- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
es akkor meg nem beszeltunk azokrol akik vegig dolgoztak az eletuket es most 70 evesen megelhetesi gondjaik vannak
szo szerint
abbanz idoben nem ennyi volt a fizetes igy lofasz a nyugdij is
meg celebnek se lehetett elmenni
lehetett mondjuk egy dohanygyarban 3 muszakban dolgozni 40 evig
aztan most felvenni 50000 nyugdijat
meg lehetett jo helyen lenni 90-ben
stb
de ez nem politika topik
csak azt akartam mondani en most kezdtem erezni a valsag hatasait es haza meg a filmek is kesobb ernek -
tiv61us
őstag
válasz
Algieba #21998 üzenetére
van annyi tartalek hogy helyrebillentik a merleget
de
nagyon szehgenyek mindig voltak es lesznek is
nem mindegy mennyi
ha a kozeposztaly eros es vasarlokepes az adojaval tudja kezelni a tok szegenyeket is
ez orok problema
en aszondom
bazmeg en dolgozok
dolgozza Te is ne keregess
de van aki nem tud
nincs annyi munkahely
vagy tok hulye
stb.
nade Ok is emberek
a nyugati aluljaroban elo emberek is emberek
most mondjam az 50 eves csovesnek hogy miert nem tanultal es miert vedeltel igy kell neked?
hat ezt nem lehet -
Algieba
őstag
Hol a vége a spirálnak?
Minden korban nagy gondot jelentett a nincstelen tömeg. Erősen kétlem, hogy a kisemmizett emberek zokszó nélkül éhen fognak halni. Vagy igen?A sokkal rosszabb az én kis őrült világnézetemben, a háború az éhezés mellett.
De ki fog összecsapni? Hol fog kipattanni a III. világégés?
-
tiv61us
őstag
ez nem volt eszeveszett
sokan gondoltak most megy a szeker vesznek hazat kolcsonbol
/nem ismeros, svajci frank stb??/
aztan nem tudtak fizetni
most me emiatt csodben sok bank
Obama d penzt a bankonak
ezert meg reklamalunk hogy ne a mi adonkbol
de hitel nelkul nincs gazdasag tudjuk Szechenyi ota
hat ez van -
tiv61us
őstag
válasz
Boxer001 #21993 üzenetére
nem szemely szerint ertettem, de ugy gondolm a java meg hatra van
nekunk is
utcara nem kerulunk de oda kell figyelni
ha csinalsz a nejeddel mondjuk 4000 dollart aztan kovetkezo honapban 500-at
hat az nem jo
szerencsere hitelunk nincs, nekunk tokeletesen megfelel a berelt lakas es a hasznalt kocsi -
tiv61us
őstag
válasz
Boxer001 #21983 üzenetére
csak arra akartam celozni, mert a munkahelykereses regen is gond volt, hogy majd 1 eve beszelnek a valsagrol
nalunk meg most van itt, aim tenylegesen erzunk
mindenhol letszamstopp sot...
nekem van melom, de1/ 6-at keresem mint tavaly
es ugy gondolom, most vangyunk a melyponton, ami nektek kicsit kesobb jon
kis csuszassal
szoval lesz rosszbb is
de ez csaak maganvelemny nem vagyok kozgazdasz -
Algieba
őstag
Végül is, én ma "szórakoztam" és "nyaraltam".
Élveztem a napsütést, kertészeti szakkönyveket olvastam, bementem a könyvtárba cd-t és könyvet kölcsönözni. Aztán ettem egy fagyit. Közben ide-oda sétáltam a belvárosban. A centerben leültem olvasgatni a kihozott könyvet, ami szintén kert témájú. Közben hanyagoltam a gondokon való rágódást, csak az élet örömeit kerestem és meg is találtam őket.Rég pihentem ilyen jót. Jól esett.
-
Timocicu
senior tag
válasz
tiv61us #21978 üzenetére
kérdezni, csak lehet, nem?
nekem ne mondd, én el sem mondom mivel keresem a törlesztőre valót, de nem a szakmámban dolgozok
a lényeg, hogy 45E-ről 72E-lett.
ugye azt mondani sem kell, hogy gyesen vagyok ami 24E
tavaly október elején beírattam a kisfiamat bölcsibe és azt mondták, talán idén szeptemberre lesz helyünkna ennyit a siránkozásról, csak hogy érezd itt sem fenékig tejfel minden
-
Algieba
őstag
válasz
tiv61us #21978 üzenetére
USA az egyik leggazdagabb ország. Mégis hogyan kell elképzelnem a válság hatásait odaát? Itt, ahol sokan a szegénységi küszöb alatt élnek olyan nyomorban, hogy az tényleg borzasztó.
Nekünk nincs autónk, nincs banki hitelünk, plazma tévénk, sosem voltunk nyaralni még belföldön sem, nem is tervezzük.
A legdrágább cuccom a netbook, ami a munkagépem.
Tehát, ,mi várható?
-
Timocicu
senior tag
Nahát, mindenki itt? Senki nem megy szórakozni?
Szia Bon
-
Algieba
őstag
Ez egyre rosszabb...
Nem lehet igaz, hogy majd négy év alatt képtelen voltam elérni az őstagságot.
Mások már kedvencek két éven belül.Asztalra borulva zokogok.
Szerk.: Ez nem rangkergetés. Az 1000 napot vártam, nagyon örültem neki, hogy ennyi időt kibírtam egy fórumon, és hittem, őstag leszek. Aztán jött az infó, inkább a hsz-ok száma a fontos, nem az idő. Nemsokára 1500 napos lesz a regisztrációm, és még sem jár ki nekem az őstag rang. Az avatár már nem is érdekel, lévén, hogy a mostani jól visszaadja a valódi tökfejemet.
-
Algieba
őstag
válasz
Winner_hun #21969 üzenetére
Rémálom. Alig látogatom a szakmai topikokat.
Sosem leszek őstag... -
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #21961 üzenetére
Olvass bele z0d1AK blogjába kb ezt értem vergődés alatt...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #21952 üzenetére
Sikerült.
Igaz egy napot csúsztunk, mert szerdán délután már csak péntek délre tudott szerezni az egyik helyi gumis, viszont pénteken már reggel nyolckor hívott, hogy megvannak a gumik. Kiderült, hogy csütörtökön rákérdezett a központi beszállítójuktól, aki közölte, hogy a kocsi már elment, a gumi meg ott figyel náluk. Úgyhogy csak ezért felmentek még aznap, tehát másnap nyitásra megvolt a gumiAztán segítettem még ott a hercehurcánál, de le a kalappal a tulaj előtt, mert nagyon segítőkész volt.
-
Bubu79
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #21954 üzenetére
Ezzel csak egy probléma van. Hogy amikor 200-ról lelassulnak 1 mp alatt nullára, és becsapódnak, általában nem sok marad a szerveikből...
-
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Agyamra ment az őstag trauma, hogy nem lehettem 1000 naposan őstag. Május 24.-én lesz a 4. évfordulója a regisztrációmnak. Brühühü... olyan béna vagyok, hogy nem dumáltam tele a szakmai fórumokat......
Sose leszek őstag. -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #21951 üzenetére
egy motor símán ketté tud szakítani egy kocsit, mert olyan, mint egy ék...
Az örült motorosokat pedig le kéne lőni, de ezt csak halkan mondom, mert a télapó megint bannol.
---------------------
Tényleg, a gumiproblémát megoldottad?
Akartam is mondani, hogy aki a liftben kapja el a szép német kislányokat, annak csak nem akadály már szerezni egy gumit. -
BlacKSouL
addikt
Na, azt hiszem ez ismét bekerül a hírekbe.
Mekkora erő és sebesség kell ahhoz, hogy egy motor átszakítsa egy relatíve új autó hátsó ajtaját merevítésestől, majd az egyik fele leszakadjon, a másik pedig megálljon az autó hátsó ülésén??
Elgurulni a helyszínelés mellett 30-al, épp eléggé sokkoló volt, és olyan tömeg állt körbe csodálkozni, és horrort szívni magába, komolyan, mindegyikükkel végignézetném naponta 50x a rotten.com-ot.
És remélem hogy a motoroson kívül senki nem sérült, de a motorost cseppet sem sajnálom, úgy gondolom ha 100-al megy max, nem fogja tudni kettészakítani a motort, és beszakítani egy autót. Más esetben pedig jogos a halálbüntetés. Bár a végeredményt nem tudom, de a motoros ritkán győz.
Szóval száguldozzatok csak közúton bátran. Egyszer minden barom sorra kerül. -
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #21918 üzenetére
vaze, benned túl sok a női gén
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #21947 üzenetére
kellett volna?
nem.
csak vettem vagy két hete mehikói héten tápot, most fogyasztom elfelé őket.
vicces amúgy, h nem egészen két hónapja költöztem ide, de április elején jóbarátnak én mutattam meg, h lám, itt egy lidli - igaz, ő még csak két és fél éve lakik itt. saját lakásban.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #21946 üzenetére
Felgyújtottad a lidlt?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #21944 üzenetére
folyton csak a zabálás...a temetők meg... tele vannak pótolhatatlan emberekkel. pontosabban csak ott vannak pótolhatatlan emberek.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bolondember #21943 üzenetére
mr topikgyilkos, mennyé' csinájjá' valami tápot magadnak!
-
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam #21911 üzenetére
Igen, végigolvastam a beszélgetést, és így kávézás közben mentálisan felkészültem a nagy munkára.
Ugyanis eddig aludtam, mert holnap éjjelig nem fogok. Most nekiállok bútorokat tologatni, pakolni amíg nem kell mennem kell dolgozni éjjelre, és reggel meló után reggel 7 körül jön a festő, aztán estig remélem sikerül megcsinálnunk mindent.
Az utómunkákat pedig majd délelőttönként csinálom, miután elviszem Bettikét isibe.
A meghúzást ne is emlegesd, mert most hogy egy ideje nincs körülöttem férfi, kezdem én is egyre ragadozóbb szemmel nézni a körülöttem lévő férfiakat .Azért még ott nem tartok, hogy csak a f...-ért elhívnák bárkit magamhoz , de ha itt lettél volna, nem álltam volna jót magamért !
Most megyek, nem tudom mikor leszek. Egyébként azt sem tudom, hogy kellene szétszedni a számítógépet hogy elrakjam, lehet majd a festőre bízom. Az összerakását pedig majd egy másik barátomra. / vagy én próbáljam ?
/
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #21939 üzenetére
Hhhm... Legjobb
Meg kis virslit és hagymát sütni mellé, meg kis pirítóst, és friss paradicsommal megenni, kevés jobb dolog van tőle a világon -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #21936 üzenetére
harcinagymama kienged, átirányít szomszédhoz, eredményt megvár, ÖRÜL.
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #21936 üzenetére
Azt nem tudom, de a helyedben elkezdenék filózni azon, hogy vajon mivel bánthattad meg ennyire
-
kételkedem
addikt
Milyen ember az, aki a kocsijának a riasztójának a távirányítóját adja oda a gyerekének, hogy játsszon vele? Szombat kora délután zengett a környék attól az átkozott szirénától!
Cserébe megsétáltattam a benzines fűnyírót, hátha tompítja a sziréna hangot -
pohár
félisten
válasz
bolondember #21933 üzenetére
Olyan maradi vagy hallod, cseresznyéből is lehet turmixot csinálni...
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #21927 üzenetére
Természetesen banánból!
Botmixer + banán + tej + vaníliás cukor
Bubu... de azért próbálkozni szabad, nem?
RoyalFlush... köszi szépen, jól is esett!
-
pohár
félisten
Aloha!
Ittam két pohár (
) banánturmixot, nyammm
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #21921 üzenetére
Semmi extra. 5kor kezdődik egy szülinap majd ott csemegézek.
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #21921 üzenetére
készülőfélben a brassói
-
Sipi16
őstag
Látom mindenki kidőlt ebéd után...
-
bnss
veterán
Sziasztok, napsütéses délutánt!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #21915 üzenetére
vergődik=untakozik és beír mindenféle hülyeséget.Pl elmentem veni kólát boltba,megittam és nem ízlet stb. Ez sarkítás volt de kb ilyen szintű blogolás megy 1-2 topicban.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #21915 üzenetére
Cseréld le a wurlitzert valami vidámabbra
Kezdetnek ez is megteszi: [link]
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #21893 üzenetére
Hány fok is van arra?
Tildy: Kereken 1088HUF
kételkedem: Csak? Itt is 8 fok van...
Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W