- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
... meg alatt, meg helyett.
aszondta, hogy akkor vágatja le, ha látott és szedett kucsmagombát. aztán egy nap megunta, hogy minden nap meg kell mosni, ezért elrombolt a fodrászhoz és letúratta kb. 3mm-esre. a szakállát is megigazította, ez azt jelenti, hogy a leghosszabb rész már nem 20, hanem csak 17cm-es... tisztára olyan feeling, mint a piac utcán a vodafone bolt előtt a "hajléktalan, értelmi fogyatékos attila" nyiratkozás után
te talán tudod, kiről van szó (amúgy úgy hallottam, hogy se nem sérült, se nem hajléktalan, csak megélhetési utcalakó... de nem jártam utána).télapó: zsolti egy jelenség. olyan, mint a jégeső, vagy a szökőár. vagy hogy közlekedési jelenséget mondjak, olyan, mint a vágányzár...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
az nem jó. nekem akkor jó, ha senkinek se jó. tehát nekem se. de akkor másnak se. vagy mi...
legalább rendesen esne az eső, hogy jövő héten legyen gomba. ha már zsolti levágatta a haját...
mindegy, megyek alszani. lehet, hogy még leszek.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ja, mint a nyugdíjasotthonban a 70-éves józsi bácsi is megdöngethette volna valamelyik celebet... de nem azért, mert egy helyen voltak, hanem mert felállt...
esik az eső, morgós a kedvem. úgyhogy abba is fejezem ma estére a fórumozást. vagy lehet, hogy nem egészen... de az nem biztos, hogy jó lesz.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Megjegyzem, hogy Magyarország még elméletileg kijuthat a vb-re, Portugália már nem. Ezek szerint jobb lenne a magyar labdarúgás a portugál focinál?
-
lorcsi
veterán
merre van a beárazós topik ?
alaplapos -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én is megvenném, de még csak kb 1.7-em van rá. Még legalább 3 hónap kéne, vagy egy kis kölcsön a családi kasszából. Vagyontól ez messze van. Az a baj, hogy hirtelen erősen lecsökkent a kínálat, és kiestek a szóbajöhető egyedek. Néha beesik 1-1, amit pár nap alatt elvisznek mindig. De nem adom fel..csak még várnom kell.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
C Vectra, és 1.8-as, kb 2M-ért, +-100k.
Használható, állítólag kényelmes, relatíve jól felszerelt, tűrhetően iszik, és szerintem még ki is néz valahogy. Legalábbis nekem most ez van bekattanva. Azzal már elutazgatnék.
Na menjünk lassan a buszho' -
BlacKSouL
addikt
Hát ezaz, hogy azért annyira igénytelen autót nem akarok
És bennem is mindig felmerül a Swift, de valahogy ahhoz utoljára 92-ben vonzott a szívem, még 12 évesen, mikor elhozták nekünk a Főtérre az új fejlesztésű magyar miautónkat, és tiszta csoda volt a Trabantokhoz, meg Skodákhoz képest.
És pár hónapig jártam egy kollégámmal melóba egy ilyennel, nem mondom hogy nem vitt meg hozott minket gond nélkül, de pl miután megjártuk két éve Montenegrót egy III-as Golf kombival légkondi meg hátsó fejtámla, meg egyéb apróságok nélkül, azóta próbálok egy kompromisszumos minimumot megadni magamnak. Pláne hogy januárban meg Olaszországot és Svájcot egy új 2.0 PdTDI Passattal
Szóval nem akarok olyan autót, amelyiknél azt érzem hogy jobb lenne még egy nagyobb/erősebb is mellé. Nemsokára lesz rá annyi lóvé amit kb szeretnék, addig meg tűröm a buszozást. -
ádyz
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
pent privÁt

-
tildy
nagyúr
válasz
phanzetomox
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Még nincs. Még van hátra 2 és fél nap. Sőt, még a péntekből is van legalább két óra, egy míg vége a melónak, fél míg buszra várok, és fél míg bebuszozok kb 8 km-t a városba.
Kellene egy kocsi.. -
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Szerencsére nem másik foglalkozást írtál...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szia zolynet!
-
phanzetomox
őstag
Üdv mindenki !
végre, vége a hétnek

-
ádyz
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Linket nem tudok, csak torrentet.
-
pohár
félisten
válasz
zolynet
üzenetére
Nah a detox-szal viccelődni nem jóóó

Egyszer majd odakerülsz, aztán nézhetsz...

Nekem még annyira nem sikerült leinnom magam hogy detox legyen a vége, pedig év elején egy 5.55 ezrelékes alkoholszinttel mentem bulizni, a véralkohol-kalkulátor azt mondta, hogy 5.5-től halálos...
Most akkor én vagyok hülye vagy a kalkulátor
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Kisebb kihagyás után ismét benézek ide.

-
zolynet
veterán
egy jó beutaló a sebészetre ... jó ez a péntek
sohajobban .... most már biztos h lemegyek a Pecsába és betúrózok -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
.. és Jancsi mondja hogy te Juliska, ki kéne próbálni, hogy én beteszem neked. De Juliska szabódik, merthogy az biztos fáj, Jancsi mondja hogy nem fáj az, de akkor csinálják úgy, hogy ő az egyik kezével rámarkol a tövénél, és csak annyit tesz be ami kimarad alóla. Juliska beleegyezik, neki is látnak, Jancsi rámarkol, elkezdi betolni, de elveszti a kontrollt, és hát Julcsa farát is meg kell markolni két kézzel hogy jobban menjen, naszóval elengedi a kezével, véletlen belöki neki tövig, és így folytatja nagy lelkesedéssel. Julcsa nyög egy párat halkan, majd megszólal: - Te Jancsi, tudod mit? Próbáljuk már ki úgy is hogy elveszed a kezed...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
-benn van?
-nincs!
-az baj, mert kinn sincs!

-
7
addikt
Reggelt, reggelt, most vagyok egy kicsit, amíg nem találkozom a zúrinővel

-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Down, down - we are sinking!

Mindamellett madárfüttyös pitymallatot - és egyéb közhelyek

-
tildy
nagyúr
Na ez király, étvágyam nincs, de korgó gyomrom , mint valami kongadob veri a tamtamot

-
válasz
bolondember
üzenetére
Azért ilyen képet mégse kellene betenni

(Vegyes érzelmekkel (Péntek, de elég ramaty idő van) teli) Szép napot mindenkinek.
-
válasz
bolondember
üzenetére
A mikro tényleg jogos volt...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én még láttam ám
Ego növelő ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
Nah Dezsőt sikeresen a túlvilágra küldtük hajnali fél 7-kor...
Hejj lesz finom sült apróhús

Szép napot mindenkinek!

-
válasz
bolondember
üzenetére
Mert még most is gebasz van. Én egy óra alatt abszolváltam a Flórián-Újpest Központ távot, úgy, hogy a 106-os busz azonnal jött!
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére

-
zolynet
veterán
a péntek f@sza csak nem betegen
... annyira tuti elmegyek dokihoz h vmi gyógyszerfélét felírjanak... lehet a mai DM@Pecsa bulit szkippelem 
lefőtt a teám, borítom bele a mézet
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hallotta a rádióban, hogy gebasz van a metrón, ezért logisztikázott magának egy fuvart autóval. Az ismerős, akivel megbeszélték a közös autókázást ma vitte szervízbe az autóját, így ő is egy másik havert kért meg, hogy vigye be a munkahelyére. Ez az ember 06:30 -kor kinyomta a telefonját és még mindig alszik.

Szép napot mindenkinek!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem..

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Talán nem is akar?
Ez a reggeli csúcsban egyenlő a halállal. A mertópótlás egy teljesen reménytelen vállalkozás. (Amúgy egyébként is.) -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
de van, DE VAN! internet=információ. információ=energia. energia=tömeg. tömeg(*gyorsulás)=súly. valami okos kiszámította, hogy a teljes internet tömege kb. 1 rizsszemnyi.
ja, és hogy jó hír is legyen: péntek van!

-
rarri
senior tag
Mindenkinek köszönöm, hogy nevethettem egy jót így kora reggel visszaolvasván a hsz-ekben !
Ha már itt tartunk : 181 cm, 68 kg.
Legyen szép tavaszi napotok !
Én : 
>>>>>
-
bolondember
MODERÁTOR
most, h mindenki kitrágyálta, h milyen nehéz hány centihet, ugye nem lesz kötelező beírni, h mekkora farka van?

-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ezen mekkorát röhögtem!

-
No, elforgatom magam 90 fokkal, azaz jöjjön az alvás... Jó éjt mindenkinek!
-
Racecam
nagyúr
Up.....

-
pohár
félisten
193/120...

Elég elrettentő jelenség vagyok

-
BlacKSouL
addikt
bbbuuuu!!!!

-
phanzetomox
őstag
Na jó éjt midenkinek! megyek csicsikázni
-
BlacKSouL
addikt
FF-ben van olyan funkció, hogy egy adott lapot rendszeres időközönként frissít? Pl megadom, hogy 3 percenként, és akkor a háttérben elvégzi?
-
-
Tim82
félisten
192/83.
"Ja és nekem nagyobb a farkam!"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Vacsimeghívás lett a vége. Jól be is zabáltam, ahogy kell.
De szerintem még mindig 154 angol font alatt vagyok tömeg tekintetében, ami nem rossz az 5,77 láb magasságomhoz. -
BlacKSouL
addikt
173 / 87
-
zolynet
veterán
178cm, 72kg
köhögés vanás

-
tildy
nagyúr
Igazán elmúlhatna már a köhögésem, a puffadásom, és az émelygésem/szédülésem.
Fuck. Ebből doki lesz.Minden nap efferalgannal vagy hasonlóan "kelek", mert érzem hogy nem oké a szervezetem.
Most is fáj a hasam
Akkor voltam régebben iylen, mikor keveset ettem, de msot nicns ilyen gond. Vagy ha leesett a cukrom... -
Én inkább meg sem szólalok...

-
Csyppa
senior tag
174cm/67kg
-
frame>24
addikt
Az én testtömeg indexem (BMI) pedig 22,4 vagyis, a kalkulátor weblapján gratulálnak, az ideális tartományba esem.
De jó nekem. Ennek örörmére ma "nem vágom fel ereimet, és a testemet sem akasztom fel"...
de LOL: ezt figyeld:
"Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.A családalapítás jelenti az egyik legnagyobb veszélyt a férfiak testtömegére. Sokan ilyenkor hagyják abba a korábbi rendszeres mozgást, és kevésbé figyelnek táplálkozásukra is. Ugye Ön nem esik ebbe a hibába?"..melyik hibába is?!

Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És bennem is mindig felmerül a Swift, de valahogy ahhoz utoljára 92-ben vonzott a szívem, még 12 évesen, mikor elhozták nekünk a Főtérre az új fejlesztésű magyar miautónkat, és tiszta csoda volt a Trabantokhoz, meg Skodákhoz képest.