- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #23189 üzenetére
Majdnem azt mondtam nedves, de az félreérthető
Nekem itt van a meglepim , hát volt nagy öröm es bódottá -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
kételkedem #23196 üzenetére
Élvezem az életet a radar alatt.
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #23196 üzenetére
és ez így van
-
kételkedem
addikt
válasz
elmoraan (r) #23191 üzenetére
De rég láttalak a mindenit!
Na azaz, arra gondolok épp, mikor a latin szerető tüzes szemmel táncol szájában egy virággal!
Azért nem a Nőügyekben, mert az On-ba minden belefér!
-
NoLF
veterán
kicsit csömör a topic
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #23190 üzenetére
Akkor csak nem a megfelelő ember mellett élek. De ez van, ez az én bajom.
Gondolhatod, hogy az előző kérdésedre is - hiába szimpla vagy dupla "ünnep", de nekem pont ezen okok miatt olyan nap lesz mint a többi, lévén a kisfiam még ehhez kicsi ( 2éves, 2hónapos) az apjának , pedig eszébe sem fog jutni.
Nemhogy egy csokor, de gyetlen szál virág sem.
Szégyen vagy nem, de ezt bármiben le merném fogadni.
tildy: ez is csak azt bizonyítja, hogy nem vagyunk egyformák
és a többi Tőled említett dologra ki sem térek, mert az pláne eszébe sem jut, nem bántom, félreértés ne essék, csak leírom ami a szívemet nyomja.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
kételkedem #23190 üzenetére
A rózsát tangózás közben szokás fogva tartani.
Én is tud idézet, frankón: “Woman was taken out of man; not out of his head to top him, nor out of his feet to be trampled underfoot; but out of his side to be equal to him, under his arm to be protected, and near his heart to be loved”
De mér' nem a Nőügyekben van kitárgyalva az ilyen?
-
kételkedem
addikt
válasz
Timocicu #23188 üzenetére
Nem, nem látod rosszul.
tildy: szerintem megfelelő alkalomra ahogy Timo is írta "szülinap, névnap, házassági évforduló" szerintem is kedves figyelmesség egy csokor virág.
BE: nem láttál még olyat, hogy a hősszerelmes az ajkai között tartja a vörös rózsát, mielőtt térden állva átnyújtja szíve hölgyének?
-
Timocicu
senior tag
Persze, ez így is van, de nem hinném, hogy a vasárnap is eszébe fog jutni. Nem kell mindent szó szerint érteni, nem azt mondtam, hogy minden nap virággal állítson haza, de azért néha, szülinap, névnap, házassági évforduló, stb jól tudna esni. Nem hinném, hogy ezen esetekben ez nyálas lenne. Csak érezné a Nő, hogy gondoltak rá. De lehet én látom rosszul.
-
tildy
nagyúr
válasz
Timocicu #23160 üzenetére
A virág tényleg nyálas... szerintem is.
Viszont a kedvességre mindig kell, hogy jusson idő. Meg az intimitásra is. Százszor többet ér egy olyan arcsimítás , amelynél az ember kedvese szerelmesen a párja szemébe néz, mint ezer virág.
Óh jaj, jézusom, elrontom még itt a végén az imidzsem
-
kételkedem
addikt
válasz
Borify Péter #23183 üzenetére
Viszonylag könnyű dolgod van!
Ha az utóbbi kb 20 hsz-t végignézed, a férfiak mondják azt, hogy ha nagyon rövid időn belül nem változik gyökeresen a kapcsolatod, akkor lépj egy nagyot.
Tudom, könnyű kívülről névtelenül okoskodni és nehéz egy kapcsolatban változást elérni, vagy kilépni belőle, de hidd el hosszútávon ez így nem működik, legfeljeb ha feladod önmagad. -
zolynet
veterán
válasz
Borify Péter #23180 üzenetére
és még Te fizetsz
na neee ... mellettem egy bnőm sem fizetett, csak nagyon ritkán...én érezném szarul magam
több áldozatot hozol mint amit - úgy néz ki - ér ez a kapcsolat ... vegetálást felejtsd el, döntsd el mint akarsz, beszéld meg vele h ez már így tovább nem, és ha nem válozik akkor külön utakon
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
kételkedem #23181 üzenetére
nem elnyomva érzem magam(elhanyagolva inkább,de ez most mellékes)
hanem inkább már sokszor elnyomónak,amiért kérem hogy változtasson a saját jövője érdekében
mintha tényleg én csontosítanám bele ebbe a szerepbezolynet
én igenis segítek neki amíg talpra nem áll,csak szeretnék már látni valami lépést effelé -
Pisztillus
senior tag
válasz
Borify Péter #23178 üzenetére
Azt sose sajnáld, hogy nő vagy! Hiszen mi lenne velünk nélkületek?
Viszont óvatosan a sajnálattal, mert visszaélhet vele, ha észreveszi. És igenis változzon miattad is, hiszen a nő(k)ért áldozatot is kell hozni, ha a helyzet úgy adódik.
Ahogy Lorcsi is mondta: ha belátható időn belül nem képes áldozatot hozni érted (vagy kettőtökért), akkor el kell gondolkozni a kapcsolat jövőjén.Kételkedem: Örülök, hogy nem csak én látom így a dolgokat!
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #23177 üzenetére
Számomra a nő partner és nem szolga, cseléd, alattvaló. Nekem ez így természetes. ezért furcsa azt látni, hogy egy férfit körbe kell ugrálni, ki kell szolgálni. Helyesebben szólva az furcsa, ha egy kapcsolatban bármelyik fél jelentősen elnyomja a másikat.
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
lorcsi #23179 üzenetére
hát bonyolult az biztos
úgy döntöttem eztán nem alkotok véleméyt(kapcsolatunkban nincs szólásszabadság)
mert mindent támadásnak vesz
ha nem változik egy idő után,akkor lépekTimociu:
igazad van,nekem is vannak elvárásaim
mint minden embernekhát igen lorcsi
ő is kritizált engem kapcsolatunk elején sokat
és igaza volt benne
meg is változtam,mert felnyílt a szemem
és nem sértődtem meg,mert az arcomba vágta az igazságot(pedig nem a megfelelő módon tette,de istenem emberek vagyunk,néha rosszul fejezzük ki magunkat) -
lorcsi
veterán
válasz
Borify Péter #23172 üzenetére
egyszerűen csak lusta
szerintem nem jó ha enynit kell agyalni egy kapcsolatban, hogy ki mit miért stb. Én úgy vettem észre, ha szépen gördülékenyemn mennek a dolgok akkor a jó. Persze néha meg kell beszélni ezt-azt. De nekem amikor agyalni kellett ot rothadt az egész el
persze ez nem biztos hogy mindenkinél így van#23180: ejha ! nincs szólás szabadság ? dúrva ha ennyire nem bírja a kritikát
én a demokrácia híve vagyok a kapcsolatban is meg bírom is a kritikát -
Borify Péter
aktív tag
válasz
Pisztillus #23177 üzenetére
én szivesen alkalmazkodom hozzá,de jó lenne ha néha ő is tenne olyant ami nekem jó
persze,hogy egy idő után megunom,hogy csak olyan helyeekre megyünk amit ő akar,és soha nem oda ahova én szeretnék
és ráadásul ezeken a helyeken én állom aszámlátnekem is jólesne,ha néha elvinne vacsizni vagy ienek
a francba,hát nő vagyok
mindent összevetve én azt akarom,hogy magáért változzon,ne értem
hogy ne kelljen nélkülöznie(hisz akkor az én szívem is megszakad)
mert én szívesen lemondok arról hogy a saját pénzem új ruhákra költsem,és inkább közös dolgokra költöm,meg neki erre arra,de egy életen át nem csinálom -
Pisztillus
senior tag
válasz
Timocicu #23173 üzenetére
Az nem kicsit gáz, hanem nagyon. Az én véleményem az, hogy vannak különbségek a férfi és a nő között, de épp az a lényeg az egészben, hogy kiegészítik egymást és így lesz kerek az egész. Én tudom magamról, hogy nem úgy gondolkodom, mint a feleségem, nekem sok olyan dolog "nem fontos", ami neki igen - és fordítva. Valóban, a helyzet ennél bonyolultabb, mintsem itt pár mondatban leírjuk.
De attól herótot kapok, amikor valaki a nőket valami másodrendű lénynek titulálja, aki csak arra teremtetett, hogy a FÉRFI-t kiszolgálja. Nem így van, csak sokan ezt nem akarják elfogadni. A férfi és a nő egymásért van, hogy boldogan éljenek együtt. (Ideális mód OFF)B.P. #23175: Szó nincs alárendelt szerepről! És ne legyél önostorozó, saját magadat ne add fel! Igenis mondj ellent, és követeld meg tőle te is azokat a dolgokat, amit nem kapsz meg! Állj a sarkadra, mutasd meg hogy te vagy a ...NŐ, rajtad (is) van nadrág! Határozott fellépés kell, másképpen nem lesz eredmény!
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
Timocicu #23173 üzenetére
hát igen..néha már úgy érzem tényleg nekünk nőknek az alárendelt szerep jut
de ha már ennyire így kell lennie..akkor legyen
leszek én a háziasszony,aki mos főz takarít,de ha ennyire ragaszkodik a konzervatív formákhoz akkor legyen már ő a kenyérkeresőegyébként nagyon úgy néz ki hogy saját magamat is leértékelem..szeretnék elmenni hobbyszinten egy színjátszótanfolyamra
erre ő hogy menjek el tanuljak komolyan színjátszást
nos én nem fogok elmenni mert annyira nem érdekel és tisztában vagyok vele hogy nem lennékj oscar díjas?Dna ezzel is leértékelem magam
már önkritikát sem gyakorolhatok magamra sem?
korizok imádok korizni
de nem akarok koribajnok lenni,mert 24 élvesen elkezdeni erre már szerintem későés jajj..már megint leértékelem magam
asszem lassan úgy jön ki hogy önostorzó is vok
-
Timocicu
senior tag
válasz
Pisztillus #23169 üzenetére
Csak tudod, ha valaki, mást sem tud, csak azt hangoztatni, hogy én vagyok a FÉRFI és csak, de csakis nekem lehet igazam, az kicsit gáz. Holott egy Nő mindent más szemmel lát, de ez van akinél betokosodott ....
Az sem jó hozzáállás, ha minden Rá van hagyva, hiszen látom a kárát, ez sem volt jó megoldás.
Ez összetettebb annál, mint amiket már itt leírtam.
Köszi a nevében is!
Remélem olvassa majd.
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
kételkedem #23171 üzenetére
nem a megváltoztatásról van szó végeredményben
én azt mondom jajj cicám kövér vok
ő:
akkor menj szálkásítsálő azt mondja:
cica nincs pénzem kifizetni az albit,nincs pénzem kajára
erre én állásajánlatokat linkelek,kaját viszek stb
de nem tesz semmit..nem keres melótés ha újra szóbahozom hogy melót kéne keresnie ,mert ha nem úgyanígy marad a helyzet
na azt veszi leértékelésnek -
kételkedem
addikt
válasz
Borify Péter #23166 üzenetére
Ha a párod meg akar változtatni, de azt nem viseli, ha te szóváteszed a hibáit, akkor ott valóban van egy pici gond. Úgy hívják önzőség. A párod önző. Magának a legjobbat akarja. Te jó vagy, de szeretné, ha "szálkásítanál", tehát mégjobb kell.
Hosszútávon nehéz egy olyan kapcsolatban megmaradni, ahol az egyik fél maga a tökéj /hiszen durcázik, ha valamilyen hibája említésre kerül/, a másik fél pedig sosem lesz elég jó. -
válasz
Timocicu #23163 üzenetére
Szívesen.
GONOSZ MÓD BE: Akkor mostmár mosogassá, takarítsá asszony
KI
Idebentre pl. hoztam be orgonát úgy 2-3 vázányit, na már azért is megérte, amit ott kaptam elismerést érte. Nőnapról nem is beszélve, körbejárom majdnem az egész gyárterületet, hogy egy kis semmiséggel kedveskedjek.
Pisztillus: Na jó egye-fene.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Timocicu #23168 üzenetére
Látod, ez itt a baj. Még csak gondolatban sem jut el a szürkéig (kompromisszum) és ez nem jó így. Rengeteg alkalommal tapasztaltam azt, hogy vitás helyzetekben elég volt csak a hajlandóságot mutatni arra, hogy elfogadom a másik véleményét, az már bőven elég volt.
Az aláírásod pedig nagy igazság vala... -
Timocicu
senior tag
válasz
Borify Péter #23164 üzenetére
az sem jobb, mindkettőnek van szarva
minden csak úgy jó, ahogy Ők gondolják, ahogy Ők mondjákha valami fehér és Ők azt mondják fekete, akkor is fekete, ha fene fenét eszik, nem lehet Őket meggyőzni ész érvekkel sem
Természetesen tisztelet a kivételnek!!!
Amúgy az idézet egy nagyon kedves pasitól van, aki nagyon jól látja a dolgokat!
Adok a szavára!
Remélem nem baj
-
Pisztillus
senior tag
Szia Verus!
Borify Péter: Itt az az alapvető gond, hogy mindent leértékelésnek vesz, legyen az a legapróbb jobbító szándékú mondat, vagy kérés. A gondolkozásán kellene változtatni (a kompromisszumkészség hiánya, valami hasonló van most Timocicu-nál is), de kérdés, hogy elég vagy-e hozzá, illetve akarod-e. Hasonló helyzetben voltam magam is, és akkor azt mondtam, hogy inkább lépek egy nagyot előre (akkor konkrétan a kettőnk anyagi biztonsága miatt), noha nem láttam világosan, hová érkezem. De megérte.
Tope: Annyi baj legyen...
-
Verus
senior tag
válasz
Borify Péter #23159 üzenetére
Nem kell ezt szó szerint venni... Mögé kell gondolni és lám benne az igazság.
Szia Kételkedem!
Sziaaa Timo!
-
válasz
kételkedem #23158 üzenetére
Lassan elnyomnak itt minket a nők.
Szép, nyugodt, gondoktól mentes napokat a hölgyeknek, és a többieknek.
-
Timocicu
senior tag
válasz
Borify Péter #23155 üzenetére
Hidd el, megértelek.
Sokszor lenne, rá nekem is szükségem, de nem ez jutott.
Próbálom pótolni ezért.
Elkényeztettem. Pedig az elején nem volt ilyen, de nagy változás történt. Megkapott mindent, amit csak a száján kiejtett és már ez a természetes, viszonozni nem akar semmit és még így is azt mondja, hogy alig foglalkozok vele. De Ő? A virág, az odafigyelés a másikra az olyan nyálas, a kedvességre nincs idő, az apró simogatások, mikor elmegyünk egymás mellett, annak megvan a helye és az ideje. Hát ez van. Én téptem, én szagolom.
Amíg bírom, csak házasságban, gyerkőccel, már nem olyan egyszerű jó döntést hozni.
Csak halkan kérdezem, nem Kos véletlen a csillagjegye?
Sziiiiiiiiiaaaaaaaa Verus!
kételkedem: Hááááát!
Dupla "ünnep" lesz számomra, hiszen Anyák napja is lesz.
-
Verus
senior tag
válasz
Borify Péter #23155 üzenetére
A nő az a lény, amely végletes erejében és gyengeségében: képes elájulni, ha egy egeret vagy pókot meglát, és az élet legnagyobb rémületeivel sokszor rettenthetetlenül száll szembe.
-
tildy
nagyúr
válasz
Borify Péter #23154 üzenetére
Alapvető dolgokban is voltak leszólások. Hülye vagy, nem is értesz a programozáshoz, és még egyebek...
Amúgy meg én még olyan pasit nem pipáltam, aki ne lett volna egy icipicit lusta....
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
Timocicu #23152 üzenetére
akkor nem vagyok egyedül
nálunk se csak munkahely terén
ez csak egy péda a sok közül
szerinte az is leértékelés,ha valaki leakar ugrani olyan magasról védőruha nélkül,hogy emberi képtelenség túlélni
és én azt mondanám neki ne tedd,mert meghalszegyszóval minden leértékelés ami a realitáson alapszik az is:S
" a Nő bizony ajándék, amiért nagyon is meg kell dolgozni - óvni kell, védeni, éreztetni Vele, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy Nő... " by Titok
nagyon jó idézet(erre lenne szükségem nekem is néha)
-
Borify Péter
aktív tag
-
7
addikt
válasz
bolondember #23151 üzenetére
Hiaba no, nem lehet minden tokeletes
-
Timocicu
senior tag
válasz
Borify Péter #23143 üzenetére
Azért ez elég elgondolkoztató. Sajnos!
Ismerős a helyzet, csak nem munkahely terén.
-
7
addikt
Szepjoreggelt mindenkinek, erre is reg jartam
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #23146 üzenetére
Idegennyelvek terén csak a svéd megy még. Tanultam németet, de amióta kijöttünk azóta semmi. Ősszel kezdek egy angol kurzust mert arra nagy szükségem lenne. Miért nem kötelező Mo-n az angol?
-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember #23109 üzenetére
nem, Washington közelében
csak el ne indulj megkeresni, de lehet térképen sem találod, olyan aprócska, mint egy kapszula
Csodás reggelt és szép napot Mindenkinek, aki ON közelben van
Az enyém már jól kezdődött. Kaptam egy édes esemest, egy számomra nagyon kedves ismerőstől, majd pár percre rá, még fel is hívott.
zolynet: gondoltam én, hogy nem felejtetted el, csak jól elbújt a buksidban, elő kellett hozni
-
Borify Péter
aktív tag
Köszönöm a tanácsot!
Hát igen,lehet nem vagyok elég türelmes:S
Mondjuk,ha munkáról van szó,akkor már kicsit beleuntam hogy én nézegetem a hírdetéseket,elküldöm neki ami megfelelne,ilyenkor azt mondja jajj ilyenkor de aranyos vagyok és ösztönzöm,de nem tesz semmit...
És utána meg hallgathatom,hogy nincs pénze albira,stb ...és megszakad a szívem,hogy nem tudok segítenimeg hát szerintem ő már nem gyerek..és ne úgy képzeljétek el,hogy a sárga földig lehordom,inkább,ha már nem bírom sírok...
mert ha komolyan gondol egy nő egy férfival egy kapcsolatot,aki 30 évesen ilyen,akkor bizony kétségbeesik -
AMD Power
titán
válasz
zolynet #23140 üzenetére
De ha jól látom a Lehel tér és a Podmaniczky u között van három párhuzamos utca ami nincs benne abban az zónában....
Bulcsú , Dévai és a Lőportál utca.
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #23139 üzenetére
Akkor lockout-os teleszkóp. Én arra gondoltam, hogy a keménységet lehet onnan állítani.
-
zolynet
veterán
válasz
AMD Power #23135 üzenetére
a belvárosban az esetek többésgében fizetni kell a parkolásért -> parkolási zónák
jóreggelt mindenkinek
Borify Péter: kicsit tudathasadásos nick-et válaszottál
tildy: nem könnyű túltenni magad rajta, a nők nagy része nehezen vagy egyátalán nem is tud megszabadulni ezektől a tüskéktől
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #23137 üzenetére
Ahogy néztem, a teleszkópot rögzíti. Tehát vagy rugózik, vagy merev, ez a két állás létezik.
"sportoljon csak minél több ember, amíg csak tud" -
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #23137 üzenetére
Az a számos eset nálam minden patkánál fel és le... Nem azt mondom, hogy a merev villa nem jó, de a telszkópos villával kényelmesebb.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #23134 üzenetére
Ez jó hír, sportoljon csak minél több ember, amíg csak tud.
Az a teleszkóp egész egyszerű szerkezet, sok mindent nem tudsz rajta állítani, de számos esetben jobb, mint egy merev villa.
-
AMD Power
titán
Jó reggelt...
Nem tudja véletlenül valaki ,hogy a Lehel tér "mögött" a Tüzér utca felső része fizetős hétköznap-e vagy sem?
-
kételkedem
addikt
Érdekes módon én is többre megyek, ha adott pillanatban megdícsérem a gyerekeim, mintha ostorozom őket. Óvakodni kell az agyon ajnározástól, de tudatosítani kell bennük, mikor cselekszenek helyesen.
Festünk /szerintem ebben az egy szóban benne van minden
/
venember: tegnap vett egy haverom egy ilyet
Most láttam először testközelben olyan bringát, aminek menetközben állítható az első villája.
Szép napot mindenkinek!
-
Sipi16
őstag
válasz
Borify Péter #23129 üzenetére
Reggelt mindenkinek!
Soffpotatis: Ez egy érdekes szó végül is a soffa és a potatis van összerakva. Ami végülis kanapékrumplit jelent. Ezt azokra mondják aki csak ül otthon és elvan a tv előtt.
-
rarri
senior tag
válasz
Borify Péter #23125 üzenetére
Anikó, a gyerekeket úgy lehet megváltoztatni, ha dicsérjük őket. Lehet hogy a barátodnál is beválna. Példa : a gyerek lusta. Megkérem, hogy csináljon meg valamit, utána megdicsérem hogy milyen ügyes volt.Figyelem hogy mikor csinál meg valamit saját magától, és akkor is dicsérem. Ezzel azt váltom ki belőle, hogy milyen jó dolog szorgalmasnak lenni, és tudatosítom benne, hogy ő is értékes ember. A dicséret egy felnőtt fiú esetében természetesen más módon is kifejeződhet, nemcsak szavakban.
/ lehet hogy érdemes lenne kipróbálni /
Szép tavaszi napot szeretnék kívánni mindenkinek !
-
tildy
nagyúr
válasz
Volt párom ugyanezt tolta, leszólt,
beszólt, stb. Segíteni akart? NEm. Hanem ahhoz az ideálhoz közelítetni, ami neki kell. Mondjuk egy gebe csajhoz ...Hát nem jött össze, és bennem a szakítás után is tüskék maradtaka beszólásai miatt...
-
Sipi16
őstag
válasz
Amit a barátod leértékelésnek vesz az konkrétan azoknak a hibáknak a felsorolása amin szeretnél, hogy ha változtatna. A leértékelést szerintem akkor kéne használni amikor elmondod a hibákat, de ezek után is együtt élsz velük. (Én úgy gondolom, hogy amiket elmondtál azokkal nem nagyon akarsz együtt élni.) Én sem örülnék egy soffpotatis-nak.
Na jó éjt mindenkinek. Megpróbálok felkészülni lelkileg a holnapi utazásra...
-
zolynet
veterán
válasz
Olyan könnyű tanácsot adni, pont ezért nagyon ritkán szoktam és csak a legjobb barátaimnak, ugyanis azzal áltában tele van a padlás. Védekezésként hárít ez is természetes. Próbáld meg h nem szólsz bele, nehéz nagyon, de meg kell állni.
Az nem lehet hogy drasztikusan közlöd a mondandódat?
Mindamellett ne akard a Nőket megérteni!!! -
Borify Péter
aktív tag
Megzavarodtam.
A kedvesem szerint én mindenben leértékelem őt.
Pedig csak néáha tanácsokkal látom el,amik igenis helytállóak...és véleményt fejtek ki.
szerinte,ha azt mondom rá,hogy lusta,az is leértékelés,mégha fedi is a valóságot.
Nem az illetőben belül dől el,hogy mi a leértékelés?
Azt mondja ezekkel csak belecsontosítom abba a szerepbe,amiben épp van,és én nem hagyom kitörni.
Ez vajon nem egy gyenge felelősségelhárítás...?
mert ugyan már...ha szerinte nem igazak és valósak amiket mondok,akkor nem veszi fel az ember.
de ha látja benne az igazzságot,akkor könnyebb mást ostorozni,s azt mondani azért marad ebben az állapotban mert leminősítik,mint sem tenni ezen dolgok változtatására
ÉRDEKELNE A VÉLEMÉNYETEK
köszi -
zolynet
veterán
válasz
Timocicu #23108 üzenetére
asszem ma is ugyanazt kívántam
csak megvan az
amúgy meg tudod hogy van az agysejtekkel, csak az erősek maradnak meg a gyengék elesnek
lájtos, de tartalmas este, a csapatás majd csütörtökön lesz ... ma inkább csak amolyan melegítés
holnap viszem a verdát szervízbe, csak tőcsavart ne kelljen cserélni mert az anyagilag fájni fog, reménykedjünk, imádkozzunk
-
NoLF
veterán
feka démon és 1895
-
Depression
veterán
válasz
bolondember #23111 üzenetére
A semmit tevésben jobban el lehet fáradna. Tapasztalat, eezért utálom az olyan napokat.
-
venember83
nagyúr
válasz
phanzetomox #23120 üzenetére
Kik lennének az ünnepeltek? Hát azok, akik ma vígan ünnepeltek.
-
phanzetomox
őstag
Boldog születésnapot az ünnepelteknek ! (kik az ünepeltek?
)
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #23116 üzenetére
Csatlakozom én is, boldog születésnapot az ünnepelteknek!
-
phanzetomox
őstag
válasz
bolondember #23117 üzenetére
szomorúság nem kell, de egy kis bor jöhet
-
venember83
nagyúr
Még sok boldog ünnepelnivalót az ünnepelteknek!
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #23111 üzenetére
Máris jobban érzem magam !
Amúgy sziasztok ! / Piszti után szabadon.
/
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #23109 üzenetére
Nem, az a Cavinton folyamatos alakja...
(ÉKE!)
Amúgy sziasztok!
-
ngabor2
nagyúr
erőszakos jóestét minden arra érdemesnek.
a változatosság kedvéért ismét fáraadt vagyok. nem örülök neki.
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #23104 üzenetére
Majd este jelentkezek a kép(ek) miatt.
Most dobok egy panodilt és szunya. Rég fájt így a fejem...
-
phanzetomox
őstag
Üdv mindenkinek !
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #23101 üzenetére
Még mindig annál az ominózus gépnél ülsz?
Fasza fúj a szél mint az állat nekem meg fáj a fejem...
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #23101 üzenetére
Dugd el gyorsan, mert a végén közszeméremsértésért bevisz a yard
-
bolondember
MODERÁTOR
az a bizonyos nemzőszervem, az van ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest