Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz wyll358 #59203 üzenetére
Az egész eszmefuttatás azzal az állítással kezdődött, hogy az OLED panelek évről évre egyre rosszabbak és a C1 sem kivétel, a külföldi tesztek is ezt bizonyítják. Ezért linkeltem az AVForums tesztjét, mely szerint - ami a C1-et illeti ("Best Buy" minősítés) - ez nem feltétlenül van így.
Senki nem várt "massive upgrade"-et, annak viszont pl., hogy "The just above black performance and floating blacks were an issue in Dolby Vision and HDR10 on the CX last year, but I can report no issues at all with the C1. Even the torture test clip from Stranger Things with Eleven in the Upside-Down was displayed with no flashing or floating blacks. We also didn’t notice any issues with low-level black dithering when watching from our usual viewing distances, with a fade to and from blacks looking superb with no signs of gradational breakups." biztosan sokan fognak örülni.
Félreértés ne essék, nem vagyok nagy LG fan, de ha valaki vásárlás előtt áll, nem árt, ha több irányból tájékozódik.[ Szerkesztve ]
Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
s_henderson
csendes tag
válasz wyll358 #59254 üzenetére
Nem mondanám alsóbb kategóriásnak. Ugyan belépő szintűnek aposztrofálják, de láttam együtt HZ1000-rel, nincs észrevehető különbség, hiába Master HD OLED a másik. A 980-tól egyedül ez és a Netflix Calibrated Mode különbözteti meg, anélkül meg lehet élni és az meg azért valljuk be, nem ér meg +260k-t.
-
tamassneff
kezdő
válasz wyll358 #59472 üzenetére
Nem beszélek félre, azt írom le amit tapasztalok . Nem dicsérem az A8-se ok nélkül. Tesztekben volt gyorsabb az A9-os alatt az Android. De kb ennyi is volt az előnye, plusz a fejlettebb hangrendszer (center hangszórónak tudud használni HM-hez).
Ismét nem arról van szó, hogy az A8 használhatatlan a kérdés az volt instabil-e, nem az, de akadt nálam bizonyos helyzetekben.
Ettől még nem éri meg a 100K többletet az A9 így van. -
alaves
addikt
válasz wyll358 #60118 üzenetére
A kézi pixelfrissítéssel kapcsolatosan a vélemények megoszlanak (itt a fórumon is). Én a saját B7-el való tapasztalatom és az LG terméktámogatás javaslata alapján járok el, valamint a fórumtársaknak is ezt javaslom. Mint ahogy azt írtam, csak extrém felhasználás esetén (napi 12+ üzemóra és/vagy gyakori és huzamosabb időn keresztüli statikus elemek megjelenítése) célszerű a kézi pixelfrissítőt futtatni, hetente-kéthetente.
Pl. nálunk napi átlagban 14-16 óra az üzemidő, a 4 órás kompenzáció is sokszor elmarad, továbbá rengeteg a statikus elem is (PC monitor + PC játék). 2019-es kijelző ide vagy oda, nem hinném hogy bírta volna beégés nélkül az eddigi 7200 üzemórát.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Rogiii
aktív tag
válasz wyll358 #60117 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, mostmár nagyjából tisztába kerültem a fogalmakkal.
Junkpod
Igen a mostani Lcd-k szerintem brutál fényerővel dolgoznak, de már kezdek hozzászokni a kevesebbhez, főleg hogy azért az oleden hiába kevesebb a fényerő, sokkal több részlet jelenik meg és ez sokat dob nálam a képminőségen.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
alaves
addikt
válasz wyll358 #60128 üzenetére
Az WRGB OLED kijelzőbe épített vezérlőrendszer végzi el a pixelfrissítést, amely minden típusnál és gyártónál azonos. Abban különböznek, hogy az fw-ben esetleg más időközönkénti beállítás van (1000-1500-2000 óra).
"a leggyengébb pixel tulajdonságaihoz igazítja az összes többit, így a pixelek közti eltéréseket elfedi, cserébe értelemszerűen általánosan csökken az egész képi teljesítmény"
Ha ez nem történik meg, akkor keletkezik a beégés. Műszerrel nem mértem, de nálam látható változás nincs 41 kézi pixelfrissítő lefutását követően (7200 üzemórával).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
krx21
nagyúr
válasz wyll358 #60128 üzenetére
Régebben sokat tárgyaltuk, hogyan is működik ez a “pixel frissítés”.
Ezt figyelembe véve, semmilyen öregedést gyorsító folyamatról nem tudunk. Gyakorlatilag a pixelek egyedi vezérléseit kalibrálja újra a készülék. A rizikó inkább ott van, ha a TV valamit rosszul mér vagy állít be. Persze lehet, hogy a Sony valamit másképp csinál, de nem hiszem…
A lényeg, hogy én se futtatom látható probléma nélkül…
Aztán persze lehet mégis jó okkal írja ki azt az üzenetet a Sony. Akkor viszont mindenképpen jó lenne megérteni…[ Szerkesztve ]
-
Rogiii
aktív tag
-
gubabela
senior tag
válasz wyll358 #62203 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni. A8am van sony külső vinyóról mindenféle formátumot lejátszik hiba vagy akadás nélkül, akár uhds tartalmakat is. Beépített netflix és youtube is hibátlan, jól használható. Egyedül ami számomra furcsa, hogy mindíg molyol valamit a rádugott vinyóval, gondolom frissít meg hasonlók. Mióta megvan a pc nincs használva mellette filmezésre.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz wyll358 #64180 üzenetére
Innen:
Ez kalibrálás után van mérve 10%-os ablak mintán.
Míg egy C1 kalibrálás után 10%-os ablak mintán mérve simán 700 nit.RTINGS sokszor össze vissza írja, fulll következetlen, mert sokszor a legdinamikusabb képmódban kalibrálás elött mérik ki ezeket az értékeket, sajnos el kell olvasni a cikket és nem csak a méréseket nézni.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Methox91
junior tag
válasz wyll358 #65087 üzenetére
sony aj80 média lejátszója ennyire gyenge lg belső lejátszójához képest? vannak 4k filmek amik szétakadnak, kodi csak 1080pbe tud lejátszani , vlcnél jó a 4k de kodi/vlcnél meg a 1080p akadozik... LG B7em volt azon hibátlanul ment minden. Egy külső médialejátszoval tudnám orvosolni a problémat? Ha igen akkor melyik a legjobb ami mindent visz hibátlanul?
[ Szerkesztve ]
-
danbenzin
csendes tag
válasz wyll358 #66145 üzenetére
VLC-vel ugyan az a film HDR-ben indul, felugrik a kis üzenet. Kodival megnyitva Dolby Vision üzenet jelenik meg. Pár jelenetet összehasonlítottam, szebb képet játszott le a Kodi. Benne van a pakliban, hogy csak bemeséltem magamnak és a rendszerüzenet egy olcsó átverés, aminek bedőltem
-
bzoley
veterán
válasz wyll358 #66984 üzenetére
Azt én is látom, hogy nem normális, már a kezdetektől
Mondjuk az az sdr mód az alap. Pc, teljes képernyő. 77" azért tud világítani még így is. A tv ablakban fut, mint minden más program, de teljesen normális fényei vannak. Kicsit még sok is. Szinte olvasni is lehet mellette.
A legtöbb film(Shield-ről megy) két fekete csíkkal kevesebb fényt ad, és úgy látom a legtöbb baromi sötétre van készítve. Egy-két olyan filmmel találkoztam csak, ami már majdnem élvezhető ajánlott-közeli beállításokkal. De a legtöbbnél szükség van a kontrasztjavítás közepes-magas, fényerő előnyben, esetleg gamma 1 beállításokra. Perpill szervizmenu is feltolva(540/512), plusz a szinenkénti fényesség(+5-10, nem emlékszem).
Így van még fekete, a világos arányosan világosabbb, nem vakít, és van még plusz fény tartalékban, amikor szükség van rá. Az eleve világos filmekhez visszafogottabb beállítás kell, de kényelmetlen, hogy állandóan változtatni kell a filmtől függően. Némelyik nagyon érzékeny a kontrasztjavítás bekapcsolására, és természetellenesen vakító lesz. Az sdr filmekhez meg külön profil kéne, de azzal még nem foglalkoztam.
Auto fényerőt még az elsők között kapcsoltam ki. Fényerő max, kontraszt 90, peak l. max, fekete szint 50(érzésre 20, 52-n már szürke). A forrást többször ellenőriztem, különböző ki- és bemeneti tartomány variációval, de közvetlenül a tévével lejátszva is ugyanez, nincs különbség.
A fenti beállításokkal talán elleszek. Egyelőre nézhetőnek tűnik. Na meg talán az rtings-en sem véletlenül emelték ki ezeket. Valamiért úgy ítélték, hogy szükség lehet rá. Csak szerettem volna elkerülni, mert az ajánlott beállítások nagyon nem így néznek ki.
DV világosban viszont mintha jobb lenne a helyzet, bár nem sok ilyennel találkozok, de nem nagyon nyúltam hozzá. Igaz, hogy itt meg a DV sötét az ajánlott, de abból semmit nem látok
A netflix módot meg jobb ha nem is említem. -
Methox91
junior tag
válasz wyll358 #67111 üzenetére
Képminőség terén tényleg kb ugyanaz mint a c11 , inkább a kisebb bosszantó hibák zavartak leginkább. Megszoktam már az androidot de nekem webos sokkal jobban bejött , külső ssdt mondjuk nem értem miért nem képes lekapcsolni . Evo panelt meg úgy is reklámozták hogy jobb a fényereje meg kevésbé hajlamos a beégésre , na ebből fényérő már kamu de a beégés része remélem igaz mert b7em nagyon megvolt gyötörve a 3 év alatt 150 óra warzone hdr jatékidő , fifa hdr , filmek sorozat hdr , 4-5 óra tv adás minden este és nem volt rajta semmi beégés ezek után se. Sony szerinted cserélne erősen tin tinges panelt? pixel hibánál is csak 2-4 vagy annál többnél cserélnek .
Jó tv sony aj83 de én inkább maradtam volna lg vonalon utolag. -
HUNgabus
senior tag
válasz wyll358 #67111 üzenetére
Csak film/sorozat nezesre kellene, semmi TV. Kulon moziszoba, akar teljes sotetseg. Van 2 kulso lejatszom is ihy a belso nem erdekek nagyon. Legyen "agyeldobos" a kepe, ennyi.
Ja, meg annyi hogy tudjon fullon minden streaming csatornat.
Egy sony projektort valltana, tele a tokom hogy mindent 2x kell leszednem es sokszor feleslegesen meet pl zidoon nincs netflix, hbo, semmi. HDR meg a kivetiton ronda mert az SDR konverzio szinten szar.
Tv approl menne a stream, kulso lejatszorol meg a letoltott cucc. -
contaxg
veterán
válasz wyll358 #67264 üzenetére
Kb 20 éve két ovis manóval az oldalamon szóltam a jegyszedőnek hogy a srácok félnek a hangerőtől. Valami töki határozza meg a hangerőt és bármennyire segítenének nem tudnak, mert az állásukkal játszanak. Ja és kb öten voltunk a teremben
Engem max már csak művész moziba lehet elcsalni ahol kerreg a vetítő, de így sem voltam szerintem 10-15 éve és nem is hiányzik.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz wyll358 #67267 üzenetére
Hifi show-n is hasonló eset, a legdurvább rendszer demójánál én már befogtam a fülem a hangerő miatt. Minden csatornát valamilyen ultra high-end monoblokkal erősítettek, volt benn mellé egy rakat mélyláda és elhiszem, hogy kb. egy lakótelepet meg lehetett venni annyiból, mégis szar volt. Nagybátyám is részt vett ezen csak más időpontban, ő az elmondása szerint felállt és kiment erről.
Az évre nem emlékszem, régen történt már. Én akkor jártam először és utoljára a rendezvényen. Összességében egynek elment, de még egyszer nem érné meg nekem a ráfordított időt.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz wyll358 #69170 üzenetére
Pontosan erre gondoltam.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Ren Hoek
veterán
válasz wyll358 #70174 üzenetére
Ez csak egy telefonos kép Pro módban fix expoval...de élőben pont ilyen vagy még feltűnőbb. A zöldes árnyalat is stinmel. Amúgy nem minden forrás volt rossz. A Tenetnél is sötétebb volt, de pont nem zavaróan. A Dune és az Ex Machina is oké volt.
Az egész rögeszmém innen indult, mert tökéletesen ezt látom. Az LG C7 Tone mapping görbéje ilyen HDR-ben. A Sony és a Pana teljesen más megközelítést alkalmaz.
Középső az LG C7 - cserébe a csúcsfényekben megmaradnak a részletek.
Itt a video [link]
...de ez egy 5 éves tech, szóval a C1-ben már sokkal részletesebb a tone mapping beállítás. A 100-as OLED fényt már fáj nézni, sajna azt nem bírom este még ledsorral sem. Bár lehet ha az energia gazdálkodást minimálisra rakom Offról. a segítene. Holnap tesztelem.
Köszi! Már csak pár hét és C1, de addig azért még van mit nézni. Eddig alig használtam ezt a TVt és anyáméknak adom, ne a 10 éves LCD-vel pusztítsák a szemüket
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz wyll358 #70174 üzenetére
Zoldesseg a rossz feheegyemsuly beallitas miatt lehet vagy levsesztek annak a folmnek a hdr valtozatat. Ezt innen nem tudom megallapitani, de a fenyerot azt igen.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz wyll358 #70443 üzenetére
Szia.
Igazság szerint eddig Samsungon hozzá voltam szokva, hogy külső HDD-ről nézem a filmeket USB-n keresztül, és az tökéletesen vitt mindent, kivéve, amit nem támogatott (DoVi, DTS-HDMA, stb.).
A Philips-et is szeretném addig így használni, amíg később nem lesz pénzem egy külső lejátszóra - ami nem holnap lesz -, ezért mindenképp kell valami app, ami azt addig megoldja. Igen, eddig a saját lejátszóját használtam, de ez tényleg felejtős. Még ilyet nem tapasztaltam soha, hogy a film nézése közben kilépjen, mintha csak egy fizetős applikáció próbaverziója lenne, ami egyszerre maximum egy órát enged mozizni, és ha többet akarsz, vedd meg a prémiumot... azért egy ilyen drága TV-nél gáz, hogy alapból nincs benne egy normális lejátszó... persze sok felesleges szeméttel bezzeg tele van, aminek a fele sem kellene... azokat hogy lehet kitörölni?
Nekem egyelőre még nem fontosak az extra cuccok, semmi komoly elvárásom nincs, csak annyit szeretnék, hogy a 4K-s HDR filmek menjenek mindenféle extra cucc nélkül. Aztán később, ha majd lesz felesleges pénzem, veszek egy külső lejátszót, akkor már olyat, ami mindent lead. De addig is szeretném nézni legalább azokat a filmeket, amik eddig megvannak. Ennyi.
Kipróbálom majd, amit mondtál (Just Player), ezt a TV menüjéből, az App Store-ban tudom letölteni, ha jól értem...?
Köszi.
#70444 DamianB : Na, ez engem is érdekelne, jó lenne, ha nem kellene mindkettő, vagy egyik, vagy a másik nem elég? Köszi előre is a választ.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz wyll358 #70455 üzenetére
Rendben, köszi szépen mindenkinek a segítséget.
Feltettem a Just Player-t, úgy néz ki, hogy ez végre jól visz mindent, de majd délután kiderül, most sajnos nincs időm végignézni egy filmet, hogy leadja-e rendesen...
Délután okvetlenül kipróbálom, és ha beválik, akkor egyelőre nekem így is megfelel, és majd később nézek hozzá egy normális lejátszót.
Köszi még egyszer mindenkinek.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
bzs73
őstag
válasz wyll358 #70711 üzenetére
Üdv!
Pont tegnap frissítettem a legújabb szoftra, mert az is ki volt már kapcsolva utóbbi időkben, de frissítés után csináltam gyári visszaállítást. Egyébként most hogy lehúztam ethernet kábelt róla, nem búg. Ami viszont továbbra is fent áll, és zavar hogy miután kikapcsolom 20-25 perc további fogyasztás van, csendben. Utána áll 0-0.5 w közé. Na de ez elég sok hogy 20-25 percig 25w fogyasztás van még. Ha lemegy a20-25perc, és kikapcsol, majd bekapcsolom csak fél percre majd kikapcs, akkor is indul a 20-25perc háttérbeli fogyasztás. Ha nincs netkapcsolat, tehát wifit is kikapcsolom, akkor is ez van, próbáltam úgy is hogy lehúzom róla az ssd-t amire rögzíteni szoktam, akkor is. Programot csak kódit telepítettem fel, csak azt használom ill youtub-ot, semmi más nincs fent, sőt programok többségét le is tiltottam.Egyébként szerintem ez szoftveres valami lehet, mert működés közben semmi gond, búgás se volt soha, ha lenémítottam akkor sem. Ez a búgás is csak tök csendben volt halható.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
Kisszaboo
junior tag
válasz wyll358 #70912 üzenetére
Én is megértem , amit írsz. A bibi az , hogy k.rva drága tévéknél azért mást várna az ember. Túl sok a hibás darab....és ennyi pénzért valóban kényelmet várnék el. Nem pedig javítgatást, visszaküldést, szoftver-bohóckodást....Szarakodni újabb futárral...újabb készülékkel....kicsomagolni- becsomagolni ezeket a nagy dögöket.( 65").... Szabit kivenni....Ezek nem prémium tévék. És nem maximálisan ellenőrzött példányok....hogyan jönnek ki a gyárból? Régen ilyenért kezet törtek.le....Most is azt kellene. Nálam nincs hibás bontatlan TV. Csak ócska MEO....
[ Szerkesztve ]
Philips 65 Oled 805 , Asus Zenfone 7 , és 7 Pro
-
bnorci71
addikt
válasz wyll358 #71041 üzenetére
amit eddig észrevettem a gyári lejátszóban hiányt az a felirat
az emlegetett DTS HD-MA BD anyagokon a számok címe feliratként megjelenik pl. Kodival lejátszva a gyárival nemnem baj hogy van gyári lejátszó plusz a Kodi is fel van rakva, de mióta okos a tv rákaptunk a streamre Prime/Netflix
ha meg olyan az anyag ott a HTPC bár az nem 4KELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
félisten
válasz wyll358 #71041 üzenetére
attól függ mire és hogyan. Ha dedikált házimozi rendszert használsz és nincs eARC az erősítőn eleve bukott sok mutatvány vagy ha nincs DTS támogatás akkor is necces a Tv lejátszója.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Celtis
veterán
válasz wyll358 #71037 üzenetére
androidra van a legjobb és széleskörűbb szofter támogatás, szóval ha azon nem lehetséges kandenciahelyes lejátszás akkor semmin...
Szép elmélet, de a gyakorlat alapján a Sonyn biztos nem így van. Én a saját tv-men is meggyőződtem róla, de az rtings az összes droidos Sony tv-nél kiemeli, hogy az appok esetén csak megfelelő beállításokkal érhető el a juddermentes lejátszás.
Sony A90J can remove judder from all sources. You don't need to enable any additional settings for native 24p content. For 24p content via 60p/i or via native apps, set Cinemotion to 'High' and Motionflow to 'Custom' but leave the sliders at 0.
-
Celtis
veterán
válasz wyll358 #71105 üzenetére
Tehát a tv-nek üzembiztosan fel kell ismernie, hogy minden 6. (és nem 10.) duplázva van, és ezeket el kell dobnia. A kijelzőt át kell váltania 100Hz-re és a 60hz-es bejövő kockákat folyamatosan egyre nagyobb késleltetéssel megjeleníteni, hogy az eldobott kockával együtt egyenletes legyen a lejátszás.
Tényleg pofonegyszerűnek tűnik ahhoz képest, mitha tudna natívan 50hz-en működni az alkalmazás.
Tessék kipróbálni, hogy hogyan működik ez a gyakorlatban. -
blakey
titán
válasz wyll358 #71222 üzenetére
Nem tudom miért ennyire egyértelműen jobb a minimum 14 napos elállás nélkül vásárolni, ráadásul úgy, hogy vért izzadhatsz egy 77-esnél a szállítással. - nem ezt írta, azt írta, hogy személyesen vigye haza, ettől még netes rendelés esetén van 14 napos elállás.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz wyll358 #71416 üzenetére
Még nem találkoztam olyan Kodival amit TV-hez optimalizáltak volna és pont ez a baj, mert egy eszközhöz optimalizált Kodi valóban jó. Shield TV-re, Fire TV-re pl. van optimalizált Kodi, teljesen más, mint a TV-ken, legalábbis a lejátszás képességek, minőség, formátum támogatás szempontjából, szóval a válasz igen, jobb pl. a Shielden lévő, mint bármelyik TV-n lévő.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest