- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #21397 üzenetére
van lager, pilsner, ale, stout, bitter ale, weiss, ezek lehetnek alsó, felső és spontán erjesztésűek, és szinte mindegyikből van barna, félbarna, világos, fehér...
a színe a legkevesebb, a főzési technológia a lényeg. -
NoLF
veterán
válasz
venember83 #21395 üzenetére
a guinness stout, a leffe meg ale (ha jól emlékszem). mindkettő finom, de semmi közük egymáshoz. és én is sokkal inkább preferálom a leffét
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #21396 üzenetére
Akkor összekavartam volna a kategóriákat? Eddig úgy tudtam, hogy létezik világos meg barna sör. Most akkor van fekete is? Utána kell járjak akkor ennek a témának, méghozzá alaposan.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #21395 üzenetére
a Guinness inkább fekete ser.
szerintem
más, mint a barna, más kategória.
-
venember83
nagyúr
Az "ez" közelre mutató névmás. Távolra mutató párja az "az". Egyéb kérdés?
Aludtam tegnap egyet a sör témára, s nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az erre fele boltban kapható barna sörök közül a Leffe a legfinomabb, megelőzi még a Guinnesst is, sőt, összesítésben a barna és világos sörök között is rendkívüli eséllyel pályázik az első helyre. Szerencsére még van otthon pár megrontandó üveggel belőle, és lassan vége a munkaidőnek.
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #21390 üzenetére
Ha?
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Pisztillus #21390 üzenetére
...lehet meg akart rémiszteni...
...
-
nike_
addikt
Huh.
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Sikerült megnéznem a Szomszédok ismétlését. Ah, nagyon K.O. hatása van rám. Némelyik részen még pityeregni is szoktam. A 80-as években voltam kislány. Igaz, utáltam gyereknek lenni, kicsi voltam, bárki szekálhatott, én meg vissza se szólhattam, mert egy gyereknek kuss a neve.
Sokkal jobb 30 évesnek lenni.Bár a 21. század első fele zizis lesz. Sebaj! Ez egy kalandregény.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #21384 üzenetére
Jaja, direkt táncolok idegeken, hogy ha valaki hasogatja a szőrszálat hányást tegyen a szememre.
Amire majd én jól ráhányom a fittyet
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #21381 üzenetére
Te báránybőrbe bújt farkas, elfenekellek !!!
De addigis nesze neked. (18+) -
zolynet
veterán
Sziasztok!
Tiborokat az Isten éltesse!!!
Megfejeltem még egy nap szabival a húsvétot ... ecceélünk (nincs de)
-
tildy
nagyúr
Nem jön
Az kéne mégcsak ....
Amúgymeg: Tibor egy hős.
(Esm tesója Tibor, az egyetlen nem királyi/cári személy a családban...)
-
rarri
senior tag
válasz
Pisztillus #21376 üzenetére
Szia !
Hát akkor ezúton minden Tibornak Boldog Névnapot Kívánok !
-
tildy
nagyúr
Na az összes Tibornak (racecamnek is) Boldog nevenapot
(Szólhatok is esmnek, ne felejtse el.....)
Amúgy jó reggelt!
Fáj a gerincem, fáj a hasam, émelygek is, de amúgy midnen a legnagyobb rendben. Húsvéti bezabálás nem volt meg. -
ngabor2
nagyúr
valóban, tibi nap van. kedvenc bátyám is ezen a néven lett anyakönyvezve. neki az idei névnap nem sikerült valami fényesen... de ettől függetlenül minden érintettnek kellemest.
-
bolondember
MODERÁTOR
ja, második Mityulátybátyi-napot!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #21363 üzenetére
2 in1 napot mindenkinek!
-
blokad
senior tag
Jó reggelt. Szünet utolsó napja. mehetek ctrl-ra a rendelőintézetbe. Mad tanulhatom Rómát. Holnap tz.
-
pohár
félisten
Szép jó reggelt mindenkinek!
Most értem haza Debrecenből (megint
), mindjárt be is esek az ágyba, alszok vagy 2-ig...
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt. miért van az, hogy egész éjszaka forgolódok, álmatlanul, és mire sikerülne elaludnom, fel kell kelni?
ez a hétfő keddre esik.
-
BlacKSouL
addikt
Nem esik jól holnap melózni menni, de valahogy örülök hogy vége ennek a pár napnak, amit egykor Húsvétnak hívtak, most már valami egész más ugyanezen a néven. ..
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #21352 üzenetére
szívemből szóltál
szép estét, iccukát a továbbiakban
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #21352 üzenetére
Én pedig csak az édes borokat szeretem - a száraztól kikészül a bélésem és savtúltengésem lesz
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #21346 üzenetére
Nehéz dolog ez - aki szeretne, annak nehezen jön össze, aki nem szeretne, azzal csak úgy megesik...
Tavaly decemberben a Bátyáméknál köszöntött be gyermekáldás - hihetetlenül jó volt látni, ahogyan örülnek a kis jövevénynek ( Aki leányzó és a Dóri névre hallgat ), és tudom, hogy ennél nagyobb boldogság a földön nincsen
A sör most kimaradt - de tegnapelőtt este egy üveg nagyon finom ötputtonyos Tokaji Aszút fogyasztottunk el, megkoronázva a napot, a létező legkellemesebb társaságban
-
fokukac
nagyúr
válasz
tiv83us #21327 üzenetére
FAjkasházi untermant játszik. Ő dobja fel a labdát, amit mások lecsapnak. Sokan nem szeretik ugyanakkor, mert nem értik, túl intelligens hozzájuk... : )
Amúgy nemrég láttam egy-két hetihetest még a hőskorból, 2000 tavaszáról, hát, szenzációsak voltak.
Manapság sajnos már nem az igazi. de ha majd újra ovi lesz a góré, akkor tuti nagyon jó lesz...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #21334 üzenetére
de ugye nem a sörösüvegek nagybácsija lettél?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #21346 üzenetére
Akkor ezúton gratulálunk apád testvérének a lányának és a férjének!
A barna Leffe tényleg jó! -
-
Bubu79
addikt
válasz
Gratulálok - még rémlik az első alkalom, ami úgy 12 évesen köszöntött rám - akkor még sajnos nem tivornyázhattam ilyen okból kifolyólag
Jahm - Boldog Nyulat Mindenkinek
-
bnss
veterán
További szép estét,megyek pihenek egy kicsit. Ja, és a locsolkodás egy évre letudva.
-
kételkedem
addikt
válasz
Grat!
A Leffe pedig egészségedre váljék! -
Racecam
nagyúr
válasz
Még mindig jobb, mintha nagynéni.
Gratulálok!!
Reni Baba: Mikó nézed meg? Fent tudsz maradni odáig?
-
venember83
nagyúr
Heh, nagybácsi lettem.
Nézzük, mit tartogat számomra ez a barna meg szőke ünnepi Leffe.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #21325 üzenetére
Intellektuális?
Ha nem tűnt volna fel, csak egy örökösen okoskodó, mindenhol ott lévő, mindenbe beleszóló okostojás, hogy stílszerű legyek.
(Beszótá, vazze??
Kapsz mindjárt olyan avatart, hogy csak néző...
)
-
kételkedem
addikt
Húsvéti locsolkodást követően, kirándulásból, pecázásból hazatérve, megvacsorázva szép az élet!
A víz szépen adta a 2-3 kg-os potykákat, kéttenyérnyi kárászokat! No nem nekünk, de én tudok örülni mások sikerének is
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #21319 üzenetére
En '99-'00 korul neztem utoljara, utana dezertaltam es most talalta meg Kidus az RTL honlapjan, hogy bizony ezt lehet kovetni onlany. Ez a masodik resz amit nezek es el kell mondjam, jo. Megeri megnezni
/Legalabb mar a hulye Havas meg a Darth Verebes eltunt belole/, a Hajos egy kifejezetten jo valasztas volt, a mag meg mindig meg van, es persze mindig ott van egy-ket "toltelek" vendeg. De osszessegeben szeretem a musort
ps: Koszi telapo, akkor sajnos ezen a heten nincs Naplo
/Ugy latom "Stahl konyhajat" jobb valasztasnak iteltek a direkotorok..pfff
/
-
tiv83us
veterán
Regen jartam erre, sziasztok.
Szokta innen valaki nezni a csiga tv-n a Naplo cimu musort?
Tegnap elmaradt valamiert?
Azert kerdezem, mert hetfo reggel legkesobb mar fennt szokott lenni a videotarban a musor es most sehol semmi.
Tulajdonkeppen ez es a Heti Hetes a ket musor amit kedvelek es rendszeresen megnezem oket a neten -
blokad
senior tag
Sziasztok. Most értem haza. Krisna völgyben voltam. Ha szeretnétek képeket látni szóljatok és teszek ki picasára.
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #21313 üzenetére
Azért. A meleg sört a normális ember nem szereti...
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #21305 üzenetére
Egy hónapig meleg sört ittál?
-
NoLF
veterán
hmm tényleg nekem sem ártana felkerekedni és meglocsolni egykét leányzót, főként bnőmet, nővérét és anyuját... na akkor uccu neki
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok!
Egy tök, két tök,
Nem tökölök, öntök.Avagy még mindig sok locsolót a lányoknak!
-
NoLF
veterán
azt hiszem ez ismét egy csodás nap, hogy autókázzak
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #21302 üzenetére
hát milyen férfi az ilyen...?
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #21302 üzenetére
Tényleg ....
Aranyos voltál.
-
Winner_hun
félisten
Holnap megyek Székesfehérvárra, lehet Tatabányán keresztül jövök haza, ha vinni / hozni kell valamit Bp-ről akkor tessék szólni
Aktív témák
Hirdetés
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest