- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #33098 üzenetére
nálam is Orbital 30-40%-on itt duruzsol, kellemes
-
dragonfx
veterán
tészta, husi, tejföl, hagyma, paprika, pradicsom, steakfűszer...kb ezeket összegyúrva normális arányban ettem...kicsi olyan lecsós stíle lett de bivaly finom volt.
be is haluztam tőle sok volt a tészta kicsit.
biztosra mentem a multkori után.husi bármi lehet csirkemelltől lecsókolbászig most utobbi lett tán ezért lett jó mert természetes zsíradék is ment bele nem csak az örökké egészséges dumás floriol.bolondember>>tényleg ápr.1 van avgy cska elgurult a gyógyszered?
..tod mire gondoltam nahh....
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #33092 üzenetére
tildy kaját linkelt, te lorcsi linkjére gondoltál
Valóban lehet, hogy magát rakta ki.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #33090 üzenetére
tildybéjb linkje után én úgy vélem, saját ban lehetett.
vagy megkért valakit.sajnálom.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #33086 üzenetére
Én erre gondoltam.
Egyébként az én reakcióm is ez I_ammel kapcsolatban: -
bolondember
MODERÁTOR
felhős volt az idő, lepirultunk... csak este vettük észre..
@drágón: én max pénztárcával és mobillal megyek bulizni. Fiókkal SOHA. akadályoz, kényelmetlen...
@lorcsi:
@tildybéjb: én a sima, szaftos kagylóra voksolok. csokival, eperrel esetleg. fokhagymával még nem próbáltam, de furin hangzik...
-
tildy
nagyúr
válasz
dragonfx #33082 üzenetére
citromos gösser nem rossz.
Tegnap méze s-mustáros csirkét főztem , az uram nem igazán rajong a konyhai kísérletezéseimért , bár nem főzök rosszul , a hagyományos kajákat kedveli. A reggeli üzenet szerint ízlett neki.
Ennek örömére a héten egyszer beiktatok egy fokhagymás kagylót isLorcsi: jogos modba szerintem. Ott jobban választ kapunk.
-
lorcsi
veterán
I_Am-el mi lett ?
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #33079 üzenetére
hehe, ez jó móka lehetett, hogy kivörösödött az arcotok estére, lol
még mindig csak azt tudom mondani, hogy rohadjak meg hogy nem tudtam elmenni... -
rarri
senior tag
válasz
bolondember #33070 üzenetére
Egyben maradt a fényképezőgép ?
És el sem hagytátok !
Mindenkinek szép délutánt kívánok !
meló...
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #33066 üzenetére
Hol is dolgozol?
-
Bubu79
addikt
válasz
Ez biza szakmai ártalom lehet Nálad - a hely, ahol dolgozol meglehetősen vonzó a lecsúszott figuráknak, ez lehet a háttérben...
Ha valaki görögnek született, alighanem a helyi klímát is jobban bírja, de az is kétségtelen, hogy igény kérdése is a viselet
-
Sipi16
őstag
válasz
Tavaly nyáron jött velem szembe egy család a Pólusba. Apuka persze póló nélkül. Amikor a biztiboy rászólt akkor húzta a száját, de leagalább felvette. Egy klímás helyen miért kell még vetkőzni?
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #33057 üzenetére
Uramatyám...
Öltözködés.
Mint olyan.Bejön az ügyfél.
Nők: melltarttó nincs, az emlők a gravitációnak engedelmeskedve a hasnál, köldöknél vagy csípőnél. Haspóló, amely láttatni engedi a Göncihordó méretű hasat. Csípőnadrág, melynek derekára barokkosan omlanak le az úszógumi hurkái.
Férfiak: Felül semmi. Elégedetten vakargatja a hasán feszülő bőrt. Ha van valami ing vagy póló, akkor az vállravetve, vagy gombolatlanul. Koszos bermuda gatya, műanyag papucs.
Nem várható el senkitől, hogy kalapban, hosszú nadrágban ingben legyen az utcán szabadidejében. Megjegyzem Görögországban az idősebb emberek nem lépnek utcára a legnagyobb kánikulában sem trikóban-gatyában, pedig nyaranta ott sincs hideg Viszont ami nálunk elterjedni látszik, az egyszerűen gusztustalan.
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #33043 üzenetére
hát ezt így 100%ra megmondani, hánemtom
képekért vmikor átmozdulok majd
-
Sipi16
őstag
válasz
Bubu79 #33057 üzenetére
Lehet, hogy valami [ilyesmit] hagyott a P+R-ben...
Ilyenkor kívánja az ember, hogy inkább csak rágó nélkül látta volna amikor csöndbe van.
-
Bubu79
addikt
Uramatyám...
Rágó.
Mint olyan.
Semmi bajon vele egyébként - megesik, hogy én is csócsálom, de amit ma láttam, az több volt, mint komikus...
Ha rémlik valakinek a klasszikus amerikai katonás csámcsogós rágózás, amikor épp csak nem fröcsköl szerteszét a nyál a kérődző szájából, akkor nagyjából el tudja képzelni a képet:
Adott egy dekoratív hölgyemény kellemes arányokkal, rendben lévő toalettel és nyammog, a fent leírthoz hasonlóan kultúrátlan és visszataszító módon...
Bakker - egyszerűen kiábrándító volt a látvány - és amikor megszólalt, az még dobott a képen egyet - a kapanyél vagy 200m-re kiállt előre az orcájából, oly mívesen beszélte szegény kis anyanyelvünket
HP faktor 10-ből 15
Jahm - egyébiránt jónagyokat, meg egyéb közhelyek
-
dragonfx
veterán
tudja valaki a köztársaság téren 6ig vagy 8ig kell fizetni parkolást?
-
frame>24
addikt
tudom, hogy egy csecsemőnek minden vicc új, etc. de Kalman bacsi igazságai csaltak pár könnyet a szemembe!
-
AMD Power
titán
válasz
kételkedem #33048 üzenetére
Ez nem hangzik jól de reális sajnos..
Köszi..
-
kételkedem
addikt
válasz
AMD Power #33044 üzenetére
Szerintem ez nem így fog működni, de ne legyen igazam!
Én autóhitelt fizettem ki idő előtt. Ha mindent összeszámolok, lehet többet fizettem be, mintha kivártam volna a végét. A bank már betervezte azt a lóvét, az üzletből úgy száll ki, hogy a pénze meglegyen.
Ismétlem, én így jártam, ami nem jelenti azt, hogy te is így jársz!
Telefonon vagy személyesen kérdezd meg, egészen pontosan mennyit kell befizetned. -
NoLF
veterán
válasz
lorcsi #33042 üzenetére
olvastad az írásaimat (chillout - a zene ami kell, vmint Ibiza és Café del Mar - az álom)?
ott én nagyjából leírtam hogy mikor és honnan mit, bár nem túl részletesen. simán megismertem, minden haver/dj ismerős/zeneszerető egyéntől húztam be zenéket régen és most is, meghallgatom őket, aztán ha jó marad, ha nem jó, megy.
Trentemoller mindig is maradni fog, mint soksok más
-
AMD Power
titán
Jó reggelt Mindenkinek...
Lenne egy kérdésem. Nem nagyon vagyok otthon a banki dolgokban így inkább rákérdezek. Van nekem egy személyi hitelem. Van még belőle hátra 10 hónap....
Ha én ezt egybe be szeretném fizetni akkor kell fizetnem 18000Ft szerződés módosítási díjat. Ok.
De arra a 10 hónapra amit befizetek arra gondolom én csak a tökét és max a kezelési költséget kell kifizetnem + a 18K de a kamatot Nem ugye?!? Jelen esetben 2800Ft a kamat egy hónapra így az -10x 2800Ft a végösszegből....
-
Tim82
félisten
-
dragonfx
veterán
régi szép emlékek... régi umbro aréna uniform..nekem is van majd évtizedes póló és minőségben meg se látszik rajta a mosások hada..ellentétben a mostani retroval, saxoo.val, replayyel..iylen feszülős lenge rádugrós fos...2-3 mosás..azt hello...tiszta gyűrőtt fos vasalni persze tilos...és csak akaszton logatva szárítsd és tárold...köszimenni kéne valamerre pangani annyira bennem maradt aza szombati siófok....sok volt aza fütyülős
..meg többi...
-
BlacKSouL
addikt
óóóóbakker. Most esett le. amit mi művelünk, az egy érzelmi tangó, annak minden jellegzetességével. Nem hiába mondtam én hogy ez egy tánc...
[link] -
dragonfx
veterán
itt a fórumon nincs valami 20-25 éve snő aki ma akar menni bulizni?
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #33020 üzenetére
-ene
-
venember83
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #33014 üzenetére
Mondjuk érdekes, hogy pont elmegyógyintézet ugrott be a "welcome"-ról, főleg annak fényében, hogy te írtad a hozzászólást.
-
Killing
addikt
Joccak' for eveybody.
-
dragonfx
veterán
55. vagyok persze hogy lefagy a picsa casineto
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #33009 üzenetére
hasonlít az e-méterhez? mert akkor nagykalapáccsal venném szemügyre a felépítését...
-
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Ez kész. Holnap fogorvoshoz rohanok, mert úgy fáj az egyik fogam, hogy a fájdalomcsillapítóra is csak köhintett egyet és ordít tovább. -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #33005 üzenetére
ammegmi?
-
BlacKSouL
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netflix
- Politika
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Használt PS5 (Flat) (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest