- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
NoLF
veterán
ó mama.
@: when do you wanna sör me?
-
Killing
addikt
JOCCAK'!

-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Okés apu

-
BlacKSouL
addikt
... áá, de nem...nemnem..

-
venember83
nagyúr
Ne haragudj, hogy egy férfiembernek Németország hallatán sör és ezt felszolgáló szemrevaló szőke menyecskék ugranak be. Na jó, meg ott a BMW, de ilyen hűvös estén mégiscsak az előbbi kettő marad, mint vigasz.
pohár: Te csak ne blokkolj, menj aludni, a te korodban még létfontosságú az alvás a fejlődésedhez.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem még más is eszembe jutott.

Erősek ezek a lányok, én régen a fél literes korsót is két kézzel fogtam, igaz leo volt benne.
pohár :azóta megerősödtem .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
A kis szőkét blokkolnám
rarri... gyúrjál bicepszre kicsit

Úúú, van itthon egy üveg Finlandiám is...
-
pohár
félisten

-
tőlem délkeletre elnézve valami baromira füstöl, kb. a Nyugati irányában... Olyan, mint egy bombatámadás után, kb. kilométernyi területet beterít a füst.
nem tudom mi ez, egyik tévén és hírportálon sincs fent...
nem tudja valaki mi történt?
-
B-L-A-C-K
titán
Tud valaki olyan futár céget vagy csomagküldő céget aki értemegy a cuccért oda ahova kell az országba és utána elhozza a kijelölt cimre...? (egy nagy tv-t kéne elhozni...)
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nyugodjék békében

(#35350) csapos2: ez már sajnos itthonról sem jön be jóideje..
-
válasz
bolondember
üzenetére
R.I.P.

A tüdőembólia alattomos, észrevétlenül is kialakulhat a rög és ha útnak indul, nagyon rossz helyeken állhat meg.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
R. I. P.

-
bolondember
MODERÁTOR
még csak nem is fordulatszámszabályozós...
@Cssacsi: The host you tried to contact ("cyla.webhop.net") cannot be resolved by DNS. This error typically occurs when you mistype a URL.
basszuskulacs - most hív egy régi barátom, h közös ismerősünk meghalt. Tüdőembólia. Vagy 3 évvel VOLT fiatalabb nálam... Másik közös ismerősünkkel még fél 11kor méleztek, szombaton mentek volna nyaralni.
a legdurvább, h mikor Gyapi hívott, "hullaház, jó napot kívánok"-kal vettem fel a telefőnt, nem "elmegyógyintézet, jó napot kívánok"-kal...
most ez kicsit mellbe vágott....

-
csapos2
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
-
csapos2
addikt
Valaki megtenné, hogy megnézi nekem ezt: [link]?
Németországból nem jön be, otthonról sem?
Előre is köszönöm.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Azért ennek a hűtőnek kell a nafta.

Pisztillus: nem akarod eladni?

-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Micsudis?
-
válasz
bolondember
üzenetére
Hát ezt nem én terveztem... Viszont egy "félelmetes" gép kerekedett így ki...
ASUS P5PE-VM (865-ös chipset), 2x1GB Kingmax DDR400 RAM, C2D E4300 CPU, Galaxy GF7300 AGP VGA, 80GB Maxtor SATA HDD, LG H22N SATA DVD-RW, 15" NEC LCD monitor. A Win7 RC mindenesetre szépen megy rajta... 
-
csapos2
addikt
szép, jó, de ilyet ide nem teszünk be...
[ Módosította: ngabor2 ]
-
válasz
bolondember
üzenetére
Pontosan, ez egy AGP-s Galaxy GF7300 kari, ahogy Tim is írta. Ennek meg bizony kell az extra power... Kissé nehezményezte, hogy nem kapta meg...

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
AGP-ről van szó, nem PCI-E-ről...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus
üzenetére
várjunk csak.
jól olvastam?
GF 7300?
Tápcsati kötelező rádugás?Ezt így, egy mondaton belül?
TUTI jól olvastam?
bakker..

-
válasz
venember83
üzenetére
Ez már csak így van...

Még jó, hogy rendeltem hozzá új alaplapot, meg memóriát...

Amúgy meg a szemem láttára halt meg egy ASUS A7V600-X alaplap SATA szekciója, ugyanolyan tünetekkel, mint amit korábban peterkeT is írt. Tettem bele egy másik vinyót, de a Win7 RC, a Kubuntu 9.04, a Fedora 11 és a WinXP sem tudta magát felinstallálni rá. Erre a vinyóra azóta a meggyógyult gépemen felment a Win7 RC. Így az új alaplap meg a memória egy új proci és egy új táp kíséretében ezt a gépet fogja meggyógyítani.
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hm, hmmmm...ez a hasrafekvős pedig igen kedves mutatvány.
Jégkocka ügy sajnálatos, csacsi együttérez Dinkával. :-)
-
Megjártam a várost. A fogdoki megszabadított az egyik kínzómtól. Holnapra kiderül, hogy van-e még bajos fog, vagy csak ennek a fájdalma sugárzott ki a többire.
Antibiotikumot nem szeretnék szedni, mert júniusban kaptam hörghurutra egy három napos kúrát, és az egy időre elég nekem. De legalább kiölte a tüdőmben lakótelepet építő hordát.
Úgy köhögtem, mint egy erős dohányos.
Most "csak" a gyomrom, vesém, jobb térdem és a fejem fáj.
Állandóan vödörből csöbörbe kerülök. Öregszem. -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hiába, van amikor dugni kell, anélkül nem megy, ennyi a tanulság.

zolynet: Ezért jó a 4670, nem kell neki plusz tápcsati, keveset fogyaszt, halk, kis felbontásban meg játszani is lehet vele.
-
Sipi16
őstag
Kihűlt a kvm...

-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
minden jó ha jó a vége

el vannak kényeztetve ezek a kis vga-k is, már ezeknek is csak a feszkó kell -
No, akkor következzék itt lámaságom története. Ugye adott volt egy ASUS P5PE-VM alaplap, ami a régi C2D E4300 procijával sem volt hajlandó elindulni... látszólag! Ugyanis szegény Galaxy GF7300 videókártya nem ad képet, ha nem kapja meg az extra tápot. Márpedig azt elfelejtettem rádugni... Tettem egy próbát így is (csatlakoztatva az extra tápot), és most éppen szalad fel a gépre a Win7 RC... Hát így jártam...

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Már nem elég, hogy a fantáziámban, de itt is? Mindjárt fórum-absztinenciáról teszek tanúbizonyságot.

-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Elő kell készíteni az utat és letudva a gond. Utána már szorítani sem akarja majd.
Azt a bizonyos benemcsempészőst tessék lerajzolni, hogy fel tudjak készülni előre. ;-]]
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
És akkor mi van, ha szorítja a térdét? Semmi, kicsivel feszesebb lesz, még jobb is. ;-]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
én ugyan ilyen elven működő fogamzásgátló kártyát ismerek.
-
válasz
bolondember
üzenetére
Ja, az aszpirin/Kalmopyrin az más...

-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Nagyon szép hely, pár éve én is Malinskán voltam, nem fogtok csalódni! Vannak a parton nagyon kiváló éttermek, hihetetlenül finomak a halak.

-
Killing
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
És ha szétnyitja a lábát?
tildy: Bocs, ezt benéztem.

I_Am:Üdv!
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
-
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
kukac fogalmazásgátlót írt

-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
még fiatal ... hirtelen felindulásból írta
-
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)