- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
ádyz
addikt
válasz
phanzetomox #21697 üzenetére
18 évesen 70kg vagyok. es 180centi magas.
a lábaim izmosak a foci miatt, felsotestem meg átlagos.
bemutatkozás off.
-
ngabor2
nagyúr
170cm, 85kg.
-
phanzetomox
őstag
pont ezaz, manapság már az 50 kilós macák is hisztiznek a súlyuk miatt, mert le akarnak fogyni
de minek? egyáltalán nem jó nő az, akin nincs mit fogni (csak a bordáit) sztem az egyenesen ilyesztő mikor kilógnak a bordái meg a csipőcsontja
egyébként én 182cm és 74 kiló vok
(17 évesen ,tehát ha felnövök leszek vagy 90-100 kiló körül)
-
ádyz
addikt
válasz
phanzetomox #21689 üzenetére
no, ne röhögjünk, lehet nike nem is a tömegét írta.
-
ádyz
addikt
válasz
phanzetomox #21687 üzenetére
14 éves. Ha jól emlékszem.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember #21681 üzenetére
310-et akart írni
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #21673 üzenetére
vén hülye buzeráns, hiába izgattál fel!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #21672 üzenetére
Hol a nyúl?
-
bolondember
MODERÁTOR
"és hol a szörny? a nyúlon túl?"
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #21670 üzenetére
Szerintem az a szép benne, hogy adott esetben akár valódi is lehet...
-
frame>24
addikt
válasz
venember83 #21610 üzenetére
...szvsz laskaszűrőt, vagy tepsiszettet...
(Aranka szeretlek, by Székelylend, ismét) [mondtam én, hogy az a dal univerzális]
-
pohár
félisten
Az ex anyós levele
Drága Ex-Vejem!
Tudom, hogy a válás óta nem hallottál felőlünk, de hosszas gondolkodás után szeretném elmondani, mennyire sajnálom hogy tönkrement a házasságod a lányommal.
Sajnos igazad volt, hogy otthagytad, most jöttem rá, hogy valóban gyakran félrelépett, és semmi sem volt elég jó neki amit Te csináltál.
Tudom, én sem voltam jó anyósod, nagyon sajnálom hogy soha nem tudtam befogni azt a nagy, mocskos pofámat, és mindenbe beleszóltam, de csak azért, mert segíteni akartam.
Igazad volt, mégsem volt jó ötlet, hogy hozzátok költöztem, és mozdulni sem tudtatok miattam, azt is nagyon sajnálom, hogy úton-útfélen csak téged ócsároltalak.
Ezúton szeretnénk mindketten bocsánatot kérni, rájöttünk, hogy nálad szorgalmasabb, dolgosabb, rendesebb embert nem hordott még a hátán a Föld.
Most, így 12 év távlatából mégiscsak Te vagy az az ember, akit férjül kívánnék a lányomnak. Remélem a közben eltelt idő megszépítette az emlékeidet, lecsillapodott benned a harag.
Tudom, ennyi idő után nehéz újrakezdeni, de mindketten örülnénk neki, ha néha meglátogatnál minket, talán újra fellángol köztetek a régi nagy szerelem.Nagyon várjuk, hogy jelentkezz!
Csókol: Szerető Ex-anyósod
U. i.: Gratulálunk a lottónyereményedhez!
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #21659 üzenetére
Azt mondod?
(Két és fél méternek kellene lennem.)
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #21657 üzenetére
Tehát azért annyit, amennyit kell, azért ért hozzá.
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #21650 üzenetére
Lókupec. Bár szerintem mostanában inkább juh, kecske, csirke és takarmány kupec.
A táblák egy részét biztosan tudja értelmezni, ahogyan a pénzt is felismeri. Nem tudod átverni egy 2k bankóval, hogy az 20k. Gondolom ő nem várja az euró bevezetését, újra kell majd tanulnia az egész pénzrendszert
Algieba: "Bár nekem elég sózott hal hangulatom van." az olyan sz@r, amilyennek hallatszik?
-
Algieba
őstag
Jó napot kívánok!
Bár nekem elég sózott hal hangulatom van. Gyengének tartom a teljesítményemet. Ez még mindig kevés és semmire sincs időm. A kerti munka kifacsar, pedig a kerttel semmi bajom, az én kis templomom. Azonban még van pár dolog, amit muszáj megtennem! ááá és nincs erőm, kifutok az időből...
Úgy döntöttem, hogy a netet húzom ki időnyerés céljából. Megyek is, egy csomó feladatom van.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #21651 üzenetére
Te pisztillus elindult a Ph!atika topic?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #21648 üzenetére
azért olajat sem árt beletölteni...
főleg, ha az ember kifog egy "olajkedvelő" gépet...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Ez szép... Csak aztán az Astra elől meneküljön, ki merre lát...
(De pl. hogy értelmez mondjuk egy 60-as vagy 40-es táblát, a STOP-ról már nem is beszélve...)
-
Bubu79
addikt
válasz
Astra-val jár? Akkor nem metálbizniszes, azok biza kockaladát nyüstölnek rogyásig
A bejáratott biznicesek meg bálnamercit, mert annak ott van a csillag az elején
zolynet: Ezt már mondtad ezt már mondtad
Egyébiránt jobbulást
-
Jó étvágyat kívánok mindenkinek, kitartást a fogyni vágyóknak.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #21641 üzenetére
Azt állítja van jogsija, de én is kételkedem.
Ha van akkor vette, mert a számokat sem ismeri, az írás-olvasás pedig még a saját nevének leírásáig sem terjed.
Az Astraba csak benzin kell, aztán hajrá! -
BlacKSouL
addikt
87,5
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #21637 üzenetére
Sziasztok!
Kételkedem: És így lehet jogsija?
Bolondember: A belgák és a portugálok esetén csak a focira gondoltam...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #21637 üzenetére
de tudja neki nyomni gondolom...
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #21636 üzenetére
erre így ebben a formában nem gondoltam
Ha már körforgalom - mit lehet tudni, melyik nagyfejűnek van körforgó gyára az országban? Érdnél is van egy lerakata és Ajkán is akad szép számmal
Kételkedem: Akkor hogy a bánatban van jogsija? Biztos kétpálcikás volt a vurstliban és jól lő
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #21635 üzenetére
A keringető szivattyú a keringtető szivattyú nyírségi módosulata. Persze ettől, még megbüntethet a rendőr mindennap ugyanott
Tegnap írtam az egyik ügyfelünknek egy kérelmet, hogy részletekben kelljen befizetnie a 21k büntetést. Jogsi, forgalmi, biztosítás nem volt nála mikor igazoltatták. A határozatot én olvastam el neki és a kérelmet is én írtam meg, aminek az az oka, hogy sem írni sem olvasni nem tud
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #21634 üzenetére
Csakis azért, mert a béjemikszet már kinőtte az a bides kölke
A keringeto szivattyú mit takarhat? Minden nap ugyanott, ugyanúgy büntet meg a rendőr?
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #21633 üzenetére
"Nyíregyháza Keringeto szivatyú eladó vagy montenbájkra cserélheto.\\=t 06202033332..."
jön a jóidő, fűteni nem kell, bicajozni pedig egészséges
A montenbájk a mountain bike nyírségi fordítása, hogy pl én is megértsem mit akar eladni -
tildy
nagyúr
válasz
Semmit.
26.-ra nem szokás semmit sem venni/adni.
25.-t szokták ünnepelni, 30-t, meg az ilyen kerekebb évfordulókat.
(25 az ezüst, 50 az arany)
Mi a 30.-ra egy páraelszívót vettünk, nagyon szüksélge volt már rá anyuéknak.Amúgymeg talán bor, vacsora, vagy ilyesmi ha midnenképp adni akarsz valamit.
-
tildy
nagyúr
Még mindig nem vagyok a legjobban, a torkom kapar,köhögök rendesen, a hasam is fájogat néha.
És persze a közérzetem sem a legjobb.
köszönöm nem kérek tippeket , mi lehet -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #21624 üzenetére
Elég konstruktívak vagyunk úgy látom és érzékeny a probléma kezelő, megoldó képességünk.
-
NoLF
veterán
95 kiló vagyok. az izomtömegem pedig nőtt. jee, jee, jee.
-
dragonfx
veterán
valaki tudja miért nem megy a firstweb szervere?
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #21619 üzenetére
virág alap
a nők (legtöbbje) szereti a csillogóvillogó dolgokat, gondolok itt vmi ékszerre, egy szép nyaklánc vagy fülbevaló ... ha nem akkor egy lájtos wellness hétvége, persze pénztárca függvénye hogy mit,mekkorát.... -
bolondember
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #21622 üzenetére
Vagy egy nyak....
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #21620 üzenetére
postavonat vagy 10 éve nincsen.
talán itt az első bibi.
a második a M.Kir. Posta - állam az államban jellege. Fel kéne gyújtani a MÁV-val együtt, sóval behinteni és valahogyan újrakezdeni.Aztán, ha gond van, főnökségből egy ujj NYISSZ.
ahogy kell.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #21619 üzenetére
Hát biza így már árnyaltabb a kép - mellé lehet tenni egy bonbon különlegességet és egy csokor virágot is...
kételkedem: Igen, régen így lehetett, de mióta a Postánál is beköszöntött a XXI. század, azóta hála a számítógépes feldolgozórendszernek és az új osztályzó üzemnek, felgyorsultak az események
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #21617 üzenetére
Erre nem gondoltam
Én mint kívülálló úgy véltem, hogy felrakják a Berlin-Budapest menetrendszerinti repülő járatra, Budapesten átrakják a postavonatra, nekem meg kihozza apostás biciklin. Ez kb 3 nap, ha nagyon bőven számolom, és egy nap csak egy közlekedési eszközt lehet igénybe venni. -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #21611 üzenetére
Múltkor is valami finom alkoholt vettem, meg is kaptam, hogy nőnek nem illik alkoholt adni, hiába volt családi az ajándék. De köszönöm az ötletet.
Race: Pedig de. Sőt. Azonban láttam ma a villamoson egy 18 év körüli párt, a pár szebbik nemhez tartozó tagjának furcsa pocakja volt. Későn esett le, hogy terhes. Röhejes. Lassan kétszer 18 leszek, oszt sehun semmi. Egyre jobban foglalkoztat valami radikális változtatás gondolata. Napló üzemmód off. Munka üzemmód be.
-
válasz
Gratula az érintetteknek. Esetleg italboltban egy Házassági évfordulós címkével ellátott bor, pezsgő, vagy bármi mást ami szép üvegben van (mert dísznek is jó ám, persze mellé venni kell valami mást is akkor, hogy legyen mit inni)
Szép napot mindenkinek
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #21615 üzenetére
Akkor én egy szót sem szólhatok - pénteken adtak fel egy csomagot, de még se híre, se hamva a dolognak
Lehet, hogy a marokkói központi postán keresztül hozzák, teveháton...
Racecam: Per pillanat ez az egyetlen, amelyik bosszant, de tényleg akadnak még időnként versenyzők
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #21611 üzenetére
Vagy egy üveg jóféle bor sem rossz gondolat
Napsütés, vidámság, jó hangulat
- de a Posta azért bekaphassa
-
zolynet
veterán
torokfájós reggel
Váci - Károlyi István utca környékánél karambol történt 7:45körül, erős cumspássze a belváros irányába.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Nem gondoltam, hogy ennyire vén vagy...
-
kételkedem
addikt
válasz
Egy üveg jófajta pezsgő, amit az ünneplőkkel közösen lehet elfogyasztani?
Szép nyárelői napot mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #21608 üzenetére
In Bruges.
Számomra a "Vácin" szóból nem volt nyilvánvaló, hogy az útra vagy az utcára gondolsz, utóbbi azért meghökkentőbb lett volna.
Jobb reggelt. Nem lenne rossz kitalálni, mit vegyek 26. házassági évfordulóra, mivel ma van.
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #21604 üzenetére
Hát az első félidőre egy döntetlent tettem, de ma már nem lehet tudni hogy kitől kap ki a MU...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #21607 üzenetére
"What's Belgium famous for? Chocolates and child abuse, and they only invented the chocolates to get to the kids."
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #21606 üzenetére
De ha mi ott tartanánk, mint akár a belgák, akár a portugálok...De nem álmodozok, inkább nyugovóra térek. Jó éjt mindenkinek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #21605 üzenetére
kis csapat, kis ország, közepes labdarúgás.
oly mindegy...
de örülök, h LEGALÁBB egyvalaki figyelt.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #21604 üzenetére
Belgák?
Nem portugálok?
-
pohár
félisten
Szép estét!
Buktam a Porto - MU meccset
Na de nem baj, majd máson megszedem magam
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #21600 üzenetére
A Ti egészségetekre
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #21591 üzenetére
De Alcohol 40% driverrel van némi utánhúzás. ver 0.5-el még szinte észrevehetetlen, de mondjuk 2.5-el már egy kis utánhúzással találkozhatsz, 5.0-nál meg már Automatik Anti Aliasing funkció is bekapcsol, ellenben az anizó szűrés ekkor már jelentősen lecsökken
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest