Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Aktív témák
-
válasz
bolondember
üzenetére
á, tízet símán letagadhat a csávó...

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
"Az ötödik ikszen túl erősebb vagyok, mint húszévesen - akkor két kézzel sem tudtam reggelente lenyomni valahogy a merevedésem, most már két ujjal is megy!"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolynet
veterán
válasz
nicoka
üzenetére
nem áll inkább száll (a hó) ... meteorológiai helyzet

-
rarri
senior tag
Sziasztok ! szép napot szeretnék kívánni mindenkinek! 
-
Szép jó napot mindenkinek!

-
dragonfx
veterán
fáradt vagyok vazzeee
...go sleep. -
Oly csendes a topik...
Szerk.: Értem. Én szeretem a keddet, meg a csütörtököt is.
-
venember83
nagyúr
Riporter: - Igen, ...hiszen maga olyan vicces ember.
Kabos Gyula: - Ez egy nagy tévedés, kérem. Én egy nagyon szomorú ember vagyok, csak mániákusa vagyok a vidámságnak, és addig nem nyugszom, amíg nevető arcokat nem látok magam körül. De különben is, ma jókedvet csinálni - kötelesség, és akkor is nevetni kell, ha sírni szeretnék. Volna egy jó tippem ezzel kapcsolatban. Hozzanak rendeletet, hogy egy hónapig mindenkinek mindent mosolyogva kell csinálni. Meglátnák, milyen más lenne az élet.(Esti Kurír, 1934. december 25.)
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Megvan. Finom no komment kategória.
14077: Köszönöm, de csak sikerült megtalálnom.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
rekurzió: lásd rekurzió.
ez a hu.hit.gemius.pl mi a túró? ennél várakozik egy fél órát az oldalbetöltésem, gúglizni meg lusta vagyok
ha morc leszek, beírom a /etc/hosts-ba, 127.0.0.1-es ip-re... -
ádyz
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
De az az "üzemanyagnepper" mégis kenterbe ver sok mostani autót.

-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Féltégla...

-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Biztos a tempomat volt...
szerk.: Racecam banolta magát? Nem semmi...
-
kételkedem
addikt
A sok unszimpatikus sofőr típus közül az egyik kedvencem, akinek olyan kocsija van, ami önerejéből 80 km/h sebességre képes, de azt nyomja tűzön-vízen keresztül. Nemrég belefutottam egybe. Lakott területen letolt az útról, mert csak 55-el mentem. Gondoltam nem gond, biztos siet. Ahogy kiértem a lakott területről, ott poroszkál nyolcvannal az emberem. Igyekszem szabályosan közlekedni, de a 80-at indokolatlanul lassúnak találtam, hát megelőztem. A következő településen ismét letolt maga elől és így tovább, keresztül a megyén.

venember: nade kérem!
-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem, a tanuló car-al.

Ice!?: Szombaton meg egy régi Swiftel jött a 2,3-as 100-as Audink ellen egy srác.
120-ig még csak-csak, de utána...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Inkább 60-70-ig jött jól a papírkasztni nyújtotta tömegelőny.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
A mostani Swift is egész jól megindul, harmadikban valahol 90 körül szabályoz. Volt egy ilyen jómadár, túráztatta a gépet, átnézett kaján vigyorral, a "zene" is kopogott benne. De hamar elrontottam a kedvét. Szép emlékek.

-
-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Hát igen.
De vannak a kocka Ladások is, akik keménykedni akarnak. Egyet úgy megszívattam a 4 sávoson.

-
válasz
<NewL>
üzenetére
Ha jól emlékszem, neked már volt E71-esed.
Váltottál Diamondra és most vissza?
Jó döntés.
Nekem sem hiányzik az érintőkijelző.
Sikeresen elcsíptem a buszt. Ötöst kaptam irodalomból. (Ez kishír. Egyértelmű, hogy ötös vagyok belőle.)
Mostanra értem haza. De, ahogy számítottam rá, a mosatlan megvárt. Tehát, most lépek a mosogató mellé. Cool.
A földrajz dolgozat ismét elmaradt. Majd szerdán megírjuk. Ahogy egy fizika témazárót is, meg egy angol nyelvtani összefoglalót. Pénteken történelem dolgozat, a kora középkor a témája.
Közben dolgoznom is kell. Bár alkalmi munka, de ettől még jónak kell lennie.Ui.: Esik a hó.... Keménykedik a tél.
Megfájdult a fejem ősanyám fáradhatatlan panaszáradatától.
-
werttzui
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
"Abban a kislányban ott van az egész ország"
(pedofil egy ország
) -
ádyz
addikt
Szép estét!
Tudtátok, hogy Miskolcon sok idióta vezető van?
-
bnss
veterán
Szép estét!

-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
nekem tetszik úgy ahogy van, a srác megjelenése pont oda illő, a hanglejtése szintén. a szöveg is frappáns, nem mond túl összetettet csak nanyit amennyit kell

Indiának van még egy fantasztikus országreklámja
egy fickó képeslapot ír...Incredible India asszem a címe -
<NewL>
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
evan
könnyen jött könnyen ment. amúgy is venni akartam valami cókmókot
de igy ha még kifizetem holnap a tellát még akkor is marad rémsok,mit csináljak vele?
láttam a zarába 6K-ért egy tornacsukát,hát megbántam ,hogy nem vettem meg

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
zolynet
üzenetére
az a gond, h "kedves" modell office-os kollégák úgy írták meg az SMS-csomagot, h nem lövi ki a futó csitrix sessiont, így simán nem települ fel az új - cserébe meg még a régi se mindig működik...
tehát más balekságát nekünk kell korrigálni, zsír.
bár az EDDIG pozitív, h legalább a BIOS rollout nyugalomban zajlik, attól nagyon fostunk...

-
neduddki
nagyúr
HI!
cod4-ezik itten vki? mijjen video kell 1024*768ban?:- )
koszi
udv
neduddki
-
kételkedem
addikt
válasz
<NewL>
üzenetére
Találtál egy Feribácsit, és rögtön elszórtad? Eh fiatalság-bolondság!
lorcsi: sokkal, mondhatnám nagyságrendekkel jobb image reklám mint a Van egy ország ..., pedig ez csak egy sörreklám.
-
lorcsi
veterán
-
<NewL>
addikt
Hali All

Elment a diamond a háztól
elég jól... ha minden igaz holnap érkezik a white steel E71
Valaki tudja ,hogy az utánvétes csomag ha ma délben feladták akkor holnap izguljak vagy sem, hogy megjön?
elég jó kedvem van. plusz még be is vásároltam a plusz pénzből a gasba
találtunk egy Deák Ferit a MM-ba. hülye azért nem vagyok ,h ne vegyem fel
az úccsó 50 hsz-ba nincs benne pohár?

a következőbe már ott les a srilankaimexikómabékafejű

150 hsz óta nem volt itt?
tuti meghalt
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
a képlet egyszerű: a szerver szinkronizál, holnapra minden rendben lesz
miért kell ezt túlbojgatni?!
-
bnss
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Én általában csak 2D-ben használtam a gépet, ott nem volt vészes, nagyjából 60°C volt a GPU, VRM és a memória is, de amikor nekiállt valaki játszani, szépen felkúszott 100°C közelébe, és felfűtötte az egész házat.
79 napja megy a PC-d? Nem semmi!
(Nálam csak router szokott 100 nap közeli uptime-ot elérni.) -
ngabor2
nagyúr
de jó, hogy a 8300gs kártya passzívban elmegy lassan 2 éve. innentől kezdve hidegen hagy, hogy a mag 72°C-os. ha nem a 159. napon száll el, akkor nem érdekel, csak ne vigyen magával semmit. pillanatnyilag még félidőben járok, 79. napja megy a masinéria.
aztán majd nézni kell egy olyan kártyát, ami szintén elmegy passzívban, lehetőleg nvidia (mert a linux az atit nem sereti túlságosan), és min. 2 digitális kimenete van (dvi, vagy hdmi), hogy 2 lcd-monitort meg bírjon hajtani. bár még mindig csak 1 van

-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
azt hiszem igen egyszerű levonni hát a következtetést

-
bolondember
MODERÁTOR
de sirály, h fél négyig van az ember, majd felhív ey júzert 25 körül, és még 50kor is vonalban van...

-
bnss
veterán
Küzdelmes volt, de sikerült (S1)!

-
blokad
senior tag
Sziasztok!
Túléltem a mai napot, bár kaptam egy 3-ast. Ponthatáron voltam és 3-ast adott
. Meg egy angol négyes. Az jó. (rarri-nak főként a beszámoló)
-
Errefelé mi a helyzet? -
Na, a következő buszt elcsípem.
Üdv mindenkinek!
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Első kör megvolt, szerencsére még minden gond nélkül - leszámítva a kis hűtőbordákat, amik nem hajlandók a helyükön maradni.
-
nike_
addikt
Kellemes délutánt Nektek!
-
válasz
Algieba
üzenetére
Két hónapja leragadtam egy telefonnál. És még megszabadulni sem tudtam tőle, mert annyi telefon volt már a kezemben, hogy pontosan tudom, mennyit ér nekem. Ezért sem váltok mobilt belátható időn belül.
Ha pihenőre küldöm, mert épp nincs valamelyik nap szükségem a tudására, akkor beüzemelem vagy a V3-ast, vagy az SL55-est, vagy a K320-ast, de még a 8310-est is bekapcsolom időnként, mert semmi baja, jól működő telefon. De még itt van a kis Sagem is. Tehát mobilokkal el vagyok látva, nincs mobil-ínsége a mobilmániámnak.
Huh. Megkönnyebbülés. Idegesítő, amikor egész éjjel teszteket olvasok... és jegyzetelek.A Nokia is a "friss húst szereti". Miért nincs a honlapjuk címlapjáról elérhető termék fül alatt az E60, E61 és E70? Mi van már, 2006-os modell palettája már nem is létezik?? Tán nem Nokia termékek?? Pedig az E50 kint van. Meg az E61i is.

Szerk.: A bátyám nekem adja ősszel az E65-ést. Vajon, lehet kapni hozzá külön lila burkolatot? A bátyám nem tartja tokban, szét lesz kopva mire hozzám kerül. Biztosan át kell öltöztetnem, de lila házat vehetek-e hozzá? Nagyon tetszik.

-
nicoka
tag
Mi volt ez a net-kiesés?
-
Szép napot mindenkinek!
Lekéstem a déli buszt. Sebaj, legalább van időm kávézni.
Az a lényeg, hogy a földrajzra beérjek, mert dolgozatokat nem hagyok ki.Az időjárás napos, de hideg.
Sáliláb.
-
Csak hogy fokozzam az étvágyat másnál, itt gyros (házi) evés lesz de rögvest.
-
rarri
senior tag
Jó étvágyat neked is.
Én épp kávézom. 
kételkedem : Nem Rafin nevetek, sosem tennék ilyent.

NoLF : Te lettél a télapó ???

-
nicoka
tag
Hát akkor jó étvágyat mindenkinek.
-
Kocsival indult a kiszállító, de 1 órás dugóban való várakozás közben rájött, hogy inkább gyalog viszi ki (persze fél sarokra a kiszállítás helyétől), úgyhogy visszaindult az étterembe ami újabb 1 óra volt, a verdát letette és 5 perc múlva el is érte a célt.
Előre is jó étvágyat hozzá.

Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...go sleep.

. Meg egy angol négyes. Az jó. (rarri-nak főként a beszámoló)