- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Algieba
üzenetére
mivel a 8 vezeték közül csak 2 pár viszi a netet, és ebben a barna és a kék páros nem szerepel.
narancs-fehér
narancs
zöld-fehér
kék
kék-fehér
zöld
barna-fehér
barna(patch kábel esetén mindkét vég így néz ki, crosslink kábel esetén az 1-3 és 2-6 erek helyet cserélnek, tehát ami az egyiknél narancs, az a másiknál zöld lesz.)
ebből a narancs és a zöld párok a netnek számító. a kék elvileg fenn van tartva telefonnak, a barna meg tán későbbi fejlesztésnek. viszont mostanában inkább a PoE-ra (power over ethernet) használják ezt a 2 párt.
lehet, hogy senkit nem érdekelt... de leírtam

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
kénytelen leszel patikát nyitni?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem tudom, mire akarsz ezzel célozni

(azt nem írom, hogy "nem tudom, hogy mire gondolsz", mert axiómaszinten tudjuk, hogy egy férfiember mire gondol...)
Killing: a megfelelő helyen le van írva. harci feladat: találd meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
... és el lett érve, amit a szétválást szorgalmazók akartak. nem látok az újraegyesülésre okot továbbra se (ahogy több mod se). hogy nem pörög az off topik? ez volt a céljuk, megkapták. hogy pörög az on helyette? nagyszerű, ez volt a többiek célja. mindenki boldog.
oké, lehet, hogy konkrétan nem azt szeretted volna, hogy szétváljon az off topik, de más, mindenkinek megfelelő ötlet nem igazán született. az alternatívák közül még mindig ez a legkevésbé rossz.
ez a téma részemről befejezve.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
gamerkiller
üzenetére
elhiszed, megállna a topik 49999-nél, ha azt mondanám, hogy az 50k. hozzászóló egy végleges bant kap jutalmul?
-
ngabor2
nagyúr
épp a te kívánságod volt, hogy az off topic maradjon meg kis forgalmú, de 1-szavas hsz-októl mentesnek. az itt levők meg szeretik az 1-mondatos dolgokat. amit kiharcoltatok, hogy szétváljon, most nem fogjuk ismét vegyíteni, hogy utána megint legyen ok a harcra és civakodásra
aki az offot szereti, az járjon az offba. aki az ont, az jár az onba. és így lesz mindenkinek jó, megfér 2 ilyen topik is, ha már annak idején ez volt a kívánság. -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem baj, kompenzálja azokat, akik túl keveset
killing: valahogy úgy. de nem biztos, hogy én leszek, van itt más aktív mod is.
no, megyek vonatjegy-venni, majd jövök.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
menet már volt. más kellene, a változatosság gyönyörködtet. (a monogámia meg betegség
majdnem olyan súlyos, mint az absztinencia...) -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
vagy csak reménykedik?

patikus úr: te tudsz valamit, amit a modok se?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
1: nem jó, egy előadás lesz.
2: azt nem fizeti a cég, a tömegközlekedést igen.gamerkiller: ki mondta, hogy öreg vagyok? attól még lehetnek fiatalok

NoLF: passz, ezért kérdeztem, hátha tud valaki okosat mondani

a rákról: hogy hogyan dobják forró vízbe, azt nem tudom. én eddig csak törpeharcsát dobtam élve forró vízbe, azok kb. 3 másodpercig élvezték, mert nagyon virgonckodtak, aztán elaludtak. a békát állítólag hideg vízbe kell odatenni, és akkor nem ugrik ki, hanem szépen megfő. a csigának meg egy gyors mozdulattal el kell törni a gerincét. a heti hetest meg egy pár éve nem nézem, de lehet, hogy megint nekikezdek. tényleg, azt torrentről leszedni wareznek számít? erre még mindig nem kaptam egyértelmű választ.
-
ngabor2
nagyúr
üdv fiatalok!
aki ismeri fővárosunk közlekedését, segíthetne egy kicsit... holnap délelőtt a nyugati pályaudvarról kellene eljutnom a bocskai út 134-be (11. ker.). az utvonal.bkv.hu adott egy lehetőséget, 206, majd 86-os busz. kérdezném, hogy más, esetleg rövidebb/gyorsabb alternatívát tud valaki?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem.
Tim: nem merevedés, fájdalom. nem ugyan az

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Sipi16
üzenetére
én is bal lábbal keltem fel. meg jobbal is. meg a többi testrészemmel együtt. csak a hátam fáj. biztos megfázott tegnap, mikor pékinaskodtam. márpedig a háta az embernek az a része, amit elég macerás bekenni, vagy megmasszírozni.
asszem most már egyre komolyabban el kell gondolkodnom azon, amit kőmíves kelemen mondott: asszony kell a házba

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
eddig azt hittem, hogy jó ember
de aki a sört nem szereti 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
markolj rá erőből... az már megrázó élmény lesz
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
semmit, csak újabb élősködőként rátelepszik az amúgy se kicsi kiskereskedelmi láncolatra, és onnan húz le pénzt. most még reklámoz, majd mikor elég sokan fizetnek neki, szép csendben eltűnnek a vezetők... emlékszik valaki az il ferro-ra? más elven működött, de a reklám-nyomulás ugyan az. az is elméletileg működőképes modell volt, és elméletileg volt lehetőség a zsészerzésre. aztán... mégse lett belőle a belépőknek aranybánya.
de van neki saját topikja is.
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
a sima kvarc (homok) 53%-a (pontosabban 32/60-ad része) is oxigén... csak nehezebb kivenni belőle.
Kipufogófék79: nekem van más is, ami gondoskodik arról, hogy az állam ne legyen szószos![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
pont ez a lényeg, hogy az történik, amit a többség megszavazott. legfeljebb nem pont úgy, ahogy a többség szeretné...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
de hisz jó idő van... igaz, nem itt, de hidd el, valahol van. sőt, a nap is süt, csak a felhők eltakarják. a demokrácia erről szól. a többség megmondja, hogy mit szeretne, a vezetők meg megmagyarázzák, hogy amit kaptak, bár nem annak látszik, de mégis az, amit szerettek volna.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
nem vicctopik, de:
- apa, most már tudom, hogy mi volt a nagyapa a 2. világháborúban.
- no mi volt?
- villanyszerelő.
- ?
- megtaláltam a padláson a sisakját, 2 villám van rajta...(éke)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a kettőről együtt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem üldöz, csak a tipikus "felfele nyal, lefele tapos" típusú ember volt. sajnos most is akad néhány a környezetemben.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem. nem ph-s, és már nem is dolgozik a cégnél se.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
biztos az, hogy csak hat xanax-szal van hatása. vagy mittudomain.
..151: azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan viselnéd el, ha egy raklap sör (rekeszestől-üvegestől, vagy akár csak dobozostól) rajtad landolna... hidd el nekem, megütne. nem kicsit, egy kicsit jobban. úgy is mondhatnám, nem lenne őszinte a mosolyod.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
én bicajjal közlekedek, és nem akarnak letolni az útról... mert a járdán teperek
szabálytalan, de biztonságosabb, mint az autók között. ott mindenki el akarna ütni. no jó, nem mindenki, de ha 10-ből 2 igen, az már sok.amúgy reggel szabályosabban közlekedek, az úton, mivel akkor még alig van kocsi, ami le akarna tolni. de azért a kevésből ott is akad néhány igazi tahó sofőr. azokat csak úgy ráutaló jelleggel egy dózerrel tolnám le valami kellően mély szakadékba, hogy növekedjen a föld átlag-iq-ja.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
és ebben mi az újdonság?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
egészségügyi sétára.
a mai menü: rántott kormány füstölt gumival

..979: nem is, néha szoktunk a sörre is gondolni...
mod: most akarták megkutatni a közvéleményemet. nem hagytam. nem lehet így nyugodtan sörözni

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
meg a félvezetőknek, meg a szupravezetőknek se.
-
ngabor2
nagyúr
1 kis segítséget szeretnék kérni. szomszédom megkért, hogy nézzek már neki ausztriában vagy németországban épületgépész állást (leginkább gáz és fűtésszerelés). csak az a baj, hogy azt se tudom, hogy induljak el. korábban magyar helyeket kerestem neki, annak a fele úgy kezdődött, hogy regisztrálj, és akkor adunk címeket... azokat valahogy inkább ejtettem.
ő tud németül, én nem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
indoklással kérnénk, tippelni mindenki tud, és mint tudjuk, vak tyúk se látja a sánta kutyát...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
és a síp?
-
ngabor2
nagyúr
jó napot jó napot tizenkét korsó sör
kis bécsi szelet és zóna a pörköltből
utána küldenék megannyi pálinkát
jóanyja viszi mosdani... bálintkátmióta kerestem ezt

-
ngabor2
nagyúr
pedig van...ha ugyan abból többet ki lehet hozni, akkor érdemes többet kihozni.
Algieba: az tényleg finom. még van ebből is porítva, igen jó ízt ad a kajának. egy egyszerű tükörtojást is fel tud dobni.
kételkedem: a halnak meg a gombának van egy közös tulajdonsága: nem lehet kiismerni őket pontosan. ha a hal éhes, enni fog. ha nem éhes, nem fog. ha a gomba ki akar nőni, ki fog. ha nem, akkor nem. olyan is van, hogy rákap a fokhagymára a törpeharcsa (vagy száraz kukoricára rákap a süllő)... mert olyanja van. mint ahogy száraz idő közepén 3 farönkről is lehet 5-6 kg laskagombát szüretelni. mindkettőt személyesen tapasztaltam. talán épp ezért kedvelem mindkettőt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
én most vagy a fagyasztóban, vagy a konyhaszekrény 2. polcán keresek gombát. asszem még van némi laska meg szegfűgomba tavalyról...
az idei gombaszezon katasztréfa volt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
azééért se
más: ez már direkt szégyen, ami itt van. október 13, és be kellett zárnom az összes ablakot, mert lefagyok. ráadásul egy jägert is kénytelen vagyok meginni, mert olyan hideg van. pedig a konvektort is bekapcsoltam. az ősz és a tél MONNYONLE!

hogy súlyosabb legyen a helyzet, ma reggel a gépemet is ki kellett kapcsolni, mert nem szerette a tuningot. időm nincs kisakkozni, hogy minek van baja, úgyhogy megy alapon minden.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
én úgy ismerem, hogy kocsma után első a család.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
én is választhattam: vagy pakolok, vagy alszok. szerinted melyiket választottam?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ha 20-a után, akkor nem, akkor járok jeggyel... jobban megéri.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
minek van vége? majd ha leesik a hav... addig nem veszek villamosbérlet, az biztos.
-
ngabor2
nagyúr
no, jóccak mindenkinek. holnap új hét kezdődik új kihívásokkal.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
nézd meg a blogomat, dokumentáltam
csak egy képet még lusta voltam feltenni... -
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
már a pecaversenyről is hazajöttem, nemhogy a továbbképződésről
de az se volt rossz, balatonpart, strand, néha angol nyelvű szakmai (kromatográfiás) előadások sok érdekességgel és használható új tudással... számomra ingyen. -
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
ja... a kismacskás-prezisre

-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
másból csinálnak levest? arrafele a sült jellemzőbb állítólag, mint a főtt kaja. ez igaz, vagy urban legend?
a ponttyal meg úgy vagyok, mint a csiperkegombával: jónak jó, csak nem magában. tölteléknek, alapnak oké. viszont egy kajában minél több féle hal (vagy gomba) van, annál jobb. az a baj, hogy együtt nem az igazi.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
akkor itt az ideje elkezdeni. nem nehéz megfőzni, ugyanakkor finom.
Killing: sima halászlé volt pontyból. az úgy elég sovány... a ponty eléggé tömeghal. annál tömegebb már csak a törpeharcsa, mert van, ahol csak azt lehet fogni, mikor másra megy az ember. mikor kifejezetten törpére, akkor meg semmit...
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt. végre itthon. tegnao érdekes volt a verseny, meg az utána jövő normál pecázás
nemsoká blogbejegyzés róla (remélem...) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
aki az ilyet elhiszi... az meg is érdemli. egy ici-picit kellene gondolkodni, és rájönnél te magad is, hogy akkora hülyeség az, amit itt összehordanak 0 bizonyítékkal, hogy a plafon leszakad. csak ugyebár mindent le lehet írni, mindent meg lehet mondani... és mindenkinek joga van elhinni mindent. csak aztán ne csodálkozzon, ha nem azt kapja, amire számított.
csak gondolatébresztőként nézz el az általad linkelt lap nyitóoldalára: orvosképzés... 6 nap alatt. ééérdekes, máshol 6 év, és rengeteg gyakorlat kell, itt elég 6 nap. innentől kezdve a hihetőségük számomra kb. a móricka nevezetű vicclap szintjére emelkedett...
-
ngabor2
nagyúr
pántlikás jóreggelt. lassan jöhetne az 1 óra, addig csak itt ülök, és seemi értelmeset nem tudok csinálni... azt meg utálom.
vizesedény: a tegnapi fűrészes kép nagyot ütött így kora reggel

Pisztillus: mínusz gyök kettő még mindig jobb, mint gyök mínuszkettő... bár ha köbgyök, akkor már egyszerűbb a helyzet.
-
ngabor2
nagyúr
ja, aki sokat jár szállodába, az tudja
én nem vagyok olyan. ezt se én fizetem...vén: az nincs, csak csapolt hejjnekem... azt meg nem szeretem.
a magokat nem számoltam, de hiszek nekik.mindegy, emberke szakmai tanácsot akar kérni tőlem, mondtam neki, hogy 4 után gyűljünk össze a kávézóban, és egy sör mellett megvitatjuk. már csak egy szponzort kellene találni
ha nem sikerül, akkor 2 sört kibírok. -
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
á, erős az én gyomrom, a bolyhost is bírta mustárral és savanyú uborkával
no, megyek hallgatok valami angol nyelvű előadást.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aki az offot szereti, az járjon az offba. aki az ont, az jár az onba. és így lesz mindenkinek jó, megfér 2 ilyen topik is, ha már annak idején ez volt a kívánság.

de aki a sört nem szereti
)