- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nos, nehany oraja 11 ora vezetes utan megerkeztunk Karolinabol Floridaba, pontosabban Orlandoba.
Egy seggel lenyomtam, gyorsan elszallt az ido.
Viszont feltunoen huvos van, alig van 28-29C.
De azert a medencet celba vettem, lassan bevetem magam egy par doboz sorrel a jacuzziba is
Aztan meg felhivom Bash-t, hogy tolja fel a kepet Orlandoba, mert ha en megyek le erte...
Szoval az elkov ket hetben szansajn, palmafak, medence, sor, meg az anyosek kedveert egy kis Disney Land, aztan vissza Kentucky-ba 14 ora vezetes -
BlacKSouL
addikt
itt szoktak/tunk gyilkosost játszani? még fenn..de már lefelé
-
bnss
veterán
válasz
Sipi16 #32893 üzenetére
Nem tudhatom, hogy milyen társaságba jártál...
Erről jut eszemben, társaságban a sör és a tömény a kedveltebb.
Pl. néha jól tud esni jégkockákkal dúsított Baileys. Mondjuk most nem innám meg semmi pénzért, némi pezsgőre és a néhány Leffére.
szerk.: no lassan megyek, és kipihenem a gondolatot, hogy ismét öregebb lettem. Jó éjt!
-
tildy
nagyúr
Na padlószőnyeg megvan, megvetük , hátra van a szekrény meg az ágy.
-
Tim82
félisten
válasz
Sipi16 #32890 üzenetére
"Senki, de én nem írtam volna ki hogy vagy ilyen is otthon."
Miért is? Szégyellnem kellene, hogy néha szeretek édes piákat inni, mint kávé- és tojáslikőr, illetve meggysör? Én például a legtöbb pálinkát utálom, a whiskey-t sem szeretem, pedig azoktól biztosan nőne a tesztoszteronszintem, hiszen "férfiitalok", csak éppen szerintem a legtöbbjüknek egyszerűen undorító íze van.
"Női ital"? Miféle hülyeség ez?
-
bnss
veterán
Azért csak meg lehet inni...
Sipi16: női ital, és akkor mi van? Fel nem tudom fogni, hogy mire fel ez a megbélyegzés. Tegyük fel, hogy megkívánom a Baileys-t, és iszom is. Mennyivel leszek rosszabb ember ezután? Kitagad a férfi társadalom? Ne vedd személyeskedésnek, csak komolyan érdeklődöm. (Azt hiszem kezd indulatossá tenni a söröcske.)
-
bnss
veterán
Estére egyedül maradtam, egymagamban fogyaszthatom el a finom belga söröcskét. Egészségemre!
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32873 üzenetére
A jó zene?
ÉKE
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #32873 üzenetére
Oldd fel a gátlásait egy kis derékszögűvel. Onnantól már nem nehéz.
-
bnss
veterán
Szép napot! Kellemes az idő egy jófajta baráti sörözésre, meglátjuk mi sül ki belőle...
-
BlacKSouL
addikt
Hát ez érdekes egy hét volt..
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #32868 üzenetére
Én nem mondtam ilyet, de lassan szabadtságot kell kivenned, hogy be tudd pótolni a lemaradásaidat a cikkek terén.
Ne forogj annyit. Kapj fel eggyet 'azt uccu.
-
Killing
addikt
válasz
Algieba #32866 üzenetére
Mióta kajakozok,egyetlen szúnyogcsípésem sem volt.
Rovarok nincsenek,csak a kérész rajzáskor (ami hozzád sem ér),de az is elviselhető.
Leégés,na az van,nem is kevés,most is úgy levagyok égve mint az állat,de egy kis naptejjel megoldható a dolog.Izomláz meg csak a téli,futós,kondis napokon van,nyáron,amikor kajakozunk egyátalán nincs is,vagy csak nagyon ritkán.
Ha tudsz úszni az se árt,mert kezdőként akkor is fürüdni fogsz ha nem is akarsz,főleg K-val. -
Algieba
őstag
válasz
Killing #32865 üzenetére
A vizisportokhoz túl gyenge vagyok és úszni sem tudok.
Igazi szárazföldi két lábú vagyok. Meg aztán szúnyogokat etetni és napon leégni sem túl kellemes élmény, az izomlázról pedig nem is szólva.
Huh, de optimista vagyok.Semmi bajom a kajakozással. Csak nem nekem való.
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Hamarosan felpattanok a drótszamárra és bemegyek a városba. A szokásos napi testedzés. Szeretek biciklizni.Más sportlehetőség amúgy sincs nyáron számomra, ha csak a kerti munkát nem tekintem sportnak.
Az élővizek "piszkosak", a strand drága, tollaslabda lehetőségről nincs tudomásom, bár szintén nagyon szeretem. Szeretem a másikkal közösen sokáig levegőben tartani a labdát, pattog és száll kettőnk között.
Ezért volt pocsék élmény látni, hogy a profiknál pont az a lényeg, hogy jól kitoljanak a másikkal, és ne tudja visszaütni.Na, ez aztán az értelmes játék! Fúj, profi sport.
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #32858 üzenetére
Ezt a dumát ismerjük. Mióta is várjuk az Omegás cikket?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #32858 üzenetére
mi addig is betartunk...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #32857 üzenetére
tudod, nagyon rossz...
mintha...
na ja.
mejd lesz logout bejegyzés, publikus fotókkal... de igyekszünk kitartani. csak sikerül..
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #32856 üzenetére
jó ég, még olvasni is rettenet! kérlek legyetek erősek, tartsatok ki!
-
bolondember
MODERÁTOR
borzalmas gyerekek!
örüljetek, h nem vagytok itt.
csak a sok jó nő, hideg sör, Balaton, jó zenék...
rettenetes, sanyarú a sorsunk.. :'(
@zolynet: hát, az túlzás. még egy fázós néni és végünk...
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #32814 üzenetére
már napsütés
és csak annyit még h 'We Are The Robots!'
leírhatatlan volt, eufóriaja, élünk (még)
-
ngabor2
nagyúr
udv mindenkinek "videki birtokaimrol". mivel a nettel max mobilon gprs sebesseggel tudnek szaguldozni, ezert asszem holnap delutanig hanyagolom ezen tevekenyseget. jo pihenest, Mindenkinek, aki teheti.
-
kételkedem
addikt
Már csak egy órácska és nekem is vége a munkahétnek. Elég is ebből ennyi. Fűnyírás, sövényvágás, meggyrázás következik. Azután hétfőn folytatjuk, ahol abbahagytuk
-
Killing
addikt
Jóreggelt!
Feltámadtam a kertimunkából (képzelhetitek mennyi lehetett ha még ott is kellett aludni).
-
dragonfx
veterán
Happy go to balcsi.
szal hétvégén nyugis közlekedés várható
)
amugy tegnap>>újpestközpont-határ út....12 perc
-
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #32846 üzenetére
A ribiket kihagytad.
Tényleg szuflé is partyállat lett? Vagy itthon maradt? -
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #32846 üzenetére
Hiába no - "nem értek a lovakhoz, Apám nyulakat tartott"
Az ilyen gazdasági szakkifejezések távol állnak tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől
A másik téma meg olyan, mint a politika - mindenki ért hozzá
Bon3ss: Ne dőlj be az olyan dőreségeknek, mint a munka nemesít, vagyont lehet szerezni belőle és egyebek - marketingduma azoktól, akik utálnak dolgozni
-
bnss
veterán
Szép estét, végre péntek. De a munka nem akar elfogyni.
-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #32839 üzenetére
Erre a macira maximum medvelyány jöhet, nem vágyik melegségre
Kukac: Akarsz róla beszélni?
Lumpy: Acélra is szükség van - ha máshoz nem is, de a kaptárak rácsos ajtajaihoz biztosan
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #32839 üzenetére
nem kamion?
-
Vistaboy
veterán
Szép jó estét, hölgyeim és uraim.
Végre hétvége van! Hosszú volt a hét. Jó végre egy kicsit kockulni.
-
polaar
tag
Nyíregyházán megjött a válság,a kórház csődbe ment
-
Bubu79
addikt
Érdekes, hogy nyakig a válságban egy acélipari cég osztalékot fizet - jóllehet ez még az elmúlt év bőségéből van, aminek a vége ugyan belelógott már a jóságba, az első három negyedévnek köszönhetően azonban mégis nagy profittal zárult az éves nyereséglista
Ez eszembe juttatta, mekkora tőzsdecápa is vagyok - mind a 13db részvényemmel együtt, amivel rendelkezem
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #32833 üzenetére
szerintem én is átélhettem 3-4 éves koromban pár ilyen abúzust, hogy azóta csak a szép nénikre, meg a szekszre tudok gondolni...
-
nike_
addikt
Na hazaértem, ma megyek is tovább... Olaszba.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
lorcsi #32832 üzenetére
poénkodtok ezen, de van olyan, hogy látvány abúzus. aminek többek között az lehet az eredménye, hogy a gyerek pszichoszexuális fejlődésében kimarad a latencia időszaka, aminek az lesz a következménye, hogy a későbbi felnőtt életében az alkotó és kreatív energiái nem tudnak megfelelően megnyilvánulni, nem lesz képes olyan kreatív tevékenységbe fogni, amiben kiteljesedhetne mind önmaga, mind az élete, mert pl. a kapcsolati zavarai állandóan elterelik majd az energiáit ettől. egy férfi ember számára nincs is rosszabb ennél. de ez csak egy példa. azon túlmenően, hogy egy 10 éves, ötödikes fiúnak még nem a nőkkel, és a szexszel kell foglalkoznia, mert az a férfiasságának a fejlődési útjába áll. ami paradoxnak tűnik, de sajnos így van. szóval, nem véletlenül találják ám ki azokat a nyamvadt karikákat a filmek sarkában. csak éppen a tudatlanság miatt a legtöbben tesznek rá...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #32828 üzenetére
basszus, ez még soha eszembe nem jutott, hogy alientől csúcsosodhat a póló...
-
fokukac
nagyúr
-
Algieba
őstag
-
Algieba
őstag
A bicikliúton, a tábor után, ahogy lefordul az út a fák közé. Alig 30 métert tekertem rajta, amikor szembe jöttek a "jövő reménységei".
Az a baj, hogy a személyiség alapjai 5 éves korra megkötnek. Utána már semmit sem ér az iskola vagy a szülői pofon.
Sokan úgy el#&@& a gyermekük kezdeti nevelését, hogy később ők is, meg mások is "örülhetnek a kedves és értelmes kölök csínytevéseinek".
-
NoLF
veterán
na uccu neki, jó pihenést mindenkinek hétvégére, nekem nem lesz benne részem
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Itt dél-keleten verőfényes nyári idő van.
Két óra múlva biciklire pattanok és már itt se vagyok.
Persze okulva a tegnapi idiótákból, inkább bevállalom a hőgutát és a nyílt hátsó úton megyek.
Azért volt jobb a bicikliút, mert fák övezik és így hűvösebb.
De túl sokan használják, pl. motorosok, kutyasétáltatók, kocogók, babakocsis anyukák, sétáló nénik stb. Másfél méter széles és olyan forgalmas, mint a gyorsforgalmi.
Plusz idióta takonypócok. Semmi kedvem eme szép napon összefutni a tegnapi bunkókkal. A véres bosszú nem az esetem, pedig ha felmérgelnek, közel sem vagyok már békés kisangyal. Sóhaj. -
zolynet
veterán
Zamárdi és az eső (látszik 1-2csajszin h fázik
), remélem ezen a napon kiesi magát és hétfő estig kusba lesz. Ezek a gumicsizmás lányok nem az esetem, de nagyon BE-nek sem.
Underworld vmi hatalmas volt, a legnagyobb számra, Born Slippy-re bevágtak vagy 15db óriási lufit/labádt és aztal játszott a tömeg. Meg a színpadon az elemek is összedőltek a végére. Visszatapsolni nem lehetett őket, de így is az év egyik legjobb koncerjén voltam. Este Kraftwerk-el folytatjuk, már 11kor hangoltat 1-2 számra, hiába a profik idejében kezdik.Üdv innen Zamárdiból.
-
ngabor2
nagyúr
végre péntek...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netflix
- Politika
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Használt PS5 (Flat) (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest