Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
.
-
csapos2
addikt
Valaki idetenné a káromkodós topic linkjét? Valamiért, most nem találom....
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Hova lett a nyelvnyújtós smileyd

Amúgy nyugi, szoktam kínaiból is öltözni, ahogy new yorkerből is, meg deichmanból is (onnét cipő).Amúgymeg te beszélsz, akinek egy ósdi 6310ese van

Nemhogy örülnél, hogy végre van önbizalmam, nem hisztizek, sőt még jól is érzem magam a bőrömben
És nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez mennyire nagyon köszönhető mind a páromnak, mind a dokimnak pohár: jahm, emrt bóvliruhában nem lehet mutogatni, hogy na erre telik...
Lehet hülyeség, de én abban a ruhában szoktam jólérezni magam, ami jól áll nekem. Tökmindegy honnan van, és miylen biléta van rajta .
Amúgy pasikra is lehet olcsón kapni ruhát, new yorkerben pl elég olcsón szoktak lenni smog meg fishbone cuccok, pólok gatyák. Tescos Cherokee és F&F cuccok is iszonyat jók.
-
pohár
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Legutóbb egy Daniel Steel könyvet kezdtem el olvasni, abból kb 50 oldalig jutottam, aztán letettem és még nem kezdtem el folytatni...
Film? Mit értesz divatfilm alatt?
Tildy...hát azért a csajoknál egészen más a téma, ők bármikor kapnak ruhát bármilyükre

A turkálóhoz annyit tudok hozzászólni, hogy kinek a pap...
Én nem érzem magam jól egyszerűen egy bóvli ruhában...Ki a gépre költ, ki ruhára, ki telefonra...

ádyz... a Diesel és Armani tényleg nem köszön vissza minden sarkon, de ilyen parfümöket igen sokan használnak
Nekem sincs ilyen ruhám, de majd ki tudja, mit hoz a sors...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ő se tuggya... én próbálom meggyőzni.
-
-
tildy
nagyúr
-
bnss
veterán
Szép estét! Alig várom a csütörtöki kánikulát...

-
pohár
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát egy óránál és egy pólónál is más a helyzet, egy márkás, megbízható darab sokkal tartósabb mint egy kínai vacak, van tapasztalatom sajna...

tildy... azért kicsit túloztam... boltba nem kell feltétlen márkás ruha, de pl elmegyek haverokkal bulizni/kávézóba vagy bármerre, azért adok a kinézetemre

-
ngabor2
nagyúr
egy óráért aki kiad csak a neve miatt 40k-t... az meg is érdemli. az én jelenlegi órám került asszem 2300Ft-ba, és már kb. 3. éve mutatja az időt, tehát azt csinálja, amit egy órának kell.
az ilyen vackok gyártói pedig megérdemlik, hogy a sok divatmajmolótól begyűjtsék a rengeteg zsét a ~kínai vackaikért.
mennyivel tud többet a 30k-s póló egy 1-2k-s Gildan/FotL pólótól? mivel tud többet a 40k-s óra egy 5k-s normális órától? csak a neve más. és a más név miatt én nem vagyok hajlandó 10-20x annyit fizetni érte.
én inkább értelmes dolgokra költöm a pénzemet...
-
-
csapos2
addikt
Tényleg az a kék fehér szeméttároló edény, akiből gizda lett, megvan még?
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Látod kócos kis vén krapek, ezt a hozzáállást szeretem, nem kell mindig kaparni. ;-]
-
venember83
nagyúr
válasz
Killing
üzenetére
De, itt kolbászból van a kerítés.
Nem látnak be a privátokba, de ha fórumon nyilvánosan közli, akkor nyilvánvalóan látják, mint mindegyik másik felhasználó.
ádyz: Privátban eddig is lehetett közölni bármit, 22-es csapdájaként nem közölhetett senki semmilyen privátot nyíltan.
-
Killing
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Romániában sem jobb a helyzet mint itt?

ngabor:Milyen következményei lesznek?Ti beletáttok a pü-kbe? -
ngabor2
nagyúr
Fenntartom a jogot arra, hogy a privátban kapott üzeneteket kiadjam harmadik fél számára!
azt gondolom tudod, hogy ez nem jogosít fel semmire, továbbra se hozhatod nyilvánosságra a másik fél konkrét beleegyezése nélkül a pü-ket.
pontosabban nyilvánosságra hozhatod, de annak következményei lesznek.
-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Tudom, aki sokat dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni. Fene akar meggazdagodni, nekem elég lenne egy normális negyven órás munkahét, amiből lakásra, autóra és főleg bringára meg síelésre teljen, ennyi. De sokat akarok, tudom.

Tim82: Nem, még nem rúgtak ki, de ami múlik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
legiaap
félisten
válasz
Killing
üzenetére
Én azt várom mikor Magdi anyus megburul

Egy hónapja még láttam a nyugati mozgólépcsőjénél, hogy két öreg nem kis darab nénik a sok cuccal felfelé menetből visszaburultak és mint a golyó gurultak egy helyben, mert
közben a lépcső vitte följebb őket.
Közben nevetgéltek...vicces volt.

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Izé, csapatleépítés van?

-
Killing
addikt
He, elsötétült az RTL klub
Hogy nézek ma így barátok köztöt?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vwpolopg
őstag
végre rászántam magam és elmentem gyógyszertárba, ahol a leégésemre ajánlották a feniderma sprayt. Használt már itt valaki ilyet? Mert hűsítenie kéne, meg enyhítenie az égést, de nálam nem ez van, hanem majd megőrülök úgy viszket mióta felvittem... allergia?
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szeva kiskócos!
Aki sokat doglozik, az nem gazdagszik meg.
-
venember83
nagyúr
Tán elkiabálom, de talán mostantól nem fog menni a munka a fórumozás meg úgy általában az élet rovására, egy ideig. Jól is jönne egy kis nyugi, hadd eddzek a Bükk maratonra. Csak meg is kéne érkezzen már a nevezési díj.

-
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Vettem ilyen tinktúrát , teli van gyógynövénnyel. Nem volt olcsó, 1700 Ft, de patika pénztárra tudtam venni...
Ha beválik, imába foglalom a neved. PEdig nem is vagyok vallásos. -
NoLF
veterán
válasz
Killing
üzenetére
lényegében miattam változott meg a PH! egyéni arcképekre vonatkozó szabálya, mert kb 3 év után rájöttem, hogy jól mutatna a kezében egy sör.
sajnos már nem is emlékszem, hogy melyik kedves fórumtárs munkája az avatar, privátban biztos megvan.
azóta egyszer lehet módosítani, vagy lecserélni az avatart az arra jogosultaknak

-
pohár
félisten

Váááháááá

-
Sipi16
őstag
Na mindjárt kész a lecsó.

-
pohár
félisten
Nyimmnyamm, sültkrumpli tojásos virslisalátával

-
válasz
bolondember
üzenetére
Nem mondod, hogy Rarri igazából a Torgyán József????

-
NoLF
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
ja persze, ezt én mindig elfelejtem, hogy a csöppségek azért nem úgy bírják az utat mint a felnőttek.
no mindegy, azért majd megpróbálok elkavarni arrafelé még idén, mit szól?

egyébként meg ha valaki ausztriában jár, szereti a sört és nem vesz ilyet, az azonnal tarkólövést érdemel. iszonytatóan finom! (1270 óta főzik
)
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
na, azt aztán neked is van bajod rendesen. lassan 1 éve létezik a topik...

aug 6-9 császárszállás (nyíregyháza alatt)
Katica: hát közel éppen nincs, ez tény...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
ejj, de piszkosul követed az eseményeket... lásd aláírásom.
Aktív témák
Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- VGA kibeszélő offtopik
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)