- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #22195 üzenetére
A műszaki részéhez nem értek, ezen lépjünk át.
Fontos az eladó és a kocsi papírjainak megléte.
eladó: személyi igazolvány
autó: forgalmi engedély, "zöldkártya", törzskönyv
Az iratokban feltüntetett adatokat ellenőrizd le. Lehet, hogy hülyén néznek rád, mikor az alvázszámot keresed, de sebaj!
Lehet kapni nyomtatványboltban adásvételi nyomtatványt, de saját magadnak is készíthetsz. A megvásárlást követően el kell menned az önkormányzathoz, be kell jelentened, hogy kocsit vettél. Kötelező biztosítást kell kötnöd az autóra.
Ha kereskedésben vagy neppertől veszed, akkor ők a papírmunkában otthon vannak, azt gördülékenyen lebonyolítják. -
tiv61us
őstag
nem akarnam egyenkent Mcoszonni
igy thx mindenkinek -
BlacKSouL
addikt
Ide is belököm, hogy hátha több infó bejön:
Használtautó vásárlásnál mik a legfontosabb szempontok amikre mondjuk még a találkozó, vagy az autó szemrevételezése előtt érdemes figyelni pl a telefonálás közben, mi az amire rá kell kérdezni hogy valamiről meggyőződjünk, mi lehet elrettentő már a telefonbeszélgetés alatt?
Mi van ha nem tudunk magunkkal vinni tapasztalt szerelőt, vagy stikliken átlátó nepper ismerőst? Mik azok amikre mindenképp figyelni kell, és mit kell megvizsgálni, mégnézni?
Pontosan mi a menete egy használtautó vásárlásának? Milyen papírok szükségesek, mik kell hogy meglegyenek, mi a folyamata az egésznek? (Hülye nem vagyok, józan ésszel kikövetkeztetem, de nem vagyok tapasztalt autóvásárló, lehet bármi amire nem figyelnék.) Mi a jellemző különbség ha kereskedőtől, 'neppertől' veszi az ember, vagy ha magánszemélytől?Segítségeket előre is köszi.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #22180 üzenetére
Saját vágyaidat nem kell ám rám kivetíteni
Te el tudnád képzelni a Lajoskát egy bőgőmasinával a kezében?Mert én nem.
Gyááá, maradok inkább az Esm névnél, nem illik hozzá a fenti... -
ádyz
addikt
Tovabbi szep es jo forumozast/estet nekem mara off.
Joccakat.
-
TexT-BoY
addikt
ma sikerült megszereznem a kellő lóvét, tehát az egyhetes ottalvós sziget jegyem megvan
. és kifizettem a jogsim és a laptopomat is , istenem dejó ha heppy end-el végződik a hét eleje.
Még egy kis töri átolvasás nem árt, egy kakaó mellet aztán megyek alucikálni.
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #22187 üzenetére
Végülis...
-
ádyz
addikt
válasz
bolondember #22187 üzenetére
Tuti duzzogás lenne a vége.
-
Bubu79
addikt
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #22182 üzenetére
Szerintem ezt nem duzzogás követné...
-
Algieba
őstag
Remélem, most pénteken sikerül átmennem Debrecenbe. Oly rég jártam második kedvenc városomban.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #22176 üzenetére
mer' füvezzen?
és a légy lehet nő is, sőt, ha elég ügyes vagy a légycsapóval, akkor döglött nemű is.
no jólvan, megyek én is alszani. jóccak.
ja, ma a takarítónéni megjegyezte, hogy a múlt héten azt hitte, valami bajom van, mert nem fütyörésztem, mint szoktam... nekem már fel se tűnt ez a szokásom. énekelni és táncolni egyelőre nem fogok, de jobban is jár így mindenki
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #22175 üzenetére
Az eszkimó asszony fázik!
Légy férfi!
Jóccak! -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #22174 üzenetére
Következő életemben eszkimó leszek. Nő vagy férfi, mindegy. Le is fekszek, remélem, hogy hat hónap múlva ébredek, akkor már ismét lehet készülni az eseménydús télre. Jóccak.
-
-
phanzetomox
őstag
itt má le ment a nap.... jobb is. mert jön a holnap
-
tildy
nagyúr
Szomszédok örömére beizzítom a porszívóm
Még szerencse, hogy csendes.Nomeg kiviszem a szemetet, a poharakat, letakarom a szerelmi fészket, és elapkolok az ágyról.
Kivételesen ez most jól is esik. -
bnss
veterán
Szép estét mindenikek! Csak elkezdett esni az eső, ha hajnalban is esik, legalább lesz mitől felébredni.
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #22162 üzenetére
Ez minden nap eljön...
-
TexT-BoY
addikt
válasz
bolondember #22162 üzenetére
és itt az ideje tanulni, pedig 20perc mulva koncert:S
-
bolondember
MODERÁTOR
és itt is az este...
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83 #22160 üzenetére
nincs programod?
fel a pilács és éjszakai kerózás -
venember83
nagyúr
Na, s ilyenkor mit csináljon az ember fia? Se meló, se program estére.
-
ádyz
addikt
válasz
phanzetomox #22158 üzenetére
Mert megérdemelted!
-
pohár
félisten
Hello, helloooooooooooo!!!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #22155 üzenetére
Az Ő nagyságához én sosem nőhetek fel - sosem lennék képes a hírnévért tikitakit játszani egy csatornafedéllel
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush #22149 üzenetére
Degecz nagy település - mikor költöztél oda?
-
BlacKSouL
addikt
Fussa...
Légvonalban 500 méterre van a Csikágótól, ami a város hírhedt része.. groteszk ellentét..
[link]Na mindegy, csak úgy érdekességképp..
Ha valaki jön hozzám a városba, és van időm elvinni, mindig megmutatom neki a negyedet, ahol nem szabad lassítani, mert lelopják a guruló autó kerekeit, és aztán felviszem A házhoz. -
ádyz
addikt
-
phanzetomox
őstag
üdv mindenki ! kivagyok purcanva..... erre van vmi gyógyír?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #22141 üzenetére
Az biztos, hogy nem vagyok szent
Ez bizony tök Zorall...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #22140 üzenetére
Lehetett.
Bubu: Misét? Nincs is Szent Barnabás, tudtommal.
Ma linkelős kedvemben vagyok.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #22137 üzenetére
Az egészségügyisbe nem olvastm, mert nem érdekel, a másikba talán két-három alkalommal belenéztem, de az sem érdekel...
itt itt lehet anyázni a jogvédőket. -
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #22136 üzenetére
twollah az, érdemes beleolvasnod.
amugy hey!
-
Bubu79
addikt
válasz
Twollah egy és megismételhetetlen - időnként jókat derülök a bejegyzésein
Ez pediglen még mindig nagyon aktuális - különösen a sünös rész...
A Bátyám kisfiát Noelnek hívják - egy darabig ízlelgetni kellett a nevet, tekintve, hogy nem igazán hallottam még.
Lehetne rosszabb is - Gerzson, Rómeó, Leonszió, akármi... Bár ha jól belegondolok az enyém is megér egy misét...
-
venember83
nagyúr
válasz
Beleolvastál? Sok esetben vicces. Más esetben meg morbid, de attól még vicces. Ja, a jogvédőket hol lehet elküldeni a jó *^*%& &$&()t^ ^$%^$# elhunyt felmenőikhez?
-
kételkedem
addikt
fórumtársunknak van egy ilyen blogja:
Egeszsegugyi blogom
530 bejegyzés, 29 855 lehívás
közel 30k kattintás arra, hogy éppen fájt a pocija, vagy semvan egy küzdelmes blogja is 2153 bejegyzés, 70 254 lehívás.
nem értem, mindegy! -
ToBeY
nagyúr
Uh szegény gyerek,tényleg olyan mint ha valami nick nevek lennének...
Egyébként ez most trend, hogy minnél furcsább(és viccesebb) nevet addnak a gyerekeknek?venember83 Igazad van,ízlésen tényleg nem érdemes vitatkozni.
Lehet csak nekem furcsák ezek a nevek.De azért halottam mostanában 1-2 vicces nevet.pl michel vild gyereke, vad málna.
Akkor egyik ismerősöm gyereke Nemoda buda -
zolynet
veterán
úgy néz ki csak nem döglök meg, már olyan értelemben h nem kell h megműtsenek
azé szerencsére jól nem vagyok, héten táppénz
nekem bejött az élet .... szép hetet! -
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #22129 üzenetére
Nem , ezek valódiak.
3 -4 név már van tarsolyban:
Csajok: Kitana, Vimana
Srác: Mika Noel
A poén kedvéért lehet még családnevet is változtatunk.
Milyen jól hangozna már, hogy Mika Esmeinson ? -
tildy
nagyúr
Budapesten egy 32 CM-es pizza ára kb 1300-1500Ft, Üdítővel simán lehet 1700-1800FT , 2000 Ft környékén egy 40-45 cm-es lehet kapni.
De tény és való vannak ilyen helyek, ahol ennyibe kerül a pizza.
A reklám meg torzít kicsit.
No dokinéni megvolt, szerda hasi ultrahang. ja és bolondember figyelmébe ajánlom, hogy nem lett igaza, újabb teszt szerint sem jön még a kis Mika, vagy Vimana. -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #22126 üzenetére
hm tényleg nincs. kérdezd meg tőle, hátha tudja.
-
venember83
nagyúr
Mi lett a PHShare cikkel?
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Engem már nem zavar a hétfő mizérai, mert az új hét, új lehetőségeket, új élményeket jelent.
Ma nagyon optimista kedvemben vagyok. -
rarri
senior tag
Sziasztok !
Csak beköszöntem, mert rengeteg dolgom van.
Mindenkinek nagyon szép tavaszi napot szeretnék kívánni !
-
válasz
kételkedem #22120 üzenetére
Occsó egy hely az biztos
, bár Pesti viszonylatban lehet, hogy az, de azzal kellene számolni, hogy nem étteremben eszik általában a pizzát, hanem rendelik, és azt is Pizzériából rendelik, nem étteremből.
dokar: Hmmm, jó árak vannak, ide mennyiért szállítanák ki
Szia rarri:
-
dokar
addikt
itt két db 28 cm-es sonkás pizza 1050 HUF
de amúgy meg normál esetben egy pizzát 1000 HUF-os átlagárral kell kalkulálni, nem pedig 2K ahogy a hazug pannon állítja. továbbá inkább ne egyen az ember és helyette a gépet nyúzza, legyen geek?(#22120) kételkedem:
ki veszi meg tőlük ilyen áron? most látom ott marhasteak és bélszín is felkerül a pizzára.
én innen szoktam rendelni: [link] -
dokar
addikt
ezen kiakadtam: pannon: internet egy pizza áráért (1980Ft)
hol kerül egy pizza 1980 HUF-ba???
itt veszprémben 1000 HUF környéken 40 centiset jól megrakott pizzát lehet kapni több helyen. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #22114 üzenetére
Aki a közúton úgy hajt mintha versenypálya lenne, az előb-utóbb szembesül vele, hogy van némi különbség a kettő között.
Aki a városban az 50 km/h két-háromszorosával közlekedik, az ön és közveszélyes.
Ez járműtől független.
A fejben van a gond. Van aki kinövi ezt a viselkedést, van aki belehal. Én mindenesetre nagyon sajnálom a baleset résztvevőit attól független, ki miben hibázott.
Gyalog, kerékpárral, robogóval és autóval is közlekedem, sok oldalát ismerem az emberi hülyeségnek. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #22107 üzenetére
Munkatársam most mondja, hogy ők saját szemükkel látták a csattanást..élőben.. És látták hogy előtte kb mennyivel ment. Nem, nincs trafipax a szemükben, de szerintük is bőven 200 felett volt. És a motoros barátai mondták hogy volt már hogy azon a szakaszon közel 300-al ment. Amit meg szerintem egyszer én is láttam mikor jöttünk vissza a céghez egy délelőtt a városból.
Másik munkatársam meg egy házban lakott vele, állítólag most kapta meg az új motort. Inkább adták volna nekem azt a pénzt.
Már kétszer bukott, hasonló okokból, lásd gyorshajtás, nemrég rakták össze a medencecsontját.
Egy a lényeg, az ilyen potenciális és közveszélyes gyilkosok remélhetőleg minél előbb eltűnnek az utakról, vagy így vagy úgy. Most így.
Nem tartom épeszűnek egyik hülye haverját sem, akik védik, és szerintük az autós volt a hibás. Szerintük büntetlenül lehet száguldozni, szerintük fílinges mások életét kockáztatni. Ha abban a kocsiban nem hárman ülnek, vagy a hátsó utas nem a bal oldalon ül, akkor most két halott van.Annyi a célom ezzel az egésszel, hogy mindenki itélje el az ilyet, ne a motorozást, hanem ezt az orosz rulettet. Hogy lehet ezeket másképp büntetni?? Halálbüntetés. Önkéntes.
-
RexpecT
addikt
válasz
kételkedem #22111 üzenetére
Csatlakozom
.
-
kételkedem
addikt
Szép napot mindenkinek!
-
TexT-BoY
addikt
[link] Jóreggelt mindenkinek
1év mulva én is éretségi szüneten leszek ma már.
. Bár most elég ideges vagyok az uj TISZK rendszer miatt, és amiatt hogy kidobtam a kukába 2évet.
-
fokukac
nagyúr
hogyan stimuláljuk a gazdaságot?
Marc Faber, befektetési guru, saját gazdasági lapjában:
"A központi kormányzat mindannyiunknak ad kb. 1.000 $-t. Ha ezt a pénzt elköltjük a Wal-Martban, a pénz Kínába kerül. Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz. Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül. Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Mexikó-é, Hondurasé és Guatemalá-é lesz. Ha kisfogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba, Spanyolországba kerül. Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra köljük, akkor a pénz Taiwanra vándorol és nem segíti az amerikai gazdaságot.
Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Amerikában, ha
kurvákra és sörre költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek. Én ehhez
tartom magam..." -
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #22101 üzenetére
Te jöttél a tényekkel és mondtál hasból kétszázas-kétszázötvenes sebességet. Csak erre akartam érdekességként rávilágítani. Írjak én is valami kommentet oda? Az mennyire tényszerű? Nyilvánvalóan a motoros volt a hibás, ezt szerintem senki nem kétli, meg is bűnhődött érte, szerencsére más nem látta ennek egészségügyileg kárát. Erre több szót részemről nem érdemes vesztegetni. Jó éjt.
-
BlacKSouL
addikt
Végignéztem a baranyai esetről a videót. Melyik motort láttad szétszakadva?
Függetlenül attól hogy fizika faktos voltam vagy sem, szerintem a szembejövő sem 0-val állt, és már ha csak 50-el ment is 180 a sebességkülönbség. És másodszor megnézve sem látom egyiket sem annyira szétgyalázva, mint a kék Suzukit. Persze 90-es tempónál is lehet úgy esni, hogy belepusztul az ember, de most végignéztem pár motorbalesetes videót, sehol nem látom hogy ennyire gyenge lett volna egy motorváz hegesztés.
Szóval lehet itt találgatni, de emberi reakcióidőhöz mért sebességgel ilyet meglehetősen nehéz elkövetni. -
tildy
nagyúr
válasz
MEg is van a videó .
Jól emlékeztem, ott is szétszakadt a motor. Hivatalosan 130al ment az ütközéskor a vétkes fél .
Természetesen jelen helyzetben nem bocsátkoznék találgatásokba, csak gondoltam elmondom, hogy nemcsak 200-nál de 130as ütközésnél is ketté tud szakadni egy motor.
Ez van.
Sajnos -
Pisztillus
senior tag
válasz
Nyugalom! Venember is tudja, te is tudod, mindenki más is, hogy a motoros volt a hibás, mint sok esetben máskor is. Azzal, hogy felereszted a vérnyomásodat, nem oldasz meg semmit. Sokkal többet ér a higgadt beszéd, ha társaságban, fórumokon, stb. elmondod a véleményed. Peace!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #22094 üzenetére
Tények? baszki, akkor szerinted mennyivel ment???
Őszintén szólva ilyen képeknél leszarom a tényeket. Mert a tény az hogy nem annyival ment amennyivel kellett volna. És hidd el, a megengedett 90-et ha csak 30-al lépi túl, még lehet hogy túléli. Bátor volt, ennyi. Ezzel a motorral ez az illető nem fog többet senki mást veszélyeztetni.
Idézném az egyik kommentet az előző linkről! :"Te jó ég, Peti!
Tavaly 2x volt baleseted, műtöttek is. Apum figyelmeztetett, hogy a 3.-nál lehet nem lesz ekkora szerencséd, hogy megúszod...bárcsak figyeltél volna...ezt nem hiszem el...
"
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest