- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
roti86
őstag
Sziasztok.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #32341 üzenetére
Akkor felétek a hentesnél vagy húsboltban nem is lehet olyat kapni hogy "lecsókolbász" ?
[link]
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #32381 üzenetére
A legfinomabb kaja a rakott-krumpli. Meg a zúzapörkölt (kizárólag tésztával, vagy galuskával) , a sajtos - tejfölös tésztát nem is említettem (sajtfetisiszták vagyunk esmemmel, sajtot sajttal kb, hétvégén is vagy 1500 forintért csak sajtot vettünk ) és persze majdnem kihagytam a rántott tintahalkarikákat és persze a fokhagymás ecetes kagylót. Nyamma.
Van még pár kedvenc kajám, de a zöldségeket (1*-2 kivétellel) utálom. Répa , paradicsom és spenótföldön én éhen halnék.
ngabor: lehet nem is megyünk (Ha esm dolgozik) , meg a tavalyi két napig csak bab + kenyérlángos vége után én kihagynék bármiféle közös kajálást .
-
fokukac
nagyúr
Vaze, úgy keresek, mint egy vírus...
Ezt a hibaüzenetet kaptam :Google Hiba
Elnézést kérünk...
... de az Ön lekérdezései a számítógépes vírusok, illetve kémprogramok automatikusan generált kérelmeihez hasonlítanak. Felhasználóink védelme érdekében jelenleg nem tudjuk feldolgozni kérelmét.
Hozzáférését visszaállítjuk amilyen gyorsan csak lehet, ezért hamarosan próbálkozzon újra. Ha időközben az a gyanúja támad, hogy számítógépét vagy hálózatát vírusfertőzés érte, célszerű lehet futtatni egy vírusellenőrzőt vagy kémprogram-eltávolítót, hogy biztosítsa számítógépe vírusoktól, illetve kártékony szoftverektől való mentességét.Ha továbbra is rendszeresen ezt a hibaüzenetet kapja, kiküszöbölheti a problémát, ha törli a Google cookie-kat, és ismét ellátogat a Google webhelyére. A böngészőkre vonatkozó utasításokért forduljon a böngésző online segítségnyújtási központjához.
Ha a probléma egész hálózatát érinti, további tájékoztatást a Google webes kereső Ügyfélszolgálati Központjában találhat.Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, és reméljük, hogy ismét felkeresi a Google rendszerét.
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #32372 üzenetére
majd megkeressük a bíszáundon
-
ádyz
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32372 üzenetére
Állítólag borban - in vino veritas
-
pohár
félisten
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #32363 üzenetére
Anyum főnökének.
nemhogy lelkileg kikészíti (ma pölö ideggyegének mondta, pszichiáterhez akarja küldeni, stb), elveszi a bérének egy részét mert úgy tartja a kedve, kifizetteti a hallókészüléket vele, majd utána elszámolja céges költségként, de most telt be a pohár: ő hibázott, Anyumnak papírja van róla mégis a nyakába varrta és most ki kéne fizetni 100k-t köbö szállítási díjra.
nem vagyok egy erőszakos ember, de betelt a pohár. ELEGEM VAN.
elegem van, h az egyetlen rokonomat, a saját anyámat egy ilyen kis mitugrász, buta pöcs szadizza, kikészítse, akit elhagyott a családja, aki azzal zsarolja a csajokat benn, h "feküdj le velem különben kirúglak", meg iylenek.EZ a húzás sok volt.
tehát ha tud valaki Fonyód közelében mobilizálható egyént, vagy egy másfajta megoldást, köszönöm.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #32363 üzenetére
Gondolod durván szereti?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #32361 üzenetére
Egy éjszakára kell neked vagy kinek?
-
tildy
nagyúr
Fujj, lecsó. Fujj.
Gyááá. Egyike azon ételeknek amivel ki lehet kergetni a világból, bár ott figyel a lsitán még a hányásszagú kelkáposztafőzelék, a spenót és a paradicsomleves is.Ó a két kedvencem le is maradt, pedig a hátam közepére sem kívánom őket: csülök és pacal.
-
bolondember
MODERÁTOR
akinek van utaztatható verőlegény ismerőse korrekt áron, az kérem priviben szóljon.
köszönöm.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #32359 üzenetére
túlzottan értetlen vagy, fiam. ülj le, egyes!
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #32357 üzenetére
csípőskolbász
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32353 üzenetére
Elég volt - kezdek éhes lenni
Cirka fél óra és készen van a jó kis sült dagadó tepsis krumplival
Csak kibírjam addig
-
ToBeY
nagyúr
Miért gondolják azt sokan hogy ha van egy drága fényképezőjük, akkor ők már profi fotósok?
-
ádyz
addikt
Csak nalam tortent valami a forummal?
Hsz irasnal, bejelentkezesnel, meg ugy mindenhol az ok betu korul nincs semmi, nem tudok rendesen gorgetni [ossze-vissza megy az egesz], a fejlecen csak egy hulye szinu hatter van, a tarsoldalak ikonja sincs meg [csak a neve es egy link], a cikkek kepei sem, a kedvencek savon is eltuntek az ikonok.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #32341 üzenetére
mi az hogy lecsóba húst? jó házikolbászt, esetleg virslit, debrecenit... iszonyat fini lesz tőle.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #32334 üzenetére
én mindkét verziót szeretem, de csak külön. szalonna és cukor... valahogy nem jön össze.
-
BlacKSouL
addikt
Sőt, van aki a lecsót cukrozza. Mi általában sósan szeretjük, de fura is lenne a virslire meg a kétféle kolbászra szórt cukor
De nagyanyám a káposztás tésztát is ízetlenre csinálta, mert ő sózta, nagyapám cukrozta. Így történt, hogy nagyanyáméból ettem mint főétel, nagyapáméból meg mint desszert
Fú de ennék most egy kis olajban kisütött keserűgombát. Vagy legalább egy nyamvadt vegyes gombapörköltet -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32332 üzenetére
- még a nyelve is kint van
NoLF: Előfordul - van aki a lencsefőzeléket is sziruposan szereti, annyira megcukrozza
-
NoLF
veterán
tegnap azt hallottam, vannak emberek, akik a túrós csuszát cukorral eszik. tényleg létezik ilyen?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32330 üzenetére
Tehetek én arról, hogy a bájos mosolya majdnem elvette az eszemet?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #32319 üzenetére
mióta új munkahelyem van, nincs időm tőzsdézni. ez kiborító, mert naponta meg lehetne keresni a tőke 2-3%-át is... általában, amikor már majdnem nyitok egy pozíciót, olyankor áll be a főnököm a hátam mögé, és 5 perc múlva, mire elmegy, már elmúlt a jó beszálló lehetősége.
-
NoLF
veterán
válasz
minél tovább? én napi átlag 3 óránál tartok. még bírom.
-
Bubu79
addikt
válasz
A sört nem emlegettem, mert az nekem is bejön
-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32317 üzenetére
Nem úgy volt, hogy Szuflé macska?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32314 üzenetére
Helyes - ezek szerint alkatrészenként szeretnél szert tenni egy lóra - vagy marhára?
-
Sipi16
őstag
Hát ilyet. Rég telefonálgattam ennyit. Csak egy dologban segítsetek. Ha a neten régió szerint vannak kiírva egy cég telefonszámai akkor minek kérdezik meg, hogy honnan telefonálok? Erre egyből átkapcsol és megadja egy olyan embernek a számát aki szabadságon van. fasza.
Legalább a CD-boltos csajnak jó hangja volt a telefonba.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32312 üzenetére
Most konkrétan megsértődtél?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32306 üzenetére
Egészen konkrétan nem a Kraftwerkre gondoltam, hanem a többire - A Kraftwerk már letett valamit az asztalra, de ahogyan Neked a Stones nem zene, úgy én sem tudom igazán értékelni a prüntyögést
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #32301 üzenetére
Csütörtöktől Balaton Sound - ott majd nyomatnak némi digitális zajt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #32302 üzenetére
bölényfű?!
dehogyis, az egy szál spagetti.
-
kételkedem
addikt
Nem-nem!
-Tanárúr! Vegyen nekem egy üveg Zubrowkát!
-???
-Az apámnak lesz. Mondta, hogy vigyek neki egy palackkal.
-Mi az a Zubrowka?
-Olyan vodka, amiben van egy szál bölényfű, ami itt terem az egyik nemzetiparkban.
-Itt bölényfű? Na húzz el innen fiam míg szépen vagyok! Nehogymár én vegyek neked vodkát!
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gran Turismo
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest