére
És így 3:4
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #48931 üzenetére
A téma tekintetében ez most irreleváns
-
BlacKSouL
addikt
Kollégám az imént kapott egy hívást. A hívó szám: +00000000000
Le is fényképeztem a telefonját, felvette, de senki nem szólt bele. Híváslistában is megvan.
Ez 0. típusú telefonhívás volt? -
BlacKSouL
addikt
Lassan elkezdődhetne a nap, mert több mint egy órája csak próbálom nyitvatartani a szemem, de nem nagyon megy. Mekkora egy ködös, szitálós, esős, hideg elb.szott egy idő van kint. Nem hülyeség a téli álom. Spanyollandban meg 25-26 fokokat mutogattak ragyogó napsütéssel?
mod: jóvan, má ők is szíjják a szutykot, má csak 15 fok
hehhehhehe
-
BlacKSouL
addikt
na zúzzunk akkor
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
UP!
Ja nem
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #48710 üzenetére
Az alapszitut talán. Azoknak lehet hogy megy is privi ha kíváncsiak.
-
BlacKSouL
addikt
Ma délután nem is igazán létező erkölcsi problémáimért cserébe törlesztettem de valahogy nem érzem magam különösebben jobban.
Mondom máshogy. Valami miatt amit tettem és próbáltam tenni erkölcsi ellenérzéseim kellettek volna hogy támadjanak. De nem támadtak. Viszont ma segítettem embertársaimon, méghozzá az ügyben érintetteken. De valahogy úgy érzem hogy mégis egy szerencsétlen lúzer vagyok ami a dolgok jelen állását illeti. Katarzis sehol. Sőt.
Aki érti érti, aki nem...bocs, nem kezdem elölről a sztorit. Amúgy senki nem érti szerintem, de ez van. Ki kellett írnom. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #48698 üzenetére
nem vagyunk mi rokonok?
-
BlacKSouL
addikt
Bash
Vele mi a birka van mostanában? -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #48519 üzenetére
de amit linkeltem már régi is, mondhatni klasszikus, meg hangulatzene is. Ha jellemezni kéne a hangulatom, akkor ez a zene most majdnem 100%-osan lefedi.
amúgy simarik
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
szar ez a péntek
nem történik semmi, csak bent kell ülni. sehol senki, nincs élet, csak vanás. -
BlacKSouL
addikt
Kereszteződés főúton belvárosban, lámpás. Elég hülyén van megoldva, mert a városba bejövő út 3 sáv: bal-egyenes, egyenes, csak-jobb kanyarodás szempontjából, két sávban halad tovább a kereszteződés után. Szemből a kijövő már csak 2 sáv: bal-egyenes és jobb-egyenes. Keresztben 1 nagyforgalmú mellékutca: bal-egyenes és csak-jobb sáv, szemből meg csak zsákutca 1 'sáv' mindenfelére.
Nagyforgalmú mellékutcabal-egyenese rá van engedve a szembejövő zsákutca zöldjére zölddel, de logikus, a csak jobbra sáv meg a tőle jobbra lévő cél-főút zebrájára szintén zölddel. Így a jobbra kikanyarodók mindig pont a rendszeresen nagy gyalogos tömegbe mennek, áthaladás max 2 autó / lámpa.
Namármost. Ebbe a sávba tettek egy jobbra nyilas kiegészítőt, hogy a nekik jobbról zöld két sávtól nem zavartatva, a piros gyalogosnál szépen kisurranjon az a 6-7 autó, mielőtt elözönlik a zebrát.
És a lényeg: Az autósok annyira figyelnek a környezetükre, jelzőlámpákra, táblákra, bármire, hogy képesek a nyilas zöldnél ácsorogni, dudaszóra tükörbe nézegetni, majd nyilaszöld elalvásakor előre ismét, és megvárni míg belemehetnek a gyalogostömegbe.
Miért nem képesek az emberek figyelni és észrevenni a változást, még este sem ,amikor kiégeti a szemüket a vakító zöld nyíl?? Nekem kellett hozzá egy fél nap. Este felrakták, másnap már autóból néztem hogy e, de jó. És minden 3. autó ácsorog a nyilasnál, pedig onnan csak jobbra lehet menni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #48455 üzenetére
Danubius aranyvarjú díj nyertese
-
BlacKSouL
addikt
Nagyon péntek van úgy látom. Pedig itt még 10 percre a nap is kisütött reggel. De aztán fázott és elbújt. 10:30-ig kéne kibírni, utána dupla főnökmentesedés várható.
Most van az, hogy ha megkérdezné valaki mit szeretnék, nehezen tudnék válaszolni. 1 dolog lenne, de semmi több. Fura. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #48434 üzenetére
Addig menjen míg le nem fekszem.
Most
Illetve még zuhany.. -
BlacKSouL
addikt
Na? Még köhög, de má magától...
-
BlacKSouL
addikt
Ismerősöm mesélte, hogy egy buliban nem bírt kinyitni a házigazda egy bort. Húzta, vonta, semmi. Ütögették befelé, semmi. Aztán az egyik vendég srác aki mellesleg rögbizik, és még gyúrogat is, szóval markosabb legény, na az megfogta, húzta-vonta, de semmi. Majd eljött a pillanat amikor az ilyen típusú embereknek(nekem is) picit megráncosodik a szemöldöke, és akkor leszabadul aminek nem kéne. A srác irgalmatlanul meghúzta a rejtővonót, mire a borosüveg teteje a nyaka alatt kb 1 centivel leszakadt
A bor egy része kilöttyent, a dugóból kitekerték az egyébként rettenet erős edzett acél dugóhúzót, és elfogyasztották a bort. Talán poénból aztán kifúrták, semmi extra, picit beszorult az üveg nyakába.
tibi: kóstolgasd, én úgy szoktam. Első adag találomra 3 -4 evőkanál, aztán kóstolgatva ahogy jól esik. Ne legyen túl savanyú, de a kanál se álljon bele
-
BlacKSouL
addikt
A WinVNC alkalmas egy másik gép "megfigyelésére"? Ha az ikonját látom a sarokban akkor lehet hogy valaki nézi hogy épp mit csinálok?
-
BlacKSouL
addikt
Nos, már elmondták előttem.
Igen, úgy értettem, hogy ronggyal gyorsan körbetöröltem azt a részt ahol a keret és az ablak összeér(ne), hogy ne legyen poros és jobban tapadjon a ragasztó. Utána lehúztam az egyik végénél a védőfóliát, és elkezdtem szépen felragasztani a baloldali keretnél. A sarkoknál egyszerűen elvágtam, és úgy illesztettem neki oldalról az alsó részen lévőt, majd ugyanígy a jobboldalon is föl egész amíg felértem, feljebb nem is kellett.
És most jön a faragásMivel nem egyformán nagy a rés, megpróbáltam becsukni az ablakot, és ahol túlságosan vastagnak bizonyult a szivacs, azt éles késsel ,illetve borotvapengével óvatosan elvékonyítottam. Kicsit jobb ha szorulva záródik, akkor biztosan szigetel. De mondom, az ablaknyitástól a végső bezárásig max negyed óra telt el. Nem annyira bonyolult, nem is olyan túl macerás, és eléggé olcsó, de hatékony megoldás.
Egyébként a hagyományos szivacsos mellett van már rengeteg féle gumiprofilos csík is, D-profil, E-profil (ha elvágod és a vágásnál ránézel ilyen betűt ad ki) Ezeket is ugyanúgy öntapadósan adják,csak nehezebb faragni mondjuk a D-t
Nagymamámnál ilyen van pl. És szintén hatékony. Kicsit talán drágább mint a szivacsos. Viszont a szivacsot akár saját magára duplán is ragaszthatod, ha valahol extrém nagy rés lenne.
Boltban a pesti népek tudnak segíteniHa nem szeretnél fázni akkor viszont van még más ötletem is, de az a topik már megint nincs nyitva
-
BlacKSouL
addikt
Csak mint saját tapasztalat merült fel, az ablakok-ajtók körül mennyire jó a szigetelés? Nekem egy régi albérletben(régi 3 emeletes társas téglaház) az ablak rendkívül rosszul zárt, és a gázkonvektor 6-oson is épphogy kellemessé tudta tenni a benti levegőt (20-21 fok). Aztán körbetapogattam az ablakkeretet, és éreztem ahogy süvít be a jeges cúg. Vettem kb 400 Ft-ért öntapadós szivacsos szigetelőcsíkot, felöltöztem vastagon, kb 15 perc alatt felragasztottam, befaragtam az ablakkeretbe, majd becsuktam, és 1 nap múlva már 3-ason is kellemes 23 fok volt.
Persze ez csak 1 része, de amint a példa mutatja esetenként jelentős része a hideg elleni harcnak
Ujjelfagyás ellen esetleg egy pici, kis teljesítményű ventilátoros hősugárzó lehet némi megoldás, amit az asztalra teszel és az ujjaid felé fordítasz. Éjjelre meg továbbra is ajánlom a fűthető takarót. -
BlacKSouL
addikt
Általában én sem, pláne magam közelében, de az előző telet nálam zökkenőmentesen teljesítette. Amúgy irgalmatlan jól le van trafózva, teljesen megbízható, áramütés kizárva, túlmelegedés is. Az ördög persze nem alszik, de ettől 100x veszélyesebb dolgokat teszünk nap mint nap. És nem jó arra ébredni hogy fázunk.
Más: azért ez is üt ám nem kicsit
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #48180 üzenetére
Kisgyerekkoromban mindig is akartam horgászni. Sokszor elmentem a horgászbolt mellett, és mindig néztem a botokat, orsókat, horgokat, damilokat, mindenfélét. És úgy terveztem hogy majd ha nagy leszek kijárok horgászni, mert milyen érdekes dolog is ez.
És akkor egyszer a Balatonnál voltunk, napozgattunk a stégen, egyik üdülőtársunk hozott egy kisebb botot, felszerelte, nekiállt a stég körül lógatgatni. Egyszercsak valami tényleg ráharapott, kicsit küzdött vele, majd megemelte, látszott hogy van vagy másfél kilós. Kicsit még fárasztotta, majd megpróbálta kiemelni, ámde a lendületes emelés után a hal visszaesett. Na, biztos kiakadt vagy kiszakadt a szájából a horog. Kihúzta a végét, és a horog végén ott fityegett egy halszem....
Na azóta nem nagyon érzek késztetést a horgászathoz. -
BlacKSouL
addikt
na jó, akkor én is...6-kor kelek... utálok korán
..éjt..!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #48086 üzenetére
Meg az egyik ütő..
-
-
-
BlacKSouL
addikt
akkor kételkedemnek volt igaza, a félreértésre esélyt sem szabad adni
amúgyis aki engem ismer, tudja hogy nálam minden fordítva működik, én mindig úgy értem, ahogy másoknál a félreértés van. én mindig ÚGY értem
beszéljünk inkább a sportról, úgyis azt mondtad szereted; próbáltad már tollaslabdázás közben?
(én kérek elmézést)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #47981 üzenetére
play papír
stop papír.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #47971 üzenetére
Hogy stílszerű legyek: Kár
(vagy azt a varjú mondja)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #47955 üzenetére
..mentalista..?
-
BlacKSouL
addikt
Hangulat szempontjából a legjobb a 4. és az 1. Mármint ami a derűt illeti. Illetve olyan szempontból Ford állandó poénkodása, meg lendülete viszi, és tartja derűsen az egész korábbi 3-at. És az állandó huzavonájuk Leiával. Ez hiányzik az elsőkből. Nincsen súlya még a kidolgozottabb karaktereknek sem.
Viszont ebben a 3.-ban van ugye a filmtörténeti jelentőségű jelenet, az első szippantás Vader lélegeztetőjében. Ilyen iszonyat csendet már rég hallottam moziban, mikor annakidején a Corvinban a nagyteremben néztem, és 600 ember lélegzetvisszafojtva gúvadt a vászonra előredőlve a székben annál a pár másodpercnél. Mert hát mégiscsak, szerintem is a korábbi trilógia, tehát végülis a klasszikus és korszakalkotó SW-milliő legismertebb és legerőteljesebb figurája Vader, mindamellett hogy ő a vezérvonal maga. Azt a jellegzetes hangot talán 5 évestől 60 évesig rengetegen ismerik. Vagynem? -
BlacKSouL
addikt
Hát..lehet szeretni vagy nem szeretni, azért a Csillagok háborúja úgy ahogy van mindenestől kib.szottuljó.
Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!