- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Szvsz a macskapárti pasik párkapcsolatban is jobbak .Jó nem nagy a minta

De mint korábban írtam én úgy vettem észre aki a kutyát jobban szereti az pont ezt a "szolgalelkűséget" preferálja jobban, szemben a macska majdhogynem egyenrangúságával (azt biza te meg nem simogatod ha ő nem akarja) , szóval ja, a macskákat szerető pasik párkapcsolatban sem akarják maguk alá gyűrni a nőt. Kivéve persze azt a bizonyos helyzetet.
.
Bolondnak igazat adok ebben.Na nem is mondtam, ma elkapott egy nő, hogy álljak meg pár percre, hiszek -e Istenben.
Legközelebb szerintem ilyen matricákkal fogok mászkálni, nem hiszek , nem kérek, nem adok.. -
venember83
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
igen, van benne ösztönlénység, de attól még egy szolgalelkű állat.
ami nem baj.
de van akinek társ kell, nem szolga.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
"Legrosszabb esetben kiömlik a halászlé." - na az lett volna még szép halál, a szőnyegből kiszedni

Nem értem ezt a macskarugdosósdit - ez valami elfojtás Bennetek?

Kutyát nem tartunk, mert összenyálaz - én meg azt nem bírom

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Szegény halászlé. Jobb sorsra volt érdemes. Egy bakanccsal megcéloztam volna azért a macskát, ha nem sikerül a halászléről szép szóval és kis húzogatással levakarni. Legrosszabb esetben kiömlik a halászlé.
Megjegyzem, ha kutyától veszel el kaját, az nagy valószínűséggel (kellő idomítás hiányában) a kezed után kap, ösztönlény az is bizony.
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Jól teszi, hogy nem engedi! Kell a változatosság, kell időt szakítani másra is! Egyszer majd hálás leszel neki ezért!

BE: Ha jól emlékszem, akkor arról a sziámi cicáról van szó, amiről nemrég tettél be képet? Szerintem nagyon aranyos.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig állítólag nem tesz jót nekik - mi több állítólag nekem sem tesz jót ( mégis elnyammogok rajta - mármint a csokin
).Mindegyiknek van valami dilije - ettől különlegesek

phanzetomox: Ne légy függő - menj csajozni

-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
akkor ott Bárkinek áll a zászló
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Sajnos így megy ez - egyszer mindenki itthagyja ezt az árnyékvilágot... Maradhatott volna még, de úgy tűnik Neki ennyi jutott

Függő pedig nem leszek!

Vagyok
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Szia

Sajnos már nem kell féltenem Tőle a betevőmet - pár hete elhunyt 14 évesen, májdaganatban szegényke

A másik pedig inkább a sütire izgul - na az is megérne egy-két misét

mod: Az vajon valamiféle Freud-i elszólás lehetett, hogy a betevőmet helyett betevőnet-et írtam?
-
Sziasztok!
Bubu: Nem semmi a macsek, hallod...
De a cicák már csak ilyenek: adódott egy kedvező lehetőség, bolond lett volna nem kihasználni...
Legközelebb viszed a hónod alatt a tálcáért... akarom mondani a legjobb barátnőért... 
-
Bubu79
addikt
válasz
Timocicu
üzenetére
Az lehet - mifelénk az ilyet repülő csészealjnak mondják

Most nézem csak, hogy közben kifejtetted a paprikát is - hogy a család ne lázongjon a parika miatt ( ti. hogy csípős, vagy nem csípős a kaja ), kétféle paprika akad a konyhában - csemege is és csípős is. Főzéskor a kettő nagyon jól kiegészíti egymást - így meglesz a kellemes színe is az ételnek és nem is marja szét mindazok bélését, akik esetleg nem szeretik a csípőset - aztán igény szerint a végeredményt meg lehet bolondítani még egy kis csípőssel

-
Bubu79
addikt
-
Timocicu
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Éppen ezért túlzott egóval rendelkező személyek - de ezek közt is inkább felülprezentáltak a férfiak- nem is szeretik

Én imádom őket, de sajnos az albiba nem hozhatok

-
phanzetomox
őstag
Sziasztok !

-
Timocicu
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Ezt jónak mondod ...
Ááááá, nem, nem ez a szakmám, még véletlenül sem.

De nem kezdem ez mesélni a kapszaicint és társait.

Az csak módjával volt csak csípős, ami a lébe került, hogy mindenki tudjon enni belőle

Ha nem volt benne kellő mennyiségű és nem olyan minőségű, mint kellene, akkor halovány a leves színe. Erre próbáltam célzást tenni, de nem szeretném kétségbe vonni a Rokonok főzési tudását.
Jól van na, csak próbáltam futtatni a boldogi paprikát, mert kevesen ismerik.
[OFF]A fűszerpaprika egyik jellegzetes hazáját, Boldogot ajánljuk a kirándulók, turisták figyelmébe. Hatvanhoz közel a Zagyva és a Galga folyók összefolyásánál három megye találkozásánál találjuk a települést, amelynek lakói szántóföldi kertészettel foglalkoznak. A növények közül is kiemelkedik a fűszerpaprika, amely igen jól érzi magát a folyók által alkotott hordalékkúp síkságon: zamata és színanyaga messze földön híressé teszi a boldogi paprikát. A paprikaszezon augusztusra esik, amikor az égővörös színű hegyes paprikákból hosszú füzéreket készítenek, amelyeket a házak udvarán, tornácain feszítenek ki száradni: ilyenkor messziről vöröslenek a paprikakoszorúk. Ma is számtalan hosszú tornácos régi parasztházat láthatunk a községben. Amíg termést a nyári Nap érleli tovább és szárítja, addig a falu lakói megünneplik az egész éves munkát, és megtartják a Paprika Fesztivált. Ez évben augusztus 23-án ünnepelnek a boldogiak, látványos felvonulást tartanak a településen: huszárok és boldogi népviseletbe öltözött asszonyok, férfiak vonulnak fel, elsősorban az asszonykórus és a férfikórus és a Kaláris Néptáncegyüttes tagjai. A viseletre külön ki kell térnünk: sajátossága a fehér hímzéssel készült a nyakbavaló, fejre és kézbe való kendő. Idősebb asszonyok még hétköznapon is viselik a régi öltözéket. A fesztiválon felvonulnak, és bemutatót tartanak lovas huszárok, népi együttesek, és népi színművet adnak elő a község lakói.
A településen tájházban mutatják be a boldogi népi hagyományokat, a paprikatermesztés történetet és az ahhoz kapcsolódó eszközöket, a helyi népviselet darabjait, a boldogi parasztházak belsejét, valamint látható a településre egyedülállóan jellemző menyasszonyi viselet és menyasszonykalács is.
A tájház alkalmas csoportok fogadására és igény szerint folklór-programot is megtekinthetnek látogatók.Információ: Boldog, Művelődési Központ, tel: 37/355-262
Boldog, Tájház (gondnok) 37/355-543
[/OFF] -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Na tessék - akkor erre a példányra ráférne egy firmware frissítés

Timoka: Én is a fűszerpaprikára értettem - abból is van csípős és csemege is

-
Timocicu
senior tag
-
Bubu79
addikt
Míg ottvagy mellette tudja, hogy mit szabd és mit nem - de ha már nem figyelsz el ne hidd, hogy nem tojik arra, amit mondasz neki

Macska - nem biorobot kutya, ami hallgat rád - ösztönlény.
zolynet: Momentán itthon fabrikálok pár cuccot - eközben azért akad szabadidőm is

Timoka: Az csak módjával volt csak csípős, ami a lébe került, hogy mindenki tudjon enni belőle

-
tildy
nagyúr
Nekünk volt olyan macsekunk a megpucolt tyúkot is lerakhattad elé, amgí nem mondtad neki hogy szabad, addig hozzá sem nyúlt.
De igazad van a jellemzőbb az amit te is írtál. -
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor én is ezt tettem, mert helyiségnek írtam.
De én úgy tudom, így a jó.Majd jön ádyz barátunk a helyesírás szabályaival és biztos a helytelent találja meg bennük, ez majd azt bizonyítja, hogy Mi írtuk jól.
ngabor2: Ez nem esett jól a cicunak.
moszt szíjok 
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ő ment el nemrégen...
ngabor: Ösztönlények - nem rosszindulatból tette és nem azért, mert nem kapott enni, csak mert ez van beléjük kódolva - meg kell szerezni a betevőt

-
Bubu79
addikt
válasz
Timocicu
üzenetére
A paprika szerencsére később került bele - jóféle vízveretős fejbúbot is csípős szárított lett belemorzsolva - de a macskát az sem zavarta

A legszörnyűbb, hogy még kint a konyhában sikerült belenyalintanom kicsit és tudom, hogy állati finom volt - mégsem ehettem belőle egy kanállal sem

tildy: Hidd el nem vagyok teljesen elveszett ember - szoktam főzni magamnak - de a halászlében a Sógornőm verhetetlen

-
Timocicu
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Ez valami eszméletlen jó
Mai torna is megvolt, minden testrészemet átmozgatott a nevetés, ami-e kaland elolvasása közben történt.
Még a szemeimet is meg kellett törölni, mert könnyesre nevettem magam.
Hál'isten jó képzelőerővel rendelkezem.
Gondolom nem boldogi paprika volt a levesben,
mert az még a csempét is elszínezte volna.
-
Bubu79
addikt
válasz
Timocicu
üzenetére
Paradicsom konzerv?
Akad jobb is
Adott egy mackó, aki történetesen szereti a halászlét. A Sógornője tudja ezt és csomagol macinak egy kis kóstolót, amit felelőtlen medvénk hazaérvén betesz a hűtőbe - mondván másnap majd ebédre jó lesz.
Eljön a másnap - előkerül a halászlé - szorosan zárt dobozkájában, ami jelen esetben egy befőttes üveg, melyre jól ráhúzták a tetejét.
Tető lecsavar, a halászlé egy laza lendülettel telespricceli a konyha nagyobb részét és hősünket is, ki ekkor már erősen sejti, hogy ez az ebéd biza nem lesz egyszerű...
Maradék anyag tányérba kiönt - mikróba behelyez - míg melegszik, alakul a konyha is, mert elég hülyén néz ki a csempe, a mosogató környéke és a padló pirosban - hősünkről nem is beszélve.
Alakul a rend, az ebéd is eléri a megfelelő hőfokot - ekkor már az előkészületeknek hála meglehetősen jó illatok terjengenek a konyha környékén, hősünk bélése ezt növekvő izgalommal nyugtázza - nosza hát, tegyük magunkévá az ebédet - bent a szobában, egy film előtt, mert fő a kényelem.
Tányér, friss kenyér a tálcán - majd a szobába érvén eszébe jut, hogy jó lenne valamire rakni a szálkákat is - kirohan hát a hátiasszony legjobb barátnőjéért, Szilviáért.
A kint töltött röpke 10 másodperc alatt az addig békésen szunnyadozó bársonytalpú szobatigris magához térvén azonosítja a szobában terjedő illatot - ez biza hal!
S míg hősünk a konyhában Szilviát veszi le a lábáról, addig a szobacirkáló munkához lát - megkóstolja a halászlét!
Hősünk ebben a pillanatban érkezik be a szobába, s a jelenet láttán az idegbaj kerülgeti - lévén az ebéd már így is megizzasztotta cseppet - harcba szállna hát a bársonytalpú rémmel - de hiába...
A macska már elégedetten lefetyeli a hal levét - s miközben kétségbeesetten, már csak becsületből próbálom kihúzni a fejét a tányérból veszem észre, hogy a macska bizony teleszkópos nyakkal rendelkezik - mert bár a teste egyre távolabb kerül a tányértól, a feje továbbra is a tányér felett pihen - lefetyelvén az ebédnek szánt finomságot - melyet végül egymaga fogyasztott el

-
Racecam
nagyúr

-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Számos nehézséggel kellett szembenézniük

Na tudod! A nappalira 16nm csak egy 25kg-os gipsz ment el, mert olyan egyenesek és hibátlanok a falak és még így sem tökéletes.
" És akkor kellene 10 ezer anyagra!"

A mi kecónk, minden költséggel / tapéta, ragasztó, falfesték, színezőpaszta, az említett hungarocel csíkok, ahhoz ragasztó, csövekre külön festék, sőőőőt, még a bejárati ajtóra a lakk is kijött 48.000-ből és nem a leggagyibb anyagokat vettük.
Konyha, előszoba fehér, mert azt a legkönnyebb javítani, ha valami baleset történne.
Teszem fel, kukta felrobban, de nem megyek messzire én már nyitottam ki úgy sűrített paradicsomot, hogy spriccelt minden felé, azóta csakis zacskóba rejtve nyitom ki.
Gyerkőc szobája szép nap sárga, háló sötét narancs, nappali mogyoró. A fürdő és a wc mennyezetig van csempézve, ott csak a plafont kellett fehérre kenni.Még egyet tudok elképzelni!
Esténként pótolják be az italozást, anyagköltség gyanánt.

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Nézd meg, hogy nem UFO-k-e véletlenül - gyanús, hogy nem élnek szeszes italokkal - hiszen már annak idején is megmondta a nóta:
"Az a rendes iparos, aki mindig italos, de sohasem részeg..."

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
10 nap alatt én az egész 64 nm albimat kifestettem volna. De mivle csak 1 szobát + fürdőt+előszobát+konyhát + wc-t festettem, és egyedül a szobámat kivéve, ezért kb összesen csak 5 nap volt.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
én is imádtam otthon a hosszú hétvégét most...
szüleim háza teljesen szét van verve belülről, mindent felújítanak. ebből következően nincs szobám, csak a nyoma, úgyhogy az étkezőben kellett aludnom egy kanapén, és minden nap (péntek, szombat, vasárnap) reggel fél7kor jöttek a mesterek.
kötelező jellegű ordibálás és társai, csodás pihenős 3 nap volt.
s tesómékat is most költöztettük az új házukba...
azóta is azt pihenem. pihenném. -
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Számos nehézséggel kellett szembenézniük, de már én sem tudom, mire ment el ennyi idő! Közben már-már családtagként kezelem őket, egészen hiányoznak, ha nem kapirgál valaki a szobában.
Bubu: ezek nem isznak még vizet sem! Alkohollal elvből nem kínáltam őket, de az ásványvízre és az üdítőre sem mozdultak rá.Egyébként az a mondat tetszik a legjobban, amit esténként búcsúzáskor szoktak mondani: " És akkor kellene 10 ezer anyagra!"

-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Noszogatni kell Őket!
Vagy beígérni, ha ma nem végeznek, nem fizeted ki Őket!
10nap?
Mi a manót csinálnak annyi ideig 2 helyiséggel? Apu az egész lakással végzett / 52nm / ennyi idő alatt egymaga tapétázással, festéssel és még olyan hungaroceles díszlécet is rakott fel. 
Szia Bubu! Alakul, már 9 páciensnél járok.

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Ne adj Nekik annyi sört - akkor kénytelenek lesznek dolgozni
Neked is szépet Timoka

Tudja valaki, hogy a Hipervándorban az elején, amikor Londonban egy klubba bemegy ez a jóember milyen zene szól ( ott csíp fel egy szőke cicababát, utána megy szörfözni )?
Tudom, erre is van topik, ott majd később kérdem meg

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
10 nap? Nem dolgozni járnak hozzátok? Vagy csak ebédre hivatalosak 10 napja?
-
Timocicu
senior tag
Napsütéses ugyan már nem lesz, de szép délutánt Mindenkinek!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
a második. egy csöppet...

-
NoLF
veterán
maradjunk annyiban hogy józan paraszti ésszel rendelkező és saját testi és szellemi épségüket féltő kedves júzerek önszántukból még VÉLETLENÜL SE induljanak el sehonnan sehova autóval budapesten.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
De az igazán szofisztikált változata a "Nem az a q. aki mindenkivel, hanem aki mindenkivel csak veled nem.."
Bár ennek eredetije a következő:
Kis q. aki mindenkivel szeretne. Nagy q. aki mindenkivel tényleg. Büdös q. aki mindenkivel csak veled nem.
Na, elég ebből, leülök.. -
ádyz
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Biztos vagy ebben az állításodban?

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A kurva szó szerintem ebben a viszonylatban a magatartásformát takarja. Olyan személyt jelöl, aki a céljai elérése érdekében bárkinek és bárkivel "lefekszik".
"akkor mostantól szinte egy nővel sem"
Nem minden nő kurva
venember: az M6 tetszőlegesen behelyettesíthető bármilyen autóra ízlés szerint. Igen, Alfára is!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Degonosz...

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Ha nem is minden lakosnak, de legalább minden vasutasnak.

P.S.: M6 helyett nem tudtál volna egy valóban szép autót írni?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
kurvával sem?
akkor mostantól szinte egy nővel sem? :S
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Jelöltesd Magad - egy szavazód már tutira lenne

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tudomásom szerint pénteken igen. Azonban csak addig, míg magyarországból nem lesz kánaán, nem jár minden lakosnak alanyi jogon egy M6-os BMW és havi 250.000 Ft bánópénz.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
és starttal?
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Most mi az a plusz ca. 1600km? Egy kis úszással belefér nem?
-
ádyz
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

-
ádyz
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ha fotosoppos lenne, az nem ilyen lenne.
Na ezt jol megmondtam, mi?
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem, semmit nem javítottam rajta. Ez a valóság. Viszont a helyet elírtam mert az erkélyről készült.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi a manót csinálnak annyi ideig 2 helyiséggel? Apu az egész lakással végzett / 52nm / ennyi idő alatt egymaga tapétázással, festéssel és még olyan hungaroceles díszlécet is rakott fel.