- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Éljen Abszurdisztán !!!!!!!!!!!!!
-
Str8 sk8r
őstag
...most viszont lépnem kell melóba...azért jobb dolgom hijján onnan is benézek...
...tildy-nézőpontoddal teljesen egyetértek, LLkedM- köszönöm a linkeket, és bolondember-nek az ötletet...mindenkinek további szép napot kívánok...
...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #20296 üzenetére
ha már kátyú...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #20296 üzenetére
ha már kátyú-SA:
innen is üdvözlöm azt a tahó magyar kamionost, aki Orosháza után iksz km-rel a vasúti átkelőn (miközben mi szabályszerűen lassítottunk) le akart minket tolni és kisütötte retinánkat a reflektorával és ködfényszórójával!
megragadom az alkalmat, h megköszönjem, h emlékeztetett rá, h újra Abszurdisztánban vagyunk!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #20262 üzenetére
a kátyús témához
arckönyvön belül van a MafiaWars?
mindig tanul valamit az ember
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #20293 üzenetére
nem egészen - arckönyvön belül van a MafiaWars.
-
phanzetomox
őstag
válasz
kételkedem #20289 üzenetére
én megértem azokat akik függők . engem anyámék nem hagynak nyugton, elvileg napi fél órát ülhetnék csak gép elött, de amint elmegy otthonról mindenki, egyedül vagyok azonnal megyek a gép elé .nemtom mér így érzem jól magam. lenne más hobbim is pl : motoroznék vagy airsoft fegyók is érdekelnek de azt meg nem hagyják mert veszélyes. te
tehát marad a gép (és a horgászat) -
Str8 sk8r
őstag
válasz
venember83 #20287 üzenetére
...ez az ami elkeserít, és szánalmat ébreszt bennem...ha van akinek olyan meddő szabadideje akad, amit nem tud értelmes elfoglaltsággal eltőlteni, az rendben, ha valaki egy kicsit belekostol, az is elfogadható, de ahelytt hogy a saját életét egyengetné, egy virtuális világban egy karaktert fejlesztget, és ettől boldog, s közben az élete tönkremegy..
...
...B.E.:"arckönyv és MafiaWars"...nem tudom mi ez...
...bocsánat tudatlanságomért...
...LLkedM: fog működni az oldal...pont ez az...csak 1-2 napra leállt a szerverük, és máris, mint a drogfüggők, ott "vergődnek", hogy "mi lessz így velünk", "itt a világvége"...nah jó az utobbi még nem volt...
...de kishijján...
...
...tildy: én...én igen...igen, én el...
...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #20287 üzenetére
A vituális világban bármilyen személyiséget magadra vehetsz, a problémák is csak virtuálisak. Ha sokat játszol egy egy játékkal és van egy pici érzéked hozzá, akkor ott sikerélményeket, elismerést kapsz. Lehetsz pattanásos, zsíroshajú, szabálytalan fogsorú, gitárhátú pasi, ezt senki sem látja, csak azt, hogy te már lvl 102 vagy! Egy bizonyos értelemben függőséget okoz, mint bármely más pótszer. Ráadásul a környezete is baxtatja, hogy álljon már fel a gép mellől, nem ülhet éjjal-nappal előtte. Itt lép be az a különös plussz, amit a wc-ben stikában elszívott slukkok tudnak csak okozni. A személyiség, a környezet, a család egyéb hobbik tudják befolyásolni, hogy ne legyen káros szenvedély, hanem csak egyszerű kikapcsolódás, amit az ember bármikor ott tud hagyni egy csaj, egy bicajozás vagy egy sörözés kedvéért.
Persze ezt te is tudod, csk gondoltam leírom a véleményem a témában.tildy: néhányan biztosan
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #20282 üzenetére
Mert te eltudnál képzelni engem 17 évesen egy másik pinasennel?
-
venember83
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #20284 üzenetére
Olyan egyént is ismerek, akit játékszenvedélye és bezárkózása miatt már nem egy barátnője hagyott el, jelenleg megszakította a kapcsolatot a barátaival is, csak ül a szobában és játszik. Azért ez elég abszurd így, egész nap csak gép előtt lenni, nem tudom, hogy mi módon nyújthat ennyi élvezetet egy virtuális világ.
-
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r #20284 üzenetére
Írtam oda egy off-ot, azóta néha benézek, hátha ismét játszható a játék, de én már többé-kevésbé letettem róla. Az ötlet nagyon tetszett, a játékban néhány dolgot másképp csinálnék. Az nagyon bosszantó volt, hogy nem lehetett elérni az oldalt. Különösen szb-nél volt zavaró, hogy csak az ötödik frissítésnél engedett be.
-
Str8 sk8r
őstag
...jó reggelt...felébredtem...látom megy az észosztás...
...belestem az onlány maffiás totyikba, és elkeseredve láttam, mennyi játékfüggő van(velem együtt), aki ha kedvenc játékával nem tud szórakozni 24 órán belül, viszketegsége van, vagy még rosszabbb...
...persze én mondhatom, hogy csak a napi 14 órás szolgálat alatt szoktam, de néha itthon is belenéztem...
...de tuti van, aki az összes szabadidejét erre tolja el...
...
-
phanzetomox
őstag
ok vettem az adást, senki se idős
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #20275 üzenetére
Én
-
Racecam bácsi nyitva hagyta a szeksztotyikot
Jó étvágyat mindenkinek, és szép napot is.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #20275 üzenetére
aki azon pontok halmaza, mely felállít egy egyenest?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #20274 üzenetére
egy jó pinasennel ki nem definiált volna közülünk 17 évesen?!
-
NoLF
veterán
válasz
phanzetomox #20270 üzenetére
ha kellőképpen tudjuk definiálni az "idős" jelentését, akkor a kérdésre is választ kaphatsz igen gyorsan
-
kételkedem
addikt
válasz
Idős ám az országút!
Bár az tény, hogy nem ma lettem 17 -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
de.
én pölö az iskolában vagyok.
Az ÉLET iskolájában.most éppen munka - tudod, aki gép előtt dolgozik, könnyebben lépfel a fórumra.
csak nehogy a padlóla dobjanak, de dulván!
-
phanzetomox
őstag
üdv mindenki!!!!!!!
gondolom ti vagytok az "idős" korosztálymert nem vagytok iskolában
-
Kicker
őstag
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #20265 üzenetére
Ez azért jó, mert a második zakózás után az ember nagyon figyelmesen vezet
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
az a fura, h elötte, utána több km tüköraszfalt...
vagy valakinek (mindenkinek) az útépítősöknél futóműjavító/gumis cége van?
-
Pacák
senior tag
válasz
Nem tank, de láttam egy eladó hiradós GAZ-66 -ot a 70 -es út, Egér út metszéspontjánál.
-
venember83
nagyúr
válasz
Igen, itt így szokott zajlani az útjavítás. Érdemes ilyenkor tankkal közlekedni. Kényelmetlenebb az utazás, de nem okozol kárt a járműben.
-
tildy
nagyúr
válasz
Azt nem láttam , ezekszerint kéne
Rákaptam az angol nyelvű filmezésre, mondjuk kell is, mert lehet hazsnálnom kell majd a nyelvet -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #20260 üzenetére
határátkelés: Nagylak (Nadlac).
vacsiúj, tükörsima (szinte már Tunézia-szerű) úttest.
csak éppen iőnként, random módon 10-15 méter hosszan, az egész sávban 10 centi mélyen folytonossági hiányok.
nem sok, de éppen elég, h az embernek a barnamackó kikacsintson...
@öregcsóka: nem azt mondtam, érdekesebbé teszi, de van benne valami.. valami más, h egy nemrég elhúnyt, jó színész egyik utolsó alakítását lesed. valami perverz/morbid és elszomorító...
@tildybéjb: Grimm? Ott is jó volt!
-
bnss
veterán
Szép napot!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #20256 üzenetére
Görögországi nyaralásból autóval tartottunk haza, mikor a bolgár-román határon egy fiatalember kilátásba helyezte, hogy letöri a tükröt és az ablaktörlőt, ha nem adom oda a pénzünk. Szerencsére több helyre volt eltéve a pénz és mikor mutattam neki, hogy csak 4 bolgár leva van nálam, megelégedett vele. Felmerül a kérdés, miért nem csaptam le? A távolból jöttek a társai, jobb volt mihamarabb menekülőre fogni. Attól a ponttól még vagy 800 km-t kellett vezetnem, mindez tükör vagy ablaktörlő nélkül kényelmetlen. Félni nem volt időm, gyorsan peregtek az események. Azóta azonban nem kívánkozok hozzájuk, pedig a határ nincs messze tőlünk.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #20258 üzenetére
S ez miért tesz érdekesebbé egy filmet?
-
tildy
nagyúr
Álmos hétfő reggelt.
Tegnap jó sokáig ébren voltunk, filmeztünk. Egyébként "ezt látni kell" kategória, még akkor is, ha nem az általánosan megszokott párkapcsolatról van benne szó.
bolondember: ja. Ritka jó színész volt, legalábbis a batmanes Joker alakítása fenomenális.
Jó színész volt, nagyon jó.
Mondjuk abban a filmben jobban értettem, mit szövegel, ebben a filmben viszont eléggé motyogott, úgy kellett figyelnem mit beszél.
Szombaton a Spílert néztük moziban, az is jó volt -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #20254 üzenetére
Aradi ara, de lengyel katolikus.
meg nem kapta.
de talán most jó.
asszem, írok egy rövid, fullszubjektív blogentryt az útról.
mert helyenként féltünk...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #20254 üzenetére
vagy az aradi ara árát?
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #20253 üzenetére
Aradi ara? Nem is hangzik rosszul! A haverod megkapta amit kért? Mármint az aradi arát.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #20252 üzenetére
nem.
ő nagyon fáradt, most beszéltem vele. ki van, mint a liba. így jár, mondtam neki, ha barátját Aradra kíséri lánykérésre...
-
NoLF
veterán
fáj a bélrendszer.
-
bolondember
MODERÁTOR
jajj.
amúgyjóreggelt
-
kételkedem
addikt
Új hét, új remények!
Szép napot kívánok mindenkinek!
Miért és kinek jó az ha a munkahelyen nem lehet rádiót hallgatni
-
zolynet
veterán
egy ilyen remek hétvége után megint hétfő, és ha hétfő akkor dugó és baleset hegyek
#20235: ez tetszik
-
ngabor2
nagyúr
pályinkás hétfő reggelt.
-
Algieba
őstag
Jól esett, hogy leírtam minden bánatomat. Meg kell fogalmazni a problémákat, hogy az ember átnézhesse őket.
-
venember83
nagyúr
Micsoda egy minősíthetetlen film megy az RTL Klubon. Nem igaz, hogy nem képesek normális, élvezhető filmeket gyártani. Csak az olcsó hangulatkeltés.
-
ádyz
addikt
Na mára ennyi, jóccakát.
-
NoLF
veterán
mondhatnék mindenfélét, de nem teszem...
-
tildy
nagyúr
Tudtátok, hogy az Adobe már nem csak photoshopot, readet, ilustratort csinál, hanem van már saját vallása is?
Az a neve, hogy Adobe vallás. -
ádyz
addikt
válasz
venember83 #20235 üzenetére
Persze. Amint megoldok egyí logikai feladatot, máris 10e Ft üti a markomat.
Szerintem megéri.
-
Algieba
őstag
Hát, én aztán egy igazán nagy tökfej vagyok...
Szerk.: Az a baj, hogy annyi év alatt az ember megtanulja, hogy melyik helyzetben mit illik mondani, és így úgy tűnik, hogy a szavak mögül kiveszett a lelki tartalom. Pedig ez az én esetemben nincs így.
-
fokukac
nagyúr
nekem mindig egy órám van. a bal csuklómon.
-
bnss
veterán
válasz
phanzetomox #20228 üzenetére
Hétfőnként úgy sincs sok órám, nem véletlenül.
szerk.: hivatalosan is szünetem van.
-
ádyz
addikt
válasz
phanzetomox #20226 üzenetére
Nekem csak 14-ig.
Francba.
Más: Logout-on ki dönti el, hogy valaki felkerül a TOP ÍRÁSOK-ba?
-
bnss
veterán
Azt hiszem nekem is szünetem van, ha mást nem, önkényesen.
-
ádyz
addikt
válasz
phanzetomox #20221 üzenetére
Hány éves is vagy? Milyen suliba jársz te, hogy má' szünet van?
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun #20218 üzenetére
Tartózkodik az alkoholtilalom hívétől....
-
Winner_hun
félisten
Ez mit jelent?
tartózkodásprohibicionista