- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Felébredtem és msot nem tudok aludni
-
pohár
félisten
Óóó hogy lehet ennyi degenerált állat
-
BlacKSouL
addikt
Na, ilyen se volt még, hogy laptopról itthonról..
Anyám megkapta a 'cégest', és hazahozta hogy csiholjak már bele életet. Nem rossz, de Pista van rajta alapból, így most anélkül hogy bármi futna, 60% a memóriafoglaltság. Ez kissé levert.
Amúgy ingyenes dvd-dekódert tud valaki valahol?
Ejj, amíg nincs router addig dugdosni kell a netet. Na asszem megyek vissza a sajét gépemhez.
Aszondja Albacomp Activa, T3400 2,16, 1G RAM, SiS Mirage 3, 120G Samsung
Hát, arra tökéletes amire neki kell, gémelni meg senki nem fog rajta. -
fokukac
nagyúr
nem, a Chopok (Demanovska Dolina) az Alacsony-Tátra. Ez Liptószentmiklós magasságában van.
Tátralomnic az a Magas-Tátrában van, kb. 70 km-rel odébb.
A Chopok-on működik nyáron is a libegő, e szerint 10 euró az oda-vissza jegy.
Ez kb. 10 méter magasan visz, nem rémisztő.
Ez nem a csúcsra visz, hanem kb. 1800 méter magasra. onnan még fel lehet mászni a csúcsra, ami 2024 méter magasan van, kb. fél óra-egy óra alatt. nagy élmény. [link]
persze tudni kell, hogy ilyenkor már sokszor rossz az idő a hegyekben.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #42077 üzenetére
Meghalsz?
-
Pisztillus
senior tag
No, most viszont történelemmé válok, jó éjt mindenkinek!
-
-
fokukac
nagyúr
síma ügy
a Magas-Tátra amúgy onnan még 1 óra max.
Tátralomincról asszem felvonó visz a 2600 m magas lomnici csúcsra is.persze az nyilván sok pénzbe kerül.
Ui. a fizetős utat elég nehezen lehet kikerülni. kb. 800 ft a matrica ára.
-
Mawyx
őstag
válasz
fokukac #42070 üzenetére
Mászni nem lesz idő, autós program, nézem a hegyeket és virul a fejem majd.
És ez a Fátra meg Alacsony Tátra is szép?
Úgy tűnik a magas túl messze van.
Csak kocsival szeretnék menni durva hegyvidéken. (Alföldi gyerek vagyok, a Gellért hegy nekem már nagy szó)
Ajándékba kapom az utat, elvisz vki kocsival és annyi képet lőhetek, amennyit csak akarok, de az idő nagyon kötött.
Ha reggel benyögöm, hogy egész a Tátráig mennék, sztem befagy az arcaEz a Chopok nagyon tetszik
Egész addig el lehet meni kocsival és ott egyből látni a felvonót? Fizetünk, megyünk egy kört, síma ügy?
Szerk: Fizetős utat ki lehetne kerülni? Részben fizetős, gondolom rendes fizetősön nem sokat kell haladni, nem éri meg.
-
válasz
tiv61us #42069 üzenetére
Énse nagyon mostanság, hogy ilyen jó idő van, de van is buké így estére, asszem megyek lábat mosni gyorsan, amíg el nem küld Race
na meg már ha sör, akkor most éppen Zlaty Bazant-ot "rontok el" ahogy a nagy szarvas Úr mondaná
Hála a jó tecsónak hogy beakcijózta
Amúgy szemetek ezek rendesen, egész nyáron egyre drágább volt a sör, 1 nyüves Soproniért már elkértek több, mint 200FT-ot, kb (1 dollár 25 centet hogy értsd
) most meg szinte az összes akciós, hogy már nem nagyon van szezonja, remélem télre meg a borokat verik fel, mert akkor inkább azokat issza az ember a nagy hidegben
Asszem nem olyan hülyék ezek
Mi lesz a vacsora? emailban küldhetnél 1 cseppet ha valami hús, mert itthon csak szilvásgombóc van, abban meg hiába keresem sehogy sem találom -
fokukac
nagyúr
hát, ha csak nézni kell, hgoy ott a hegy, akkor belefér. megmászni már nem lesz időd
Az igazi hegyek Besztercebánya után kezdődnek. Balra a Fátra, jobbra az Alacsony-Tátra. A Magas-Tátra kicsit odébb van, persze ott vannak a legszebb hegyek.
Ha rapid hegyes-program kell, akkor el lehet ugrani a Chopok-ra, ott felvonóval fel is lehet menni a csúcsra, ahonnan baromi jó panoráma van a magas-tátrára.
Ez van a legközelebb, mint nagy hegy.
Lehet menni Besztercebánya felől a déli oldalra is, csak ott mászni kell ám gyalog... -
fokukac
nagyúr
hogy, hogy hogy? egyenes út vezet oda.
felmész a 2-es útra, PArassapuszta-Zólyom-Besztercebánya Ott felmész a hegyekbe Donovaly-Rózsehegy (Ruzomberok) irányába. Rózsahegynél pedig elfordulsz jobbra, Liptószentmiklós / Poprád irányába.
2,5 óra alatt oda lehet érni.a gugli javasol egy rövidebb útvonalat is, de nehogy azt válaszd, az sokkal több hegyen visz át, ami nem mindig olyan vicces.
-
tiv61us
őstag
válasz
Cs.Orsolya #42059 üzenetére
kutja volt?
az en Mancim
spaniel
olyan 10 eve ment oda
lehet talalkoznak -
tildy
nagyúr
válasz
Melyik zokni? Csak mert nálam itt sorakozik a szárítón legalább 6 darab pár nélküli zokni.
Szennyestartóban nincs. Máshol nem látom, szóval nem tudom hol lehet a másik fele... -
7
addikt
válasz
Uff, kivanni neki sikeres vadaszatot.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #41942 üzenetére
HI!
a szervetlen kemiat kifejezetten szerettem a szerves bezzeg nem vot akkora kedvencem erre nizd meg /eredeti nevukon/ mezgaz es szerves kemia a bazis:- )))
udv
neduddki
mod: Hugo: ojjan szipeket irtal rolam, hogy majd elkonnyesedett a szmem:- ))) /de a 40ne meg segebrugalk:- )))/
-
tiv61us
őstag
es nem talalom a zoknim parjat
pedig menni kene sorozni -
Kedd este, nézem a NASA tévét. Nemsokára Danny Olivas és Nicole Stott kimegy az űrbe bütykölni az űrállomást.
Ez már a sokadik űrséta lesz, amit online követek, de még mindig torkomban dobog a szívem.
Külön öröm, hogy végre egy női űrhajóst is odakint láthatok. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #42027 üzenetére
NEm Lali, nem Lalika, nem Lajcsi. És nem Lajos.
Max majd Nagy Esmeinson lesz, vagy fene tudja, papíron Lajos, nekem nem Lajos.Itthon meg cica, de ez magánügy.
Hogy én mindig olyan nevű pasikat fogok ki, akinek a nevével hadilábon állok. Exnek a családneve nem volt szimpi.
tiv83us: nem, Bak.
Jánoska se örüljön, volt nekem anno egy "Jánosom". Hát az ő nevét sem szerettem. Van még pár nemszeretem név, nyelvnyújtós tudja
-
KrAt
veterán
Nem tudja valaki, mi van a 18 ker felé kifelé az üllőin? Ezer rendőr ment ki arra, mentőt is hallottam..
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #42020 üzenetére
Mondom NEM LAJOS! NEm, Nem, nem.
-
VoDaFoNe
aktív tag
holnap miniszoknya, magassarkú
-
venember83
nagyúr
Én nem szeretem a németet. De nem is utálom, csak valahogy nem szimpatikus.
42000: Esm, Esmi, Esmein, Lajos stb.
42021: Pár gamer laptopot.
-
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79 #42002 üzenetére
Aztán ráeszméltem, hogy kalapácsot reszelgetni nem éppen szórakoztató számomra, úgyhogy inkább átnyergeltem ipari elektróra, ott meg már angolul tanítottak...
Akkor csak ezt értettem félre....
Sikeresen...
Egy tő , nem egy tő, 3 pasimból 3 ki nem állhatta/ja...tiv61us : de van neve. De nekem így esik jól. Ahogyan neked meg a Mary.
A Lajos nevet meg nem szeretem. Ő sem.
Louisnak meg nem fogom mondani.
Ergo marad:
-Esm
-Esmein
-párom
Mikor melyik tetszik. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
tiv61us #42005 üzenetére
jaj neee
Vodi üzenete:
*
*hallod hogy jártam ma
**volt ma első vendéglátás órám
*pasi, végig angolul beszéltem
*beszélt*
*simán ráállt a fülem
*dumáltunk is
*utána volt még angol órám
*ezekután
*haverral beültünk teázni rákóczi úton
*és egy winterdream teát kértem
*figy, párbeszéd a kövi:
*- én egy winterdream-et kérek.
- winterdream?
- yes please.. mármint igen kösz
*zsiga röhög
*mondom kuss -
bnss
veterán
Nem hiszem el, hogy Pécsett nem fejlesztettek ki valami mutáns szúnyogot, mert kb. 15 perce csípett meg a könyökömön, azóta egy diónyi duzzanat keletkezett a csípés helyén. Szüreti darázscsípésekkor nem tapasztaltam még ilyet.
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv61us #41996 üzenetére
Yes - but not with You
tildy: Nem láttam, hogy bárki is írta volna, hogy utálja a németet, de biztos jó általánosítani - én nem utálom, egyszerűen úgy alakult, hogy mást kellett tanulnom a suli váltás után.
Keményebb hangzású, mint az angol, pattogósabb, ez tény - de az angol sem mindenhol hangzik olyan jól - azt hiszem NoLF tudna mesélni az angliában kerékbetört nyelv szépségeiről...Azt csak halkan jegyezném meg, hogy a két nyelv ( angol és német ) elég sok helyen egy tőről táplálkozik.
Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest