Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
-
-
-
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Nem, hogy végiggondold, tényleg akarsz-e írni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg elég kevéssé morális, hogy plasztikai műtéteket reklámoznak az iwiwen, ráadásul valószínűleg lemehetett a szilikon világpiaci ára, mert "kettőt fizet hármat kap" típusú akció van érvényben jelenleg az illető szépészeti klinikán.
-
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
A pizza tetején lévő olvadt sajt ragadt fel a szájpadlásomra. A nyelvemmel sikerült lepiszkálnom. A száj nyálkahártyámmal együtt
Keserű a felismerés, hogy nem csak a sajt jött le...Szia Pisztillus!
@49439 félreérthető volt, szerencsére nem most történt, egy régebbi eset. Nyom nélkül gyógyult. 
Minden tele van ezzel a sárga kengurus céggel, meg a hülye szlogennel, hogy gazdagodjak meg a költekezéseimből!
-
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
de hisz jó idő van... igaz, nem itt, de hidd el, valahol van. sőt, a nap is süt, csak a felhők eltakarják. a demokrácia erről szól. a többség megmondja, hogy mit szeretne, a vezetők meg megmagyarázzák, hogy amit kaptak, bár nem annak látszik, de mégis az, amit szerettek volna.
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Tessék! Most nézd meg mit csináltál!
Megmondtam: Menj már aludni! Alvás helyett amajdénmegtanítom,azanyjaistenit,hogynevakítsonelaszemét vitában találod magad.
-
NoLF
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
nézzük csak:
itthon a soproni, bizonyos helyeken a staropramen, a szalonsör, a dreher, régebben a borsodi is rendelkezik fül nélküli fél literes poharakkal, ami ugye korsó.
alakra nem az, de méretre ja. mondjuk én is sokkal jobban szeretem a fülest, mert azt kesztyűben is könnyen meg lehet fogni (lásd avatar
) -
bnss
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
Én nem használok HD Sentinelt, egyedül akkor futtattam, amikor eladtam meghajtót. Nehogy aztán egyszer csak megmurdáljon a meghajtó...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pisztillus: az éjszakai akcióra pályázol (Win 7)? Én egyelőre kivárok a vásárlással, pofátlan összegért került piacra, ennyit nem vagyok hajlandó fizetni érte.
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
biztos az, hogy csak hat xanax-szal van hatása. vagy mittudomain.
..151: azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan viselnéd el, ha egy raklap sör (rekeszestől-üvegestől, vagy akár csak dobozostól) rajtad landolna... hidd el nekem, megütne. nem kicsit, egy kicsit jobban. úgy is mondhatnám, nem lenne őszinte a mosolyod.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
én bicajjal közlekedek, és nem akarnak letolni az útról... mert a járdán teperek
szabálytalan, de biztonságosabb, mint az autók között. ott mindenki el akarna ütni. no jó, nem mindenki, de ha 10-ből 2 igen, az már sok.amúgy reggel szabályosabban közlekedek, az úton, mivel akkor még alig van kocsi, ami le akarna tolni. de azért a kevésből ott is akad néhány igazi tahó sofőr. azokat csak úgy ráutaló jelleggel egy dózerrel tolnám le valami kellően mély szakadékba, hogy növekedjen a föld átlag-iq-ja.
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Pálinka nincs. Kávé volt, de nem sokat segített. Az ólomszürke idő nem kedvez a hangulatomnak. Nem befolyásol végletesen, de egy kicsit mégis. Nem tudtam rendesen megragasztani a gyerekem cipőjét. Bosszantó, hogy képtelenség elfogadható minőségű és tartósságú lábbelit kapni manapság. Szinte mindegy milyen márkát és hol veszünk. Pár hete a nejem tizenikszezer forintos Scholl papucsának ment tönkre a talpa kb 2 hónap alatt.
-
-
-
Killing
addikt
-
-
Aktív témák
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)