- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #21197 üzenetére
De egy kaszával nem a lábad előtt 10 centivel vágod a vágnivalót, 2 kézzel fogod, szerintem akkor is jó nagy bénaság kell hozzá hogy megvágja magát vele az ember.
Vagy csak én kaszáltam túl keveset. -
Algieba
őstag
Szerk.: Igen, a kertben állva közelítettem rá a lenyugvó Napra. A naplementéknek különleges hangulata van. Egy napszak van még, amelyik a kedvencem, csak nincs mit fotózni rajta, a hajnal előtti óra, amikor még sötét az ég, látszódnak a csillagok, de érezni lehet, hogy mindjárt indul az új nap.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Winner_hun #21196 üzenetére
Köves, buckás terepen (ami a fűtől nem látszik), ill. vastag szárakat tartalmazó gazban nem is olyan nehéz, ott könnyen megugrik a kasza, és nem arra megy amerre kellene... Tehát tényleg vigyázni kell vele.
Amúgy sziasztok!
-
Algieba
őstag
válasz
phanzetomox #21194 üzenetére
Oh, az ilyesféle mondatvirágok rutinból jönnek. Vagy gyakran tudatosan alkotom meg őket.
De örülök neki, hogy tetszik. -
Algieba
őstag
Csöppet sem érdekelnek az autós sportok. Jobban értékelem, ha az ember a maga testének az erejéből ér el valamit.
Persze kell az izgalom, mert olyankor aztán tényleg csúcsra járatódik a szervezet.
De ha izgalom kell, előveszem a legélesebb és legbrutálisabb kerti szerszámomat, a kaszát, megfenem és nekimegyek a vadfűnek. Ésszel kell használni, megfontoltan, mert ha beleszalad a lábamba, elvérezhetek.
Szeretem a kerti szerszámokat, mert egyszerűek és mégis sokra képes velük az ember.Ez az igazi életérzés.
Pontosítás, a legbrutálisabb eszközöm, a fejsze. Háhá, azzal aztán lehet aprítani... a fát.
És igen, én egy kedves, gyöngéd nő vagyok, kinek tenyeréről esznek az apró állatok és koszorút fon virágokból, és elandalodik naplementekor...
-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #21191 üzenetére
-
kételkedem
addikt
Igazad van! A hang nagyon hozzátartozik a dologhoz! A motor, a turbó, a kipufogó és a gumi hangja!
Legény koromban még volt Salgo ralli. Az akkori barátnőmet elvittem a versenyre, az egyik gyorsasági szakasz rajtja közelében egy déli fekvésű dombon töltöttük az egész napot. A versenyautók hangjától azóta is felborzolódik a szőr a lány karján!
Igaz, azóta a feleségem lett, de ma is szívesen elmegy bármilyen autó versenyre. Legyen az drift, ralli, rallicross. -
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #21189 üzenetére
A borulást kihagytad. Meg a hangot és az élményt is.
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #21188 üzenetére
Két szájjal és egy kézzel viszont elég sután néznénk ki.
Bean: benzin, olaj, adalék és gumiszag! Ez kell húsvétra, nem pedig
-
Winner_hun
félisten
Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!
-
bnss
veterán
Szép estét és kellemes Húsvéti ünnepet!
(De jól esett kivételesen a korai kelés, ennek az az oka, hogy rallye volt.
)
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #21184 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #21184 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
boldog új buékot, vagy április 4-ét, vagy mi van most (a nyuszi felszabadulásának ünnepe). jók voltatok? ugye nem? csak mert kb. most kerültem gép elé péntek óta. nem is baj.
-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #21179 üzenetére
Nem. A 24 év hosszú idő, és ezalatt szerintem egyszer sem volt ennyire kitakarítva.
Winner_hun: Én ilyen kicsi kis itthoni porszívót használtam. De szívott, ez a lényeg.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #21163 üzenetére
látod, újabb bizonyíték, hogy a Vectra nem kell senkinek, se pénzért, se a nélkül...
Amúgy én nem a nyúlásra gondoltam, hanem arra pl. hogy valamilyen hülye meghúzza, pl.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #21172 üzenetére
jaja, abszolúte hobby. pestre nem kell, munkába bkv-vel járok, munkaügyben van céges kocsi ha kell, ezt nem viszem fel semmiképp, hogy szétverjék...
-
Algieba
őstag
Én ma csak bámulok ki a fejemből, kertészeti szakkönyveket lapozgatok, a vetési naplómat variálom, hogy mi legyen a másodvetemény, közben fantasy téma is terítéken van, mert elvileg író lennék, vagy mi.
A jégcsapretek kidugta a szikleveleit. Holnap öntözhetek. Ugyan a talajban van nedvesség, de a felső 5 centi már száraz, és itt vannak a magok. Azonban eső még ne essen, mert pont most virágzik minden. Gyönyörű fehérek a meggyfák és ha eső esne, egyből bebarnulna és lehullana az összes virág a monília támadása miatt. Így most pont jó, bár határeset a kétféle vágy miatt az időjárás: vetemény kontra virágzó fák.
Sáliláb. Fáradt vagyok, de gyönyörű az Élet!
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #21172 üzenetére
Nemrég kaptam a munkatársamtól egy halom Praktika újságot, és az 1998 áprilisi számban volt benne a recept .
Eredetileg édesnek van írva, de én a cukrot minimálisra csökkentettem benne, és a sót pedig megnöveltem. Így lett sós kalács belőle , olyan ízű, mint egy nagyon finom, igazi francia bagett.
Ha lesz valaha autóm, akkor nekem kizárólag automata váltós kell.
/ de valószínű, nem lesz.
/
ádyz : négyszer ???
-
ádyz
addikt
No, szép napot.
Végre be lett kötve a cd a kocsiba. Kicsit pepecs meló volt, mert az egész belsejét ki kellett kapnom, de megérte. A porszívó zsákját 4-szer ürítettem ki... Gondolhatjátok mennyi cucc volt bent....
-
kételkedem
addikt
-
rarri
senior tag
válasz
phanzetomox #21170 üzenetére
Köszönöm.
Nagyon időigényes, de össze sem lehet hasonlítani az ízét a boltival.
-
rarri
senior tag
válasz
Pisztillus #21149 üzenetére
Sikerült !
[sütés előtt][sütés után ][lkalácsbaba :-) ] / igazából nem lettek ilyen haloványak, szépen átsültek.
Nagyon finom lett !
/
NoLF : Szép !
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #21161 üzenetére
-
NoLF
veterán
-
Algieba
őstag
Ma pihenő napot tartok.
Szép jó napot mindenkinek és kellemes Húsvétot!
Kalács és sonka megvolt. Vacsorára lágy tojást főzök.
-
törölt tag
Üdv!
Veszett itt el a közelmúltban valakinek a diákigazolványa?
Mert én még Decemberben igényeltem, de azóta sem kaptam újat.
Pedig kéne, mert életemben először szükségem lenne rá, mivel a felnőtt jegy sokkal drágább.Meg a buszon is elég nagy az esélye a szopatásnak.
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #21148 üzenetére
jajjmár, meg ne sértődj!
csak erre asszociáltam...Télapó : meg ne próbáld...!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
-
pohár
félisten
Hűű de kihaltunk
Mindenki elment locsolni és mindenkit locsolnak?
-
pohár
félisten
Szép napot mindenkinek!!
Itt a húsvét, a jó kajálások ideje
-
zolynet
veterán
Szép napot!
Kellemes ünnepeket!
-
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun #21137 üzenetére
Ez nagyon szép kép.
Sziasztok. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #21142 üzenetére
Ne is mond! Tegnap kiderült, nem csak kutya, kecske, vadkacsa, tyúk, macska hanem egér is él az udvarunkon. Kosárlabda méretű fészket készített a takarmánytárolóba a zsákok közé.
-
rarri
senior tag
Boldog Húsvétot szeretnék kívánni mindenkinek !
Izguljatok értem, hogy sikerüljön a kalácsbabám, amit Bettikével készítünk, és a sonkához lesz kísérőnek.Kovászt kell hozzá készíteni, és elég bonyolultnak néz ki.
-
Racecam
nagyúr
A tegnap esti (éjszakai) termést olvasva már sajnálom, hogy kihagytam az utolsó poént az avatarcserélgetős este.
Na, majd legközelebb. -
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #21137 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #21130 üzenetére
Hjaj. Tegnapi somlóit és ma fényképezem na.
------------------------------------
Hát remélem nem sokasodtunk , szal max 2 -
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #21130 üzenetére
Tudod, mint a viccben az öreg házasok :
-Ha felül vagyok szédülök. Ha alul vagyok, fulladok. Ha pedig oldalt vagyok, akkor nem látom a tévét!
-
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Winner_hun #21124 üzenetére
Egészségedre!
_____Mindenkinek nagyon boldog Húsvétot kívánok!
_____
Azon túl meg jó éjt is, megyek aludni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #21124 üzenetére
Nekem hirtelen más jutott az eszembe a megvoltról
-------------------------------------------------------------------------
Egyébként az egyszer volt Budán kutyavásár szvsz alapműveltség része kéne , hogy legyen... -
Winner_hun
félisten
Sonka, torma, tojás, kenyér, bor.
Megvolt. -
ádyz
addikt
válasz
Pisztillus #21117 üzenetére
Most már tudom.
Meg kell tanulnom pestiül.
-
ádyz
addikt
válasz
Pisztillus #21114 üzenetére
Nem vagyok én ilyen hogy is mondjam "pesti" beszédben jártas.
-
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus #21114 üzenetére
Az biztos. Ha ráunok az erőből való küzdésre a makacs gyommal, akkor mérget fogok ráfújni. A totális gyomirtóknak még a tarack sem tud ellenállni.
-
tildy
nagyúr
Ette;rr
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #21110 üzenetére
Ne emlékeztess a kiskutyámra, mert összeszorul a szívem...
-
Algieba
őstag
Gyagyák.
Menten kannibál-fesztivált tartunk.
Még itt kapirgálok a neten, homoktalajt kedvelő egynyári virágokat keresek. Mert úgy döntöttem, hogy feltörök még egy részt a tarackosból, még hozzá az egykori építési homokunkon megtelepedett gyomokat irtom ki. És ide telepítek egy szép, tarka egynyári virágágyást.Semmi bajom a kimerültséggel. Hiszen ez is mutatja, hogy jól meghajtottam magamat. A kerten meg kezd látszódni, hogy szaladgálok benne a kerti szerszámokat lengetve.
A kerti munka jó. Sáliláb.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest